Πώς να προσελκύσετε χρήματα – Το κατάλληλο πορτοφόλι για το κάθε ζώδιο

χρήματα πορτοφόλι

Πώς να προσελκύσετε χρήματα – Το κατάλληλο πορτοφόλι για το κάθε ζώδιο

Θέλετε ένα πορτοφόλι που να είναι πάντα γεμάτο; Αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί αν το χρώμα του πορτοφολιού σας είναι συμβατό με το ζώδιό σας. Ένα ταιριαστό πορτοφόλι, μπορεί να προσελκύσει πιο εύκολα τα χρήματα και να σας προστατεύσει από απώλειες. Το πορτοφόλι έχει πάντα μια ιδιαίτερη ενέργεια για τον καθενα, γι’ αυτό πρέπει να επιλέγεται προσεκτικά. Καλό είναι επίσης να αποφεύγεται η χρήση πορτοφολιού που ανήκε σε κάποιον άλλον και μεταφέρει την ενέργειά του.

Ας δούμε το κατάλληλο χρώμα πορτοφολιού για το κάθε ζώδιο

 

Κριός

Ένα κόκκινο μεγάλο ορθογώνιο πορτοφόλι από γνήσιο δέρμα, είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για το πορτοφόλι σας καθώς σας βοηθά να έχετε κερδοφόρες προσφορές. Οι αποχρώσεις του χρυσού του πράσινου και του καφέ σας βοηθούν επίσης να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Ταύρος

Χρειάζεστε ένα απλό, μέτριο σε μέγεθος και διακριτικό πορτοφόλι και οι αποχρώσεις του πράσινου και του κίτρινου αποτελούν την ιδανική επιλογή, καθώς σας προστατεύουν από απώλειες. Καλό είναι να αποφεύγετε τα σχέδια.

Δίδυμοι

Έχετε πολλές επιλογές που ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σας. Οπωσδήποτε το πορτοφόλι σας θα πρέπει  να είναι χαρούμενο και μπορεί ακόμα και να συνδυάζει πολλά χρώματα. Μώβ, γκρι, πράσινο και κίτρινο προσελκύουν τα χρήματα, ενώ το μπλε και το πορτοκαλί συμβάλουν στην σταθεροποίηση των εσόδων σας. Προτιμήστε ένα πορτοφόλι από φυσικό υλικό.

Καρκίνος

Το λευκό, το ασημί και το λιλά είναι οι αποχρώσεις που σας βοηθούν να αυξήσετε τα έσοδά σας. Το σχήμα του θα πρέπει να είναι ορθογώνιο ενώ οι πολλές θήκες θα σας φέρουν χρήματα από πολλές πηγές.

Λέων

Παρόλο που δεν δυσκολεύεστε να προσελκύσετε τα χρήματα ένα πορτοφόλι σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου (από μπορντώ ως πορτοκαλί) αυξάνει περισσότερο τα έσοδά σας. Συνιστάται να είναι ευρύχωρο και ορθογώνιο ενώ μαύρες και κίτρινες πρόσθετες πινελιές είναι επιθυμητές.

Παρθένος

Το πορτοφόλι σας θα πρέπει άνετο και πρακτικό. Οι αποχρώσεις του μπλε, πράσινου, βιολετί και λευκού βοηθούν στην εξοικονόμηση χρημάτων. Τα σχέδια δεν είναι απαγορευτικά, αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να νιώθετε ικανοποιημένοι με την ενέργειά του.

Ζυγός

Τα κατάλληλα χρώματα για το πορτοφόλι σας είναι οι αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε, καθώς και το λευκό και το μπεζ. Θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι κομψό, ιδιαίτερο και ευρύχωρο. Οι πιο φωτεινές αποχρώσεις βοηθούν στην αύξηση των αποταμιεύσεων και την εξεύρεση νέων πηγών εισοδημάτων.

Σκορπιός

Ένα ποιοτικό και ακριβό πορτοφόλι μπορεί να προσελκύσει πολλά χρήματα. Τα χρώματα που συνιστώνται είναι οι αποχρώσεις του κόκκινου (έως και πορτοκαλί) και του κίτρινου που μπορεί να είναι και χρυσό.

Τοξότης

Οι αποχρώσεις του μπλε και του μωβ, σας βοηθούν να αποφύγετε προβλήματα και να κερδίσετε χρήματα. Το πορτοφόλι σας θα πρέπει να είναι μεγάλο σε μέγεθος και φτιαγμένο από φυσικά υλικά. Το πράσινο αποτελεί επίσης μια καλή επιλογή.

Αιγόκερως

Τα κλασικά χρώματα καφέ, μπλε και μαύρο είναι η πιο ασφαλής επιλογή για σας. Το πορτοφόλι σας θα πρέπει να είναι πρακτικό και κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό. Το γκρι και το πράσινο σας βοηθούν επίσης να προσελκύσετε χρήματα και να αποφύγετε απώλειες.

Υδροχόος

Τα καλύτερα χρώματα για το πορτοφόλι σας είναι το λευκό, ασημένιο, γαλάζιο, μωβ. Ένα χειροποίητο πορτοφόλι μπορεί να προσελκύσει πολλά χρήματα. Το μέγεθος δεν είναι απαραίτητο να είναι μεγάλο. Το κόκκινο επίσης σας χαρίζει μια οικονομική σταθερότητα.

Ιχθύες

Ένα κομψό πορτοφόλι σε ασημί, μπλε, γκρι ή λευκό αποτελεί την καλύτερη επιλογή για σας. Καθώς ανήκετε στα ρομαντικά ζώδια, ένα vintage πορτοφόλι θα σας ταιριάξει πολύ και επιπλέον θα σας προσφέρει οικονομική αφθονία.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *