Ήλιος στον Σκορπιό – 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

ήλιος στον σκορπιό

Στις 23 Οκτωβρίου περνά ο Ήλιος στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα θα είμαστε περισσότερο εσωστρεφείς και μυστηριώδεις. Η συγκεκριμένη διέλευση θεωρείται γενικά θετική καθώς ο Ήλιος στην πορεία του θα σχηματίσει ως επί το πλείστον ευνοϊκές γωνίες.

Εξαίρεση αποτελεί η αντίθεση Ήλιου – Ουρανού στις 13/11 που σηματοδοτεί απρόβλεπτες δυσάρεστες καταστάσεις κυρίως σε οικονομικά θέματα. Ιδιαίτερα προσεκτικά θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και συγκεκριμένα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 12/5, 14/8, 14/11 και 10/2. 

Αντίθετα ευνοούνται ιδιαίτερα οι Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς.

Ήλιος στον Σκορπιό – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, η διέλευση αυτή θα ευνοήσει τόσο τα οικονομικά όσο και τα αισθηματικά σας. Όσον αφορά στα οικονομικά, θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε περιουσιακά στοιχεία, να ρυθμίσετε τυχόν χρέη και οφειλές ή απλά να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα.

Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια σχέση στην οποία το κυρίαρχο στοιχείο θα είναι το πάθος. Όσοι Κριοί έχετε βιώσει πρόσφατα ένα χωρισμό που σας έχει στοιχίσει, μπορείτε τώρα να εκμεταλλευτείτε την εύνοια της τύχης και να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει δείχνοντας έμπρακτη μεταμέλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο από τις 23 του μήνα, με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό. Η ανάγκη σας να σταθεροποιήσετε έναν δεσμό ή να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, θα σας παροτρύνει να κάνετε ακόμα και κάποιες υποχωρήσεις προκειμένου να αποφύγετε την ψυχρότητα και την μοναξιά.

Αυξημένη προσοχή χρειάζεται μόνο γύρω στις 13/11 καθώς η αντίθεση που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας, μπορεί να πυροδοτήσει έναν ξαφνικό χωρισμό. Στην συνέχεια, οι θετικές όψεις που θα διαμορφώσει ο Ήλιος κατά τη διάρκεια της διέλευσής του από τον Σκορπιό θα αυξήσει την διαίσθησή σας και θα σας βοηθήσει να χειριστείτε οποιοδήποτε ζήτημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα νέο φιλικό κύκλο με άτομα που θα κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 23 του μήνα, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν, παράλληλα όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας και ανάλογα με τις προσπάθειές σας να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Η καλή φυσική σας κατάσταση θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σου αποτελεσματικά και χωρίς άγχος. Επιπλέον, θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και να υιοθετήσετε ένα νέο στυλ που θα σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς. Με τις θετικές όψεις που θα διαμορφώσει ο Ήλιος κατά την πορεία του από τον Σκορπιό μπορείτε να σημειώσετε σημαντική επαγγελματική πρόοδο. 

Προσελκύστε Τύχη – Αγάπη – Χρήματα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 21 Νοεμβρίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Σκορπιό και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που εγγυάται θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Η αισθηματική σας ζωή θα γίνει πολύ ενδιαφέρουσα και ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα μπορείτε να κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Επιπλέον, με τις θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος κατά το πέρασμά του από τον Σκορπιό, θα έχετε ευχάριστα γεγονότα και εκπλήξεις από το εξωτερικό ή από άτομα που βρίσκονται μακριά. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σας. Η δουλειά σας θα αρχίσει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, γεγονός που θα έχει θετική επιρροή και στα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Από τις 23/10 μέχρι τις 21/11 θα βρίσκεται ο κυβερνήτης σας Ήλιος στον Σκορπιό και θα ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια ή να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με αυτά. Μην διστάσετε να κάνετε μερικές αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες για την ευημερία σας, αφού έτσι κι αλλιώς με την αντίθεση Ήλιου – Ουρανού μάλλον είναι αναπόφευκτες.

Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος στην συνέχεια επιβεβαιώνουν ότι οι χειρισμοί που κάνετε είναι οι πιο κατάλληλοι στην παρούσα φάση. Για παράδειγμα μια μετακόμιση σε ένα δικό σας ακίνητο, ή σε ένα σπίτι που βρίσκεται πιο κοντά στην δουλειά σας, θα σας γλιτώσει από περιττά έξοδα. Επιπλέον, ίσως αποφασίσετε να συμβιώσετε με τον αγαπημένο σας ή και να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 23 του Οκτωβρίου ο Ήλιος περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού  ωροσκοπίου σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις σας με συγγενικά πρόσωπα, αδέλφια και το άμεσο περιβάλλον σας, θα βελτιωθούν, καθώς θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί. Ο Ήλιος στον Σκορπιό θα σας φέρει επίσης συχνές μετακινήσεις ή και σύντομα ταξίδια.

Αν απασχολείστε σε τομείς που σχετίζονται με το εμπόριο, τα γραπτά, τις δημόσιες σχέσεις ή τις εκδόσεις, θα έχετε σημαντικά οφέλη και δεν αποκλείεται να αναγνωριστεί ένα έργο σας και να έχει θετική απήχηση στο ευρύ κοινό. Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος κατά την πορεία του, θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, στις οποίες όμως καλό θα είναι να δώσετε χρόνο προτού επενδύσετε συναισθηματικά.

Αρνητική Ενέργεια – Πώς να την καθαρίσετε από το σπίτι σας

ΖΥΓΟΣ

Στις 23 του μήνα ο Ήλιος περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού  ωροσκοπίου σας, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21/11. Το διάστημα αυτό τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο και ίσως σημειωθούν αρκετά σκαμπανεβάσματα, που θα σας προβληματίσουν. Θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα στις 13/11 που η αντίθεση που θα διαμορφώσει με τον Ουρανό μπορεί να σας φέρει απρόσμενα έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

Στην συνέχεια ο Ήλιος στον Σκορπιό θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, γεγονός που θα σας φέρει αυξημένα έσοδα ή και νέες  επικερδείς επαγγελματικές προτάσεις. Ωστόσο, ίσως ξοδέψετε μεγάλο μέρος των εσόδων σας για ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 23 Οκτωβρίου, ο Ήλιος περνάει στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας που ολοκληρώνεται στις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό είναι το πιο κατάλληλο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις φιλοδοξίες σας, αλλά και να βάλετε νέους στόχους αφού πρόκειται για την προσωπική σας πρωτοχρονιά. Με ανανεωμένη διάθεση, ενισχυμένη αυτογνωσία αλλά και την έντονη δημοτικότητα που απολαμβάνετε αυτό το διάστημα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει είτε για την βελτίωση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας σας είτε για την εξέλιξη μιας αισθηματικής σχέσης.

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται ωστόσο γύρω στις 13/11 καθώς η αντίθεση Ήλιου – Ουρανού μπορεί να πυροδοτήσει έναν ξαφνικό χωρισμό ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί κοντά σ’ αυτή την ημερομηνία. Στην συνέχεια, οι θετικές όψεις που θα διαμορφώσει ο Ήλιος, μπορεί να σημάνουν μια απρόσμενη εγκυμοσύνη που θα καθορίσει τις εξελίξεις, ή και μια νέα γνωριμία (αν είστε αδέσμευτοι) που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 23 Οκτωβρίου ο Ήλιος στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θεωρείται κάπως «υποτονικό» για σας, αφού μπορεί να μην βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή των γεγονότων. Παρόλα αυτά θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια δημιουργική μοναξιά που θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε, να «ψάξετε» μέσα σας τι θέλετε από τη ζωή σας, πώς θα διαμορφώσετε το μέλλον σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Οι θετικές όψεις που θα διαμορφώσει ο Ήλιος στον Σκορπιό θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε σημαντικά τις αποδοχές σας ίσως και μέσα από “παρασκηνιακές” δραστηριότητες. Επιπλέον, είναι ιδανικές για να δημιουργήσετε μια ιδανική ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας, να απολαύσετε την παρέα της οικογένειάς σας, ή και να φιλοξενήσετε κάποιους φίλους από μακριά που με τις συμβουλές τους μπορούν να σας ανοίξουν νέες προοπτικές.

Δείτε επίσης την Αστρολογική Ατζέντα του Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 23 του μήνα, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 21/11. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να συσφίξετε τις φιλικές σχέσεις σας, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες αλλά και να ανανεώσετε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας, που μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη ισχυρών ατόμων.

Η συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας φέρει σε επαφή με μερικά τέτοια άτομα, καθώς οι θετικές όψεις που θα διαμορφώσει ο Ήλιος στον Σκορπιό, σας “οδηγούν” στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, ώστε να εκμεταλλευτείτε γεγονότα και ευκαιρίες. Επιπλέον, αν είστε ελεύθεροι, μια ξεχωριστή γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 23 του μήνα, σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας, που θα ολοκληρωθούν μέχρι και τις 21/11. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικά άτομα που θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας και θα σας προωθήσουν σε μια ανώτερη θέση.

Ωστόσο, θα πρέπει κι εσείς να δείξετε και να αποδείξετε ότι είστε έτοιμοι για την πραγματικά σκληρή δουλειά που σας περιμένει. Το μόνο διάστημα που πρέπει να προσέχετε είναι γύρω στις 13/11 που η αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Ουρανό μπορεί να προκαλέσει αναπάντεχα προβλήματα. Στην συνέχεια οι θετικές όψεις του Ήλιου, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. 

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό από τις 23/10, σας κατατάσσει στους τυχερούς αυτής της περιόδου, αφού ενεργοποιείται θετικά ο ένατος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μέχρι και τις 21/11 που ο Ήλιος θα βρίσκεται εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας και να αποκτήσετε εμπειρίες που θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σας. Τα ταξίδια, η γνώση, οι μελέτες αλλά και τυχόν επιρροές από άλλες χώρες ή πολιτισμούς θα σας ανοίξουν νέους δρόμους, αφού θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε νέες ιδέες με θετικά αποτελέσματα.

Με τις θετικές όψεις που θα διαμορφώσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα αλλά και με τον Πλούτωνα, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Επιπλέον, ίσως γνωρίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *