Αφροδίτη στον Αιγόκερω

αφροδίτη στον αιγόκερω

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 5 Νοεμβρίου όπου θα πραγματοποιήσει μια μακρά διέλευση που θα ολοκληρωθεί στις 6 Μαρτίου 2022. Αυτό θα συμβεί λόγω του ότι η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 19 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 29 Ιανουαρίου 2022.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βρίσκεται στο αυστηρό και συντηρητικό περιβάλλον του Κρόνου, γεγονός που μπορεί να της αφαιρεί τον ενθουσιασμό που είχε στην προηγούμενη θέση της στον Τοξότη, είναι όμως  σταθερή, σοβαρή και πιστή. Δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά της παρά μόνο όταν είναι σίγουρη γι’ αυτά και αυτό εξασφαλίζει την μακροβιότητα της σχέσης.
Αστρολογικά, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ωστόσο αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την πραγματική ηλικία, όσο με την ωριμότητα που κρύβει ο καθένας μέσα του. Φημίζεται επίσης ότι δημιουργεί σχέσεις με διαφορά ηλικίας και αυτό πράγματι συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου, ή θα διαλυθούν πολύ γρήγορα, αμέσως μόλις διαπιστωθεί η διαφορετικότητα των χαρακτήρων.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον  Αιγόκερω:

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω είναι της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς), ενώ οι Κριοί και οι Ζυγοί καλούνται να βρουν νέες ισορροπίες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αρμονία της σχέσης τους.

Κριός

Η διέλευση της Αφροδίτης από το μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου φέρνει την καριέρα σας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, αφού σας δίνει την ευκαιρία να προβάλετε τις ικανότητές σας και να χρησιμοποιήσετε την δύναμή σας προκειμένου να πετύχετε τις σημαντικές αλλαγές που ποθείτε, αλλά και να εξασφαλίσετε την βελτίωση των οικονομικών σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορείτε να ενισχύσετε το κοινωνικό σας προφίλ και να αποκτήσετε περισσότερο κύρος, με αποτέλεσμα να μπείτε σε ανώτερα κοινωνικά στρώματα που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Επιπλέον, στον αισθηματικό τομέα, ίσως αποφασίσετε την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα σοβαρό και αξιόπιστο άτομο μέσα από το  επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω και τον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, αποτελεί μια πολύ θετική ένδειξη για όλες τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Θέματα ή πρόσωπα που σχετίζονται με ξένες χώρες ή γραφειοκρατικές διαδικασίες που εκκρεμούν, θα εξελιχθούν προς όφελός σας και θα βάλουν τέλος στις ανησυχίες σας. Επίσης αν τα εισοδήματά σας προέρχονται από το εξωτερικό ή από μια εταιρία που εδρεύει σε άλλη χώρα, θα έχετε σημαντικά οφέλη. Δεν αποκλείεται επίσης να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα μια τέτοιου είδους συνεργασία. Τέλος, αν επιδιώκετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.

Δίδυμοι

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, αφυπνίζει τον αισθησιασμό σας και ξυπνά τις ερωτικές  επιθυμίες σας. Με τη συγκεκριμένη πορεία της Αφροδίτης η ανάγκη σας να αποκτήσετε ένα μόνιμο σύντροφο θα γίνει πιο έντονη από ποτέ, και αν είστε ελεύθεροι, θα υποκύψετε πιο εύκολα σε μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Ωστόσο, καλό θα είναι να ζήσετε τις όμορφες στιγμές που σας επιφυλάσσει η μοίρα, χωρίς ζήλιες και ακραίες συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Το ίδιο ισχύει και αν διατηρείτε ήδη μια μακροχρόνια σχέση. Επιπλέον, αυτό το διάστημα θα έχετε την δυνατότητα να αποπληρώσετε πιο εύκολα κάποιες υποχρεώσεις σας.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας δίνει την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, είναι κατάλληλο για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρείτε τρόπο να τονώσετε τον έρωτά σας με τον σύντροφό σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, τότε αυτό το διάστημα θα υπάρξουν ευκαιρίες να δημιουργήσετε μια όμορφη και μακροχρόνια σχέση. Εύνοια θα υπάρξει και στο φιλικό σας περιβάλλον, όπου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία αυτό το διάστημα, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ αυξημένες.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και συνιστά να στρέψετε την προσοχή σας στα θέματα της εργασίας σας, της καθημερινότητάς σας αλλά και της υγείας σας. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, αυτό το διάστημα, καλό θα είναι να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας και να αποφύγετε την εμπλοκή σε τσακωμούς που μπορεί να έχουν άσχημες επιπτώσεις. Φροντίστε να είστε παραγωγικοί και αποδοτικοί, ώστε να σας μένει ελεύθερος χρόνος για δραστηριότητες που σας αποφορτίζουν και σας προσφέρουν θετικές διεξόδους. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Παρθένος

Η διέλευση της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας και την αισθηματική σας ζωή. Κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να εκφράσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας, να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας και να χρησιμοποιήσετε την προσωπική σας γοητεία για να προσελκύσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν είτε ερωτικά είτε επαγγελματικά. Αν έχετε ήδη έναν σταθερό δεσμό, ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Δεν αποκλείεται ωστόσο  να πάρετε αυτή την απόφαση εξαιτίας μιας απρόσμενης εγκυμοσύνης. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες, ευνοείστε ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας καλεί να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο σας. Όσο κι αν κουραστείτε το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα σας αποζημιώσει. Αν υπάρχουν ηλικιωμένα μέλη στην οικογένειά σας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, αυτό το διάστημα θα υπάρξει σημαντική βελτίωση, γεγονός που θα συμβάλει στη βελτίωση της ψυχολογίας σας. Τέλος, πολλοί Ζυγοί ίσως ετοιμάζουν το ακίνητο που θα στεγάσει τον έρωτά τους.

Σκορπιός

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου αποτελεί μια θετική ένδειξη όχι μόνο για τις σχέσεις σας αλλά για όλες τις επαφές σας γενικότερα. Η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης σας κάνει πιο εξωστρεφείς και πιο φιλικούς. Ο τρόπος που επικοινωνείτε σας κάνουν πιο προσιτούς, γεγονός που συμβάλει στη δημιουργία νέων σχέσεων. Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν αυτό το διάστημα στη ζωή σας θα σας ωφελήσουν στο μέλλον. Η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη για να αναζωπυρώσετε σχέσεις που για κάποιο λόγο έχουν κλονιστεί. Επιπλέον, μπορείτε να προσεγγίσετε άτομα για επαγγελματικούς λόγους και να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία. Σύντομες αποδράσεις με τον σύντροφό σας θα αναζωπυρώσουν τον έρωτά σας.

Τοξότης

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα έχει θετικές επιπτώσεις στα οικονομικά σας. Έτσι, το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να απολαύσετε περισσότερες ανέσεις που μπορεί να έχετε στερηθεί το τελευταίο διάστημα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να εντείνετε κι εσείς τις προσπάθειές σας. Ακόμα και αν πρέπει να περιορίσετε σημαντικά τον ελεύθερο χρόνος σας, δεν πρέπει να χάσετε αυτή την ευκαιρία. Εύνοια θα υπάρξει και στην αισθηματική σας ζωή αυτό το διάστημα, καλό θα ωστόσο να ελέγξετε μια μικρή κρίση ζήλιας και να μην ξεπεράσετε τα επιτρεπτά όρια.

Αιγόκερως

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας είναι πολύ ευνοϊκό για σας. Το διάστημα αυτό είστε εξαιρετικά γοητευτικοί και κοινωνικοί γεγονός που σας κάνει περιζήτητους. Πολλοί είναι αυτοί που  αναζητούν την συντροφιά σας αλλά και τις συμβουλές σας. Έτσι, μπορείτε να προσεγγίσετε εύκολα όποιο άτομο επιθυμείτε και να δημιουργήσετε μια όμορφη και μακροχρόνια σχέση, είτε σε φιλικό είτε σε επαγγελματικό είτε και σε ερωτικό επίπεδο. Αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, αυτό το διάστημα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Τέλος, μπορείτε να επιδιώξετε και να κατακτήσετε μια ανώτερη επαγγελματική θέση, τώρα που η τύχη είναι στο πλευρό σας.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τα συναισθήματά σας ή κάποια ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν σας, όπως για παράδειγμα ένας παλιός έρωτας που δεν έχει ξεπεραστεί. Καλό θα είναι λοιπόν, αφού σκεφτείτε ώριμα και κατασταλάξετε στο τι θέλετε, να προσπαθήσετε να το προσεγγίσετε. Η τύχη θα σας βοηθήσει αν αφήσετε κατά μέρος εγωιστικές συμπεριφορές και εκδηλώσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Το διάστημα αυτό ευνοούνται επίσης θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή τυχόν νομικές υποθέσεις.

Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Η διέλευση αυτή φέρνει κάποιες αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους στόχους, τις φιλοδοξίες σας αλλά και το φιλικό σας περιβάλλον. Το διάστημα αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποια καταξιωμένα άτομα που μπορούν να ενδιαφερθούν για τις απόψεις σας και να σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Μια συλλογική εργασία μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αναγνωριστείτε και να αποκτήσετε περισσότερο κύρος. Τέλος, αν είστε ελεύθεροι, η συγκεκριμένη διέλευση μπορεί να σας φέρει ένα νέο έρωτα με ένα άτομο που θα έχει πολύ σοβαρές προθέσεις.

4 Comments

  1. Άντε να δώσει η Αφροδίτη κάνα δωράκι σταθερότητας, από τον απέναντι παρορμητικό "ξάδελφο"! Ειδικά στα επαγγελματικά που καίνε!
    Καλημέρα και καλή χρονιά!

    1. Καλή Χρονιά και σε σένα!!

  2. Μακάρι να υπάρχει εύνοια στα οικονομικά! Κάτι να γίνει επιτέλους, σ' αυτόν τον τομέα!! Πολύ ταλαιπωρία!
    Τα φιλιά μου Ρένα!!! Καλό απόγευμα/βράδυ!!!

    1. Τώρα έχεις και τη Νέα Σελήνη και κάτι θα γίνει σίγουρα!!! Εύχομαι τα καλύτερα.
      Φιλιά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *