Άρης στον Καρκίνο – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Άρης στον Καρκίνο

Ο Άρης στον Καρκίνο θα βρίσκεται από τις 23 Απριλίου  μέχρι τις 11 Ιουνίου 2021. Το ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου, δεν ταιριάζει στην πολεμική φύση του Άρη ο οποίος παραδοσιακά βρίσκεται σε πτώση σ’ αυτό το ζώδιο. Ο Άρης αγαπά τη δράση, την ένταση, τις εξάρσεις ενώ ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός, χαρακτηριστικά που αντικρούονται. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο, θα είμαστε περισσότερο υποχωρητικοί και καλόκαρδοι και θα λείπει η επιθετικότητα.

Παράληλλα όμως θα είμαστε και λιγότερο δυναμικοί και δραστήριοι, αφού ο Άρης από αυτή τη θέση μας παρακινεί να αφοσιωθούμε περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια, παραμερίζοντας άλλες σημαντικές δραστηριότητες. Ωστόσο η πολεμική φύση του Άρη είναι πιθανό να αυξήσει τις οικογενειακές εντάσεις ειδικά αν υπάρχουν προβλήματα που ζητούν λύσεις.

Σε κοσμικό επίπεδο το γεγονός ότι το ζώδιο του Καρκίνου αντιπροσωπεύει την πατρίδα, μπορεί να σημάνει μια υπερπροστασία σε πάτρια εδάφη ή και διεκδικήσεις εδαφών, γεγονός που θα πυροδοτήσει πολεμικές εξελίξεις ειδικά όταν ο Άρης θα σχηματίσει αρνητική γωνία με τον Πλούτωνα (τον Ιούνιο). Σεισμοί και άλλες φυσικές καταστροφές είναι επίσης πιθανές αυτό το διάστημα.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Άρη είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι).

Ωστόσο όσον αφορά στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) οι προβλέψεις εξαρτώνται από το προσωπικό τους ωροσκόπιο. Σε κάθε περίπτωση τα ζώδια αυτά καλούνται να βρουν λύσεις σε θέματα που διαιωνίζονται.

Άρης στον Καρκίνο – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Ο κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 11 Ιουνίου.  Ο Άρης στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Το διάστημα αυτό, θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο σας, μια ανακαίνιση ή ακόμα και μια μετακόμιση. Στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειάς σας θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και συνιστάται να δείξετε περισσότερη κατανόηση στις προσωπικές τους ανάγκες ώστε να αποφύγετε περιττές εντάσεις.

Με τη νέα θέση του κυβερνήτη σας Άρη, μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο και με την προσωπική σας ζωή, να λύσετε διαφωνίες με το σύντροφό σας ή ακόμα και να αποκοπείτε οριστικά από μια σχέση που πιστεύετε ότι έχει κάνει τον κύκλο της.

Ταύρος

Ο Άρης στον Καρκίνο από τις τις 23 Απριλίου μέχρι τις 11 Ιουνίου ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και θεωρείται μια ευνοϊκή επιρροή για σας. Το διάστημα αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε εποικοδομητικούς διαλόγους και να λύσετε προβλήματα που σας απασχολούν ή και να κάνετε σημαντικές συμφωνίες.

Το αυξημένο επικοινωνιακό σας χάρισμα θα σας βοηθήσει επίσης να κάνετε νέες γνωριμίες που μπορεί να καταλήξουν σε μακροχρόνιες φιλίες ή και σε μια σημαντική σχέση στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι. Μια επαγγελματική συνεργασία που θα σας ωφελήσει είναι επίσης πιθανή.

Δίδυμοι

Στις 23 Απριλίου ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιό σας και περνάει στον Καρκίνο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Ιουνίου. Ο Άρης στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας κι έτσι το διάστημα αυτό θα συμβούν αρκετές διακυμάνσεις στα οικονομικά σας ανάλογα με τις όψεις που θα διαμορφωθούν. Οι ευκαιρίες για κέρδος θα εναλλάσσονται με απρόσμενες απώλειες, ωστόσο αυτές οι εναλλαγές θα σας ωριμάσουν και θα σας παροτρύνουν σε μια καλύτερη διαχείριση.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανέργων, καλό είναι να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο αυτή την περίοδο, καθώς μπορείτε να βρείτε κάτι ενδιαφέρον ενώ δεν αποκλείεται να εξασφαλίσετε μια καλή θέση με τη μεσολάβηση κάποιων ατόμων. Στον αισθηματικό τομέα, αποφύγετε τάσεις κτητικότητας και ζήλιας που μπορεί να απειλήσουν μια σοβαρή σχέση. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, είναι πολύ πιθανό να ζήσετε ένα παθιασμένο έρωτα αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Ο Άρης πραγματοποιεί τη διέλευσή του στο δικό σας ζώδιο από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 11 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό η ζωή σας αναμένεται να γίνει αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά και κάπως κουραστική. Παρά το γεγονός ότι θα διαθέτετε την απαραίτητη ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, θα πρέπει να προσέξετε πότε πρέπει να πατήσετε φρένο ώστε να μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργειά σας.

Καλό είναι να θέσετε προτεραιότητες στους στόχους σας και να μην ξεπερνάτε τα όριά σας για να αποφύγετε προβλήματα υγείας. Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή επιτυχίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με νομικές υποθέσεις είναι πολύ πιθανά.

Λέων

Ο Άρης στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 11 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό δεν θεωρείται τόσο δραστήριο για σας, καθώς ο κόκκινος πλανήτης θα σας παρακινήσει να ξεκινήσετε μια εσωτερική διεργασία που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις πραγματικές επιθυμίες σας και να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Δεν αποκλείεται ακόμα να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θα σας χαλαρώσει και θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις σας.

Ο σύντροφός σας ή άλλα φιλικά πρόσωπα, μπορούν επίσης να σας προσφέρουν σημαντική καθοδήγηση την οποία δεν πρέπει να υποτιμήσετε. Τέλος, ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σας ανοίξει νέες προοπτικές και να σας βοηθήσει να κόψετε γέφυρες με το παρελθόν, αν πραγματικά το θέλετε.

Παρθένος

Ο Άρης στον Καρκίνο, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 11 Ιουνίου. Από αυτή τη θέση, τονίζει την κοινωνικότητά σας, την ανάγκη σας να βρίσκεστε περισσότερο με τους φίλους σας, να ξεφύγετε από την καθημερινότητα ή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, αν και μάλλον δεν θα είναι εύκολο να επιλέξετε το άτομο που σας ταιριάζει περισσότερο, αφού σχεδόν όλοι θα ανταποκρίνονται στα πρότυπά σας.

Έστω και με δυσκολία ωστόσο, θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε το κατάλληλο πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργήσετε μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση. Τέλος, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Αγοράστε προσωπικές προβλέψεις

Ζυγός

Στις 23 Απριλίου ο Άρης περνάει στο Ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι και 11 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβληθείτε και να διεκδικήσετε μια ανώτερη θέση. Αν ανήκετε στους άνεργους Ζυγούς, μπορείτε ακόμα και μέσα από μια προσωρινή εργασία, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε μια μόνιμη θέση.

Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνά και τον τομέα των σχέσεών σας, αναμένονται εξελίξεις και στην προσωπική σας ζωή. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, φροντίστε να διατηρείτε τη φλόγα ζωντανή και να μην παραμελείτε το σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς, θα έχει θετική εξέλιξη.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης, θα βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 11 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό θεωρείται εξαιρετικά ευνοϊκό για σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας και να βάλετε τα θεμέλια για ένα λαμπρό μέλλον τόσο στην προσωπική ζωή σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, η επισημοποίηση  μιας σοβαρής σχέσης, ή η απόκτηση ενός πτυχίου, είναι κάποιες από τις πολλές πιθανότητες που μπορούν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας θα επηρεάσει το πεπρωμένο σας και θα σας κάνει να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια.

Τοξότης

Ο Άρης στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 11 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στα οικονομικά σας, τα οποία σας προβληματίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Αν έχετε χρέη και οφειλές προς τρίτους, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια ρύθμιση, που θα αποτρέψει δυσάρεστες εξελίξεις.

Αν τα οικονομικά σας είναι σταθερά και δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα, τότε αυτή η διέλευση θα λειτουργήσει περισσότερο στον ερωτικό τομέα. Είναι πιθανό να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε μια σχέση από το παρελθόν, ή να δημιουργήσετε μια νέα σχέση που θα χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος. Αποφύγετε ωστόσο, παράνομους πειρασμούς που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο μια σταθερή σχέση.

Αιγόκερως

Η διέλευση του Άρη από το πολικό ζώδιο του Καρκίνου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας πραγματοποιείται από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 11 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις  σχέσεις σας και οτιδήποτε άλλο, θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ο Άρης δεν παύει να θεωρείται ένας “πολεμικός” πλανήτης κι αυτό σημαίνει ότι αν ήδη αντιμετωπίζετε προβλήματα, αυτή την περίοδο θα ενταθούν και ίσως υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις, κυρίως αν δεν είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε.

Ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός η συγκεκριμένη θέση του Άρη μπορεί να πυροδοτήσει έναν χωρισμό ή και την ανανέωση του δεσμού σας σε περίπτωση που υπάρχουν δυνατά συναισθήματα και γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία αυτό το διάστημα, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, ωστόσο η αρνητική ή θετική εξέλιξη θα φανεί στην πορεία.

Υδροχόος

Ο Άρης στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 11 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στα επαγγελματικά σας. Η αφοσίωσή σας στη δουλειά θα σας βοηθήσει να αποκομίσετε σημαντικές εμπειρίες και κατ’ επέκταση να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση ή και ένα καλύτερο εισόδημα.

Επιπλέον, αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον χώρο της εργασίας, το οποίο θα σας δώσει ένα παραπάνω κίνητρο για να εντείνετε τις προσπάθειές σας με χαρά. Αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, θα έχετε την ευκαιρία για αρκετές αποδράσεις που θα αναζωογονήσουν τον έρωτά σας και θα σας δώσουν την δυνατότητα να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με το σύντροφό σας για το μέλλον της σχέσης σας.

Ιχθείς

Ο Άρης στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 11 Ιουνίου. Έτσι, αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και θα καταφέρετε να κερδίζετε  χρήματα μέσα από δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν. Ο έρωτας επίσης θα παίξει σημαντικό ρόλο και αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, θα έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες ρομαντικές αποδράσεις ή ακόμα και η επισημοποίηση της σχέσης σας.

Η περίοδος αυτή είναι επίσης κατάλληλη για την σύλληψη ενός παιδιού αν το επιθυμείτε. Όσοι είστε αδέσμευτοι, προετοιμαστείτε για έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *