Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα

Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα

Το τετράγωνο  Άρη-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 11 Ιανουαρίου, πρόκειται να δημιουργήσει επικοινωνιακό και κυκλοφοριακό χάος το ερχόμενο διήμερο. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη θα προκαλέσει αρκετές ασάφειες και παρανοήσεις καθώς και προβλήματα σε ταξίδια και σε σχέσεις με άτομα του εξωτερικού.. Παράλληλα ο πλανήτης της ουτοπίας ο Ποσειδώνας μπορεί να μας δημιουργήσει την εντύπωση ότι όλα είναι τέλεια. Ίσως η ανάγκη για ελπίδα, η προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο, μας ρίξει στην παγίδα των ψευδαισθήσεων. Σε κοσμικό επίπεδο θα υπάρξουν προβλήματα σε διεθνείς σχέσεις και πισώπλατες ενέργειες.

Κρίνεται λοιπόν απαραίτητο να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί αυτές τις μέρες και να κρατάμε μικρό καλάθι σε ό,τι ακούμε. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τυχόν γραφειοκρατικές διαδικασίες, συμφωνίες ή υπογραφές που μπορεί να μας δημιουργήσουν μελλοντικά προβλήματα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη, είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 14/3, 14/6, 16/9 και 15/12.

Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Ποσειδώνα συνιστά να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας το ερχόμενο διήμερο, ώστε να αποφύγετε παγίδες. Καλό είναι να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί σ’ αυτά που ακούτε αλλά και να μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε καλό θα είναι να έχετε τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες της διαμονής σας. Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνά τον 8ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, αποφύγετε επίσης οικονομικές συναλλαγές, δανειοληψίες, αλλά και παράνομους πειρασμούς που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη μόνιμη σχέση σας.

Ταύρος

Ο Άρης που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στα εισοδήματά σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες καθώς επίσης και “διευκολύνσεις” ακόμα και σε πολύ έμπιστα πρόσωπα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να χάσετε ένα σημαντικό ποσό. Αποφύγετε επίσης ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Μια συναισθηματική απογοήτευση από ένα φιλικό πρόσωπο είναι επίσης πιθανή.

Δίδυμοι

Ο Άρης που βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και συνιστά να μειώσετε τους ρυθμούς σας το διήμερο που ακολουθεί. Καθώς η κρίση σας μπορεί να μην είναι απόλυτα σωστή, είναι καλό να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στις σχέσεις σας. Δεδομένου ότι είστε αρκετά ευάλωτοι αυτό το διάστημα, καλό είναι να μην παρασυρθείτε από εξωτερικές επιρροές.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται σήμερα, σας βάζει σε μια διαδικασία σκέψεων που σχετίζονται με την εργασία και την καθημερινότητά σας γενικότερα. Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να κάνετε κάποιες αλλαγές προκειμένου να διαμορφώσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Παρόλο που ο Ποσειδώνας σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας, καλό είναι να αποφύγετε βιαστικές ενέργειες και να αναλύσετε προσεκτικά όλα τις πιθανότητες προτού προβείτε σε ένα σημαντικό βήμα.

Λέων

Ο Άρης σχηματίζει ευνοϊκή γωνία με το ζώδιό σας και σας προτρέπει σε εκδρομές και απολαύσεις αυτές τις γιορτινές μέρες. Ωστόσο το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Ποσειδώνα, πρόκειται να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Ίσως ξοδέψετε πολύ περισσότερα από όσα έχετε υπολογίσει, τουλάχιστον όμως εσείς θα το απολαύσετε!

Παρθένος

Το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα τόσο στον οικογενειακό τομέα όσο και στα οικονομικά σας. Αν πρόκειται για έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι ή οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, προσέξτε ωστόσο περιττές σπατάλες που εκτός των άλλων δεν θα σας ικανοποιήσουν.

Διαβάστε επίσης: Πώς να προσελκύσετε χρήματα – Το κατάλληλο πορτοφόλι για κάθε ζώδιο

Ζυγός

Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεστε σε μια επαγγελματική σύγχυση και προσπαθείτε να αποφασίσετε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Ίσως αναζητάτε μια αλλαγή ή μια νέα ευκαιρία. Δεδομένου ότι ο Άρης σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας, η ευκαιρία αυτή είναι πιθανό να προκύψει αυτές τις μέρες, θα πρέπει όμως να επικαλεστείτε τη λογική και να αποφασίσετε ρεαλιστικά. Αν μπορείτε να αναβάλλετε την οριστική σας απόφαση για μερικές μέρες, ίσως δείτε μια άλλη οπτική των πραγμάτων.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης διαμορφώνει σήμερα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που θα σας επηρεάσει το ερχόμενο διήμερο. Η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στις σχέσεις σας, καθώς είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια συσσωρευμένα προβλήματα από το παρελθόν που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας. Αν μάλιστα διατηρείτε μια σχέση που δεν σας καλύπτει, είναι πολύ πιθανό να ενδώσετε σε ένα πειρασμό που θα επηρεάσει το μέλλον σας. Προσοχή και στα οικονομικά σας.

Τοξότης

Ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια που επηρεάζονται ιδιαίτερα από το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται σήμερα. Οι τομείς που χρειάζονται περισσότερη προσοχή είναι της οικογένειας και των σχέσεων και είναι απαραίτητο να βρείτε τη χρυσή τομή για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αυτές τις μέρες θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να τους ικανοποιήσετε όλους, αφήνοντας στην άκρη πείσματα και εγωισμούς. Τυχόν επιστροφή μιας παλιάς αγάπης, χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα πρόκειται να δημιουργήσει μια σύγχυση στην καθημερινότητά σας, καθώς είναι πολύ πιθανό να ξεκινάτε για έναν προορισμό και να καταλήγετε σε άλλον. Γι’ αυτό ευθύνεται η ασυνεννοησία που επικρατεί, η ασάφεια και οι παρεξηγήσεις. Χαλαρώστε, επιστρατεύστε την υπομονή σας και σε λίγες μέρες όλα θα αποκατασταθούν.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, επηρεάζει αρνητικά τον κοινωνικό σας κύκλο και τα οικονομικά σας. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με φιλικά – και όχι μόνο – πρόσωπα, ή σπατάλες που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αν είστε εσείς αυτοί που σκέφτεστε να ζητήσετε οικονομική βοήθεια από έμπιστα πρόσωπα, ίσως απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά τους. Μια προδοσία από το φιλικό περιβάλλον είναι επίσης πιθανή.

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, διαμορφώνει τετράγωνο με τον Άρη από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας και δημιουργεί προβλήματα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας. Δεδομένου ότι η κρίση σας δεν είναι σωστή αυτές τις μέρες, καλό είναι να αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας καθώς και περιττά έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *