ερμής στον υδροχόο

Ο Ερμής στον Υδροχόο θεωρείται ότι έχει έξαρση και επομένως λειτουργεί πολύ θετικά σ’ αυτό το ζώδιο που σχετίζεται με την πρωτοπορία, την εφευρετικότητα και τις καινοτομίες. Αυτό σημαίνει ότι το διάστημα που περνά από το συγκεκριμένο ζώδιο, μπορούμε να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας ταλαιπωρούν ή ακόμα και να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο ενθουσιασμός και η πρωτοτυπία είναι περισσότερο εμφανείς, ενώ ενδιαφερόμαστε περισσότερο για κοινωνικά ζητήματα και ιδεολογίες και μπορούμε να δούμε τα γεγονότα κάτω από ένα ευρύτερο πρίσμα. Η αμφιβολία και η αμφισβήτηση ωστόσο κάποιων γεγονότων μπορεί εύκολα να δημιουργήσει εξεγέρσεις, λόγω του αυθορμητισμού του Ερμή.

Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή ευνοεί τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).

Ωστόσο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο.

Κριός

Η διέλευση του Ερμή από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, αφού η ευστροφία και οι ικανότητές σας θα έχουν ιδιαίτερη απήχηση στους γύρω σας. Με λίγη τύχη, μπορείτε να προσεγγίσετε τα κατάλληλα άτομα που θα σας στηρίξουν και θα σας προωθήσουν στην θέση που σας αξίζει.

Δεν αποκλείεται επίσης, να προκύψουν νέες επαγγελματικές προοπτικές μέσα από εντελώς απρόβλεπτα ή τυχαία γεγονότα. Ο Ερμής στον Υδροχόο επιπλέον θα σας φέρει νέες γνωριμίες, που εκτός από φιλικές, θα έχουν και ερωτικές προεκτάσεις, ιδιαίτερα αν είστε αδέσμευτοι.

Ταύρος

Ο Ερμής στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας. Έτσι, το διάστημα που βρίσκεται εκεί, η δουλειά σας, σας απορροφά περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και που θα σας φέρουν την καταξίωση που περιμένετε. Αν έχετε στο μυαλό σας κάποια κρυφά σχέδια και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να τα εφαρμόσετε, αυτό το διάστημα είναι ιδανικό.

Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σας, καλό είναι όμως να παραμείνετε συγκρατημένοι και να μην ξοδεύετε ασυλλόγιστα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, είναι πιθανή η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να δημιουργήστε μια σχέση με σοβαρές προοπτικές.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου ενεργοποιεί τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα που βρίσκεται εκεί πρόκειται να τονώσει το ηθικό σας, να δώσει νέα πνοή στα όνειρά σας και να σας βοηθήσει να  πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Η ανάγκη σας να ασχοληθείτε με καινοτομίες και να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στη ζωή σας, ίσως σας παρακινήσει να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, ή να υποβάλετε το βιογραφικό σας σε μια ξένη εταιρία που υπόσχεται λαμπρές προοπτικές. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σας ζωή, όπου αν διατηρείτε μια μακροχρόνια σχέση, θα σκεφτείτε την δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Σε κάθε περίπτωση κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σας.

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, όσο βρίσκεται εκεί, θα ασχοληθείτε πιο συστηματικά με τα οικονομικά σας και ιδιαίτερα με τα χρέη και τις οφειλές σας. Αυτό το διάστημα μπορείτε να σκεφτείτε τρόπους ώστε να περιορίσετε τις απώλειες, να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο εισόδημα και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Το άμεσο περιβάλλον σας ή κάποια συγγενικά σου πρόσωπα, μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα σ’ αυτή την διαδικασία, καθώς φαίνονται αποφασισμένα να βοηθήσουν για ένα κοινό συμφέρον. Αν σκέφτεστε μια επένδυση, η τύχη είναι στο πλευρό σας. Τέλος, όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή, το πάθος σας για τον σύντροφό σας θα αναζωπυρωθεί, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση.

Λέων

Ο Ερμής στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το διάστημα που βρίσκεται εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να δεθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας, να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και να αναπτύξετε μια καλύτερη επικοινωνία.

Η εξωστρέφειά σας δεν θα περιοριστεί μόνο στον σύντροφό σας, αλλά σε όλες τις σχέσεις σας, γεγονός που θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων φιλικών σχέσεων. Με τα άτομα μάλιστα που γνωρίζετε αυτή την περίοδο θα ταιριάξετε απόλυτα. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά και τον τομέα των οικονομικών σας, θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας ή να λάβετε ένα βοήθημα που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής όταν περνά από το ζώδιο του Υδροχόου ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι το διάστημα που βρίσκεται εκεί, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο στην εργασία, την υγεία και στην καθημερινότητά σας.

Ο Ερμής θα σας κάνει ακόμα περισσότερο μεθοδικούς και οργανωτικούς και παράλληλα θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τον χρόνο σας έτσι, ώστε να είστε το ίδιο αποδοτικοί χωρίς να στερείστε τον ελεύθερο χρόνο που έχετε ανάγκη. Έτσι, μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας μια ευχάριστη δραστηριότητα ή να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα τονώσει τον οργανισμό σας. Δεν αποκλείεται επίσης να λάβετε μια σημαντική προαγωγή στην δουλειά σας.

Ζυγός

Η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα θετική περίοδο για σας. Έτσι, το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, η αισθηματική σας ζωή θα έχει κυρίαρχη θέση και οι ενέργειές σας θα διοχετευθούν στην βελτίωση της σχέσης σας με τον σύντροφό σας. Αν μάλιστα διατηρείτε μια καλή σχέση, ίσως αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε ή προγραμματίσετε μια ρομαντική απόδραση που θα ανανεώσει τον έρωτά σας.

Αν είστε ελεύθεροι, ο Ερμής υπόσχεται να σας φέρει μια αξιόλογη γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα. Θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σας –αν έχετε- ή μια εγκυμοσύνη, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Τέλος, σημαντική επιτυχία θα σημειωθεί στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Έτσι, το διάστημα που βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, σας απασχολούν περισσότερο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Η ουσιαστική επικοινωνία με τους οικείους σας κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να λυθούν παρεξηγήσεις και να επιτευχθεί μια νέα ισορροπία.

Αν σκέφτεστε το ενδεχόμενο να μετακομίσετε, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να βρείτε έναν χώρο που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας. Δεν αποκλείεται ακόμα να φιλοξενήσετε ένα φιλικό πρόσωπο, γεγονός που μπορεί να σας «ξεβολέψει» για λίγο, θα σας χαρίσει όμως και ευχάριστες στιγμές. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας, τα οποία θα υποστούν κάποιες απώλειες.

Τοξότης

Ο Ερμής στον Υδροχόο σηματοδοτεί έντονη δραστηριότητα για σας. Όσο διάστημα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, αναμένονται αυξημένες μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές που θα σχετίζονται τόσο με τα επαγγελματικά σας όσο και με την προσωπική σας ζωή. Αν μάλιστα βρίσκεστε ήδη σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, αυτό το διάστημα θα κάνετε μια σημαντική συμφωνία που θα αποδειχθεί αρκετά επικερδής.

Αν είστε άνεργος, ή αναζητάτε μια καλύτερη δουλειά, καλό θα είναι να κινητοποιηθείτε, καθώς τώρα μπορείτε να βρείτε αυτό ακριβώς που ζητάτε. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση με τον σύντροφό σας πρόκειται να βελτιωθεί χάρη στην καλή επικοινωνία που θα αναπτύξετε, ενώ αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία, θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας, ο οποίος θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το διάστημα που βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να αναλύσετε περισσότερο τα έσοδα και τα έξοδά σας και να δημιουργήσετε μια νέα ισορροπία.

Ένας σωστός προϋπολογισμός θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σημαντική βελτίωση στα εισοδήματά σας. Για παράδειγμα να βρείτε μια δεύτερη απασχόληση, ή να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που μπορεί να σχετίζεται και με το εξωτερικό. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική σας ζωή, καθώς τώρα θα νιώσετε περισσότερη ασφάλεια με τον σύντροφό σας, ή θα δημιουργήσετε μια νέα σχέση με γερά θεμέλια.

Υδροχόος

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιό σας, είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας. Όσο διάστημα βρίσκεται εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε την προσωπικότητά σας, να ασχοληθείτε με τις πραγματικές επιθυμίες σας και να δεχτείτε την εύνοια των γύρω σας, που θα κάνουν τα πάντα για να σας ικανοποιήσουν. Ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, θα διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας είναι πρόθυμος να κάνει πολλές υποχωρήσεις προκειμένου να μην σας χαλάσει τα χατίρια.

Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το διάστημα, θα κάνετε μια νέα γνωριμία, που θα βασίζεται στην καλή επικοινωνία, χωρίς φυσικά να λείπει και το στοιχείο της έλξης. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας και καλό είναι να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Ιχθύς

Ο Ερμής στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το διάστημα που βρίσκεται στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και θα κινηθείτε περισσότερο «παρασκηνιακά» ώστε να οργανώσετε τα βήματά σας, να κάνετε τα μελλοντικά σας σχέδια και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Πρόκειται μια περίοδο δημιουργικής και εσκεμμένης μοναξιάς, την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Ωστόσο, ο Ερμής μπορεί να σας ξυπνήσει και κάποιες αναμνήσεις και αν έχετε χωρίσει πρόσφατα από μια σοβαρή σχέση, ίσως έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε πιο ώριμα τα γεγονότα που έφεραν τη ρήξη και προσπαθήσετε να την αποκαταστήσετε. Η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, είναι απόλυτα εφικτή και εγκαινιάζει μια νέα περίοδο συναισθηματικής ισορροπίας.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *