Πανσέληνος στον Υδροχόο – 22 Αυγούστου 2021

πανσέληνος στον Υδροχόο

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που διαμορφώνεται στις 22 Αυγούστου στις 15.01 (ώρα Ελλάδας) είναι ένα σπάνιο φαινόμενο καθώς επαναλαμβάνεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά. [η προηγούμενη ήταν στις 24 Ιουλίου 2021]. Έτσι, έχουμε άλλη μια ευκαιρία να διορθώσουμε ότι δεν προλάβαμε σε κάποιον τομέα που μας απασχολεί αλλά και να βρούμε απαντήσεις σε συναισθηματικά ερωτήματα.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου ονομάζεται “Φεγγάρι του Οξύρρυγχου” παρατσούκλι που κληρονόμησε από τους πρώτους ιθαγενείς Αμερικανούς εξαιτίας του πλούσιου αλιεύματος οξύρρυγχου αυτή την εποχή του έτους (το οποίο δυστυχώς κοντεύει να εξαφανιστεί λόγω της υπερεκμετάλλευσης της βιομηχανίας χαβιαριού). 

Η δεύτερη πανσέληνος στον Υδροχόο πρόκειται να φέρει θετικά γεγονότα, καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον πλανήτη της τύχης τον Δία. Ευχάριστες ειδήσεις, ταξίδια, λύσεις δύσκολων ή μπερδεμένων υποθέσεων είναι κάποια πιθανά σενάρια.

Ο Κρόνος (παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου) σχηματίζει μεγάλο τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, άλλη μια ένδειξη θετικών εξελίξεων και αλλαγών. Επιπλέον, ο μοντέρνος κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός διαμορφώνει τρίγωνο με τον Άρη, γεγονός που σηματοδοτεί μετασχηματισμό και ανανέωση. Η συγκεκριμένη όψη μας φορτίζει με άφθονη ενέργεια και μας βοηθά να πετύχουμε ακόμα και ότι φαίνεται ανέφικτο ή αδύνατο. Για να επιτευχθούν όλα τα αυτά βέβαια, χρειάζεται συνεχής αγώνας, υπομονή και επιμονή.

Ο Υδροχόος και ο Ουρανός συμβολίζουν το μέλλον και την εξέλιξη. Οπότε ίσως είναι απαραίτητο, να εγκαταλείψουμε παλιά πρότυπα και συνήθειες ή ακόμα και να αποκοπούμε από πρόσωπα που δεν έχουν πια θέση στη ζωή μας, προκειμένου να προχωρήσουμε αβίαστα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Άλλωστε και η ίδια η Πανσέληνος σηματοδοτεί την κορύφωση των γεγονότων. Κάτι που ολοκληρώνεται προκειμένου να  γίνει η μετάβαση σε κάτι καινούργιο. Δεν θα πρέπει λοιπόν να διστάσουμε να απαλλαγούμε από οτιδήποτε παλιό ή φθαρμένο ώστε να προσεγγίσουμε τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας. 

Πανσέληνος στον Υδροχόο – Πώς επηρεάζει το ζώδιό σας

*Διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας αν το γνωρίζετε

Κριός

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Αυγούστου στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σας και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το κοινωνικό περιβάλλον αλλά και τους στόχους σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και είναι πιθανό να γνωρίσετε άτομα που θα σας ανοίξουν νέες πόρτες. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε μια σχέση με άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Με το γεμάτο φεγγάρι ωστόσο, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να αποκοπείτε με άτομα που δεν αξίζουν τη φιλία σας. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να αποσαφηνίσετε τους στόχους σας.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου πρόκειται να φέρει εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα περάσετε μια περίοδο επαγγελματικής μεταμόρφωσης και ανανέωσης. Θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε με σαφήνεια τους στόχους και τις επιθυμίες σας και να κατακτήσετε μια θέση που ονειρεύεστε εδώ και καιρό. Οι ικανότητες και το ταλέντο σας θα εκτιμηθούν δεόντως από τους ανωτέρους σας γι’ αυτό όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, καλό είναι να δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα αυτό το διάστημα. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα ακινήτων, σπιτιού και οικογένειας χωρίς να αποκλείεται και να αποφασίσετε μια συμβίωση ή έναν γάμο. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που διαμορφώνεται στις 22 Αυγούστου ενεργοποιεί τον ένατο οίκο του ωροσκοπίου σας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στην ανώτερη εκπαίδευση, σε γραφειοκρατικές υποθέσεις ή στο εξωτερικό. Αυτό το διάστημα θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και θα θέσετε νέους στόχους. Εάν έχετε νομικές εκκρεμότητες τώρα μπορεί να ολοκληρωθούν. Μπορεί επίσης να σας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή να κάνετε ένα πολυαναμενόμενο ταξίδι. Τέλος, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες αξιόλογες γνωριμίες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που διαμορφώνεται στις 22 Αυγούστου, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με κοινούς πόρους, φόρους, ασφάλειες, κληρονομικά. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανό να λάβετε ευχάριστα νέα σχετικά με παρόμοια ζητήματα. Εάν σας απασχολεί εδώ και καιρό ένα οικονομικό πρόβλημα, μπορεί αυτό το διάστημα να λυθεί. Η περίοδος αυτή προσφέρεται επίσης για οικονομικές επενδύσεις οι οποίες μπορεί να αποφέρουν απροσδόκητα έσοδα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και σε θέματα που σχετίζονται με χρέη και οφειλές. 

Λέων

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου στις 22 Αυγούστου φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μιας δοκιμασμένης σχέσης και να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Αν ωστόσο, πρόκειται για μια τοξική σχέση, θα προχωρήσετε στην οριστική διάλυσή της. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Λέοντες, το διάστημα αυτό θα μπει στη ζωή σας ένας νέος έρωτας που θα αλλάξει τη ζωή σας. Παρόμοιες εξελίξεις θα υπάρξουν και σε τυχόν συνεργασίες. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπογράψετε νέες επιχειρηματικές συμφωνίες.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την εργασία, την καθημερινότητα και την υγεία. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στον τρόπο ζωής σας. Είναι πιθανό να σημειωθούν αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στους συναδέλφους σας. Θα έχετε την ευχέρεια να ολοκληρώσετε πιο εύκολα δύσκολες εργασίες και να ξεχωρίσετε. Αλλαγές θα θελήσετε να κάνετε και στην καθημερινότητα σας και δεν αποκλείεται να εντάξετε την γυμναστική στην ζωή σας. Καλό θα είναι ωστόσο να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα υγείας.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που διαμορφώνεται στις 22 Αυγούστου αναμένεται εξαιρετικά θετική για σας, καθώς ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σας. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην καλοπέραση, την διασκέδαση, το φλερτ, τις σχέσεις, τα ταλέντα σας ή τα παιδιά σας. Η ζωή σας θα γίνει πολύ ενδιαφέρουσα αφού όλα μπορεί να συμβούν από εκεί που δεν το περιμένετε. Ένας αναπάντεχος έρωτας, έντονη περιπέτεια ή και η ενασχόληση με μια δουλειά που την βλέπετε και σαν χόμπι, θα σας ενθουσιάσουν. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε παιδί, μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη θα σας εκπλήξει ευχάριστα. 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που διαμορφώνεται στις 22 Αυγούστου, φωτίζει θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορείτε να ολοκληρώσετε τέτοιου είδους εκκρεμότητες που φαίνεται να σας ταλαιπωρούν καιρό. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε ή να ανακαινίσετε κάποιο χώρο, μπορείτε επίσης να το κάνετε τώρα. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό να προκύψουν διαφωνίες για θέματα ακινήτων τα οποία θα δημιουργήσουν προβλήματα. Τέλος, δεν αποκλείεται να μάθετε νέα για εγκυμοσύνη κάποιου οικογενειακού μέλους. 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που διαμορφώνεται στις 22 Αυγούστου φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας, τους συγγενείς ή τα αδέλφια σας. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε προβλήματα που σχετίζονται με το στενό περιβάλλον σας. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποια σύντομα ταξίδια, να ακολουθήσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, να υπογράψετε μια νέα συμφωνία ή να γνωρίσετε άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα στο άμεσο μέλλον. 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο διαμορφώνεται στις 22 Αυγούστου στον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί ως επί το πλείστον σε οικονομικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, νέα εγχειρήματα ή ευκαιρίες για αξιόλογες επενδύσεις. Μπορείτε επίσης να λάβετε μια πληρωμή που περιμένετε εδώ και καιρό αλλά και να ξοδέψετε χρήματα για να εξασφαλίσετε περισσότερες ανέσεις στον εαυτό σας. 

Υδροχόος

Στις 22 Αυγούστου διαμορφώνεται η δεύτερη Πανσέληνος στο ζώδιό σας, που επηρεάζει την προσωπικότητά σας και την εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα αποκτήσετε περισσότερη σαφήνεια ως προς τους στόχους και την πορεία σας και θα μπορέσετε να πάρετε τα ηνία ώστε να δρομολογήσετε σημαντικές αλλαγές. Είναι πολύ πιθανό να τερματίσετε σχέσεις που δεν λειτουργούν ή να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε σχέσεις από το παρελθόν. Επιπλέον, θα μπουν στη ζωή σας νέα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν. 

Ιχθύς

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που διαμορφώνεται στις 22 Αυγούστου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με το υποσυνείδητό σας. Βρίσκεστε σε μια περίοδο κατά την οποία θα νιώσετε αρκετά εσωτερικά σκαμπανεβάσματα. Έτσι, ίσως προτιμήσετε να απομονωθείτε και να ξεφύγετε για λίγο από τα καθημερινά σας προβλήματα. Πράγματι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο προσφέρεται για πνευματική και σωματική χαλάρωση και ξεκούραση. Η ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή με διαλογισμό θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. 

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *