Αστρολογική Ατζέντα – Ιούνιος 2019

Αστρολογική Ατζέντα - Ιούνιος 2019
Περιεχόμενα hide

Αστρολογική Ατζέντα – Ιούνιος 2019

Πλανητικές όψεις

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

02.49 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

18.15 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

20.12 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

22.55 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

00.53 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

14.48 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

06.42 Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα. Θετική όψη που εντείνει τα συναισθήματα. Αυτό το διήμερο οι ερωτικές σχέσεις θα έχουν περισσότερο πάθος και μπορούν να περάσουν σε ένα νέο επίπεδο. Καλή μέρα για νέες γνωριμίες και αλλαγές στην προσωπική ζωή.

13.02 Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, ευνοεί την επικοινωνία και τα ταξίδια. Ωστόσο οι αρνητικές όψεις που σχηματίζει συνιστούν να αποφύγουμε επιπολαιότητες και απερισκεψίες καθώς και οικονομικά ρίσκα.

23.39 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

02.35 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα στις οικονομικές, οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις.

18.43 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Θετική ώρα για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

19.17 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

23.04 Ερμής στον Καρκίνο. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27/6.  Το διάστημα αυτό η ευαισθησία είναι αυξημένη γι’ αυτό είναι καλό να αποφεύγουμε λόγια και πράξεις που μπορεί να πληγώσουν τους γύρω μας. Αυξημένες συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και τις ιδιοκτησίες.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

03.36 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

17.48 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

03.06 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

04.28 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Όψη που προκαλεί εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες και χωρισμούς.

10.00 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

17.10 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

22.16 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

06.37 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

17.16 Ερμής εξάγωνο με Ουρανό. Όψη που επιταχύνει τη σκέψη και βοηθά να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Απρόσμενα νέα και εκπλήξεις. Ευνοούνται οι έρευνες και η συλλογή πληροφοριών. Θετική όψη επίσης για διαφημιστικές εκστρατείες και προβολή ιδεών που θα βρουν μεγάλη απήχηση.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

02.47 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας των στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

07.34 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

00.23 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

00.45 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

04.37 Αφροδίτη στους Διδύμους. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 3 Ιουλίου. Αυτό το διάστημα υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια για γνωριμίες που ωστόσο δεν εγγυώνται διάρκεια.

09.16 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

14.33 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

22.34 Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή δημιουργεί ψευδαισθήσεις, γι’ αυτό καλό είναι να μην παρασυρόμαστε από ό,τι ακούμε και να μην παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις. Πιθανές εξαπατήσεις.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

03.45 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

08.17 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Μια δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

08.59 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

09.12 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

09.42 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

15.01 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

18.28 Ήλιος αντίθεση με Δία. Η συγκεκριμένη όψη μας κάνει να βλέπουμε πιο επιφανειακά τα γεγονότα, γι’ αυτό είναι καλό να αποφευχθούν σοβαρές αποφάσεις. Μην παραβλέπουμε λεπτομέρειες που μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

03.29 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις μας όπου προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την αρμονία. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο.

07.55 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

00.03 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

09.18 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

12.11 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

12.27 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

15.57 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

18.15 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

07.02 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε πιο μυστικοπαθείς.

16.11 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό δημιουργούνται ατυχήματα και εντάσεις κυρίως επειδή είμαστε πιο υπερβολικοί και φανατικοί στις απόψεις μας. Συχνές εναλλαγές διάθεσης.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

09.11 Άρης τρίγωνο με Ποσειδώνα. Οι δράσεις κατευθύνονται περισσότερο από τα συναισθήματα και λιγότερο από τη λογική. Η όψη αυτή ωστόσο είναι θετική για καλλιτεχνικές και δημιουργικές επιδιώξεις.

16.21 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

18.50 Άρης αντίθεση με Κρόνο. Δύσκολη όψη που προκαλεί εμπόδια και δυσκολίες. Συγκρούσεις, ατυχήματα και τραυματισμοί είναι πιθανά. Σε κοσμικό επίπεδο η όψη αυτή σχετίζεται με πολεμικές επιθέσεις.

22.46 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

12.03 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση, ευνοούνται.

Διαβάστε επίσης: Άρης στον Καρκίνο – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

03.23 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη.  Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά θέματα.

14.43 Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που ευνοεί τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ιδανικός συνδυασμός λογικής, διαίσθησης και φαντασίας.

17.00 Ερμής αντίθεση με Κρόνο. Δυσκολία στην έκφραση ιδεών καθώς και στην επικοινωνία γενικότερα. Αυξημένη απαισιοδοξία που μπορεί να οδηγήσει σε μελαγχολία. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις.

18.22 Δίας τετράγωνο με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή “θολώνει” τη διαύγεια και γι’ αυτό συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές. Νέες αισθηματικές γνωριμίες ίσως μας ενθουσιάσουν χωρίς να ανταποκρίνονται στα πρότυπά μας. Κίνδυνος απογοήτευσης και αυταπάτης.

22.08 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

22.11 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

11.31 Πανσέληνος στον Τοξότη. Στον χάρτη της Πανσελήνου, διαμορφώνονται αρνητικές γωνίες που την καθιστούν επικίνδυνη. Καλό είναι να μην γίνουν καινούργια ξεκινήματα τα οποία δεν θα έχουν επιτυχία. Μπορείτε ωστόσο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε θέματα που δεν εξελίσσονται θετικά.

19.13 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

05.29 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

14.47 Κρόνος εξάγωνο με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή ευνοεί τη δημιουργική έκφραση, μας επιτρέπει να κάνουμε εφικτά όνειρα που μπορούν να πραγματοποιηθούν χάρη στην εμπειρία, την διαίσθηση αλλά και την βοήθεια ανωτέρων.

19.04 Ερμής σύνοδο με Άρη. Όψη που ενισχύει τις πνευματικές και ψυχικές δραστηριότητες και βοηθά στην εξεύρεση λύσεων. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγουμε σοβαρές αποφάσεις, καθώς η σύνοδος αυτή επηρεάζεται δυσμενώς από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

06.53 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο (έκλειψη). Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν αποστάσεις ή χωρισμοί. *Η σύνοδος αυτή στην πραγματικότητα είναι έκλειψη, γεγονός που της δίνει περισσότερη δυναμική. Ίσως υπάρξουν προβλήματα με ηλικιωμένα άτομα ενώ καλό είναι να αποφεύγονται οικονομικές συναλλαγές και δανειοληψίες.

06.59 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

13.22 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

13.56 Ερμής αντίθεση με Πλούτωνα. Η όψη αυτή προκαλεί διαμάχες και διαφωνίες που είναι δύσκολο να ελεγχθούν. Χρειάζεται προσοχή στις συναναστροφές και τις συζητήσεις που μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Προσοχή στη χρήση εργαλείων και αιχμηρών αντικειμένων.

14.17 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

14.19 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

05.01 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία των συλλογικών δραστηριοτήτων.

06.26 Άρης αντίθεση με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που σχετίζεται με καταστροφές και εγκλήματα. Καλό είναι να αποφευχθούν οικονομικές συναλλαγές ή μεγάλες επενδύσεις.

15.56 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

10.42 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

17.02 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

18.54 Ήλιος στον Καρκίνο. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να οικοδομήσουμε σχέσεις με την οικογένεια ή να κάνουμε οικογενειακές διακοπές.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

17.01 Σελήνη στους Ιχθείς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ιχθύ όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

18.57 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

04.25 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

19.45 Αφροδίτη αντίθεση με Δία. Όψη που μας παρασύρει σε υπερβολές και σπατάλες. Καλό είναι να μην ξοδεύουμε άσκοπα την ενέργεια και τα χρήματά μας. Οι νέες γνωριμίες χρειάζονται προσοχή καθώς δεν θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας. Σχέσεις με άτομα από ξένες χώρες ή ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ίσως μας απογοητεύσουν.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

05.03 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή συνιστά προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό. Προσοχή και σε σπατάλες.

06.09 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

06.14 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

06.55 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και είναι επιθυμητή η μοναξιά.

12.53 Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Δύσκολη όψη που προκαλεί απογοήτευση και απώλειες. Μας διακατέχει νευρικότητα και άγχος. Μην επενδύετε σε νέες γνωριμίες και αποφύγετε σοβαρές οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες.

14.17 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

20.22 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

02.10 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

05.38 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο ζώδιο του Άρη, μας κάνει νευρικούς και ευέξαπτους αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

12.46 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

6.20 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

17.38 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

00.33 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

01.43 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

03.19 Ερμής στον Λέοντα. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα και μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και περιπετειώδεις. Προσελκύουμε εύκολα την προσοχή των γύρω μας. Καλή περίοδος για διασκεδάσεις, φλερτ και διακοπές.

10.51 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

16.32 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις και υλική ασφάλεια. Τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να μας προσθέσουν βάρος.

17.23 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

20.45 Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό. Όψη που ευνοεί τις πνευματικές δραστηριότητες και την απόκτηση καινούργιων γνώσεων ενώ μας βοηθά να βρούμε την κατάλληλη λύση σε κάθε πρόβλημα. Ευχάριστες γνωριμίες και εκπλήξεις.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

03.34 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

04.06 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

02.20 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

03.38 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

10.09 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

21.38 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

00.09 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

03.51 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *