Ιανουάριος 2023 – Αστρολογική Ατζέντα

Ιανουάριος 20223 - αστρολογική ατζέντα

Ιανουάριος 2023 Αστρολογική Ατζέντα – αναλυτικά όλες οι πλανητικές όψεις για κάθε μέρα. Προγραμματίστε τις δουλειές σας κατάλληλα ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Περιεχόμενα hide
1 Ιανουάριος 2023 - Πλανητικές Όψεις

Ιανουάριος 2023 - Πλανητικές Όψεις

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

07.25 Αφροδίτη σύνοδο με Πλούτωνα. Η όψη αυτή δημιουργεί παθιασμένες και έντονες σχέσεις με ανάλογα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο. Πραγματοποιείται μια μεταμόρφωση στη σεξουαλικότητα, τις ηθικές και τις υλικές αξίες.

15.42 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

23.52 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

08.44 Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα. Πνευματική ευαισθησία, ισχυρή διαίσθηση, πλούσια φαντασία. Αυξημένη ελπίδα και έμπνευση μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων μας.

14.15 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

14.30 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

14.53 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

00.16 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 00.17 έως 04.43

04.09 Αφροδίτη στον Υδροχόο. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό οι φιλικές σχέσεις γίνονται πιο δυνατές. Στις προσωπικές σχέσεις υπάρχει έντονη ανάγκη για ανεξαρτησία που θα πρέπει να γίνει αποδεκτή προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις ή και ρήξεις. Σχετικά με τα οικονομικά θέματα, κέρδη μπορούν να προέλθουν από δημιουργικές εργασίες και συλλογικές δραστηριότητες. 

04.44 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

04.48 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

07.37 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

21.47 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

11.08 Αφροδίτη εξάγωνο με Δία. Όψη που βοηθά στην αρμονία των σχέσεων και ευνοεί οικονομικά θέματα. Έτσι, η μέρα είναι ιδανική για να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα ή να προγραμματίσετε ψυχαγωγικές ή κοινωνικές δραστηριότητες. Η όψη επίσης μπορεί να φέρει ερωτική γνωριμία με άτομο διαφορετικής εθνικότητας / θρησκείας / κουλτούρας. 

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

01.54 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

02.08 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 02.09 έως 16.14

16.15 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

18.43 Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό. Θετική όψη που ευνοεί τις πρωτοποριακές εργασίες και την καινοτομία. Υπάρχει  πιθανότητα ξαφνικού ταξιδιού ή απρόσμενης συνάντησης. Οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.

19.50 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

22.30 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

01.08 Πανσέληνος στον Καρκίνο. Η πρώτη πανσέληνος της χρονιάς διαμορφώνεται στο ζώδιο του Καρκίνου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Δεν σχηματίζει αρνητικές όψεις, ωστόσο ο Ήλιος βρίσκεται σε στενή σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή. Έτσι, ίσως υπάρξει μια νοσταλγία για το παρελθόν ειδικότερα στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους). Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να βρεθεί η ισορροπία μεταξύ των εσωτερικών αναγκών και του καθήκοντος. Είναι μια καλή περίοδος για ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, καθώς και για εξυγίανση του χώρου. 

03.36 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

14.30 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

14.57 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Όψη που αυξάνει τις πνευματικές δυνάμεις, τη μνήμη και τις ρητορικές ικανότητες και ευνοεί τη συγκέντρωση. Αυξημένο ενδιαφέρον για λογοτεχνικές δραστηριότητες.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

00.23 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 00.24 έως 04.39

04.40 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

09.00 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

18.52 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

21.19 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

01.23 Ερμής τρίγωνο με Ουρανό. Όψη που επηρεάζει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το τρίγωνο αυτό μας κάνει πιο προοδευτικούς, δημιουργικούς και αυθεντικούς Ευνοεί την ενασχόληση με τις επιστήμες και ιδιαίτερα τα μαθηματικά, την τεχνολογία και τη φυσική. Ευχάριστες ειδήσεις και απρόσμενες συναντήσεις είναι πολύ πιθανές. Γνωριμίες με ευφυείς ανθρώπους που μπορούν να μας προσφέρουν σημαντικές γνώσεις.

11.02 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

17.22 Αφροδίτη τρίγωνο με Άρη. Όψη που αυξάνει τον αισθησιασμό και το πάθος. Οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά και τις τέχνες κεντρίζει το ενδιαφέρον μας. Αυξημενη έλξη προς το αντίθετο φύλο και εύνοια στις σχέσεις. Θετικές προοπτικές και σε οικονομικά ζητήματα.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

03.52 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

Σελήνη σε κενό πορείας από 03.53 έως 17.14

17.15 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία και την υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

09.36 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

16.58 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

23.17 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

13.07 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

15.21 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μας δημιουργεί αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Έτσι είναι εύκολο να πέσουμε θύματα οικονομικής ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης. Ωστόσο, η όψη αυτή ενισχύει τη φαντασία και είναι ιδανική για καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

22.56 Άρης σε ορθή πορεία. Ο Άρης ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του και μπορείτε πλέον να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. 

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

01.06 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 01.07 έως 04.55

04.56 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

10.34 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

16.11 Ήλιος εξάγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τις τέχνες, τα θεάματα και τον μυστικισμό. Μας προσδίδει πιο εκλεπτυσμένα συναισθήματα και εκτιμούμε τα όμορφα πράγματα.

20.46 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

23.55 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

07.58 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

02.47 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

03.22 Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό. Μια προβληματική σχέση μπορεί να τελειώσει ξαφνικά. Απρόσμενες συναντήσεις και σχέσεις, συνήθως χωρίς διάρκεια. Ρήξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες.

04.10 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

10.40 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 10.41 έως 14.07

14.08 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

05.47 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

17.17 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

21.00 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

07.48 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

09.27 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

14.36 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

16.27 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 16.28 έως 19.32

19.33 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

01.41 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

09.39 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Οικονομικές απώλειες ή τάση για σπατάλες.

15.13 Ερμής σε ορθή πορεία. Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και επαναφέρει την κανονικότητα σε επικοινωνίες και μετακινήσεις. Μπορείτε πλέον να κάνετε αγορές ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών συσκευών και να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας χωρίς εμπόδια. 

16.44 Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα. Δύσκολη όψη που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, εντάσεις και βία. Ρήξεις με την εξουσία, το κράτος, τις αρχές και τους ανωτέρους.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

05.05 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

10.17 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις.

12.09 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 12.10 έως 21.10

21.11 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

03.29 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

10.29 Ήλιος στον Υδροχόο. Η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου, μας κάνει περισσότερο καινοτόμους και πρωτοποριακούς. Το διάστημα που ο Ήλιος βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο επιζητούμε νέους στόχους και προοπτικές και υιοθετούμε νέες μεθόδους που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας. Εντείνεται η ανάγκη για ανεξαρτησία, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στη διακοπή σχέσεων ή καταστάσεων που μας πιέζουν.

10.30 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

20.55 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

10.01 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

17.52 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 17.53 έως 20.28

20.29 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

22.53 Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2023 διαμορφώνεται στο ζώδιο του Υδροχόου και σχηματίζει αρμονικές γωνίες με τον Δία και τον Άρη. Πρόκειται για μια ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη που είναι ιδανική για την έναρξη νέων σχεδίων και την επίτευξη των στόχων. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί την κινέζικη πρωτοχρονιά και την έναρξη του έτους του Κουνελιού (Λαγού). 

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

03.09 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

10.02 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

19.49 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

00.13 Αφροδίτη σύνοδο με Κρόνο. Δύσκολη όψη που προκαλεί μελαγχολία και πόνο. Δεδομένου ότι βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου (που αποζητά την ανεξαρτησία και την ελευθερία) είναι πιθανό να προκύψουν χωρισμοί. Αυτό μπορεί να συμβεί πιο εύκολα σε σε σχέσεις που υπάρχει καταπίεση. Οι σχέσεις που είναι αρμονικές και δυνατές δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί επίσης να προκαλέσει οικονομικά ή/και επαγγελματικά προβλήματα. 

01.01 Ουρανός σε ορθή πορεία. Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία και μας δίνει την ευκαιρία να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα σε τομείς που επηρεάζει στον προσωπικό μας χάρτη. Ευνοούνται ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, αεροπορία και οτιδήποτε υπάγεται στη δικαιοδοσία του Ουρανού.

11.24 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

12.19 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

Σελήνη σε κενό πορείας από 12.20 έως 19.35

19.36 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

09.56 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

11.58 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

19.43 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

03.30 Ήλιος εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που φέρνει ζωτικότητα, αισιοδοξία, δημοτικότητα και επιτυχία.  Κατάλληλη μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις με ανώτερα στελέχη που βοηθουν στη λύση προβλημάτων.

09.42 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

18.11 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 18.12 έως 20.47

20.48 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

05.18 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

06.59 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

12.40 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

17.08 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

04.33 Αφροδίτη στους Ιχθύς. Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση στο συγκεκριμένο ζώδιο κι έτσι όλα τα ζώδια ευνοούνται σε κάποιον τομέα. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο όπου η Αφροδίτη εκφράζει την αγνή και άδολη αγάπη γι’ αυτό το διάστημα αυτό θα υπάρχει έντονος ρομαντισμός και αυξημένη ευαισθησία. Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύς ευνοεί τα αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη το ζώδιό σας εδώ.

17.13 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.   

23.01 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 27/ 23.02 έως 28/1 01.41

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

01.42 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

03.56 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

17.19 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

03.44 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

05.37 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

22.02 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

02.03 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

03.45 Ήλιος τρίγωνο με Άρη. Δυναμική όψη που βοηθά στην προώθηση των σχεδίων. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί τόσο τον επαγγελματικό  όσο και τον αισθηματικό τομέα. Πιθανές νέες γνωριμίες και δημιουργία νέων σχέσεων ή ακόμα και αναζωπύρωση παλιών.

04.16 Ερμής τρίγωνο με Ουρανό. Όψη που επηρεάζει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το τρίγωνο αυτό μας κάνει πιο προοδευτικούς, δημιουργικούς και αυθεντικούς Ευνοεί την ενασχόληση με τις επιστήμες και ιδιαίτερα τα μαθηματικά, την τεχνολογία και τη φυσική. Ευχάριστες ειδήσεις και απρόσμενες συναντήσεις είναι πολύ πιθανές. Γνωριμίες με ευφυείς ανθρώπους που μπορούν να μας προσφέρουν σημαντικές γνώσεις.

07.52 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 07.53 έως 10.34

10.35 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

19.24 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

22.01 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

06.27 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά.

08.24 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *