Νοέμβριος 2020 Αστρολογική Ατζέντα

Νοέμβριος 2020 Αστρολογική Ατζέντα

Νοέμβριος 2020 Αστρολογική Ατζέντα – Οι όψεις των πλανητών αναλυτικά για κάθε μέρα. Δείτε πώς θα προγραμματίσετε την κάθε μέρα σας.

Νοέμβριος 2020

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

12.31 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

18.07 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

21.06 Ερμής τετράγωνο με Κρόνο. Όψη που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό, ίσως υπάρξουν προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες ή και οριστικοί χωρισμοί. Να αποφεύγονται επίσης σημαντικές συναλλαγές και υπογραφές. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

21.14 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

04.29 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Σελήνη σε κενό πορείας από 04.29 έως 12.00

12.00 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

02.31 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

19.50 Ερμής σε ορθή πορεία. Ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του και βάζει τέλος σε εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές. Σταδιακά όλες οι υποθέσεις αρχίζουν να εξελίσσονται ομαλά. Καλό είναι να περιμένετε ακόμα μια μέρα και να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες, υπογραφές κ.λπ., από τις 5 του μήνα.

19.56 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

00.43 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε.

15.49 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Σελήνη σε κενό πορείας από 15.49 έως 23.45

23.45 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

16.19 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

20.22 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

03.07 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

06.08 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

11.12 Ερμής τετράγωνο με Κρόνο. Όψη που προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό, ίσως υπάρξουν προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες ή και οριστικοί χωρισμοί. Να αποφεύγονται επίσης σημαντικές συναλλαγές και υπογραφές. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

11.13 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

18.01 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

19.41 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

02.52 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

03.27 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 03.27 έως 09.18

09.18 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

00.49 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

10.36 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

13.39 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

15.46 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

13.05 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 13.05 έως 15.50

15.50 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία και την υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν.

18.08 Αφροδίτη αντίθεση με Άρη. Η συγκεκριμένη όψη προκαλεί μια αντιπαράθεση μεταξύ του αντρικού και γυναικείου φύλου. Η όψη θα βρίσκεται σε ισχύ από τις 8-11 Νοεμβρίου και αυτό το διάστημα οι συγκρούσεις θα είναι αυξημένες. Όσοι διατηρείτε σχέση, καλό είναι να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και ανεκτικοί με το σύντροφό σας.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

05.50 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

07.11 Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα. Καλαισθησία και εκλεπτυσμένα συναισθήματα. Αγάπη για την ομορφιά και την τέχνη. Εύνοια σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

22.42 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

23.53 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

23.55 Ερμής στον Σκορπιό. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού μας κάνει πιο μυστικοπαθείς και εσωστρεφείς, μπορούμε όμως να ανακαλύψουμε κρυφές ενέργειες και μυστικά. Η διαίσθηση είναι αυξημένη. Το διάστημα αυτό ίσως αποκαλυφθούν ερωτικά σκάνδαλα.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

05.55 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

06.20 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

12.59 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Σελήνη σε κενό πορείας από 12.59 έως 18.09

18.09 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

18.50 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

23.39 Δίας σύνοδο με Πλούτωνα. Είναι η τρίτη φορά που διαμορφώνεται η σύνοδος Δία – Πλούτωνα. Μπορείτε να την διαβάσετε την επιρροή της σε κοσμικό επίπεδο αλλά και στο ζώδιό σας εδώ.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

01.31 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

07.00 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

07.05 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

13.32 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

Σελήνη σε κενό πορείας από 13.32 έως 18.19

18.19 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

23.44 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

02.36 Άρης σε ορθή πορεία. Ο Άρης ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του και μπορείτε πλέον να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. 

07.10 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

21.48 Ήλιος εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

23.05 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

05.57 Ήλιος εξάγωνο με Δία. Χαρούμενες συνθήκες και εκπλήξεις. Ιδανική μέρα για νέα εγχειρήματα. Εύνοια σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Νέες στρατηγικές βοηθούν στην αύξηση των εισοδημάτων. 

06.31 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

07.03 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

07.07 Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Μια δυναμική Νέα Σελήνη καθώς σχηματίζει εξάγωνα με τους πλανήτες που βρίσκονται στον Αιγόκερω (Δία, Κρόνο, Πλούτωνα). Βοηθά ιδιαίτερα τα οικονομικά και μπορεί να φέρει νέες πηγές εισοδημάτων από εκεί που δεν περιμένουμε. Στον αισθηματικό τομέα ωστόσο μπορεί να δημιουργηθούν επιπλοκές καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει αρνητικές γωνίες με αυτούς τους πλανήτες.

13.13 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 13.13 έως 17.47

17.47 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

21.43 Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα. Έντονος ερωτισμός που μπορεί να οδηγήσει σε παράνομες σχέσεις. Προσοχή στη ζήλια, την κτητικότητα και σε οικονομικές υποθέσεις.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

07.33 Αφροδίτη τετράγωνο με Δία. Υπερβολές πάσης φύσεως με ανάλογες επιπτώσεις. Η όψη βοηθά σε όλους τους τομείς (οικονομικά, αισθηματικά, επαγγελματικά) αρκεί να διατηρηθεί το μέτρο.

18.21 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

23.07 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

09.54 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

10.07 Ερμής αντίθεση με Ουρανό. Δύσκολη όψη που δημιουργεί εντάσεις, ατυχήματα και δυσχεραίνει την επικοινωνία. Το διάστημα αυτό είμαστε περισσότερο ευέξαπτοι και νευρικοί γι’ αυτό δεν πρέπει να ασχοληθούμε με δραστηριότητες που απαιτούν συγκέντρωση και προσοχή. Παρανοήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ξαφνικούς χωρισμούς. Αποφύγετε βιαστικές ενέργειες τόσο στον αισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 09.55 έως 18.34

18.35 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή. 

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

08.00 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

10.31 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

20.42 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

01.34 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

09.18 Ήλιος εξάγωνο με Κρόνο. Όψη που τονίζει τη φιλοδοξία και μας προτρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την επίτευξη των στόχων μας. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

09.58 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

11.43 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

13.29 Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσάρεστη όψη που φέρνει ανησυχία, θλίψη, ζήλια, απογοήτευση. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες σε συναισθηματικά ζητήματα ή ακόμα και οριστικοί χωρισμοί.

17.51 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

18.16 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

18.30 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Σελήνη σε κενό πορείας από 18.31 έως 22.25

22.25 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

22.15 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

02.49 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 21/11 02.50 έως 22/11 06.06

15.22 Αφροδίτη στον Σκορπιό. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε πτώση σ’ αυτό το ζώδιο και παίρνει χαρακτηριστικά του Πλούτωνα και του Άρη. Οι σχέσεις γίνονται πιο παθιασμένες και επικρατεί έντονη κτητικότητα και ζήλια. Υπάρχει έντονος ερωτισμός και μαγνητισμός και ο έλεγχος των συναισθημάτων είναι σχεδόν αδύνατος. Στον οικονομικό τομέα, είναι καλύτερα να αποφύγετε λήψη δανείων που θα είναι δύσκολο να αποπληρωθούν. 

22.40 Ήλιος στον Τοξότη. Το διάστημα αυτό ασχολούμαστε περισσότερο με τα σημαντικά ζητήματα της ζωής μας. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τη γνώση, το εξωτερικό, τα ταξίδια, τον αθλητισμό, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία, τα υψηλά ιδανικά και προς αυτά τα ζητήματα στρέφουμε τις ενέργειές μας. Δεδομένου ότι ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία, το διάστημα αυτό αυξάνεται η αισιοδοξία και ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα του εξωτερικού. 

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

06.06 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

06.45 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

07.43 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

21.11 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

15.57 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

17.31 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

03.18 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

06.40 Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που ευνοεί τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ιδανικός συνδυασμός λογικής, διαίσθησης και φαντασίας.

06.47 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

12.44 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 12.45 έως 17.05

17.05 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

23.13 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Δεν σχηματίζεται καμία σημαντική όψη. Ωστόσο καλό είναι να συγκεντρωθούμε στα καθήκοντά μας και να αποφύγουμε εντάσεις δεδομένου ότι διαμορφώνεται μια παραλληλία Ήλιου – Κρόνου και επιπλέον η Σελήνη πρόκειται να σχηματίσει σύνοδο με τον Άρη μετά τα μεσάνυχτα. 

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

01.39 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά. 

05.50 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

20.15 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

01.46 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

Σελήνη σε κενό πορείας από 01.47 έως 05.43

05.43 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

12.38 Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

19.11 Αφροδίτη αντίθεση με Ουρανό. Μια προβληματική σχέση μπορεί να τελειώσει ξαφνικά. Απρόσμενες συναντήσεις και σχέσεις, συνήθως χωρίς διάρκεια. Απρόβλεπτα οικονομικά προβλήματα και απώλειες.

21.10 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

21.25 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

18.29 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

02.34 Ποσειδώνας σε ορθή πορεία. Ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυξάνει την διαίσθηση και τον ιδεαλισμό. Από σήμερα μπορεί να σημειωθούν σημαντικά επιτεύγματα στην ιατρική, την φαρμακευτική και την βιομηχανία ομορφιάς. Επίσης, οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες που είχαν “φρενάρει” λόγω της πανδημίας, θα επανέλθουν σταδιακά στην κανονικότητα.

04.40 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

04.51 Ερμής εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς και για αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

09.53 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

10.33 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

14.48 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Σελήνη σε κενό πορείας από 14.49 έως 18.15

18.16 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης. 

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

11.30 Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους. Η πανσέληνος – έκλειψη που διαμορφώνεται στις 9 μοίρες των Διδύμων επηρεάζει περισσότερο την σκέψη και την επικοινωνία. Είναι στιγμή να σκεφτούμε την πορεία μας, να αναλύσουμε νέες ιδέες αλλά και να ολοκληρώσουμε επείγοντα θέματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 27/2,30/5, 1/9 και 1/12. Η αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει λάθη και αυταπάτες, ενώ παράλληλα η θετική συμμετοχή του Άρη μπορεί να “ξεκαθαρίσει” το τοπίο. Γι’ αυτό θα πρέπει να παραμένετε μαχητικοί και ρεαλιστές. 

21.01 Ερμής εξάγωνο με Κρόνο. Υπευθυνότητα και εργατικότητα. Καλή επικοινωνία και συγκροτημένη σκέψη και ενέργειες που οδηγούν στην επιτυχία. Οι μεθοδικές προσπάθειες ανταμείβονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *