Τετράγωνο Άρη Δία – 19 Οκτωβρίου 2020 – Μετρημένη Δράση

τετράγωνο άρη δία

Τετράγωνο Άρη Δία – 19 Οκτωβρίου 2020 – Ο ανάδρομος Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού διαμορφώνει στις 19 Οκτωβρίου τετράγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω. Πρόκειται για μια όψη που θα μας επηρεάζει τουλάχιστον μέχρι τις 23 του μήνα.

Αν και σε γενικές γραμμές θεωρείται θετική όψη που μας ενθαρρύνει να δραστηριοποιηθούμε, καλό είναι οι ενέργειές μας να είναι ώριμες ώστε να μην παρασυρθούμε σε «παραστρατήματα» και υπερβολές.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει τη δράση και ο Δίας τον νόμο. Έτσι, η σύγκρουση αυτών των πλανητών μπορεί να ωθήσει πολλά άτομα σε παράνομες περιπέτειες, εξωσυζυγικές σχέσεις και παρανομίες κάθε είδους που στη συνέχεια θα έχουν αρνητικές συνέπειες.

Δεδομένου ότι ο Δίας βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν σκάνδαλα από υψηλά ιστάμενα άτομα ή και από κυβερνητικά στελέχη (σε διεθνές επίπεδο). Τέλος, η συγκεκριμένη όψη ευθύνεται για μαζικά ατυχήματα, ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμούς και άλλες φυσικές καταστροφές. 

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την επιρροή είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 10/1, 8/4, 11/7 και 12/10.

Τετράγωνο Άρη Δία – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός

Με το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Δία από τον τομέα της καριέρας σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα επαγγελματικά σας. Η ανάγκη σας για επαγγελματική προβολή ή και αναρρίχηση μπορεί να επιτευχθεί μόνο με υπομονή και συγκέντρωση.

Κάθε παράτολμη προσπάθεια μπορεί να επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα γι’ αυτό δεν συνιστάται να ενεργείτε παρορμητικά.  Στον ερωτικό τομέα, όσοι είστε δεσμευμένοι αποφύγετε παράνομους πειρασμούς που μπορεί να αποκαλυφθούν και να δημιουργήσουν προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Κριούς, δεν αποκλείεται η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης. 

Ταύρος

Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο ανάδρομος Άρης από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας με τον Δία, μπορεί να σας παρασύρει σε παρορμητικές ενέργειες για τις οποίες θα μετανιώσετε.

Παρά το γεγονός ότι ο Δίας βρίσκεται σε αρμονική γωνία με το ζώδιό σας, καλό θα είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να αποφύγετε «εκμυστηρεύσεις» ακόμα και σε πρόσωπα που εμπιστεύεστε, αν δεν θέλετε να υπάρξουν διαρροές.

Αποφύγετε επίσης οικονομικές δοσοληψίες από τις οποίες το πιθανότερο είναι ότι θα βγείτε ζημιωμένοι. Αντίθετα, η ερωτική σας ζωή ζωή ευνοείται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, καλό είναι όμως να την προστατεύετε από αδιάκριτα βλέμματα.

Δίδυμοι

Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στον Κριό, φαίνεται ότι σας ταιριάζει απόλυτα, καθώς σας παρακινεί να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σου και μάλιστα με την βοήθεια ισχυρών ατόμων.

Το τετράγωνο ωστόσο, που διαμορφώνει με τον Δία στις 19 Οκτωβρίου, συνιστά προσοχή, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που θα «χαλάσουν» την εικόνα σας, ή σε σπατάλες που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, καλό θα είναι να τις τακτοποιήσετε μέχρι τις 23 του μήνα.

Το τετράγωνο Άρη Δία ωστόσο, ευνοεί τα αισθηματικά σας, καθώς συμβάλει στην σύσφιξη του δεσμού σας, ή στην αποκατάσταση μιας σχέσης που έχει κλονιστεί. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – €49,99

Καρκίνος

Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο ανάδρομος Άρης από τον τομέα της καριέρας σας με τον Δία στις 19 Οκτωβρίου, σας παρακινεί να αυξήσετε τις προσπάθειές σας για να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας.

Αυτό φυσικά δεν είναι κακό, θα πρέπει ωστόσο, να ξέρετε πού να απευθυνθείτε και να γνωρίζετε ποιοί πραγματικά μπορούν να σας βοηθήσουν και ποιοι σας υπονομεύουν.

Υπάρχουν ισχυροί σύμμαχοι αλλά και εξίσου ισχυροί εχθροί, γι’ αυτό πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Ανάλογη προσοχή συνιστάται και στον αισθηματικό τομέα, ειδικά αν διατηρείτε μια προβληματική σχέση.

Σ’ αυτή την περίπτωση το τετράγωνο Άρη Δία αυτή σας βοηθά να προχωρήσετε εύκολα σε έναν χωρισμό, αν αυτό είναι το ζητούμενο σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί (αλλά όχι αρνητικοί) στις νέες γνωριμίες.

Λέων

Ο Άρης από το συμβατό ζώδιο του Κριού, σας βοηθά να ξεπερνάτε τα όποια προβλήματα και σας «προσκαλεί» στην όμορφη πλευρά της ζωής, κάπου όμως χρειάζεται και ένα μέτρο. Αυτό θα το αντιληφθείτε με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία στις 19 Οκτωβρίου.

Για σας το τετράγωνο Άρη Δία είναι ιδανικό για να σας προσγειώσει και να σας παροτρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας που φαίνονται αυξημένες αυτό το διάστημα. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, είναι καιρός να εργαστείτε και να αποκτήσετε σημαντικά οφέλη.

Δεν αποκλείεται επιπλέον να ανοίξει ο δρόμος και για μια καλύτερη θέση. Αν αναζητάτε μια νέα εργασία, μπορεί αυτό το διάστημα να προκύψουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από το εξωτερικό. 

Παρθένος

Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας έχει βάλει στο στόχαστρο τα οικονομικά σας όχι αυτά που κερδίζετε από την εργασία σας, αλλά αυτά που μοιράζεστε ή εξαρτώνται από τρίτους.

Με το τετράγωνο Άρη – Δία που διαμορφώνεται στις 19 Οκτωβρίου είναι πιθανό να δείτε αποτελέσματα ειδικά αν πρόκειται για κληρονομικά, διατροφή ή χρήματα που σας οφείλουν τρίτοι.

Η ευνοϊκή προς το ζώδιό σας θέση του Δία θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, ενώ την ίδια στιγμή το τετράγωνο Άρη Δία μπορεί να σας παρασύρει σε παράλογες σπατάλες.

Η όψη αυτή ευνοεί επιπλέον τα αισθηματικά σας. Αν ανήκετε ωστόσο στους αδέσμευτους του ζωδίου, αποφύγετε πειρασμούς που μπορεί να μην έχουν διάρκεια. 

ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΤΕ ΑΓΑΠΗ, ΤΥΧΗ, ΧΡΗΜΑΤΑ

Ζυγός

Ο τομέας των σχέσεων αποτελεί εδώ και καιρό μια από τις πιο σημαντικές προτεραιότητές σας, με την παρουσία του Άρη στο πολικό ζώδιο του Κριού.

Το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Δία στις 19 Οκτωβρίου, θα αποτελέσει το έναυσμα για να ασχοληθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και να σκεφτείτε τρόπους να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο για τους δυο σας.

Ίσως κρίνονται απαραίτητες κάποιες αλλαγές στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις του συντρόφου σας, ακόμα και αν κατά βάθος δεν σας αντιπροσωπεύουν απόλυτα.

Με την ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας που πιθανόν αποτελούν τα αίτια των προστριβών. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους ίσως επιστρέψει ξαφνικά ένα παλιό ενδιαφέρον και σας διεκδικήσει δυναμικά. 

Σκορπιός

Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης με τον Δία στις 19 Οκτωβρίου, θα δημιουργήσει προβλήματα στα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας και να μετριάσετε την υπέρμετρη αισιοδοξία σας αν θέλετε να τα έχετε καλά με όλους.

Ίσως κρίνεται απαραίτητο να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα ή να αποκτήσετε πιο “ζεστή” επικοινωνία με τους γύρω σας, ώστε να δείξετε τις καλές προθέσεις σας. Δεν θα πρέπει βέβαια να ξεπεράσετε τα όριά σας, αφού κάθε υπερβολή αυτό το διάστημα θα έχει αντίκτυπο στην υγεία σας.

Το τετράγωνο Άρη Δία συνιστά επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σας  ώστε να αποφύγετε πιθανά ατυχήματα, ή παραβάσεις που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά.

Τοξότης

Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο συμβατό ζώδιο του Κριού, σας παρακινεί να ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες, ψυχαγωγίες και διασκεδάσεις που σας βοηθούν να ξεπεράσετε την ρουτίνα.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στις 19 Οκτωβρίου, μπορεί να έχει θετικές ή αρνητικές συνέπειες, ανάλογα με τους χειρισμούς και την συμπεριφορά σας. Η συγκεκριμένη όψη επηρεάζει τα οικονομικά σας και μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγάλες σπατάλες για πράγματα που από τη μια θα σας ικανοποιήσουν κι από την άλλη θα σου δημιουργήσουν σοβαρές οικονομικές απώλειες.

Αν καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε την θετική επιρροή αυτής της όψης, θα αξιοποιήσετε κατάλληλα σημαντικές ευκαιρίες που θα προκύψουν, ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας ή να δημιουργήσετε νέες πηγές εσόδων. Τέλος, αν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να ποντάρετε σε ένα νέο έρωτα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ – ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΧΕΣΗΣ €24,99

Αιγόκερως

Στις 19 Οκτωβρίου ο ανάδρομος Άρης διαμορφώνει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Η όψη αυτή σας παροτρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας και να προγραμματίσετε αλλαγές ή βελτιώσεις που θα κάνουν πιο λειτουργικό το χώρο σας.

Αν εργάζεστε μέσα από το σπίτι σας, αυτό το διάστημα θα έχετε σημαντικά κέρδη αν αυξήσετε τις προσπάθειές σας. Επιπλέον, με το τετράγωνο Άρη Δία μπορεί να μελετήσετε την περίπτωση μιας μετακόμισης ή και την περίπτωση της συμβίωσης με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος

Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο ανάδρομος Άρης με τον Δία στις 19 Οκτωβρίου θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να επανεξετάσετε θέματα που σας απασχολούν και να βρείτε απαντήσεις και λύσεις στα ερωτήματά σου.

Το φιλικό περιβάλλον ή κάποια έστω και σύντομα ταξίδια θα σας χαρίσουν σημαντικές εμπειρίες ή πληροφορίες που θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες.

Αν σας απασχολεί η αποκατάσταση μιας σχέσης που έχει κλονιστεί, αυτές τις μέρες θα βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να την αποκαταστήσετε. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι μια νέα γνωριμία θα τονώσει το ηθικό σας. Τέλος, ίσως υπάρξει αξιοσημείωτη βελτίωση στα οικονομικά σας.

Ιχθείς

Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, προκαλεί αρκετά σκαμπανεβάσματα και προβληματισμούς στα οικονομικά σας.

Στις 19 Οκτωβρίου, το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Δία, μπορεί να σας φέρει έσοδα από εκεί που δεν περιμένετε ή και απώλειες. Γι’ αυτό καλό θα είναι τις επόμενες μέρες, να προσπαθήσετε να βρείτε τις ισορροπίες και να μην «ανοίγεστε» περισσότερο από όσο αντέχετε, ώστε να μην βγείτε ζημιωμένοι.

Αποφύγετε επίσης οικονομικές δοσοληψίες με φιλικά πρόσωπα, καθώς μια ασυνέπεια πέρα από τις απώλειες θα σημάνει και το τέλος μιας σημαντικής φιλίας. Δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά και τον τομέα της καριέρας σας, καλό θα είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα επαγγελματικά σας ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *