Λίλιθ στον Ταύρο – 21 Οκτωβρίου 2020 – 18 Ιουλίου 2021

Λίλιθ στον Ταύρο

Στις 21 Οκτωβρίου η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) περνά στο ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 18 Ιουλίου 2021. Ενώ η προηγούμενη θέση της (στον Κριό) από τις αρχές του χρόνου μέχρι τώρα πυροδότησε έντονη επιθετικότητα, πολέμους, βία και εχθρικές ενέργειες, η νέα θέση της στον Ταύρο θα “χτυπήσει” τον χρηματοπιστωτικό τομέα. Γι’ αυτό παρά το γεγονός ότι οι επιπτώσεις της θα γίνουν αντιληπτές σε παγκόσμια κλίμακα, καλό είναι και σε προσωπικό επίπεδο να αποφεύγουμε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις.

Η Λίλιθ στον Ταύρο ενδιαφέρεται περισσότερο για το χρήμα και τις υλικές απολαύσεις και μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα πανικού. Η ανάγκη να εξασφαλίσουμε τα προς το ζην και να καλύψουμε τις ανάγκες μας είναι ιδιαίτερα αυξημένη, γι’ αυτό πολλοί μπορούν να παρασυρθούν στο κυνήγι του εύκολου χρήματος. Αυτό συμβαίνει επειδή με την Λίλιθ στον Ταύρο, δεν περιοριζόμαστε απλά στην εξασφάλιση των βασικών αναγκών, αλλά επιδιώκουμε πάνω από όλα τα καλή ποιότητα των προϊόντων.  

Ο Ταύρος σχετίζεται και με την διατροφή, οπότε είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε μια πιο υγιεινή διατροφή. Τους επόμενους 9 μήνες, είναι αυξημένος ο κίνδυνος τροφικών δηλητηριάσεων, ενώ είναι πιθανό να αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των ατόμων που δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στην εξασφάλιση των βασικών καταναλωτικών αγαθών. 

Στον συναισθηματικό τομέα η Λίλιθ ενεργοποιεί βαθιά συναισθήματα και βίαιες αντιδράσεις. Οι σχέσεις που είναι υγιείς και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, μπορεί να μην νιώσουν καμία διαφορά με την Λίλιθ στον Ταύρο. Ωστόσο, στις σχέσεις που υπάρχει φθορά, ανασφάλεια ή κτητικότητα είναι πιθανές οι εντάσεις και οι συγκρούσεις. 

Σε γενικές γραμμές η Λίλιθ δεν είναι κακοποιός και δεν θα πρέπει να την φοβόμαστε. Αυτό που κάνει είναι να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να “φωτίσει” την πραγματικότητα που αρνούμαστε να δούμε. Οτιδήποτε είναι “σκοτεινό”, δεν εξελίσσεται ή δεν μας ικανοποιεί απόλυτα, (στην προσωπική ζωή και στα οικονομικά μας) πρέπει να αλλάξει. Αυτό ωστόσο πρέπει να επιτευχθεί με ηρεμία και υπομονή και κυρίως χωρίς εγωιστικά κίνητρα. Ανάλογα με την προσωπική επίγνωση και πνευματικότητα του κάθε ατόμου η Λίλιθ μπορεί να λειτουργήσει τόσο θετικά όσο και αρνητικά. 

Οι αρνητικές επιρροές που προκαλεί είναι φόβος, αμφιβολία, ψυχολογικά προβλήματα, διαστρέβλωση της πραγματικότητας και κακία. Όσοι μπορέσουν να “συλλάβουν” την θετική επιρροή της, θα μπορέσουν να μετατρέψουν κάθε αρνητική κατάσταση προς όφελός τους, θα αποκτήσουν μοναδική σοφία και κατανόηση και θα ανακαλύψουν τα εξαιρετικά ταλέντα τους. Αυτή είναι άλλωστε και η αποστολή της Μαύρης Σελήνης. Να στρέψει την προσοχή μας σε κρυμμένα εσωτερικά προβλήματα που απαιτούν την προσοχή μας, ώστε να λυθούν οριστικά. Ένας ενεργειακός καθαρισμός στο σπίτι, θα βελτιώσει την ψυχολογία μας και θα λειτουργήσει πολύ θετικά. 

Οι πιο σημαντικές όψεις που θα σχηματίσει η Λίλιθ κατά την διάρκεια της πορείας της από τον Ταύρο είναι η σύνοδος με τον Ουρανό στις 22 Δεκεμβρίου και η σύνοδος με τον Άρη στις 29 Ιανουαρίου 2021. Τα διαστήματα αυτά ίσως σημειωθούν (σε παγκόσμιο επίπεδο) αντιδράσεις και ταραχές που θα σχετίζονται με την προστασία των υλικών συμφερόντων. 

Λίλιθ στον Ταύρο – πως επηρεάζει τα ζώδια

Image by Enrique Meseguer from Pixabay 

Κριός

Η διελευση της Λίλιθ από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 21 Οκτωβρίου 2020 έως τις 18 Ιουλίου 2021 ενεργοποιεί τα οικονομικά σας και σας παρακινεί να αναγνωρίσετε τις ανάγκες και τις αξίες σας. Ανάλογα με τον προσωπικό σας χάρτη, η διέλευση αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους ή να προκαλέσει εμπόδια σε κάποια σχέδιά σας.

Ταύρος

Στις 21 Οκτωβρίου, η Λίλιθ μπαίνει στο δικό σας ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 18 Ιουλίου 2021. Το διάστημα αυτό θα νιώσετε την ανάγκη να αντιδράσετε σε οτιδήποτε σας προκαλεί. Παρόλο που θα σημειωθούν σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την επιρροή της Λίλιθ και να δημιουργήσετε την υλική ασφάλεια που επιθυμείτε. 

Δίδυμοι

Η Λίλιθ θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Ιουλίου 2021. Αυτό το διάστημα θα αφυπνιστεί έντονα η συνείδησή σας και θα ζήσετε κάποιες καρμικές καταστάσεις. Σταδιακά θα αλλάξει η πνευματικότητά σας, και θα ξεφύγετε από φόβους, πεποιθήσεις και προσκολλήσεις του παρελθόντος.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – €49,99

Καρκίνος

Από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Ιουλίου 2021 η Λίλιθ θα ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτό το διάστημα, θα γίνετε περισσότερο καχύποπτοι προς το φιλικό περιβάλλον και ίσως υπάρξει αλλαγή στις φιλοδοξίες σας. Συνιστάται να είστε πιο συγκαταβατικοί και να μπορείτε να υπερασπίζεστε τις ιδέες και τις απόψεις σας χωρίς επιθετικότητα. Παρά τις όποιες επιφυλάξεις σας, η διέλευση αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να βρείτε απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. 

Λέων

Η Λίλιθ θα βρίσκεται στο Ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Ιουλίου 2021. Πρόκειται για μια διέλευση που ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και του κύρους σας. Το διάστημα αυτό μπορεί να σημειωθούν εντάσεις και δυσκολία στην επικοινωνία σας γι’ αυτό καλό είναι να ελέγχετε τον εαυτό σας και να αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την πορεία σας. Με τις κατάλληλες προφυλάξεις μπορείτε να σημειώσετε σημαντική επιτυχία. 

Παρθένος

Η διέλευση της Λίλιθ από τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Ιουλίου 2021, θα πυροδοτήσει αλλαγές στη νοοτροπία και την φιλοσοφία σας. Μπορεί να νιώσετε “αδικημένοι” και να δρομολογήσετε κάποιες αλλαγές είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στη σταδιοδρομία σας γενικότερα. Όσοι ανήκετε στη νέα γενιά που αναζητά τον επαγγελματικό προσανατολισμό, προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε από τρίτους και χαράξτε τον δρόμο που πραγματικά επιθυμείτε.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ – ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΧΕΣΗΣ €24,99

Ζυγός

Η διέλευση της Λίλιθ από τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, πραγματοποιείται από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Ιουλίου 2021. Η συγκεκριμένη διέλευση θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με την οικογένεια ή και το σύντροφο. Πρόκειται για μια περίοδο “αυτοανακάλυψης” κατά την οποία θα  επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τα όνειρά σας και θα πρέπει να “ακούσετε” την εσωτερική σας φωνή. Παρόλο που δεν μπορεί να σας επηρεάσει κανείς, προσπαθήστε να αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις και δείξτε περισσότερη κατανόηση τουλάχιστον σε όσους αξίζουν την αγάπη σας.

Σκορπιός

Από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Ιουλίου 2021 η Λίλιθ θα βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Ταύρου από όπου θα επηρεάζει τις προσωπικές σας σχέσεις. Το διάστημα αυτό θα νιώσετε μεγαλύτερη ανάγκη για ανεξαρτησία, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις σε όσους έχουν μάθει να σας καταπιέζουν. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 29/10 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η σύνοδος που θα διαμορφώσει η Λίλιθ με τον Ουρανό στις 22 Δεκεμβρίου μπορεί να πυροδοτήσει έναν ξαφνικό χωρισμό ή και τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις χωρίς τριβές ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις.

Τοξότης

Η διέλευση της Λίλιθ από τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Ιουλίου 2021, σας επιφυλάσσει σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Το διάστημα αυτό, συνιστάται να αποφύγετε ανώφελες συγκρούσεις και προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα ομαδικό πνεύμα που θα σας προφυλάξει από δυσάρεστες συνέπειες. Αν νιώσετε αμφισβήτηση και ανασφάλεια στον χώρο της εργασίας σας, ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε καθοριστικές αλλαγές. Όσοι ακολουθείτε μια ιατρική θεραπεία προσπαθήστε να την συνεχίσετε χωρίς διακοπή. 

Αιγόκερως

Η Λίλιθ θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Ιουλίου 2021. Όσοι ανήκετε στους αδέσμευτους Αιγόκερους, μπορεί αυτό το διάστημα να νιώσετε έλξη για ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν έντονες συγκρούσεις, η Λίλιθ δεν “απαγορεύει” την δημιουργία μιας τέτοιας σχέσης, αρκεί βέβαια να βρεθεί μια χρυσή τομή που θα βοηθήσει στην μελλοντική ισορροπία. Με την διέλευση της Λίλιθ μπορείτε επίσης να δρομολογήσετε την έναρξη μιας δημιουργικής δραστηριότητας ειδικά γύρω στις 22 Δεκεμβρίου που θα διαμορφώσει σύνοδο με τον Ουρανό.

Υδροχόος

Από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Ιουλίου, η Λίλιθ θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Πρόκειται για μια μάλλον δυσάρεστη επιρροή που θα προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις στην οικογένεια. Το γεγονός ότι ανήκετε στα πιο ανεξάρτητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα ειδικά αν κάποιος προσπαθήσει να σας “χειριστεί”. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 Ιανουαρίου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο που ο Ουρανός και ο Άρης θα συναντήσουν διαδοχικά την Λίλιθ. Με ηρεμία, κατανοήση και υπομονή όλα μπορούν να ξεπεραστούν. 

Ιχθύς

Η Λίλιθ περνά στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 21 Οκτωβρίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 18 Ιουλίου 2021, γεγονός που θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με συγγενικά πρόσωπα ή και γείτονες. Είναι πιθανές παρανοήσεις που καταλήγουν σε συγκρούσεις. Καλό είναι αυτό το διάστημα να μην εμπιστεύεστε υπερβολικά τους τρίτους, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πέσετε θύμα κουτσομπολιού ή συκοφαντίας. Μπορεί επίσης εσείς οι ίδιοι να μπείτε στον πειρασμό να διαδόσετε ψευδείς πληροφορίες ή να δυσφημίσετε πρόσωπα από το στενό περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να ελέξγετε τον εαυτό σας ώστε να μην γίνετε πολύ ιδιότροποι. Αν εκμεταλλευτείτε θετικά την επιρροή της Μαύρης Σελήνης μπορείτε να λάβετε ή να δώσετε σημαντικές συμβουλές. 

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *