Αφροδίτη στον Σκορπιό

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης της. Σ’ αυτό το ζώδιο δεν νιώθει άνετα η Αφροδίτη αφού βάζει σε δεύτερη μοίρα την αγνή και άδολη αγάπη που πρεσβεύει και δίνει προτεραιότητα στη σεξουαλικότητα και το πάθος.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού ενισχύοντας την σεξουαλικότητα και το πάθος αναζωπυρώνει σχέσεις που έχουν φθαρεί ερωτικά και επιπλέον αναβιώνει έρωτες από το παρελθόν. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η ζήλια και η κτητικότητα που μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου. Γι’ αυτό κρίνεται σημαντικό να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη ώστε να αποφευχθούν ακραίες καταστάσεις. Θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί στην αξιολόγηση των ενεργειών του συντρόφου και να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Μόνο έτσι, μπορεί να βασιλεύσει η αρμονία και η σταθερότητα.

Αφροδίτη στον Σκορπιό – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Η  Αφροδίτη στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξει μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας και είτε θα μπορέσετε να αποπληρώσετε ένα δάνειο που σας προβληματίζει , είτε θα κάνετε μια επένδυση που θα σας αποφέρει κέρδη. Η συγκεκριμένη διέλευση ευνοεί και την ερωτική σας ζωή, αφού η Αφροδίτη στον συγκεκριμένο τομέα θα ανεβάσει τη λίμπιντό σας στα ύψη, με αποτέλεσμα να αναζωπυρωθεί η σχέση με το σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να υποκύψετε σε ένα πάθος, ενώ αν σας απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν θα έχετε τώρα την ευκαιρία να την αποκαταστήσετε.

Ταύρος

 H κυβερνήτης σας Αφροδίτη από το πολικό ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις σας και κυρίως αυτή με τον σύντροφό σας θα γίνει πιο δυνατή καθώς θα βρείτε τρόπους να δεθείτε περισσότερο μαζί του. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να προσεγγίσετε νέους ανθρώπους και να αναπτύξετε ισχυρούς δεσμούς. Μην φοβηθείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Με τη συγκεκριμένη διέλευση το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί περισσότερο στα επαγγελματικά σας, την καθημερινότητά σας αλλά και την εμφάνισή σας. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να υιοθετήσετε ένα νέο στυλ που θα σας προσδώσει περισσότερη γοητεία. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια αθλητική δραστηριότητα ή και δίαιτα που θα βελτιώσει τον οργανισμό σας. Θα υπάρξει επίσης σημαντική βελτίωση στα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας νέος έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. 

Καρκίνος

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα και τις διασκεδάσεις, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που θα σας φέρει σημαντικά κέρδη. Αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία πολύ ενδιαφέρουσα που θα σας παρασύρει σε μια σχέση γεμάτη έρωτα και πάθος.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να  δημιουργήσετε ένα αρμονικό κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον σας, να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων και να φροντίσετε για την αποκατάσταση τυχόν ζημιών ή βλαβών στο σπίτι σας. Αν σκέφτεστε το ενδεχόμενο να μετακομίσετε σε μια άλλη περιοχή, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνετε, καθώς έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα. Επίσης υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε χρήματα από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού σας στοιχείου ή από μια δουλειά που θα κάνετε από το χώρο του σπιτιού.

Παρθένος

Η διέλευση της Αφροδίτη από τον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί πολύ θετικό για την επικοινωνία σας και τις επαφές σας με άτομα που μπορούν να συμβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στην πρόοδό σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι να εκμεταλλευτούν την ικανότητά σας να επιχειρηματολογείτε με ευχέρεια και να κατανοείτε δυσνόητους όρους και να σας προσφέρουν «γη και ύδωρ» για να συνεργαστούν μαζί σας. Επιπλέον θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάποια σύντομα ταξίδια από τα οποία θα αποκομίσετε κέρδη. Τέλος, αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το διάστημα θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προσελκύστε Τύχη, Αγάπη, Χρήματα

Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου υπόσχεται σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να χαρίσετε στον εαυτό σας κάποιες πολυτέλειες που έχετε στερηθεί. Έτσι κι αλλιώς αυτό το διάστημα γίνεστε “μαγνήτης” χρημάτων και είναι στο χέρι σας να το εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο. Αποφύγετε ωστόσο απερισκεψίες και σπατάλες χωρίς λόγο. 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο αυξάνει τη γοητεία σας και τονίζει τα χαρίσματά σας. Έτσι, αυτό το διάστημα μπορείτε να προσελκύσετε και να πείσετε κάθε άτομο. Αν είστε ελεύθεροι μάλιστα, θα έχετε την ευκαιρία μέσα από πολλές προτάσεις να επιλέξετε τον ιδανικό σύντροφο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η αγάπη και ο έρωτας θα έχουν την πρωτοκαθεδρία αυτό το διάστημα, και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας. 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας και να αξιολογήσετε κάποια γεγονότα ώστε να αποφασίσετε για τυχόν αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες. Ίσως διαπιστώσετε ότι κάποια άτομα από το φιλικό περιβάλλον σας δεν έχουν τις ίδιες αγνές προθέσεις με σας, και αποφασίσετε να αποκοπείτε μια για πάντα από αυτά. Ίσως η δουλειά σας δεν σας ικανοποιεί και αναζητήσετε μια νέα πορεία. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια περίοδο περισυλλογής που θα σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Είναι προτιμότερο ωστόσο να αποφασίσετε μόνοι σας και να μην επηρεαστείτε από τρίτους.

Αιγόκερως

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και εξωστρεφείς. Έτσι, αυτό το διάστημα θα δείτε φίλους και γνωστούς που έχουν χαθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά και θα θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους. Η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης σας δίνει επίσης την ευκαιρία να προγραμματίσετε ομαδικές αποδράσεις και διασκεδάσεις. Στον αισθηματικό τομέα, αν είστε αδέσμευτοι, με την αυξημένη δημοτικότητά σας μπορείτε τώρα να προσελκύσετε πολλά άτομα και να ξεχωρίσετε αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον σας.

Υδροχόος

Η διέλευση της Αφροδίτης από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας. Το διάστημα αυτό έχετε την ευκαιρία να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό και να αποδείξετε στους ανωτέρους σας ότι αξίζετε μια καλύτερη θέση. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, θα διαπιστώσετε ότι η πελατεία σας αυξάνεται, αφού ο κόσμος εμπιστεύεται περισσότερο τα δικά σας προϊόντα. Στον αισθηματικό τομέα αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση  με ένα άτομο μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Ιχθύς

Η πορεία της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού εγκαινιάζει ένα πολύ θετικό διάστημα για σας. Αυτό τοδιάστημα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας, να βελτιώσετε σημαντικά τα οικονομικά σας αλλά και να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας. Έτσι, είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών ή ένα σεμινάριο που θα βοηθήσει στη σταδιοδρομία σας. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σας. Αν είστε ελεύθεροι θα δημιουργήσετε μια σχέση με σοβαρές προοπτικές, ενώ αν διατηρείτε ήδη έναν δεσμό, θα αποφασίσετε να τον επισημοποιήσετε σύντομα.  

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *