Αφροδίτη στους Ιχθύς

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς βρίσκεται σε έξαρση γεγονός που ευνοεί όλα τα ζώδια σε κάποιο τομέα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς έχει τη δυνατότητα να εκφράσει την αγνή και άδολη αγάπη που διαθέτει για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά. Το διάστημα αυτό υπάρχει διάχυτος ρομαντισμός και αυξημένη ευαισθησία και φαντασία. Η διέλευση αυτή κρίνεται θετική τόσο για τις σχέσεις όσο και για οικονομικά ζητήματα ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την Αφροδίτη στους Ιχθύς, είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες), καθώς επίσης και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Αφροδίτη στους Ιχθύς – Πως επηρεάζει το ζώδιό σας

Κριός

Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύς ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, η μοναξιά θα γίνει η καλύτερη φίλη σας. Θα μπορέσετε ωστόσο να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας και να οργανώσετε τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Δεδομένου, ότι η Αφροδίτη κυβερνά και τον τομέα των σχέσεών σας, θα αφιερώσετε περισσότερες ώρες στον σύντροφό σας, αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο για να απολαύσετε τον έρωτά σας. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη από τη συγκεκριμένη θέση, θα σχηματίσει κατά την διάρκεια της πορείας της μόνο θετικές όψεις, αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για το μέλλον της σχέσης σας. Όσοι νοσταλγείτε έναν παλιό έρωτα, ίσως αυτό το διάστημα αναβιώσει.

Ταύρος

Η Αφροδίτη που εξουσιάζει το ζώδιό σας στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, σας κάνει πιο εξωστρεφείς και σας επιτρέπει να διασκεδάσετε και να συναντήσετε άτομα που σας έχουν λείψει. Μέσα από τις συναναστροφές σας, θα ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα, θα ζήσετε νέες εμπειρίες και θα αποκομίσετε σημαντικά οφέλη. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Όσοι ψάχνετε για δουλειά, μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Στον αισθηματικό τομέα, αν είστε ελεύθεροι, αυτό το διάστημα μπορεί να ανακαλύψετε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φιλικού προσώπου. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση με τον σύντροφό σας θα γίνει πιο ρομαντική.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ενεργοποιεί το ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Με αυτή την διέλευση το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στην καριέρα σας. Η δουλειά σας θα γίνει πιο αποδοτική αλλά και διασκεδαστική. Τυχόν νέες προτάσεις που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, θα σας ταιριάξουν απόλυτα και παράλληλα θα βελτιώσουν και τα οικονομικά σας. Η περίοδος αυτή είναι επίσης κατάλληλη για να πραγματοποιήσετε μικρά ή και μεγαλύτερα ταξίδια και να κάνετε νέες γνωριμίες. Αν είστε ελεύθεροι ίσως δημιουργήσετε μια σχέση. Δεν αποκλείεται επίσης να ενδώσετε στο φλερτ ενός ανωτέρου σας μέσα στο χώρο της δουλειάς σας.

Καρκίνος

Η διέλευση της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο των Ιχθύων είναι ιδιαίτερα θετική για σας. Το διάστημα που βρι΄σκεται εκεί, μπορείτε να προωθήσετε εύκολα τις ιδέες σας και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με άτομα που έχετε παρεξηγηθεί. Είναι επίσης πιθανό να έχετε οφέλη από νομικές υποθέσεις. Το εξωτερικό, ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, σας ευνοούν και δεν αποκλείεται είτε να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες στο εξωτερικό είτε να δεχτείτε μια σημαντική πρόταση που υπόσχεται αξιόλογες οικονομικές αποδοχές. Εύνοια αναμένεται και στα αισθηματικά σας όπου ίσως αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, μέσα από πολλές γνωριμίες που θα κάνετε, θα δημιουργήσετε ένα δεσμό με σοβαρές προοπτικές.

Λέων

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας και κυρίως χρέη και οφειλές προς τρίτους. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αποπληρώσετε πιο εύκολα χρέη, καθώς οι θετικές όψεις που θα διαμορφώσει η Αφροδίτη στην πορεία της, θα σας βοηθήσουν σημαντικά. Επιπλέον, η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας ή να ολοκληρώσετε με επιτυχία ένα θέμα που σχετίζεται με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Εύνοια υπάρχει και στον ερωτικό τομέα, καθώς το πάθος σας για τον σύντροφό σας θα αναζωπυρωθεί. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως υποκύψετε σε έναν πειρασμό που σας τριγυρίζει, ή επιστρέψετε σε έναν έρωτα που δεν έχει βγει από την καρδιά σας.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Είτε πρόκειται για τον σύντροφο της ζωής σας είτε για έναν συνεταίρο, το διάστημα αυτό θα κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με σκοπό να διαλυθούν τυχόν αμφιβολίες και να δημιουργήσετε νέες ισορροπίες. Αν είστε αδέσμευτοι, η περίοδος είναι κατάλληλη για διασκεδάσεις που σας επιφυλάσσουν ερωτικές γνωριμίες με θετική εξέλιξη. Εύνοια αναμένεται και στα οικονομικά σας, γεγονός που θα σας επιτρέψει να κάνετε κάποιες σπατάλες τόσο για τον εαυτό σας όσο και τους αγαπημένους σας.

Ζυγός

Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύς ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία σας. Έτσι, αυτό το διάστημα η δουλειά σας θα σας προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις, αφού οι προσπάθειές σας θα επιβραβευθούν και θα αναγνωριστούν. Το αρμονικό κλίμα που θα υπάρχει στον χώρο της εργασίας σας, μπορεί να ευνοήσει την εκδήλωση ενός ερωτικού ενδιαφέροντος και στην περίπτωση που είστε ελεύθεροι, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Η αυξημένη ζωτικότητα και ενεργητικότητα που διαθέτετε μπορεί να σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με κάποιο σπορ ή να κάνετε μια θετική αλλαγή στην εμφάνισή σας. Σημαντική βελτίωση αναμένεται και στα οικονομικά σας.

Σκορπιός

Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύς, ευνοεί ιδιαίτερα το ζώδιό σας και υπόσχεται να τονώσει την αισθηματική σας ζωή. Αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, το διάστημα αυτό θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας. Είναι επίσης πιθανό η επίσπευση της επισημοποίησης να οφείλεται σε μια απρόσμενη εγκυμοσύνη. Αν είστε ελεύθεροι, μια γνωριμία που θα κάνετε αυτή την περίοδο θα σας ενθουσιάσει ιδιαίτερα, καθώς όπως θα ανακαλύψετε στη πορεία, θα ανταποκρίνεται πλήρως στα πρότυπά σας. Εύνοια αναμένεται και στον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα αν ασχολείστε με μια ανεξάρτητη εργασία.

Τοξότης

Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, να αναζητήσετε μια νέα στέγη, ή να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία, θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στη περίπτωση που σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, αν είστε ελεύθεροι, καλό θα είναι να αποδεχτείτε προτάσεις φίλων, καθώς μέσα από φιλικές συναντήσεις μπορείτε να κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς. Η συγκεκριμένη διέλευση της Αφροδίτης θεωρείται πολύ καλή για το ζώδιό σας, καθώς θα σας βοηθήσει να γεμίσετε το χρόνο σας με ευχάριστες δραστηριότητες. Παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας δεν θα μειωθούν, θα μπορείτε να ανταποκρίνεστε πιο εύκολα στα καθήκοντά σας. Δεν αποκλείεται επίσης να κλείσετε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Αξιόλογη βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σας, γεγονός που θα σας παροτρύνει να προγραμματίσετε σύντομες αποδράσεις με το σύντροφό σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, μέσα από τις νέες γνωριμίες, θα ξεχωρίσετε το άτομο με το οποίο θα δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση.

Υδροχόος

Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύς είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά σας, καθώς θα διαπιστώσετε ότι έχετε μεγαλύτερη ροή εσόδων και λιγότερες απώλειες. Αν σκέφτεστε να επενδύσετε χρήματα στη δουλειά σας, μπορείτε να το τολμήσετε και στην πορεία θα ανταμειφθείτε. Στον αισθηματικό τομέα, αποφύγετε την αυξημένη κτητικότητα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Αν είστε ελεύθεροι, το διάστημα αυτό θα νιώσετε έντονα συναισθήματα για ένα άτομο που θα γνωρίσετε, θα πρέπει όμως να συμβιβαστείτε με κάποια δεδομένα, προτού ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση.

Ιχθύς

Με την διέλευση της Αφροδίτησ από το ζώδιό σας η διάθεσή σας θα είναι πολύ ανεβασμένη και με το αυξημένο επικοινωνιακό σας χάρισμα, θα μπορείτε να κατακτήσετε τους συνομιλητές σας. Έτσι θα καταφέρετε να προωθήσετε σχέδια και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να προδιαγράψετε μια καλύτερη επαγγελματική πορεία. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σας, τα οποία παρουσιάζουν αστάθεια το τελευταίο διάστημα. Έτσι, θα μπορέσετε να αποπληρώσετε χρέη που εκκρεμούν. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Ιχθύς, αυτό το διάστημα θα γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία αλλά και ερωτική χημεία. Αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, μερικά σύντομα ταξίδια, θα την τονώσουν ακόμα περισσότερο.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *