Σεπτέμβριος 2021 Αστρολογική Ατζέντα

Σεπτέμβριος 2021

Σεπτέμβριος 2021 Αστρολογική Ατζέντα – Οι όψεις των πλανητών αναλυτικά για κάθε μέρα.

Περιεχόμενα hide

Σεπτέμβριος 2021

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Σελήνη σε κενό πορείας από 31/8 23.49 έως 1/9 08.25

08.26 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

14.46 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

03.52 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

13.33 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

20.43 Άρης αντίθεση με Ποσειδώνα. Όψη που δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις τις οποίες ίσως δεν είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε. Καλό είναι ωστόσο, να αποδεχτούμε τα όποια προβλήματα και να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε ώστε να μην διαιωνίζονται.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

01.24 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

03.52 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

04.16 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

08.37 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 08.38 έως 18.57

18.58 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

07.45 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

09.55 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

22.23 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

04.30 Ερμής τρίγωνο με Κρόνο. Θετική όψη για συζητήσεις και συμφωνίες. Η συγκεκριμένη όψη μας κάνει περισσότερο φιλόδοξους αλλά και λογικούς, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας.

14.58 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

17.22 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 5/9 17.23 έως 6/9 02.05

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

02.06 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία και την υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν.

06.07 Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα. Έντονος ερωτισμός που μπορεί να οδηγήσει σε παράνομες σχέσεις. Προσοχή στη ζήλια, την κτητικότητα και σε οικονομικές υποθέσεις.

15.20 Άρης τρίγωνο με Πλούτωνα. Πανίσχυρη όψη που αυξάνει την αντοχή μας και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Ιδανική μέρα για νέα ξεκινήματα. Έχουμε τη δύναμη και το σθένος να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Ωστόσο πρέπει να αποφευχθεί ο φανατισμός και η βία. Στον συναισθηματικό τομέα η όψη αυτή παράγει ζήλια, κτητικότητα και αυξημένη σεξουαλικότητα.

16.05 Αφροδίτη τρίγωνο με Δία. Θετική όψη που ευνοεί όλες τις σχέσεις και ιδιαίτερα τις αισθηματικές. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να προχωρήσουν σε επισημοποίηση. Η όψη επιπλέον ευνοεί οικονομικές υποθέσεις και σας παροτρύνει να ξοδέψετε χρήματα σε απολαύσεις.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

03.52 Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο ζώδιο της Παρθένου που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία. Έτσι, αυτόν τον σεληνιακό μήνα μέχρι και την επόμενη Νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου, είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε σε τάξη το σπίτι σας, τα επαγγελματικά σας αλλά και να υιοθετήσετε καλύτερες συνήθειες.

Τώρα μπορείτε να εντοπίσετε σημαντικές λεπτομέρειες που σας είχαν ξεφύγει, ώστε να οργανωθείτε καλύτερα. Μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας, να εντάξετε την άσκηση και την υγιεινή διατροφή στη ζωή σας και να πετάξετε περιττά πράγματα που σας απορροφούν την ενέργεια. Το καινούργιο φεγγάρι διαμορφώνει ακριβές τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό γεγονός που θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα, θέματα ιδιοκτησίας και ακινήτων. Σ’ αυτό τα θέματα θα κυριαρχεί το απροσδόκητο και το απρόβλεπτο και είναι πιθανό να διαταράξουν την καθημερινότητά σας.

Ο κυβερνήτης της Παρθένου (Ερμής) βρίσκεται στον Ζυγό, επομένως θα αναδειχθούν επίσης θέματα που σχετίζονται με την διπλωματία, τις συμφωνίες, τις σχέσεις. 

Προσοχή χρειάζεται η αντίθεση που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τη Νέα Σελήνη καθώς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παρασκηνιακές ενέργειες και μυστικά ή να προκαλέσει εξαπατήσεις και απογοητεύσεις. Σε κοσμικό επίπεδο η όψη αυτή σχετίζεται με κινδύνους από νερό (υγρά γενικότερα), χημικά και καύσιμα. 

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που διαμορφώνεται στο χάρτη της Νέας Σελήνης, θα δημιουργήσει έντονα πάθη και καθώς δεν υπάρχει νηφαλιότητα ίσως προκύψουν βίαιες καταστάσεις. Ωστόσο το τρίγωνο που σχηματίζει παράλληλα η Αφροδίτη με τον Δία μπορεί να εξομαλύνει κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα.

Η παρουσία πολλών και σημαντικών όψεων στον χάρτη της Νέας Σελήνης (Ερμής τρίγωνο με ανάδρομο Κρόνο, Άρης τρίγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα, Άρης αντίθεση με ανάδρομο Ποσειδώνα, Αφροδίτη τετράγωνο με ανάδρομο Πλούτωνα και Αφροδίτη τρίγωνο με ανάδρομο Δία) δείχνουν μια έντονα “φορτισμένη” Νέα Σελήνη και αυτό συνήθως συνδέεται με παγκόσμια γεγονότα που επηρεάζουν την ανθρωπότητα.

03.54 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

04.29 Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό. Θετική όψη που ευνοεί τις πρωτοποριακές εργασίες και την καινοτομία. Υπάρχει  πιθανότητα ξαφνικού ταξιδιού ή απρόσμενης συνάντησης. Οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.

16.34 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

20.56 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

22.24 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά.

Σελήνη σε κενό πορείας από 7/9 22.25 έως 8/9 06.19

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

06.20 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

19.29 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

04.01 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

23.48 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

00.03 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

07.48 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

Σελήνη σε κενό πορείας από 07.49 έως 09.04

09.05 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

21.53 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

23.39 Αφροδίτη στον Σκορπιό. Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε πτώση σ’ αυτό το ζώδιο και παίρνει χαρακτηριστικά του Πλούτωνα και του Άρη. Οι σχέσεις γίνονται πιο παθιασμένες και επικρατεί έντονη κτητικότητα και ζήλια. Υπάρχει έντονος ερωτισμός και μαγνητισμός και ο έλεγχος των συναισθημάτων είναι σχεδόν αδύνατος. 

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

09.37 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

17.08 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

21.50 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

02.08 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια αδικαιολόγητη αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

02.13 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

08.33 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 08.34 έως 11.33

11.34 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

00.18 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

17.31 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

23.39 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

00.33 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

04.38 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

12.21 Ήλιος αντίθεση με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή δημιουργεί δυσκολίες στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά. Είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι με αποτέλεσμα να πιστεύετε ακόμα και τα πιο απίθανα πράγματα. Προσοχή σε εθιστικές ουσίες και εξαρτήσεις από ακατάλληλα άτομα. 

13.57 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 13.58  έως 14.33

14.34 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή.

22.21 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

03.14 Άρης στον Ζυγό. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της εξορίας του Άρη οπότε η ενέργειά του περιορίζεται. Θέματα σχέσεων και συνεταιρισμών έρχονται στο προσκήνιο. Τις ημέρες που ο Άρης σχηματίζει αρνητικές γωνίες, θα υπάρχουν συγκρούσεις, εντάσεις ή και χωρισμοί. 

15.31 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

00.41 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

04.01 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

07.07 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

08.40 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 08.41 έως 18.22

18.23 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

20.19 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

04.53 Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα. Ισχυρή ενέργεια, ζωτικότητα και επιμονή που βοηθάει στην επίτευξη στόχων. Καλή όψη για νέα ξεκινήματα.

07.03 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

07.14 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί.

09.15 Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσάρεστη όψη που φέρνει ανησυχία, θλίψη, ζήλια, απογοήτευση. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες σε συναισθηματικά ζητήματα ή ακόμα και οριστικοί χωρισμοί. Δυσκολίες θα υπάρξουν και σε οικονομικά ζητήματα γι’ αυτό συνιστάται να αποφευχθούν οικονομικά ρίσκα.

19.45 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

08.36 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

12.14 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

Σελήνη σε κενό πορείας από 12.15 έως 23.21

23.22 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

17.26 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

01.26 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

14.39 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

19.45 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

01.53 Ερμής τρίγωνο με Δία. Όψη που φέρνει αισιοδοξία, χαρά και ευστροφία. Ευνοϊκή για συζητήσεις και συμφωνίες καθώς και για απόκτηση γνώσεων.

02.55 Πανσέληνος στους Ιχθύς. Η πανσέληνος στο μυστικιστικό ζώδιο των Ιχθύων, ενθαρρύνει τα όνειρα, τα οράματα και τον ρομαντισμό. Κατάλληλη περίοδος για να οπτικοποιήσετε τους στόχους σας και να οραματιστείτε το μέλλον που θέλετε. Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Άρης με τον Κρόνο στον χάρτη της πανσελήνου, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα σχέδιά σας, να δραστηριοποιηθείτε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με τους ανάδρομους Δία και Πλούτωνα, θα δώσουν μια ώθηση στο εμπόριο έστω και με κάποιες δυσκολίες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 02.56 έως 06.12

06.13 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

14.02 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

19.43 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

16.12 Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα. Έντονο πείσμα και ανεξέλεγκτη δράση που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες. Καλό είναι να αποφεύγονται σοβαρές συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές.

22.21 Ήλιος στον Ζυγό – Φθινοπωρινή Ισημερία. Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό αναγγέλλει την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου. Ο Ήλιος από τον Ζυγό σας παρακινεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις σας και να επιδιώξετε μια νέα αρμονία. Μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου που θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο, θα υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τις τέχνες και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

02.42 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

04.37 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

05.05 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 05.06 έως 15.37

12.41 Αφροδίτη αντίθεση με Ουρανό. Μια προβληματική σχέση μπορεί να τελειώσει ξαφνικά. Απρόσμενες συναντήσεις και σχέσεις, συνήθως χωρίς διάρκεια. Οικονομικές απώλειες και απροσδόκητα γεγονότα που είναι δύσκολο να προβλεφτούν. 

15.38 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο η Σελήνη στο περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

05.40 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

19.56 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

23.16 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

10.23 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

13.49 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια αδικαιολόγητη αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

16.09 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 25/9 16.10 έως 26/9 03.35

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

00.50 Άρης τρίγωνο με Κρόνο. Όψη που σας δίνει μεγάλη αντοχή, τόλμη και επιχειρηματικότητα. Οι προσπάθειες βρίσκουν το στόχο τους και υπάρχει πιθανότητα για προαγωγή.

03.36 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης. 

10.35 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

17.57 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

18.59 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

08.09 Ερμής σε ανάδρομη πορεία. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα ολοκληρωθεί στις 18 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγεται η λήψη σοβαρών αποφάσεων, οι αγορές ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και οι συμφωνίες και οι υπογραφές. Ωστόσο μπορείτε να “ξεφορτωθείτε” πράγματα που προσπαθείτε να πουλήσετε εδώ και καιρό ή να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε θέματα που δεν εξελίσσονται καλά.

23.11 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

02.25 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

07.18 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Σελήνη σε κενό πορείας από 07.19 έως 16.33

16.34 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

04.57 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

11.17 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

19.14 Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να μιλήσετε με τον σύντροφο ή ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως αποκαλυφθούν κάποια μυστικά. Έντονος ρομαντισμός που οδηγεί σε δημιουργία σχέσεων. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Καλή όψη και για φιλανθρωπίες.

20.54 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

01.19 Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο. Θετική όψη που εξασφαλίζει σταθερότητα και επιτυχία. Οι υποθέσεις εξελίσσονται ομαλά και η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Οι στόχοι επιτυγχάνονται χάρη στην επιμονή και την αντοχή. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές.

11.06 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

12.44 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

16.54 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

17.49 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 30/9 17.50 έως 1/10 03.53

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *