Ερμής στον Ζυγό

ερμής στον Ζυγό

Όταν βρίσκεται ο Ερμής στον Ζυγό το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στις σχέσεις του, τόσο με τον σύντροφο όσο και με τους γύρω του. Έτσι, είναι ιδανική περίοδος για να επιδιώξουμε την ισορροπία και την αρμονία. Ο Ερμής μέσα στο ζώδιο της Αφροδίτης γίνεται πιο συγκαταβατικός, γεγονός που συμβάλλει καθοριστικά στην αποκατάσταση σχέσεων που έχουν κλονιστεί. Επιπλέον ευνοεί την δημιουργία νέων δεσμών που θα έχουν γερά θεμέλια.

Η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται πιο έντονη αυτή τη περίοδο. Έτσι, μπορούμε πιο εύκολα να ρίξουμε λίγο νερό στο κρασί μας, προκειμένου να διατηρήσουμε την αρμονία. Ακόμα και οι επαγγελματικές ενέργειες, μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα, αφού τα προσωπικά κίνητρα και συμφέροντα είναι μειωμένα.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό  ενδείκνυται για την λύση παρεξηγήσεων. Με τον ανάδρομο Ερμής είναι επίση πιθανή η αναβίωση σχέσεων από το παρελθόν.

Ερμής στον Ζυγό – Ποιους ευνοεί

Ο Ερμής στον Ζυγό τα ζώδια που ευνοούνται τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Αρκετά ευνοούνται επίσης τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Κριός

Ο Ερμής στον Ζυγό φέρνει στο επίκεντρο τις σχέσεις σας. Είναι κατάλληλος για να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας με το σύντροφό σας ή άτομα που είναι σημαντικά για σας. Αυτό το διάστημα δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, βρίσκετε λύσεις σε προβλήματα και διορθώνετε τυχόν παρεξηγήσεις.

Όσοι είστε αδέσμευτοι, αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα μπορείτε να συζητάτε τα πάντα. Βελτίωση θα υπάρξει επίσης στις σχέσεις με συγγενείς ή ίσως βρεθείτε με συγγενικά πρόσωπα, που έχετε να δείτε καιρό. Στον τομέα της εργασίας, οι αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους σας, θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σας, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Ταύρος

Ο Ερμής στον Ζυγό ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας στην υγεία σας, τα επαγγελματικά σας και την καθημερινότητά σας γενικότερα. Το διάστημα που βρίσκεται εκεί, έχετε την ευκαιρία να κάνετε ευχάριστες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, ή και να υιοθετήσετε νέες επαγγελματικές «στρατηγικές» που θα σας κάνουν πιο παραγωγικούς και αποδοτικούς.

Οι προσπάθειές σας μάλιστα θα έχουν θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σας, τα οποία προβλέπεται ότι θα βελτιωθούν σημαντικά αυτό το διάστημα. Το γεγονός ότι ο Ερμής κυβερνά και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ευνοεί ιδιαίτερα και τα αισθηματικά σας και σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, προβλέπεται μια σημαντική γνωριμία.

Δίδυμοι

Η διέλευση του κυβερνήτη σας Ερμή από το φιλικό ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, όσο βρίσκεται εκεί μπορείτε να περιμένετε μια περίοδο εξαιρετικά θετική, κατά την οποία η πορεία της αισθηματικής σας ζωής, θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Επιπλέον, θα γίνετε πιο δημιουργικοί και θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή  τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας ή/και να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

Αν ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες ή ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αυτό το διάστημα θα έχετε σημαντικά οφέλη, νέα έσοδα και μεγαλύτερη προβολή. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα είναι πιθανό να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση, ενώ αν είστε ελεύθεροι, αναμένεται μια αξιόλογη γνωριμία.

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Ζυγό ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτούς τους τομείς και ίσως πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές που σκέφτεστε από καιρό. Αν μέσα στα σχέδιά σας, συμπεριλαμβάνεται μια αγοραπωλησία ή μια μετακόμιση, τώρα θα μπορέσετε να την ολοκληρώσετε με επιτυχία.

Αυτό το διάστημα είναι επίσης πιθανό να δεχτείτε περισσότερες επισκέψεις από φίλους ή συγγενείς ή ακόμα και να φιλοξενήσετε κάποια οικεία πρόσωπα στον χώρο σας. Τέλος, δεν αποκλείεται να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια στην προετοιμασία του νέου σας σπιτικού που θα στεγάσει την δική σας οικογένεια.

Λέων

Το διάστημα που ο Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας. Πρόκειται λοιπόν να ζήσετε μια έντονη περίοδο, κατά την οποία θα είστε περισσότερο δραστήριοι και οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετά αυξημένες. Συζητήσεις, επαφές ή ακόμα και σύντομες μετακινήσεις, θα δώσουν μια ενδιαφέρουσα απόχρωση στη ζωή σας και δεν αποκλείεται να καταλήξουν στο κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίας.

Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις θα έχουν και ερωτικές προεκτάσεις. Τέλος, εύνοια αναμένεται και μέσα από το συγγενικό σας περιβάλλον.

Παρθένος

Το διάστημα που ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Έτσι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να βελτιώσετε σημαντικά τα εισοδήματά σας ή ακόμα και να αποκτήσετε νέες πηγές εσόδων από παράλληλες δραστηριότητες. Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή μάλιστα μπορείτε να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν.

Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά και τον τομέα της καριέρας σας, αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε αξιόλογες επαγγελματικές προτάσεις, που εκτός των άλλων μπορούν να σας προωθήσουν σε μια ανώτερη κλίμακα. Καθώς μάλιστα η λογική είναι το δυνατό σας σημείο, καλό θα είναι τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία, να ξεκινήσετε ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον.

Ζυγός

Η διέλευση του Ερμή από το δικό σας ζώδιο εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο θεωρείτε ότι είναι καιρός πια να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις προσωπικές ανάγκες σας. Επιπλέον, δεδομένου ότι διαθέτετε αυξημένη διαύγεια μπορείτε τώρα να ζυγίσετε τα θετικά και τα αρνητικά κάποιων καταστάσεων και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. (Αποφύγετε ωστόσο σημαντικές αποφάσεις όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος).

Η συναισθηματική ισορροπία που είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας, θα σας απασχολήσει επίσης έντονα. Έτσι, αν στις σχέσεις σας έχει μπει η αμφιβολία και η ανασφάλεια, θα καταναλώσετε πολύ χρόνο και ενέργεια για να την αποκαταστήσετε. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, η πειθώ και η γοητεία που σας χαρίζει ο Ερμής αυτό το διάστημα, θα προσελκύσει πολλούς υποψήφιους εραστές, και εναπόκειται σε σας να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Σκορπιός

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σας. Το διάστημα που βρίσκεται εκεί μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό, να αξιολογήσετε πρόσφατα γεγονότα και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας (όχι όμως αν ο Ερμής πραγματοποιήσει ανάδρομη πορεία).

Στον αισθηματικό τομέα, θα μπορέσετε να αποσαφηνίσετε κάποια γεγονότα και θα αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί ή θα δρομολογήσετε ευχάριστες εξελίξεις. Η συγκεκριμένη διέλευση επιπλέον, θα σας βοηθήσει να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, ενώ αν εντείνετε τις προσπάθειές σας, θα καταφέρετε να πετύχετε και κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες σας.

Τοξότης

Ο Ερμής στον Ζυγό ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα ευχάριστο διάστημα, ιδανικό για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας με τη βοήθεια των κατάλληλων ατόμων. Φροντίστε λοιπόν να δώσετε προσοχή όχι μόνο στα άτομα που ήδη γνωρίζετε αλλά και στις καινούργιες γνωριμίες που θα συμβούν αυτή την περίοδο καθώς μπορούν να κρύβουν επαγγελματικές ευκαιρίες.

Αν ανήκετε σ’ αυτούς που αναζητούν  μια νέα εργασία, καλό θα είναι να στραφείτε στο φιλικό σας περιβάλλον, που μπορεί να σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί και τον αισθηματικό τομέα και αν είστε αδέσμευτοι, σας επιφυλάσσει ένα νέο έρωτα.

Αιγόκερως

Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό ενεργοποιεί το ζενίθ του ωροσκοπίου σας, που σχετίζεται με την καριέρα σας. Έτσι, το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας και κατά συνέπεια θα δείτε τις προσπάθειές σας να αναγνωρίζονται και να φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Με την αυξημένη ευφράδειά σας θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα, ενώ εύνοια αναμένεται και σε επαγγελματικά θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Τέλος, η έναρξη μιας νέας μελέτης αυτό το διάστημα, μπορεί να σας ανοίξει λαμπρές προοπτικές που θα εξασφαλίσουν το επαγγελματικό σας μέλλον.

Υδροχόος

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού είναι εξαιρετικά θετική για σας καθώς διαμορφώνει τρίγωνο. μετο ζώδιό σας. Έτσι, το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε ζητήματα που δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλατε και να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας.

Θέματα ή άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, μπορούν να σας ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να σας οδηγήσει σε μια άλλη χώρα. Ο Ερμής πρόκειται να επηρεάσει έτσι κι αλλιώς και την αισθηματική σας ζωή, και αν διατηρείτε ήδη μια σοβαρή σχέση ίσως τώρα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας θα ξεκινήσει με γερές και σταθερές βάσεις. 

Ιχθείς

Η διέλευση του Ερμή από τον Ζυγό ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σας. Έτσι, το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας. Με τη λογική που σας παρέχει ο Ερμής, μπορείτε να διευθετήσετε υποχρεώσεις που εκκρεμούν και έξοδα που πρέπει να τακτοποιηθούν. Με έναν καλό σχεδιασμό θα καταφέρετε να απεμπλακείτε από προβλήματα και να δημιουργήσετε ισορροπία στα έσοδα και τα έξοδά σας. Έτσι αφενός θα βελτιώσετε το επίπεδο της ζωής σας και αφετέρου θα μπορείτε να είστε πιο συνεπείς στο μέλλον.

Αν σκέφτεστε τυχόν επενδύσεις, το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό, καθώς ο Ερμής σας προστατεύει από λάθη και παγίδες. (Όχι αν βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία). Εύνοια αναμένεται επίσης σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Τ, ενώ αν σας απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, μπορείτε τώρα να την αποκαταστήσετε.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *