Ζώδια – Εβδομάδα 17-23 Ιουνίου 2019

Ζώδια εβδομάδα 17-23 Ιουνίου 2019

Εβδομάδα 17-23 Ιουνίου 2019 – Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στον Τοξότη που υποδεικνύει ταξίδια, επαφές με άτομα του εξωτερικού αλλά και εξελίξεις σε τυχόν νομικές υποθέσεις. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να κάνετε σημαντικά βήματα για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Οι αντιθέσεις που σχηματίζουν διαδοχικά ο Ερμής και ο Άρης με τον Πλούτωνα στις 19 και 20 του μήνα, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές εντάσεις τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στα επαγγελματικά σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο από τις 21/6 και για έναν ολόκληρο μήνα το σπίτι και η οικογένεια θα αποτελούν την προτεραιότητά σας. Ίσως υπάρξουν αυξημένα καθήκοντα σ’ αυτούς τους τομείς ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείτε αλλαγή διαμονής, μετεγκατάσταση ή μια αγοραπωλησία. Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται στις 23/6 συνιστά να προσέχετε τις μετακινήσεις σας αλλά και τα μεγάλα λόγια κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ταύρος

Η εβδομάδα 17-23 Ιουνίου ξεκινά με την Πανσέληνο στον Τοξότη που επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σας. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι πιθανό να εξετάσετε κάποιες επενδύσεις που μπορούν να σας φέρουν κέρδος. Δεν αποκλείεται επίσης να αυξηθούν τα εισοδήματά του συντρόφου σας ή να λάβετε ένα σημαντικό επίδομα. Το διήμερο 19-20/6 συνιστά προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας καθώς οι αντιθέσεις που σχηματίζουν διαδοχικά ο Ερμής και ο Άρης με τον Πλούτωνα ίσως σας δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Προσοχή χρειάζονται επίσης και οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο από τις 21 εγκαινιάζει μια μηνιαία περίοδο κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να προγραμματίσετε σύντομες αποδράσεις. Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία στις 23/6, συνιστά να προσέχετε τα έξοδά σας κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο των Διδύμων και επηρεάζει τις σχέσεις σας. Έτσι, μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να βρείτε νέες ισορροπίες με το σύντροφό σας ή να προσαρμοστείτε σε κάποια νέα δεδομένα. Όσοι διατηρείτε μια προβληματική σχέση ίσως αποφασίσετε να δώσετε το οριστικό τέλος. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σας καθώς οι τεταμένες όψεις που σχηματίζουν διαδοχικά ο Ερμής και ο Άρης με τον Πλούτωνα στις 19 και 20 του μήνα, είναι πιθανό να προκαλέσουν απρόβλεπτα έξοδα και απώλειες. Τα οικονομικά σας ωστόσο θα σας απασχολήσουν ακόμα για έναν μήνα καθώς με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο από τις 21 /6, θα έχετε την ευκαιρία να αναλύσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας αλλά και να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Το Σαββατοκύριακο η αντίθεση Αφροδίτης – Δία ενεργοποιεί την Πανσέληνο γεγονός που συνιστά προσοχή στον τομέα των σχέσεων.

Καρκίνος

Η εβδομάδα 17-23 Ιουνίου ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη που υποδεικνύει εξελίξεις στα επαγγελματικά και την καθημερινότητά σας. Μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε τυχόν εκκρεμότητες η να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό έργο. Είναι πιθανό να προκύψουν νέες επαγγελματικές προκλήσεις ή να εντάξετε στην καθημερινότητά σας υγιεινές συνήθειες που θα βελτιώσουν την υγεία σας. Οι σχέσεις σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα καθώς ο Ερμής και ο Άρης που βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζουν διαδοχικά αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 19 και 20 του μήνα. Οι όψεις αυτές μπορεί να προκαλέσουν έντονες συγκρούσεις με το σύντροφό σας ή με συνεργάτες σας. Το θερινό ηλιοστάσιο ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 21/6. Για έναν ολόκληρο μήνα, θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και επιπλέον θα βρείτε τα σωστά κίνητρα για να κυνηγήσετε σημαντικούς στόχους. Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία στις 23/6 συνιστά να ασχοληθείτε με πιο χαλαρές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Λέων

Η εβδομάδα 17-23 Ιουνίου ξεκινά με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο ζώδιο του Τοξότη. Αποτελεί μια θετική επιρροή για σας που θα σας παρακινήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας ή και το σύντροφό σας και ταυτόχρονα θα σας προσφέρει ευκαιρίες για διασκεδάσεις. Στις 19 και 20 του μήνα, στο πλανητικό σκηνικό επικρατούν οι αντιθέσεις Ερμή – Πλούτωνα και Άρη – Πλούτωνα που συνιστούν προσοχή στον εργασιακό τομέα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο από τις 21/6 και για έναν μήνα, ενεργοποιεί το υποσυνείδητό σας και σας βοηθά να μελετήσετε σημαντικά σχέδια που μπορείτε να εφαρμόσετε από τον επόμενο μήνα. Τέλος η αντίθεση Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται στις 23/6 εγγυάται ένα ιδιαίτερα κοινωνικό Σαββατοκύριακο.

Παρθένος

Η εβδομάδα 17-23 Ιουνίου ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη η οποία στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Αυτό το διάστημα, ίσως σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης ή και μιας συμβίωσης. Δεν αποκλείεται ωστόσο να αποδεχτείτε και μια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό. Οι αντιθέσεις που σχηματίζουν διαδοχικά ο Ερμής και ο Άρης με τον Πλούτωνα στις 19 και 20 του μήνα, δεν σας απειλούν ιδιαίτερα, καλό είναι ωστόσο να είστε επιφυλακτικοί με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σας δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο. Το καλοκαίρι ξεκινά και επίσημα με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο από τις 21/6. Με τη νέα θέση του Ήλιου για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχετε τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείτε, να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες αλλά και να πραγματοποιήσετε πολλές φιλοδοξίες σας.

Αστρολογική Ατζέντα – Ιούνιος 2019

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη που σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές αποδράσεις. Το επόμενο δεκαπενθήμερο ευνοούνται επίσης θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να προωθήσετε ένα ταλέντο σας. Το διήμερο 19 και 20 του μήνα, ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν διαδοχικά αντίθεση με τον Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον επαγγελματικό ή και στον οικογενειακό τομέα. Αυτές τις μέρες ίσως υπάρχει έντονη πίεση στη δουλειά σας και θα πρέπει να την διαχειριστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Το καλοκαίρι ξεκινά επίσημα με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6, φαίνεται όμως ότι για σας αυτό το μήνα προέχουν τα επαγγελματικά σας, ειδικά αν επιδιώκετε μια προαγωγή. Το Σαββατοκύριακο η αντίθεση Αφροδίτης – Δία ευνοεί τις διασκεδάσεις ή και ένα σύντομο ταξίδι.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται την πρώτη μέρα της εβδομάδας σας καλεί να επανεκτιμήσετε την πορεία των οικονομικών σας. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί είναι κατάλληλο για να βάλετε μια τάξη στα έξοδά σας ή και να αναζητήσετε μια δεύτερη πηγή εσόδων αν νιώθετε ότι σας είναι απαραίτητη. Δεν αποκλείεται επίσης να λάβετε και ξαφνικά χρήματα με ανέλπιστο τρόπο. Στις 19 και 20 του μήνα ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν διαδοχικά αντίθεση με τον Πλούτωνα, και δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Αυτές τις μέρες καλό είναι να αποφεύγετε λεκτικές επιθέσεις και συγκρούσεις που μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο εγκαινιάζει και επίσημα την άφιξη του καλοκαιριού και σας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στον προγραμματισμό των διακοπών σας. Ευχάριστο αναμένεται και το Σαββατοκύριακο παρόλο που η αντίθεση Αφροδίτης – Δία θα σας παρασύρει σε κάποιες σπατάλες.

Τοξότης

Η εβδομάδα 17-23 Ιουνίου ξεκινά με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο. Το ολόγιομο φεγγάρι σας δίνει τώρα τη μεγαλύτερη διανοητική σαφήνεια για να αναλύσετε θέματα που σας απασχολούν και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ο κυβερνήτης σας Δίας, σας χορηγεί αισιοδοξία και σας επιτρέπει να βρείτε την καλύτερη λύση τόσο για την προσωπική σας εξέλιξη όσο και για την πορεία των σχέσεών σας. Το διήμερο 19-20 Ιουνίου σχηματίζονται διαδοχικά η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα και Άρη – Πλούτωνα που θα αποτελέσουν μια προσωρινή απειλή στα οικονομικά σας. Αυτές τις μέρες είναι προτιμότερο να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συναλλαγές ή ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε διεξοδικά με την πορεία των οικονομικών σας με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο από τις 21/6 και για έναν ολόκληρο μήνα. Η διέλευση του Ήλιου από τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας επιπλέον είναι ιδανική για να αποπληρώσετε χρέη και οφειλές. Το Σαββατοκύριακο αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που ενεργοποιεί το υποσυνείδητό σας. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε ότι η διαίσθησή σας είναι αυξημένη, γεγονός που θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Το διήμερο 19-20 Ιουνίου ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν διαδοχικά αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Οι όψεις αυτές μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρές συγκρούσεις στις σχέσεις σας χωρίς να αποκλείεται και μια οριστική ρήξη – ειδικά αν διατηρείτε έναν ήδη προβληματικό δεσμό. Σε περίπτωση που η σχέση σας έχει γερά θεμέλια, δεν κινδυνεύει. Οι σχέσεις σας ωστόσο θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας για έναν ολόκληρο μήνα, εξαιτίας της διέλευσης του Ήλιου από το ζώδιο του Καρκίνου που ξεκινά στις 21/6. Το Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να σας απορροφήσουν κάποιες εκκρεμότητες, ωστόσο καλό θα είναι να βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

Υδροχόος

Η εβδομάδα 17-23 Ιουνίου ξεκινά με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη. Χάρη σ’ αυτήν το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, αναμένεται έντονη κοινωνικότητα και νέες σημαντικές γνωριμίες. Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον μπορούν επίσης να μεσολαβήσουν ώστε να πραγματοποιήσετε μια φιλοδοξία σας. Το διήμερο 19-20 ο Ερμής και ο Άρης διαμορφώνουν διαδοχικά αντίθεση με τον Πλούτωνα, επιρροές που συνιστούν να προγραμματίσετε τα καθήκοντά σας και να μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις ώστε να αποφύγετε πιθανή υπερκόπωση. Εξάλλου και η  είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο από τις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα εγκαινιάζει μια περίοδο αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που μπορούν να διεκπεραιωθούν μόνο με σωστή οργάνωση. Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για διασκεδάσεις με φίλους ή και τον σύντροφό σας ενώ δεν αποκλείεται και μια ρομαντική γνωριμία για τους αδέσμευτους.

Ιχθύς

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στον Τοξότη και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα υπάρξουν σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις χωρίς να αποκλείονται νέες προτάσεις ή σχέδια που μπορούν τώρα να υλοποιηθούν. Το διήμερο 19-20/6 ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν αντίστοιχα αντίθεση με τον Πλούτωνα, όψεις που μπορούν να απειλήσουν φιλικές ή και αισθηματικές σχέσεις καθώς επίσης και τα οικονομικά σας. Συνιστάται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες ώστε να αποφύγετε ανεπιθύμητες ρήξεις και σοβαρές απώλειες. Η είσοδος του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου από τις 21/6 και για έναν ολόκληρο μήνα, αποτελεί μια θετική επιρροή που σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, με τα παιδιά σας ή και με ένα δημιουργικό έργο. Το Σαββατοκύριακο με την αντίθεση Αφροδίτης – Άρη, καλό είναι να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *