Δεκέμβριος 2022 – Αστρολογική Ατζέντα

Δεκέμβριος 2022

Δεκέμβριος 2022 Αστρολογική Ατζέντα – αναλυτικά όλες οι πλανητικές όψ

εις για κάθε μέρα. Προγραμματίστε τις δουλειές σας κατάλληλα ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Περιεχόμενα hide

Δεκέμβριος 2022

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

05.58 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

07.28 Αφροδίτη αντίθεση με Άρη. Η συγκεκριμένη όψη προκαλεί μια αντιπαράθεση μεταξύ του αντρικού και γυναικείου φύλου. Δεδομένου ότι ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, είναι πολύ πιθανό να προκληθούν έντονες συγκρούσεις. Όσοι διατηρείτε σχέση, καλό είναι να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και ανεκτικοί με το σύντροφό σας.

10.42 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

11.08 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

16.23 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

17.36 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

00.59 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα.  Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

03.08 Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα. Παραπλανητική όψη που μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα που μπορεί να μας παρασύρουν σε άστατες και αναξιόπιστες σχέσεις. Οι σκέψεις είναι ασαφείς γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται σημαντικές αποφάσεις. Ωστόσο η πνευματική κατανόηση, οι πνευματικές και καλλιτεχνικές εργασίες μπορεί να είναι πολύ καρποφόρες.  Καλό θα είναι να αποφευχθεί η υπερβολική κατανάλωση ποτού ή άλλων επικίνδυνων ουσιών.

04.44 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

Σελήνη σε κενό πορείας από 04.45 έως 06.40

05.09 Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο. Βαθιά συναισθήματα και σταθεροποίηση μακροχρόνιων δεσμών. Επιτυχημένες επενδύσεις.

06.41 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

02.10 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

15.11 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

19.06 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.   

22.57 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

02.12 Ποσειδώνας σε ορθή πορεία. Ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυξάνει την διαίσθηση, την συμπόνια και τον ιδεαλισμό. Αυτό το διάστημα αναμένονται σημαντικά επιτεύγματα στην ιατρική, την φαρμακευτική και την βιομηχανία ομορφιάς.

05.53 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

07.46 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 07.47 έως 13.37

09.12 Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Έντονα συναισθήματα και υπερβολική ευαισθησία που μπορεί να μας παρασύρουν σε απαγορευμένους ερωτικούς πειρασμούς. Αυξημένη τάση για παράνομες δραστηριότητες αλλά και ξέφρενες διασκεδάσεις που μπορούν να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις. Καλό είναι να αποφεύγεται η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών.

13.38 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

19.38 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΥΧΗΣ - ΜΗΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ (4 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2024)

χρήματα

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ με απλές καθημερινές δραστηριότητες! 

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του σύμπαντος για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε κι ακόμα περισσότερα!

Απλές καθημερινές δραστηριότητες, βοηθούν να προσελκύσετε πλούτο, αγάπη, τύχη!

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

03.54 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

08.37 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

09.05 Ερμής τετράγωνο με Δία. Αυξημένο πείσμα, βιασύνη και αναξιοπιστία. Αυξημένη επικοινωνία αλλά καλό θα είναι είστε επιφυλακτικοί σε ό,τι ακούτε. 

16.51 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

21.02 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 21.03 έως 22.48

22.49 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

00.08 Ερμής στον Αιγόκερω. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2023. Από τις 29 Δεκεμβρίου μέχρι τις 19 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσει την ανάδρομη πορεία του. ΄Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή στρέφει το ενδιαφέρον μας σε κοινωνικά ζητήματα και επιπλέον μας κάνει περισσότερο σκεπτικούς και επίμονους, γεγονός που βοηθά στη λήψη αποφάσεων. Η επικοινωνία είναι πιο νηφάλια και εστιάζεται στα πλέον απαραίτητα. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει αυτή η διέλευση το ζώδιό σας εδώ.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

06.08 Πανσέληνος στους Διδύμους. Δύσκολη πανσέληνος καθώς συμμετέχει ο ανάδρομος Άρης που όλο αυτό το διάστημα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Δεδομένου ότι η Πανσέληνος σχηματίζει στο ζώδιο των Διδύμων που κυβερνάται από τον Ερμή, συνιστάται να ελέγχουμε κάθε πληροφορία προτού πάρουμε μια απόφαση. Η παραπληφόρηση είναι πολύ πιθανό να μας οδηγήσει σε λάθος επιλογές που θα μας κοστίσου! . Θα πρέπει να θυμόμαστε πως “ότι λάμπει δεν είναι χρυσός”. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις.

06.19 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά.

07.42 Ήλιος αντίθεση με Άρη. Δυσκολίες σε επαγγελματικές δραστηριότητες. Εμπόδια και καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση  καθηκόντων. Αποφύγετε συγκρούσεις με συναδέλφους.

14.41 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

19.13 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

07.29 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

08.13 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Σελήνη σε κενό πορείας από 08.14 έως 09.48

09.49 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

14.55 Αφροδίτη τετράγωνο με Δία. Όψη που μπορεί να προκαλέσει απώλειες λόγω υπερβολικών εκδηλώσεων. Καλό είναι να αποφευχθεί η δημιουργία μιας μυστικής ή παράνομης σχέσης καθώς και ακατανόητες σπατάλες.

17.55 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

05.54 Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2023. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον μας στρέφεται περισσότερο στην καριέρα και είναι πιθανό να αναπτυχθούν σχέσεις που βοηθούν στην επίτευξη των στόχων. Σχέσεις με διαφορά ηλικίας είναι επίσης πιθανές.  Δείτε πώς θα σας επηρεάσει η νέα θέση της Αφροδίτης εδώ.

17.17 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΥΧΗΣ - ΜΗΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ (4 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2024)

χρήματα

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ με απλές καθημερινές δραστηριότητες! 

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του σύμπαντος για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε κι ακόμα περισσότερα!

Απλές καθημερινές δραστηριότητες, βοηθούν να προσελκύσετε πλούτο, αγάπη, τύχη!

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

07.18 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

16.11 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

20.49 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 20.50 έως 22.08

22.09 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

20.12 Ήλιος εξάγωνο με Κρόνο. Όψη που τονίζει τη φιλοδοξία και μας προτρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την επίτευξη των στόχων μας. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

03.04 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

05.47 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

16.09 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

17.52 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Σελήνη σε κενό πορείας από 13/12 17.53 έως 14/12 10.44

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

10.45 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία και την υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν.

22.32 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

11.02 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

13.29 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

17.41 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΥΧΗΣ - ΜΗΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ (4 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2024)

χρήματα

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ με απλές καθημερινές δραστηριότητες! 

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του σύμπαντος για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε κι ακόμα περισσότερα!

Απλές καθημερινές δραστηριότητες, βοηθούν να προσελκύσετε πλούτο, αγάπη, τύχη!

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

07.41 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μας δημιουργεί αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Έτσι είναι εύκολο να πέσουμε θύματα οικονομικής ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης. Ωστόσο, η όψη αυτή ενισχύει τη φαντασία και είναι ιδανική για καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

10.56 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

16.25 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

21.13 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 21.14 έως 21.48

21.49 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

15.28 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

21.44 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

23.37 Ερμής τρίγωνο με Ουρανό. Όψη που επηρεάζει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το τρίγωνο αυτό μας κάνει πιο προοδευτικούς, δημιουργικούς και αυθεντικούς Ευνοεί την ενασχόληση με τις επιστήμες και ιδιαίτερα τα μαθηματικά, την τεχνολογία και τη φυσική. Ευχάριστες ειδήσεις και απρόσμενες συναντήσεις είναι πολύ πιθανές. Γνωριμίες με ευφυείς ανθρώπους που μπορούν να μας προσφέρουν σημαντικές γνώσεις.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

03.26 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

13.31 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

00.03 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

00.35 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 00.36 έως 05.30

05.31 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

03.22 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

08.33 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

13.58 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

16.32 Δίας στον Κριό.  Ο Δίας περνά ξανά στο ζώδιο του Κριού όπου θα ολοκλη΄ρωσει την πορεία του στις 16 Μαίου 2023. Το διάστημα που ο ευεργέτης Δίας θα βρίσκεται στο “πολεμικό” ζώδιο του Κριού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό καθώς ο Δίας σχετίζεται με την αύξηση και την επέκταση. Ωστόσο, δημιουργεί νέες ευκαιρίες και μας παρακινεί να δραστηριοποιηθούμε και να ανακαλύψουμε νέα μονοπάτια. Όσοι καταφέρουν να εκμεταλλευτούν αυτή την ισχυρή κινητήρια δύναμη θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να δημιουργήσουν μια νέα ποιότητα ζωής. Η νέα θέση του Δία ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και του Αέρα, (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

18.41 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

21.01 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΥΧΗΣ - ΜΗΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ (4 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2024)

χρήματα

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ με απλές καθημερινές δραστηριότητες! 

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του σύμπαντος για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε κι ακόμα περισσότερα!

Απλές καθημερινές δραστηριότητες, βοηθούν να προσελκύσετε πλούτο, αγάπη, τύχη!

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

04.45 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 04.46 έως 09.12

09.13 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

09.19 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

23.48 Ήλιος στον Αιγόκερω –  Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Αυτή την ώρα ξεκινάει επίσημα ο Χειμώνας. Δεδομένου ότι αυτή η νύχτα είναι η μεγαλύτερη του χρόνου και από αύριο αρχίζει πάλι να μεγαλώνει η μέρα σιγά – σιγά, θεωρείται μια καλή στιγμή να αναπτύξουμε τα σχέδιά μας τα οποία θα αποδώσουν το ερχόμενο εξάμηνο με το θερινό ηλιοστάσιο.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

02.50 Ήλιος τετράγωνο με Δία. Όψη που μας παρασύρει σε υπερβολές. Συνιστάται προσοχή στα έξοδα καθώς υπάρχει τάση για αλόγιστες σπατάλες. Προσοχή και σε παράνομες δραστηριότητες.

03.48 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Οικονομικές απώλειες ή τάση για σπατάλες.

11.48 Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό. Εξαιρετικά θετική όψη που ευνοεί όλες τις σχέσεις. Μπορεί να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες ή να δημιουργηθούν νέες φιλίες. Κυριαρχεί το στοιχείο του ξαφνικού και του απρόβλεπτου γι’ αυτό είναι πιθανές ευχάριστες εκπλήξεις. Καινούργιες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. 

20.19 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

22.16 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 22/12 22.17 έως 23/12 09.48

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

09.49 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή.

10.13 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

12.17 Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο που απαιτεί οργάνωση, τάξη και πειθαρχία. Η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς μπορεί πράγματι να μας βοηθήσει να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητές μας και να επικεντρωθούμε στους στόχους μας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μειονέκτημα αποτελεί ωστόσο το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Δία, που μπορεί να μας κάνει υπερβολικά αισιόδοξους και παράτολμους με κίνδυνο να πέσουμε σε σοβαρά λάθη. Συνιστα΄ται λοιπόν να επιβραδύνουμε τους ρυθμούς μας και να κινηθούμε περισσότερο με την σοφία και τη σύνεση του Κρόνου.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

10.02 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

14.16 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

21.32 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

21.48 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα.Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

03.17 Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα. Πνευματική ευαισθησία, ισχυρή διαίσθηση, πλούσια φαντασία. Αυξημένη ελπίδα και έμπνευση μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων μας.

05.11 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 05.12 έως 09.13

09.14 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

09.56 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΥΧΗΣ - ΜΗΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ (4 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2024)

χρήματα

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ με απλές καθημερινές δραστηριότητες! 

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του σύμπαντος για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε κι ακόμα περισσότερα!

Απλές καθημερινές δραστηριότητες, βοηθούν να προσελκύσετε πλούτο, αγάπη, τύχη!

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

01.34 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

09.35 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

20.19 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

Σελήνη σε κενό πορείας από 26/12 20.20 έως 27/12 09.33

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

09.34 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

19.23 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

01.54 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

10.32 Αφροδίτη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Έντονος ρομαντισμός. Εκτιμούμε τα όμορφα πράγματα της ζωής. Κατάλληλη μέρα για επίσκεψη σε σαλόνι ομορφιάς, για φιλανθρωπίες αλλά και για παρακολούθηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

11.02 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

00.05 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

01.25 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

02.43 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

08.21 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 08.22 έως 12.35

11.31 Ερμής ανάδρομος. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιανουαρίου 2023. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγεται η λήψη σοβαρών αποφάσεων, οι αγορές ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και οι συμφωνίες και οι υπογραφές. Ωστόσο μπορείτε να “ξεφορτωθείτε” πράγματα που προσπαθείτε να πουλήσετε εδώ και καιρό ή να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε θέματα που δεν εξελίσσονται καλά.

12.36 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

14.11 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

15.58 Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη. Θετική όψη που βοηθά να αναδείξουμε τις ικανότητες και τα ταλέντα μας. Καλή διάθεση που ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές αλλά και την ψυχαγωγία. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, είναι πολύ πιθανές οι επανασυνδέσεις σχέσεων.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

03.21 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

05.17 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

04.52 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.   

08.00 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

12.59 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

14.44 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 14.45 έως 19.07

19.08 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *