Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 11 Μαΐου στις 22.00 στις 22ο Ταύρου. Ο Ταύρος σχετίζεται με την ασφάλεια, τη σιγουριά, τα χρήματα και αυτά είναι τα θέματα που θα αναδειχθούν το προσεχές διάστημα. 

Οι πλανητικές όψεις που διαμορφώνονται – εξάγωνο με Ποσειδώνα, τρίγωνο με Πλούτωνα, τετράγωνο με Δία – αναμένεται να φέρουν τόνωση στην οικονομία ενώ δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια και κάποια κρυμμένα μυστικά. 

Το ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης βγάζει ωροσκόπο Τοξότη (ανοίγει ο δρόμος για ταξίδια και τουρισμό) και η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον έκτο οίκο, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει μια ανάταση στον επαγγελματικό τομέα. 

Στον χάρτη της Νέας Σελήνης εμφανίζεται επίσης ακριβές το εξάγωνο Άρη – Ουρανού και το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου. Όλες αυτές οι ενδείξεις είναι θετικές και επιτρέπουν την υλοποίηση μακροπρόθεσμων στόχων.  Η Νέα Σελήνη μας δίνει το θάρρος να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να αποκτήσουμε πίστη στον εαυτό μας και να χαράξουμε ένα καλύτερο μέλλον. 

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο θετικά από τη Νέα Σελήνη είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς του δεύτερου δεκαήμερου και ειδικότερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 11/1, 11/3, 13/5, 13/7 και 14/9.

Οι Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 10/2, 14/8 και 13/11, συνιστάται να είναι πιο εγκρατείς και να αποφύγουν περιττά ρίσκα.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο

Κριός

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 11 Μαΐου και σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Αυτό το διάστημα μπορείτε να εφαρμόσετε νέους εφικτούς οικονομικούς στόχους ή να βρείτε καινούργιους τρόπους για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αν ανήκετε σ’ αυτούς που αναζητούν μια νέα δουλειά, μπορείτε το ερχόμενο δεκαπενθήμερο να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει. Οποιαδήποτε επαγγελματική ή οικονομική δραστηριότητα θα έχει θετικά αποτελέσματα. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στις 11 Μαΐου διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο και συμβολίζει την έναρξη της νέας αστρολογικής σας χρονιάς. Με λίγα λόγια ό,τι κάνετε το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι εξαιρετικά σημαντικό. Ίσως νιώσετε την επιθυμία να αλλάξετε κάποια πράγματα ή να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και πρέπει να ξέρετε πως οποιαδήποτε αλλαγή κι αν κάνετε θα είναι επιτυχημένη. Είναι καιρός να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την προσωπική ανάπτυξή σας. Αξιοποιείστε με τον καλύτερο τρόπο αυτό το ευνοϊκό διάστημα.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον δωδέκατο ηλιακό οίκο σας και σας δίνει την ευκαιρία να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, να ανανεωθείτε και να χαράξετε νέες στρατηγικές. Αυτή την περίοδο έχετε μεγαλύτερη ανάγκη από μοναξιά την οποία αξιοποιείτε πολύ δημιουργικά. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αναλύσετε κάποια γεγονότα και να σκεφτείτε ή να αναδιατάξετε τις προτεραιότητές σας. Κάποιου είδους έρευνα θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε πολύτιμες πληροφορίες.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τους στόχους, τις φιλοδοξίες σας και το φιλικό σας περιβάλλον. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν θετικές αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς. Κάποιοι από σας θα γνωρίσετε σημαντικά άτομα που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας. Είναι επίσης πιθανό να προκύψουν αμοιβαία ερωτικά συναισθήματα με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Το διάστημα προσφέρεται επίσης για να συμμετάσχετε σε ομαδικούς ή και φιλανθρωπικούς σκοπούς. Συναντήσεις και διαπραγματεύσεις θα εξελιχθούν θετικά. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας και φέρνει στο επίκεντρο τα επαγγελματικά σας. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας χωρίς να αποκλείεται να κάνετε και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Το διάστημα είναι ιδανικό για να οραματιστείτε τη θέση που αξίζετε και να χαράξετε τη στρατηγική που θα σας βοηθήσει να την κατακτήσετε. Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να δείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και να είστε σίγουροι ότι θα εκτιμηθούν δεόντως.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας παροτρύνει να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να ξεκινήσετε νέα σχέδια. Το διάστημα αυτό θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένο για σας και μπορείτε να επιτύχετε σε κάθε πεδίο δραστηριότητας. Πολλοί από σας ίσως αποφασίσετε να βγείτε από τη ρουτίνα σας και να κάνετε κάτι ασυνήθιστο που θα σας προσδώσει περισσότερο κύρος. Ένα σημαντικό ταξίδι ή η δημιουργία μιας σχέσης από απόσταση αποτελούν επίσης πιθανά σενάρια.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ριζική μεταμόρφωση στη ζωή σας. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές αλλαγές είτε για προσωπικές, η επιτυχία είναι δεδομένη. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για να “θεραπευτείτε” από συναισθηματικά τραύματα και να χαράξετε μια νέα πορεία. Τα σχέδια που θα αναπτύξετε και θα εφαρμόσετε αυτό το διάστημα θα σας δυναμώσουν και θα σας προσφέρουν μεγάλη αίσθηση ασφάλειας. Μια βαθιά μεταμόρφωση είναι πιθανή και στον ερωτικό τομέα.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με σχέσεις, συνεργασίες και γάμο. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα θελήσετε να βελτιώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας ή και με τους γύρω σας γενικότερα. Καλό είναι να εκμεταλλευτείτε θετικά την ενέργεια του καινούργιου φεγγαριού και να φροντίσετε να αποκαταστήσετε διαφωνίες και παρεξηγήσεις ώστε να εξασφαλίσετε την αρμονία και να βάλετε τις σχέσεις σας σε νέα πλαίσια. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, αυτό το διάστημα μπορεί να κάνετε μια καθοριστική γνωριμία.   

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την εργασία, την καθημερινότητα και την υγεία. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για να αναδιοργανώσετε τον τρόπο που εργάζεστε ώστε να γίνετε πιο αποδοτικοί. Αλλαγές μπορείτε να κάνετε επίσης στις διατροφικές σας συνήθειες καθώς και στον τρόπο ζωής σας. Για τους άνεργους του ζωδίου, θα υπάρξουν εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες αυτό το διάστημα. Φροντίστε να αξιολογήσετε τι σας ταιριάζει περισσότερο ώστε να πλησιάσετε περισσότερο τους στόχους σας.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον πιο ευνοϊκό οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας ανοίγει το δρόμο για χαρές, φλερτ και διασκεδάσεις. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε περισσότερο, να ζήσετε περιπέτειες με τους φίλους και το σύντροφό σας ή να βρείτε το ταίρι σας αν είστε αδέσμευτοι. Επιπλέον, με την αυξημένη δημιουργικότητά σας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποια ταλέντα σας για να κερδίσετε χρήματα. 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο ίσως αποφασίσετε να ανανεώσετε ή να διακοσμήσετε εκ νέου το σπίτι σας ή προγραμματίσετε κάποιες οικογενειακές συγκεντρώσεις. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να εκφράσετε τις σκέψεις σας στους οικείους σας. Κάποιοι από σας ίσως θελήσετε να μετακομίσετε ή ασχοληθείτε με μια αγοραπωλησία ακινήτου. 

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και εγκαινιάζει μια περίοδο δράσης. Επαφές, γνωριμίες, μετακινήσεις και συζητήσεις για νέα σχέδια θα βρίσκονται στην καθημερινή διάταξη. Πολλοί από σας θα συλλέξετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι επίσης κατάλληλο για να ξεκινήσετε μια εκπαίδευση ή και να διδάξετε (αν έχετε τα προσόντα). Εργασίες που σχετίζονται με το διαδίκτυο θα αποδειχθούν αρκετά κερδοφόρες.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *