Εβδομάδα 13-19 Ιανουαρίου 2020 | Προβλέψεις

Εβδομάδα 13-19 Ιανουαρίου

Η εβδομάδα 13-19 Ιανουαρίου 2020 χαρακτηρίζεται από την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς και του Ερμή στον Υδροχόο. 

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των χρημάτων, αισθάνεται πολύ καλά στο ζώδιο των Ιχθύων που έχει και έξαρση. Έτσι, η ενέργειά της θα ευνοήσει τις σχέσεις που θα γίνουν πιο αρμονικές. Από τις 13/1 μέχρι τις 7/2 που θα βρίσκεται εκεί, θα δημιουργηθούν επίσης νέες σχέσεις και θα αυξηθεί η δημιουργικότητα. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί επιπλέον και τα οικονομικά.

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, των διαπραγματεύσεων και του εμπορίου, περνάει στον Υδροχόο στις 16 Ιανουαρίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα εμπνεύσει τολμηρές, επαναστατικές ιδέες που θα μας παροτρύνουν να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Θα είμαστε πιο εφευρετικοί και πρωτοποριακοί.

Σε γενικές γραμμές η εβδομάδα 13-19 Ιανουαρίου αναδεικνύει την ανάγκη να συνυπάρξουμε και να επικοινωνήσουμε αρμονικά με τους γύρω μας, ακόμα και αν δεν υπάρχει απόλυτη σύμπνοια στις απόψεις.

Να μην ξεχνάμε ότι οι συνέπειες της συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα που αναφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα είναι ακόμα αισθητές.

Κριός

Η εβδομάδα 13-19 Ιανουαρίου ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς. Με αυτή τη διέλευση είναι πιθανό να επιστρέψει ένας παλιός έρωτας ή ένας παλιός συνεργάτης στη ζωή σας. Η προσοχή σας ωστόσο θα επικεντρωθεί περισσότερο στην καριέρα σας όπου διαμορφώνεται η σύνοδος των πλανητών στον Αιγόκερω. Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικοινωνήσετε με φίλους, να εκφράσετε τις αποψεις και να αναπτύξετε μελλοντικά σχέδια και στόχους. Μια οικονομική υποστήριξη που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας είναι πιθανή. Με την αυξημένη ενέργεια και ζωτικότητα που διαθέτετε μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. 

Ταύρος

Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 16 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Η διέλευση αυτή σας προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεστε ώστε να κατακτήσετε επαγγελματικούς στόχους. Η επικοινωνία με τους ανωτέρους σας βελτιώνεται σημαντικά και είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, καθώς η δική σας Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς από τις 13/1 μέχρι τις 7/2. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Ταύρους, εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο. Μια νέα ερωτική γνωριμία είναι πιθανό να προέλθει μέσα από το φιλικό περιβάλλον. 

Δίδυμοι

Η διέλευση της Αφροδίτης από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας ευνοεί τα επαγγελματικά σας. Από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου που θα βρίσκεται εκεί, μπορείτε να πετύχετε αξιόλογους στόχους. Επιπλέον, η Αφροδίτη μπορεί να σας φέρει έναν έρωτα μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι. Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να διευρύνετε τις γνώσεις σας ή να ταξιδέψετε. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψει μια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό. 

Καρκίνος

Η εβδομάδα 13-19 Ιανουαρίου είναι εξαιρετικά θετική για σας. Με την διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύς από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε. Υπάρχει προοπτική για γνωριμίες κατά την διάρκεια ταξιδιών ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται και για ένα άτομο αλλοδαπό. Όσοι διατηρείτε ήδη μια σοβαρή σχέση ίσως σκεφτείτε το ενδεχόμενο του γάμου ή της συμβίωσης. Η διέλευση του Ερμή από τον Υδροχόο από τις 16 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικές υποθέσεις. Αυτή την περίοδο μπορείτε να κάνετε νέες διαπραγματεύσεις σε τυχόν δάνεια ή οφειλές. Μια νέα συνεργασία είναι επίσης πιθανή.

Λέων

Η είσοδος του Ερμή στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου από τις 16 Ιανουαρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, η επικοινωνία με το σύντροφό σας θα γίνει πολύ σημαντική και ίσως ανακαλύψετε ένα νέο κώδικα επικοινωνίας που θα επιφέρει μεγαλύτερη αρμονία. Ανάλογη εξέλιξη θα υπάρξει και σε συνεργασίες. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το διάστημα είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο με το οποίο θα έχετε θαυμάσια επικοινωνία. Το πάθος φυσικά δεν θα λείπει, χάρη στην πορεία της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου. Η Αφροδίτη επιπλέον θα σας φέρει και κάποια οικονομικά οφέλη. 

Παρθένος

Η εβδομάδα 13-19 Ιανουαρίου χαρακτηρίζεται από την διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθύς. Ήδη από τις 13 η Αφροδίτη θα περάσει στον τομέα των σχέσεών σας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου. Αυτό το διάστημα, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια νέα αρμονία με το σύντροφό σας ή αν είστε αδέσμευτοι να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, χάρη στη διέλευση του Ερμή από τον Υδροχόο. Από τις 16 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, θα διαπιστώσετε μεγάλη βελτίωση στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας αλλά και στην αποδοτικότητά σας. 

Ζυγός 

Η διέλευση του Ερμή από τον Υδροχόο από τις 16 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε περισσότερο αλλά και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας. Είναι επίσης πιθανό να συμμετάσχετε σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα αναδείξουν το ταλέντο σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου ευνοεί τα επαγγελματικά σας. Αν αναζητάτε μια νέα εργασία, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα που έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει απόλυτα. Για τους αδέσμευτους είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον. 

Σκορπιός 

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου ευνοεί είναι ιδιαίτερα θετική για σας. Αυτό το διάστημα η σχέση με το σύντροφό σας θα βελτιωθεί. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε παιδί, η περίοδος αυτή είναι πολύ γόνιμη. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας προσελκύσει έντονα. Αντίθετα, στο οικογενειακό περιβάλλον είναι πιθανές κάποιες εντάσεις εξαιτίας της διέλευσης του Ερμή από τον Υδροχόο. Από τις 16 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου αποφύγετε διενέξεις και μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας ώστε να μην δημιουργήσετε ένα αρνητικό κλίμα. 

Τοξότης

Η διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, είναι ιδανική για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειάς σας. Το διάστημα αυτό μπορείτε επίσης να καλλωπίσετε το σπίτι σας και να συμφιλιωθείτε με όσους έχετε παρεξηγηθεί. Στις 16 Ιανουαρίου ο Ερμής περνά στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μια περίοδο ιδιαίτερα επικοινωνιακή κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να διατυπώσετε στους κατάλληλους ανθρώπους τις ιδέες σας. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να έχετε απρόσμενα οφέλη ή λύσεις σε προβλήματα που φρενάρουν την πρόοδό σας. Το διάστημα είναι επίσης ευνοϊκό για απόκτηση γνώσης αλλά και για ταξίδια.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς. Έτσι, αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο αλλά και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Οι νέες γνωριμίες επιπλέον θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας πορεία ή θα συμβάλουν στην δημιουργία μιας νέας αισθηματικής σχέσης. Η διέλευση του Ερμή από τον Υδροχόο από τις 16 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου ευνοεί τα οικονομικά σας. Το διάστημα αυτό μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά τα εισοδήματά σας ή να κάνετε αξιόλογες οικονομικές συμφωνίες. Μια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό είναι επίσης πιθανή.

Υδροχόος

Η εβδομάδα 13-19 Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας καθώς ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας στις 16 του μήνα. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου και αυτή την περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας αλλά και τις σχέσεις σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για αποκατάσταση τυχόν παρεξηγήσεων που σίγουρα θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου σας επιφυλάσσει απρόσμενες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. 

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου για να βελτιώσει όχι μόνο τη διάθεσή σας αλλά και τις σχέσεις σας. Το διάστημα αυτό θα σας απασχολήσει περισσότερο η εικόνα σας και ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, θα κάνετε αρκετές γνωριμίες, θα πρέπει όμως να σιγουρευτείτε ότι θέλετε μια σχέση. Αν μάλιστα σας απασχολεί ένας έρωτας που έχει τελειώσει πρόσφατα, καλό είναι να μην ξεκινήσετε κάτι αν δεν είστε σίγουροι ότι έχει τελειώσει οριστικά με το παρελθόν. Η διέλευση του Ερμή από τον Υδροχόο από τις 16 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου ενεργοποιεί το υποσυνείδητό σας και δημιουργεί θετικές προοπτικές για την αναβίωση μιας σχέσης.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *