Οκτώβριος 2022 – Αστρολογική Ατζέντα

Οκτώβριος 2022

Οκτώβριος 2022 Αστρολογική Ατζέντα – αναλυτικά όλες οι πλανητικές όψεις για κάθε μέρα. Προγραμματίστε τις δουλειές σας κατάλληλα ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οκτώβριος 2022

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

15.48 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

18.03 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Οικονομικές απώλειες ή τάση για σπατάλες.

21.12 Αφροδίτη αντίθεση με Δία. Όψη που μας παρασύρει σε υπερβολές και σπατάλες. Καλό είναι να μην ξοδεύουμε άσκοπα την ενέργεια και τα χρήματά μας. Οι νέες γνωριμίες χρειάζονται προσοχή καθώς δεν θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας. Σχέσεις με άτομα από ξένες χώρες, ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή νομικές υποθέσεις ίσως να έχουν αρνητικές εξελίξεις.

23.45 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

00.46 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 00.47 έως 10.37

10.38 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή.

12.07 Ερμής σε ορθή πορεία. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και βάζει τέλος σε εμπόδια και καθυστερήσεις. Ωστόσο μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου βρίσκεται σε στατική κίνηση, οπότε καλό είναι να περιμένετε λίγο ακόμα προτού κάνετε σημαντικές ενέργειες. Αυτές οι μέρες (της στασιμότητας) είναι ιδιαίτερα δυσμενείς για σημαντικά επιχειρήματα που σχετίζονται με τον Ερμή (μετακινήσεις, μεταφορές, εμπόριο, διαπραγματεύσεις, συγγραφή). 

15.37 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

17.35 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

03.14 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

17.37 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

02.31 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

03.59 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

06.49 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 06.50 έως 13.19

13.20 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

17.48 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

01.04 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για τις σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

09.31 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

19.58 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

21.00 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

01.46 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 01.47 έως 15.46

15.47 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

06.56 Ερμής τρίγωνο με Πλούτωνα. Θετική όψη για γραφειοκρατικές υποθέσεις καθώς και για το εμπόριο. Το διάστημα αυτό διαθέτουμε σωστή αντίληψη και κρίση καθώς και την απαραίτητη διπλωματία.

22.35 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

05.40 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

07.40 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

12.14 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

14.10 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 14.11 έως 18.56

18.57 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

22.37 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

00.57 Πλούτωνας σε ορθή πορεία. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με τα οικονομικά, τον πλούτο και την ευημερία, με παγκόσμια ζητήματα, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομιές, μεταμόρφωση. Η επιστροφή του σε ορθή πορεία βοηθά στην επίτευξη στόχων που σχετίζονται με αυτά τα θέματα. Ωστόσο, καλό είναι να θυμάστε ότι μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου βρίσκεται σε στάση γι’ αυτό συνιστάται να αποφύγετε σοβαρές επενδύσεις και οικονομικά εγχειρήματα. Αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για να ξεπληρώσετε χρέη και οφειλές.

17.20 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

23.55 Πανσέληνος στον Κριό. Το αίτημα της πανσέληνου στον Κριό είναι να μπορέσουμε να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες μας και σ’ αυτές του συντρόφου μας. Αυτά τα θέματα έρχονται στο προσκήνιο και αποκορυφώνονται. Είναι κατάλληλη στιγμή να εξετάσουμε τους προσωπικούς στόχους και τις φιλοδοξίες, να δούμε τι έχουμε πετύχει και να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας διορθώνοντας τυχόν λάθη. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο να συλλέξουμε χρήσιμες πληροφορίες. 

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

03.48 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

11.14 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

17.02 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 10/10 17.03 έως 11/10 00.03

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

00.04 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

02.51 Ερμής στον Ζυγό. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 29 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να αναδείξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα ή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Οι σχέσεις γίνονται πιο αρμονικές. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει ο Ερμής στον Ζυγό το ζώδιό σας εδώ.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

04.06 Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο. Θετική όψη που εξασφαλίζει σταθερότητα και επιτυχία. Οι υποθέσεις εξελίσσονται ομαλά και η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Με επιμονή και υπομονή οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές.

08.46 Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα. Παραπλανητική όψη που μπορεί να οδηγήσει σε “στραβοπατήματα” και εξαπατήσεις. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές ενέργειες ή αποφάσεις καθώς ο Ποσειδώνας “θολώνει” το κλίμα και αποπροσανατολίζει. Αυξημένη εγκληματικότητα.

09.20 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

10.24 Ερμής αντίθεση με Δία. Όψη που αυξάνει την επιπολαιότητα και την υπερβολή και επομένως απαιτεί αυξημένο έλεγχο. Καλό είναι να αποφεύγετε λόγια και υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε καθώς και εμπορικές συναλλαγές που κρύβουν ρίσκο.

10.37 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

19.25 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

00.42 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 00.43 έως 08.07

08.08 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης. 

11.08 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

09.21 Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο. Όψη που ενισχύει τη σταθερότητα στις σχέσεις καθώς και σε οικονομικά ζητήματα. Πίστη και ειλικρίνεια που βοηθούν στην δημιουργία εμπιστοσύνης. Ικανοποίηση σε επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Η συγκεκριμένη όψη επίσης μπορεί να φέρει φίλους ή εραστές από το παρελθόν στο δρόμο σας. Αν πρόκειται για παλιούς έρωτες ίσως υπάρξει αναβίωση της σχέσης

20.33 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

21.51 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

02.23 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

05.46 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις.

07.11 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά.

Σελήνη σε κενό πορείας από 07.12 έως 19.10

19.11 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

21.44 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

10.19 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

07.09 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

17.14 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

18.04 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

20.15 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

23.56 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 17/10 23.57 έως 18/10 01.04

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

01.05 Ήλιος τρίγωνο με Άρη. Δυναμική όψη που βοηθά στην προώθηση των σχεδίων. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί τόσο τον επαγγελματικό  όσο και τον αισθηματικό τομέα. Πιθανές νέες γνωριμίες και δημιουργία νέων σχέσεων ή ακόμα και αναζωπύρωση παλιών.

07.45 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

09.44 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

05.20 Αφροδίτη τρίγωνο με Άρη. Ερωτική όψη που τονίζει τον αισθησιασμό, αυξάνει τη δημοφιλία με το αντίθετο φύλο και προκαλεί σεξουαλική έλξη. Μας προτρέπει να διασκεδάσουμε περισσότερο και αναδεικνύει τα καλλιτεχνικά ταλέντα. Ευνοεί επίσης και τα οικονομικά ή και τις διαπραγματεύσεις.

08.16 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

16.33 Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα. Εντάσεις και διαφωνίες. Είμαστε περισσότερο αντιδραστικοί και υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Μας κυριεύει η ανασφάλεια. Δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα ή εξόφληση δανείων. Η επιρροή της όψης διαρκεί ± 2 μέρες.

19.17 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

20.59 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

09.03 Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα. Έντονος ερωτισμός που μπορεί να οδηγήσει σε παράνομες σχέσεις. Προσοχή στη ζήλια, την κτητικότητα και σε οικονομικές υποθέσεις.

09.23 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

12.13 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

13.35 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Σελήνη σε κενό πορείας από 13.36 έως 19.24

19.25 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία και την υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Δεν πραγματοποιείται καμία σημαντική όψη. Η μέρα χαρακτηρίζεται θετική. 

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

05.19 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

15.37 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μας δημιουργεί αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Έτσι είναι εύκολο να πέσουμε θύματα οικονομικής ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης. Ωστόσο, η όψη αυτή ενισχύει τη φαντασία και είναι ιδανική για καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

19.27 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

21.17 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 22/10 21.18 έως 23/10 04.23

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

00.17 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από αυξημένη επικοινωνία. Είναι κατάλληλη για επιχειρηματικά και οικονομικά σχέδια. Ευνοείται η αγορά αυτοκινήτου. Προσοχή στην κυκλοφορία.

04.00 Ερμής τρίγωνο με Κρόνο. Θετική όψη για συζητήσεις και συμφωνίες που εγγυώνται επιτυχία και διάρκεια. Υπάρχει εξαιρετική αποδοτικότητα στην εργασία καθώς είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Ο προγραμματισμός και η οργάνωση θα εξασφαλίσει την επιτυχία σας.

04.24 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

05.17 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

07.07 Κρόνος σε ορθή πορεία. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε ξανά στους στόχους μας και να κάνουμε τις κατάλληλες ενέργειες για να τους πετύχουμε. 

10.52 Αφροδίτη στον Σκορπιό. Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε πτώση σ’ αυτό το ζώδιο και παίρνει χαρακτηριστικά του Πλούτωνα και του Άρη. Οι σχέσεις γίνονται πιο παθιασμένες και επικρατεί έντονη κτητικότητα και ζήλια. Υπάρχει έντονος ερωτισμός και μαγνητισμός και ο έλεγχος των συναισθημάτων είναι σχεδόν αδύνατος. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό το ζώδιό σας εδώ.

13.36 Ήλιος στον Σκορπιό. Η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού αφυπνίζει σε όλους τις θετικές και τις αρνητικές ιδιότητες του ζωδίου. Έτσι, το διάστημα αυτό θα έχουμε περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Από την άλλη όμως, θα αυξηθεί ο φόβος, η ζήλια, η εκδικητικότητα και η επιθυμία χειραγώγησης των άλλων. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση του Ήλιου εδώ.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

14.08 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

19.01 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

02.12 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

03.36 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 03.37 έως 10.18

10.19 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

13.49 Νέα Σελήνη στον Σκορπιό – Μερική Έκλειψη Ηλίου. Η Νέα Σελήνη ανοίγει τον φθινοπωρινό διάδρομο εκλείψεων που θα τελειώσει με την έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8 Νοεμβρίου 2022. Ο άξονας Ταύρου – Σκορπιού σχετίζεται με τα οικονομικά, γεγονός που θα αναδείξει τέτοιου είδους θέματα είτε με αρνητικό είτε με θετικό πρόσημο. Σε προσωπικό επίπεδο είναι καλή στιγμή για να σκεφτείτε λύσεις βελτίωσης των οικονομικών και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης.

15.05 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

16.34 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

18.30 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

02.04 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

06.37 Ερμής τρίγωνο με Άρη. Όψη που ευνοεί τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό έργων. Θετικά αποτελέσματα σε κάθε προγραμματισμένη ή και νέα δραστηριότητα, αρκεί να μην γίνει επιπόλαια. 

07.27 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 07.28 έως 13.54

13.55 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

14.01 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

16.00 Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα. Έντονο πείσμα και ανεξέλεγκτη δράση που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες. Καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε και να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές. 

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

08.10 Δίας στους Ιχθύς. Ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά ο Δίας, οπότε νιώθει πολύ καλύτερα σ’ αυτό. Έτσι, το διάστημα αυτό υπάρχει περισσότερη προστασία και στήριξη στα σχέδιά μας και μεγαλύτερη δυνατότητα για εξεύρεση λύσεων σε θέματα που μας απασχολούν. Ενισχύεται η διάθεση για μάθηση καθώς και η αίσθηση της φιλανθρωπίας. Όλα τα ζώδια θα νιώσουν καλύτερα με αυτή τη θέση του Δία, ωστόσο ευνοούνται κάπως περισσότερο οι Ιχθύες, οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι, οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο

21.16 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

04.37 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις.

08.59 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Οικονομικές απώλειες ή τάση για σπατάλες.

15.34 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

16.10 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Σελήνη σε κενό πορείας από 16.11 έως 16.20

16.21 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή.

22.22 Ερμής στον Σκορπιό. Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού μας κάνει πιο μυστικοπαθείς και εσωστρεφείς, βοηθάει όμως παράλληλα να αποκαλυφθούν κρυφές ενέργειες, μυστικά ή σκάνδαλα.  Η διαίσθηση είναι αυξημένη. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή το ζώδιό σας εδώ.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

03.20 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

05.41 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

15.26 Άρης ανάδρομος. Ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιανουαρίου 2023. Το διάστημα αυτό θεωρείται περίοδος επαναξιολογήσης των στόχων. Η ενέργεια και η δράση μειώνονται σημαντικά και είναι προτιμότερο να αποφεύγονται νέα εγχειρήματα και πρωτοβουλίες. Είναι πιθανές διαμάχες και συγκρούσεις τόσο σε προσωπικό όσο και κοσμικό επίπεδο, καθώς υπάρχει αυξημένος ανταγωνισμός. 

20.21 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

05.51 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα.  Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

11.23 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

17.14 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 17.15 έως 17.42

17.43 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

23.37 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *