Νοέμβριος 2022 – Αστρολογική Ατζέντα

Νοέμβριος 2022

Νοέμβριος 2022 Αστρολογική Ατζέντα – αναλυτικά όλες οι πλανητικές όψεις για κάθε μέρα. Προγραμματίστε τις δουλειές σας κατάλληλα ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Νοέμβριος 2022

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

08.37 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

13.05 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

22.53 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

01.22 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

13.08 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 13.09 έως 20.45

20.46 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

09.43 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

16.01 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

21.43 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

02.28 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

12.34 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

17.02 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

18.34 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

00.05 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

Σελήνη σε κενό πορείας από 00.06 έως 01.06

01.07 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

00.22 Αφροδίτη αντίθεση με Ουρανό. Μια προβληματική σχέση μπορεί να τελειώσει ξαφνικά. Απρόσμενες συναντήσεις και σχέσεις, συνήθως χωρίς διάρκεια. Οικονομικές απώλειες και απροσδόκητα γεγονότα που είναι δύσκολο να προβλεφθούν. 

10.44 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

22.30 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

00.30 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 00.31 έως 07.14

07.15 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

09.34 Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσάρεστη όψη που φέρνει ανησυχία, θλίψη, ζήλια, απογοήτευση. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες σε συναισθηματικά ζητήματα ή ακόμα και οριστικοί χωρισμοί. Δυσκολίες θα υπάρξουν και σε οικονομικά ζητήματα γι’ αυτό συνιστάται να αποφευχθούν οικονομικά ρίσκα.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

12.44 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

13.02 Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο. Μια εξαιρετικά “δύσκολη” πανσέληνος καθώς ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού. Στο φαινόμενο συμμετέχουν επίσης η Αφροδίτη και ο Ερμής. Αναμένονται κρίσιμες και δύσκολες καταστάσεις καθώς και σκληρές και απροσδόκητες αλλαγές που θα επηρεάσουν μεγάλο ποσοστό ανθρώπων. Η  συμμετοχή της Αφροδίτης θα μπορούσε να αμβλύνει κάπως τις δυσκολίες, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι βρίσκεται στο ζώδιό της πτώσης της. Ο Ουρανός προμηνύει ξαφνικά γεγονότα και ο άξονας Ταύρου – Σκορπιού που πραγματοποιείται η έκλειψη σχετίζεται με τα οικονομικά. Επιπλέον ο Κρόνος (πανίσχυρος στο ζώδιο του Υδροχόου) θα κλονίσει κάθε σταθερότητα και θα προκαλέσει ένα κύμα ανασφάλειας. Με την συγκεκριμένη πανσέληνο μπορεί επίσης να απειληθεί η παγκόσμια ειρήνη ή να πυροδοτήσει έναν οικονομικό πόλεμο. 

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί: 1-10 Φεβρουαρίου, 2-11 Μαΐου, 4-14 Αυγούστου και 2-12 Νοεμβρίου.

14.47 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

18.20 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

18.43 Ήλιος σύνοδο με Ερμή.  Όψη που αυξάνει τις πνευματικές δυνάμεις, τη μνήμη και τις ρητορικές ικανότητες και ευνοεί τη συγκέντρωση. Έντονο ενδιαφέρον για λογοτεχνικές δραστηριότητες ή συζητήσεις.

21.51 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

01.54 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

04.40 Ερμής αντίθεση με Ουρανό. Δύσκολη όψη που δημιουργεί εντάσεις, ατυχήματα και δυσχεραίνει την επικοινωνία. Το διάστημα αυτό είστε περισσότερο ευέξαπτοι και νευρικοί γι’ αυτό δεν πρέπει να ασχολείστε με δραστηριότητες που απαιτούν συγκέντρωση και προσοχή. Παρανοήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ξαφνικούς χωρισμούς. Αποφύγετε βιαστικές ενέργειες τόσο στον αισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα.

08.38 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

10.26 Ήλιος αντίθεση με Ουρανό. Όψη που προκαλεί οξυθυμία και επιθετικότητα. Προσπαθήστε να ελέγχετε τα λόγια και τις πράξεις σας. Υπάρχει τάση για ατυχήματα και βιαιότητες καθώς επίσης και για οικονομικές απώλειες. Δυσκολίες και στα ερωτικά ζητήματα και απροσδόκητοι χωρισμοί.

14.00 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 14.01 έως 15.36

15.37 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

09.52 Ερμής τετράγωνο με Κρόνο. Όψη που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό, ίσως υπάρξουν οικονομικά προβλήματα. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές συναλλαγές και υπογραφές. Στον αισθηματικό τομέα η όψη θα φέρει αυξημένη ζήλια και κτητικότητα που μπορεί να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. 

14.22 Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να μιλήσετε με τον σύντροφο ή ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως αποκαλυφθούν κάποια μυστικά. Έντονος ρομαντισμός που οδηγεί σε δημιουργία σχέσεων. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Καλή όψη και για φιλανθρωπίες.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

04.22 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

10.04 Ήλιος τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες, εμπόδια και περιορισμοί. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα με ανωτέρους ή με την υγεία κάποιου ηλικιωμένου. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές συζητήσεις.

12.03 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις.

15.34 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

00.28 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Σελήνη σε κενό πορείας από 00.29 έως 02.21

02.22 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

20.36 Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα. Έντονη διαίσθηση, αυξημένη φαντασία, καλλιτεχνικότητα και έμπνευση κάνουν κάθε εργασία ή/και συζήτηση ιδιαίτερα παραγωγική.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

11.41 Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα. Η όψη αυτή δημιουργεί ισχυρά πάθη και φέρνει ευτυχία στον έρωτα. Υπάρχει έντονος μαγνητισμός που προσελκύει το αντίθετο φύλο. Η συγκεκριμένη όψη συνδέεται επίσης με μυστικές συναντήσεις (παράνομες σχέσεις). Εύνοια σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

11.59 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

21.22 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

00.08 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

04.25 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

07.35 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

09.54 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για τις σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

12.41 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 12.41 έως 14.47

14.48 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

04.27 Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθά σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση. Η όψη επίσης είναι ιδανική για αναδιαμόρφωση των στόχων και για “ξεκαθάρισμα” μεταξύ των απαραίτητων και περιττών πραγμάτων.

05.43  Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα. Καλαισθησία και εκλεπτυσμένα συναισθήματα. Αγάπη για την ομορφιά και την τέχνη. Εύνοια σε καλλιτεχνικές  ή φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Ευνοούνται επίσης οι παρασκηνιακές (μυστικές) εργασίες.

11.36 Αφροδίτη τρίγωνο με Δία. Θετική όψη που ευνοεί όλες τις σχέσεις και ιδιαίτερα τις αισθηματικές. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να προχωρήσουν σε επισημοποίηση. Η όψη επιπλέον ευνοεί οικονομικές υποθέσεις και σας παροτρύνει να ξοδέψετε χρήματα σε απολαύσεις.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

00.23 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

05.17 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

08.08 Αφροδίτη στον Τοξότη. Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα είμαστε πιο αισιόδοξοι, χαρούμενοι, περιπετειώδεις και εξωστρεφείς. Έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την κοσμοθεωρία μας, να δούμε την όμορφη πλευρά της ζωής και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μας προκαλούν ανασφάλεια. Ευνοείται η ανάπτυξη σχέσεων με αλλοδαπά άτομα, οι σχέσεις εξ αποστάσεως και οι δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) είναι τα πιο ευνοημένα.

14.12 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

15.27 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

17.43 Ερμής τρίγωνο με Δία. Όψη που φέρνει αισιοδοξία, χαρά και ευστροφία. Ευνοϊκή για συζητήσεις και συμφωνίες καθώς και για απόκτηση γνώσεων.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

01.55 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 01.56 έως 03.03

03.04 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία και την υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν.

05.14 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

10.42 Ερμής στον Τοξότη. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό είμαστε περισσότερο εύστροφοι και ακριβείς, ενδιαφερόμαστε για θρησκευτικά και φιλοσοφικά ζητήματα αλλά και για ταξίδια. Έχουμε επίσης μεγαλύτερη ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία. Διαβάστε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η όψη εδώ.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

11.23 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

23.12 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μας δημιουργεί αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Έτσι είναι εύκολο να πέσουμε θύματα οικονομικής ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης. Ωστόσο, η όψη αυτή ενισχύει τη φαντασία και είναι ιδανική για καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

23.35 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

23.38 Ήλιος εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας. Ευνοϊκή μέρα για δάνεια, επιχορηγήσεις, οικονομική βοήθεια.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

06.26 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

07.00 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

10.47 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 10.48 έως 12.57

12.58 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

17.43 Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά (από τις τρεις συνολικά) που διαμορφώνεται αυτή η όψη. Η πρώτη έγινε στις 12 Οκτωβρίου (με τον Άρη σε ορθή πορεία). Η όψη θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαρτίου 2023 όταν ο Άρης θα έχει επιστρέψει στην ορθή του πορεία. Ουσιαστικά δηλαδή η όψη θα είναι “ενεργή” σχεδόν μισό χρόνο. Η όψη αυτή σχετίζεται με κρυφές ενέργειες, δόλο, σύγχυση, λάθη και χάος. Κάθε πληροφορία αυτό το διάστημα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να ανακριβής και να προκαλέσει δυσάρεστες καταστάσεις. Δεδομένου ότι Άρης είναι ανάδρομος αυτή τη φορά ίσως προκύψουν πληροφορίες που αφορούν το παρελθόν. Καλό είναι να “κρατάτε μικρό καλάθι” σε ό,τι ακούτε γιατί η πραγματική αλήθεια θα αποκαλυφθεί πολύ αργότερα (τον Μάρτιο 2023).

*Όσοι αντιμετώπισαν δύσκολες καταστάσεις, δολοπλοκίες ή απάτες την πρώτη φορά που διαμορφώθηκε η όψη (12 Οκτωβρίου) θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί, καθώς μπορεί να επαναληφθούν παρόμοιες καταστάσεις. 

** Εξαιρετικά προσεκτικοί επίσης θα πρέπει να είναι όσοι έχουν γεννηθεί από το φθινόπωρο του 1974 έως το τέλος του 1982. Η συγκεκριμένη γενιά έχει τον γενέθλιο Ποσειδώνα της στον Τοξότη. Επομένως ο Άρης εκτός από το τετράγωνο που σχηματίζει με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα, σχηματίζει επίσης αντίθεση με τον γενέθλιο Ποσειδώνα,  γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο την παραπληροφόρηση, την τάση για απάτες και όλα τα προαναφερθέντα.

***Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να διορθωθούν τυχόν λάθη και θα πρέπει να αποφευχθούν πάση θυσία νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

19.54 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

21.15 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Σήμερα δεν σχηματίζεται καμία πτολεμαϊκή όψη αλλά η μέρα κρίνεται σε γενικές γραμμές καλή.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

00.18 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

05.37 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

06.07 Ήλιος τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική μέρα για νέα ξεκινήματα, έναρξη νέας εκπαίδευσης, εγγραφή σε πανεπιστήμια. Ιδανική στιγμή για άνοιγμα νέου καταστήματος καθώς υπάρχουν αυξημένες προοπτικές επιτυχίας. Κατάλληλη μέρα και αγορές ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών συσκευών, αυτοκινήτων ή λευκών ειδών. Ευνοούνται επίσης τα ταξίδια και οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Κέρδη μπορούν να προέλθουν και μέσα από τυχερά παιχνίδια. Σχέσεις που ξεκινούν αυτή την ημέρα έχουν άριστες προοπτικές.

13.15 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 13.16 έως 19.15

19.16 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

00.55 Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη. Θετική όψη που βοηθά να αναδείξουμε τις ικανότητες και τα ταλέντα μας. Καλή διάθεση που ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές αλλά και την ψυχαγωγία.

10.20 Ήλιος στον Τοξότη. Το διάστημα αυτό ασχολούμαστε περισσότερο με τα σημαντικά ζητήματα της ζωής μας. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τη γνώση, το εξωτερικό, τα ταξίδια, τον αθλητισμό, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία, τα υψηλά ιδανικά και προς αυτά τα ζητήματα στρέφουμε τις ενέργειές μας.

23.24 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

04.33 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

10.03 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

16.38 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

20.16 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 20.17 έως 22.15

22.16 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

00.57 Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Πολύ θετική η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιο του μεγάλου ευεργέτη Δία (ο οποίος μετά από μόλις 5 λεπτά ξεκινάει την ορθή πορεία του). Το ζώδιο του Τοξότη, μας γεμίζει αισιοδοξία και μας ενθαρρύνει να δούμε την καλή πλευρά της ζωής. Τώρα μπορούμε να κάνουμε νέα σχέδια και να ανανεώσουμε την ελπίδα μας για κάτι καλύτερο. Η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και μας προτρέπουν να ταξιδέψουμε, να μελετήσουμε και να εξερευνήσουμε νέα πεδία. 

01.02 Δίας στάση. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία, γεγονός που θα φέρει ανάκαμψη σε επαγγελματικές δραστηριότητες που είχαν “κολλήσει” είτε από γραφειοκρατικές διαδικασίες είτε και από τα μέτρα της πανδημίας. Θέματα που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Δία όπως ταξίδια, σχέσεις με το εξωτερικό, τουρισμός κ.λπ, θα αρχίσουν να ανακάμπτουν.

15.26 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

16.49 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

06.16 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.   

08.36 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Οικονομικές απώλειες ή τάση για σπατάλες.

11.24 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις.

21.22 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Σελήνη σε κενό πορείας από 21.23 έως 23.17

23.18 Σεληνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Δεν πραγματοποιούνται πτολεμαϊκές όψεις. Η μέρα κρίνεται γενικά καλή!

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

01.35 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

12.06 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

18.43 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

22.11 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 27/11 22.12 έως 28/11 00.06

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

00.07 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

10.06 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

19.56 Άρης τρίγωνο με Κρόνο. Όψη που μας δίνει μεγάλη αντοχή, τόλμη και επιχειρηματικότητα. Οι προσπάθειες βρίσκουν το στόχο τους αν και θα πρέπει να γίνονται προσεκτικά καθώς ο Άρης είναι ανάδρομος.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

02.40 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

02.48 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

06.26 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

08.31 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

08.53 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

Σελήνη σε κενό πορείας από 29/11 08.54 έως 30/11 02.14

22.30 Ερμής αντίθεση με Άρη. Όψη που προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις. Συνιστάται προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με διαπραγματεύσεις, έγγραφα και μετακινήσεις. Υπάρχει τάση για λάθη και παρεξηγήσεις.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

02.15 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

06.18 Ερμής εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς και για αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

16.37 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *