Αστρολογική Ατζέντα – Ιούλιος 2019

αστρολογική ατζέντα ιούλιος 2019

Αστρολογική Ατζέντα – Ιούλιος 2019

Πλανητικές Όψεις Ιουλίου 

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

06.06 Σελήνη αντίθεση με Δία. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

09.04 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε και να πέσουμε θύματα.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

00.48 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις σε σχέσεις, οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

02.19 Άρης στον Λέοντα. Πολύ θετική θέση για τον Άρη που βοηθά να αναδείξουμε τα ταλέντα και τις ικανότητές μας. Μέχρι και τις 17 Αυγούστου που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, είναι καλό να δραστηριοποιηθούμε και να κυνηγήσουμε στόχους. Επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με κοσμήματα, καλλυντικά, ψυχαγωγία, τυχερά παιχνίδια μπορούν να αποφέρουν σημαντικά κέρδη.  Επίσης έντονη τάση για φλερτ και δημιουργία ερωτικών σχέσεων.

04.24 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

14.27 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες και αντισυμβατικές μεθόδους.

22.16 Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Ηλιακή Έκλειψη. Η ηλιακή έκλειψη μας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Αυτό το διάστημα είναι καλό να απαλλαγούμε από κακές συνήθειες, να κλείσουμε καταστάσεις που δεν μας ικανοποιούν και να χαράξουμε σχέδια για την βελτίωση της ζωής μας.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

10.01 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Όψη που προκαλεί εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες και χωρισμούς.

11.40 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

17.25 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

18.18 Αφροδίτη στον Καρκίνο. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα παρατηρηθεί βελτίωση σε οικογενειακά θέματα ενώ ευνοούνται οι ανακαινίσεις σπιτιών, οι αγορές επίπλων, οικιακών συσκευών και διακοσμητικών καθώς και η περιποίηση του κήπου. Οι σχέσεις που δημιουργούνται αυτό το διάστημα έχουν πιθανότητες επισημοποίησης. 

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

06.19 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σταθερούς και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

08.41 Σελήνη σύνοδο με Άρη (έκλειψη). Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

12.50 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Θετική ώρα για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

16.11 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

09.24 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

07.25 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

13.00 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

17.24 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

07.49 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

10.20 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

12.04 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

14.11 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Μια δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

19.50 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

02.14 Ερμής ανάδρομος. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Προσέξτε τις παρανοήσεις και αν προγραμματίζετε ταξίδια ή διακοπές, ελέγξτε όλες τις λεπτομέρειες. Καλό είναι να αποφευχθούν νέα ξεκινήματα, συμφωνίες και υπογραφές.

09.07 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις μας όπου προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την αρμονία. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο.

16.09 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

16.37 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

18.32 Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό. Θετική όψη που φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικές όσο και σε οικονομικές υποθέσεις. Ξαφνικές γνωριμίες εξελίσσονται γρήγορα σε σχέσεις ενώ υπάρχει και πιθανότητα για αναβίωση παλιών δεσμών.

19.33 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

01.27 Ερμής σύνοδο με Άρη. Με την όψη αυτή κυριαρχεί η ανυπομονησία γεγονός που μπορεί να μας παρασύρει σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις. Υπάρχει τάση αναθεώρησης των αξιών και των πιστεύω μας και κατ’ επέκταση και των προσωπικών στόχων. Τάση για ατυχήματα.

12.30 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

13.55 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

14.22 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

20.07 Ήλιος αντίθεση με Κρόνο. Δυσκολίες και ανασφάλεια στα επαγγελματικά. Τάση για μελαγχολία. Προσοχή σε μακροχρόνιες σχέσεις αλλά και σε ηλικιωμένα άτομα.

22.35 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

12.29 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε πιο μυστικοπαθείς.

19.47 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή.  Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

22.20 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

23.21 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό δημιουργούνται ατυχήματα και εντάσεις κυρίως επειδή είμαστε πιο υπερβολικοί και φανατικοί στις απόψεις μας. Συχνές εναλλαγές διάθεσης.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

04.29 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

07.31 Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή βοηθά να αναδείξουμε τα θετικά συναισθήματά μας. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με την τέχνη, την ομορφιά και την αγάπη.

18.41 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

21.01 Άρης τετράγωνο με Ουρανό. Ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα που οδηγούν σε συγκρούσεις. Δεδομένου ότι ο Άρης βρίσκεται στον Λέοντα υπάρχει κίνδυνος για ξαφνικές πυρκαγιές ή άλλες φυσικές καταστροφές (π.χ. σεισμοί, ακραία καιρικά φαινόμενα). Καλό είναι να αποφεύγονται αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων.

21.28 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

22.33 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

03.28 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

18.05 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση, ευνοούνται.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

00.33 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

07.10 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

23.11 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

04.30 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

17.51 Ήλιος αντίθεση με Πλούτωνα. Εξαιρετικά δύσκολη όψη που οδηγεί σε συγκρούσεις και διαμάχες. Μαζικά ατυχήματα, χωρισμοί και απογοητεύσεις είναι πιθανά. Συνιστάται να ελέγχουμε τα νεύρα και τη συμπεριφορά μας.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

02.05 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

14.08 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

07.42 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη.  Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

10.18 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο (έκλειψη).  Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν αποστάσεις ή χωρισμοί. *Η σύνοδος αυτή στην πραγματικότητα είναι έκλειψη, γεγονός που της δίνει περισσότερη δυναμική. Ίσως υπάρξουν προβλήματα με ηλικιωμένα άτομα ενώ καλό είναι να αποφεύγονται οικονομικές συναλλαγές και δανειοληψίες.

20.16 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

00.38 Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Έκλειψη Σελήνης. Μπορεί να υπάρχει έντονος και ανεξήγητος εκνευρισμός. Διαφωνίες με την οικογένεια ή προβλήματα στο σπίτι.

08.34 Αφροδίτη αντίθεση με Κρόνο. Δύσκολη όψη που δημιουργεί προβλήματα σε μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους. Μπορεί να προκύψει οριστικός χωρισμός σε προβληματικές σχέσεις.

12.19 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία των συλλογικών δραστηριοτήτων.

14.39 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

00.54 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών.

08.50 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

18.53 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

21.03 Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που δημιουργεί καλή διάθεση και γούστο. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά, την μουσική και την τέχνη.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

10.06 Ερμής στον Καρκίνο. Η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο, επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν τα οποία ζητούν λύσεις. Επιτρέπονται οι διορθωτικές κινήσεις στην ανάδρομη πορεία του αλλά όχι τα νέα ξεκινήματα. Ίσως παρουσιαστούν προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

00.19 Σελήνη στους Ιχθείς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ιχθύ όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

13.16 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

07.06 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή συνιστά προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό. Προσοχή και σε σπατάλες.

09.28 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

11.32 Αφροδίτη αντίθεση με Πλούτωνα. Η όψη αυτή δημιουργεί ανασφάλεια σε αισθηματικές σχέσεις. Ακόμα και όσοι είναι ελεύθεροι, αναζητούν μια συντροφιά και η ανάγκη αυτή μπορεί να τους οδηγήσει σε ακατάλληλους συντρόφους. Οι σχέσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα ή και χωρισμούς. Προσοχή και για οικονομικές απώλειες.

13.46 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και είναι επιθυμητή η μοναξιά.

15.34 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Αυξημένη πνευματική διαύγεια, καλή συγκέντρωση και μνήμη. Οικογενειακά ζητήματα μπορούν να λυθούν με αγάπη και κατανόηση.

20.18 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

21.20 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

08.58 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

11.34 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

13.02 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο ζώδιο του Άρη, μας κάνει νευρικούς και ευέξαπτους αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

05.50 Ήλιος στον Λέοντα. Ο Ήλιος περνά στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα και αυξάνει την όρεξη για διασκεδάσεις και περιπέτειες. Οι διακοπές είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. Αυξημένα φλερτ και ενασχόληση με τα παιδιά.  

16.34 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

19.14 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

21.31 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

08.20 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

16.12 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

17.48 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

00.42 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις και υλική ασφάλεια. Τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να μας προσθέσουν βάρος.

03.26 Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη. Θετική όψη που συνδυάζει την ευστροφία με την ομορφιά. Αυξημένη φαντασία που συμβάλλει στην επίτευξη στόχων.

04.18 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

13.17 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

15.22 Άρης τρίγωνο με Δία. Όψη που μας δίνει ζωτικότητα, ενθουσιασμό και ευεξία. Πολύ καλή στιγμή για νέα ξεκίνημα και επαγγελματική επιτυχία. Εύνοια και στις οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

06.12 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

07.29 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

11.59 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

17.57 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

00.44 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

07.28 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

09.29 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

17.16 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας των στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

04.54 Αφροδίτη στον Λέοντα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα εγκαινιάζει μια περίοδο έντονου ρομαντισμού. Τα ταξίδια και τα φλερτ είναι αυξημένα αυτό το διάστημα. Καλή θέση της Αφροδίτης για διακοπές και διασκεδάσεις.

12.08 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα στις οικονομικές, οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις.

15.45 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

18.24 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

14.31 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

01.37 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

02.14 Ήλιος τετράγωνο με Ουρανό. Αυξημένη τάση ατυχημάτων. Να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες και συγκρούσεις που μπορεί να πυροδοτήσουν διακοπές σχέσεων.

16.57 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Όψη που προκαλεί εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες και χωρισμούς.

21.15 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

02.27 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

06.32 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Θετική ώρα για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

16.18 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

23.51 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

Ακολουθείστε με στο Instagram