Προσελκύστε Τύχη, Χρήματα, Αγάπη

προσελκύστε τύχη

Προσελκύστε Τύχη, Χρήματα, Αγάπη. Ισχυρές αστρολογικές ενεργοποιήσεις για τον μήνα του Πύρινου Σκύλου από τις 8 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου 2020.

Προσελκύστε τύχη, χρήματα, αγάπη και πραγματοποιήστε κάθε όνειρό σας με τις ισχυρές ενεργοποιήσεις των Qi Men Dun Jia (Τέχνη της Μυστικής Πύλης).

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία της Κινέζικης Μεταφυσικής έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τυχόν αρνητικές επιρροές και να δημιουργήσετε μια νέα ευημερία. Μια εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνική που έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα είναι αυτή των Qi Men Dun Jia. Πρόκειται για θαυματουργές ουράνιες πύλες που ανοίγουν μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και πραγματοποιούν κάθε επιθυμία. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, να βρείτε τον έρωτα ή να ξανασμίξετε με τον αγαπημένο σας, να νοικιάσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο, να επιτύχετε εξετάσεις και πολλά άλλα.

Πρόκειται για εξαιρετικά αποτελεσματικές και φέρνουν θετικές εξελίξεις και γρήγορα αποτελέσματα. Ανεξάρτητα από τυχόν αρνητικές αστρολογικές επιρροές που περνάτε αυτή την περίοδο και ανεξάρτητα από το εάν το σπίτι σας έχει “κακό” φενγκ σούι, η συχνή ενεργοποίηση των Qi Men Dun Jia μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας.

Υπάρχουν πάρα πολλές ενεργοποιήσεις που βοηθούν στην βελτίωση των οικονομικών, των σχέσεων, της τύχης και της ευημερίας.

Για τον Οκτώβριο έχω ετοιμάσει μερικές από τις πιο “δυνατές” ενεργοποιήσεις που είναι οι εξής:

Προσελκύστε Τύχη, Χρήματα, Αγάπη – Ενεργοποιήσεις

“Πουλί που πέφτει στη φωλιά”

πουλιά

Το πουλί που πέφτει στη φωλιά θεωρείται – μία από τις πιο ισχυρές ενεργοποιήσεις στην κινεζική τέχνη Qi Men Dun Jia. Φέρνει καλή τύχη χωρίς προσπάθεια. Είναι κατάλληλη για την επίλυση περίπλοκων προβλημάτων αλλά και για οικονομικά θέματα επειδή η κινητήρια δύναμη είναι η πυρκαγιά Γιανγκ. Επιπλέον, φέρνει πολύ γρήγορα αποτελέσματα.

Δεν απαιτείται χρήση ενεργοποιητών (συντριβάνι, ανεμιστήρας) και δεν έχει πολύπλοκους κανόνες εκτέλεσης. Ενεργοποιείται μόνο με την παρουσία σας και απαιτεί απλά να καθίσετε στον σωστό τομέα την κατάλληλη στιγμή με την πλάτη σας στον τοίχο, όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εξωτερική περίμετρο του σπιτιού σας. Προσφέρει μια πολύτιμη βοήθεια από το Σύμπαν!

“Ο πράσινος Δράκος γυρίζει το κεφάλι του”

Πλούτος Αγάπη Τύχη πράσινος δράκος

Πρόκειται για μια ενεργοποίηση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Θεωρείται ενεργοποίηση του πλούτου, φέρνει ευημερία και δόξα, σταθερότητα, ανάπτυξη της σταδιοδρομίας και των επιχειρήσεων. Υπόσχεται σταθερή πρόοδο. Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα από άτομα που αναζητούν εργασία, από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και από ανθρώπους των οποίων το εισόδημα εξαρτάται από τον αριθμό των πελατών τους.

*Σε περίπτωση που έχετε έναν μόνιμο μισθό ο “πράσινος δράκος” είναι πολύ πιθανό να σας φέρει πολλή δουλειά χωρίς την ανάλογη ανταμοιβή. Χρησιμοποιήστε την μόνο αν αμοίβεστε με μπόνους, με υπερωρίες ή αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες.

Η ενεργοποίηση του Πράσινου Δράκου δεν υπόσχεται τόσο γρήγορα αποτελέσματα όσο τα Πουλιά. Επιπλέον ο «πράσινος δράκος» δεν φέρνει αποτελέσματα χωρίς προσπάθεια. Δημιουργεί όμως τις κατάλληλες συνθήκες τις οποίες αν εκμεταλλευτείτε καταβάλλοντας παράλληλα τις απαραίτητες προσπάθειες θα ανταμοιφθείτε γενναιόδωρα.

Είναι κατάλληλο για οποιεσδήποτε επιχειρήσεις και γεγονότα, συμπεριλαμβανομένου και του τομέα των σχέσεων. Βοηθά στην προσέλκυση και την συσσώρευση θετικών ενεργειών και αυξάνει την τύχη και την επιτυχία.

“3 Στρατηγοί”

Πλούτος Αγάπη Τύχη 3 στρατηγοί

Η ισχυρότερη ενεργοποίηση στο Feng Shui για την προσέλκυση χρημάτων! Ονομάζονται επίσης “3 Μοναδικοί”, “3 Μυστικιστές” “3 Γενικοί” κ.λπ. Εάν θέλετε πρόσθετο εισόδημα ή απροσδόκητα χρηματικά ποσά, τότε με αυτές τις ενεργοποιήσεις θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα!

Η φύση και ο τρόπος παραλαβής των χρημάτων εξαρτάται από το ποιος από τους τρεις στρατηγούς ενεργοποιείται και σε ποιον τομέα. Ανάλογα με αυτό, οι ενεργοποιήσεις έχουν διαφορετικά αποτελέσματα.  Μπορεί να πρόκειται για γρήγορα χρήματα, τα οποία θα έρθουν σε 7 ημέρες. Επίσης μπορεί να έρθουν χρήματα σε 60 μέρες ή να βρεθεί μια νέα πηγή εισοδήματος. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τους στρατηγούς εάν θέλετε να πουλήσετε ή να νοικιάσετε ακίνητα σε ευνοϊκή τιμή. Ενεργοποιήστε τους 3 Στρατηγούς και απολαύστε επιπλέον έσοδα!

“Το κορίτσι που φυλάει την πόρτα”

Πλούτος Αγάπη Τύχη κορίτσι

Μια από τις πιο δημοφιλείς ενεργοποιήσεις για την αγάπη και τις σχέσεις. Είναι γνωστή επίσης ως “Η Ουράνια Παναγία ανοίγει τις Πύλες”, “Η Παναγία Jade”, “Η Παναγία Jade στις Πόρτες” κ.λπ.

Αυτός ο τύπος ενεργοποίησης είναι κατάλληλος για κορίτσια που ψάχνουν το άλλο τους μισό. Η ενεργοποίηση βοηθά να συναντήσετε τον σύντροφο της ζωής σας ή να συμφιλιωθείτε με τον εραστή σας. Πραγματοποιείται με μια απλή βόλτα και χρησιμοποιείται για νέες γνωριμίες, βελτίωση υπάρχουσας σχέσης, επιστροφή εραστή, γάμο, εγκυμοσύνη. Βοηθά επίσης τους σπουδαστές που δίνουν εξετάσεις.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 13.99 € !

  • Μετά την αγορά αποκτάτε αμέσως πρόσβαση στα αρχεία.
  • Για απορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο mail: [email protected]

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *