Αφροδίτη στον Ζυγό

Αφροδίτη στον Ζυγό

H Αφροδίτη στον Ζυγό είναι μια θετική περίοδος καθώς βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων, της δικαιοσύνης, της ισορροπίας και της αρμονίας, και η Αφροδίτη θα καταφέρει να παραμερίσει τις εγωιστικές τάσεις και να βγάλει στην επιφάνεια το καλύτερο κομμάτι του καθενός.

Προτεραιότητα αυτό το διάστημα θα είναι η επιδίωξη μιας ατμόσφαιρας που εξυπηρετεί όλες τις πλευρές, αφού η λέξη κλειδί του Ζυγού είναι το «εμείς» και όχι το «εγώ». Η ανάγκη για συντροφικότητα θα γίνει πιο αισθητή, κι έτσι οι υπάρχουσες σχέσεις θα γίνουν πιο δυνατές, ενώ οι καινούργιες που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικές και αρμονικές.

Αφροδίτη στον Ζυγό – ποιούς ευνοεί

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την διέλευση της Αφροδίτης στον Ζυγό είναι αυτά του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).

Αφροδίτη στον Ζυγό – πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο

Κριός

Το διάστημα που θα βρίσκεται η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι σχέσεις σας. Θα έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας και να δημιουργήσετε μια αρμονική ατμόσφαιρα που θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και στους δυο σας.

Η επιδίωξη της σταθερότητας θα αποτελέσει το βασικό σας μέλημα και δεν αποκλείεται ακόμα και να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις προκειμένου να την εξασφαλίσετε.

Αν είστε αδέσμευτοι, θα διαπιστώσετε με μεγάλη χαρά, ότι αυτή την περίοδο σας προσεγγίζουν άτομα που έχουν σοβαρές προθέσεις και που πληρούν τις προϋποθέσεις για μια μακροχρόνια σχέση. Η νέα θέση της Αφροδίτης επιπλέον ευνοεί τις νέες συνεργασίες αλλά και τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό πρόκειται να φέρει ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητά σας και στον τρόπο ζωής σας.

Αυτή την περίοδο, η διάθεσή σας θα βελτιωθεί και θα νιώσετε την ανάγκη να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, και να απολαύσετε πολυτέλειες που έχετε στερηθεί. Ένα νέο στυλ στην εμφάνισή σας, θα σας προσδώσει ιδιαίτερη γοητεία, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον σύντροφό σας.

Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, θα προσελκύσετε πολλούς νέους θαυμαστές. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό μπορείτε επίσης να βρείτε μια δουλειά που σας εκφράζει και επιπλέον σας αποφέρει σημαντικά κέρδη. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σε έναν επαγγελματικό χώρο, να γνωρίσετε ένα αξιόλογο άτομο με το οποίο θα αναπτύξετε μια στενή σχέση.

Δίδυμοι

Η διέλευση της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα και τις διασκεδάσεις και να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Αν διατηρείτε σχέση, αυτό το διάστημα θα αναπτύξετε μια καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό σας και θα δεθείτε περισσότερο. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, θα γνωρίσετε ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και ελκυστικό άτομο, με το οποίο θα δημιουργήσετε μια σημαντική σχέση.

Σε περίπτωση που έχετε βιώσει πρόσφατα ένα χωρισμό, μπορεί τώρα να υπάρξει επανασύνδεση και να βρείτε ξανά την ευτυχία. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια.

Το διάστημα αυτό, θα καταφέρετε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο και να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Είναι επίσης πιθανό αυτή την περίοδο να ασχοληθείτε με μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, ή να προχωρήσετε σε μια σημαντική αγοραπωλησία που θα σας αποφέρει σημαντικό όφελος.

Αν διατηρείτε μια σημαντική σχέση, ίσως πάρετε την απόφαση να την επισημοποιήσετε ή να συμβιώσετε με το σύντροφό σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να ελπίζετε σε μια νέα γνωριμία. Με την οικειότητα που θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή, θα  βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για μια σοβαρή σχέση.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Ζυγό εγκαινιάζει μια περίοδο αρκετά θετική για σας. Το διάστημα αυτό θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και θα εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις γνωριμίες σας προκειμένου να πετύχετε τους προσωπικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να δεχτείτε πολύ σημαντικές προτάσεις που θα ανοίξουν νέες προοπτικές στο μέλλον σας. Επιπλέον, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ταξίδια που θα σας ξεκουράσουν και θα σας ανανεώσουν. Με το αυξημένο επικοινωνιακό ταλέντο και την ευστροφία σας, μπορείτε να κατακτήσετε καινούργια άτομα και να δημιουργήσετε μια σημαντική σχέση που θα ανταποκρίνεται στα πρότυπά σας.

Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, κοινές δραστηριότητες ή σύντομες αποδράσεις, θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα διαπιστώσετε ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μόνιμη δέσμευση.

Παρθένος

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ζυγό ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα αυτό θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε  σημαντικά τα εισοδήματά σας και να δημιουργήσετε μια νέα αίσθηση ασφάλειας στη ζωή σας.

Το γεγονός ότι θα προσελκύετε το χρήμα με ιδιαίτερη ευκολία, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας παρακινήσει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Πολλοί από σας μπορεί αυτό το διάστημα, να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας στο εξωτερικό, ή να αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων ίσως και από άλλη χώρα.

Αν είστε άνεργοι, τώρα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια εργασία που ανταποκρίνεται στα προσόντα σας και υπόσχεται σημαντικές προοπτικές. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα προσωπικά σας όπου είτε είστε δεσμευμένοι, είτε δημιουργήσετε τώρα μια σχέση, υπάρχουν σοβαρές προοπτικές επισημοποίησης.

 

 

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΥΧΗΣ - ΜΗΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ (4 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2024)

χρήματα

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ με απλές καθημερινές δραστηριότητες! 

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του σύμπαντος για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε κι ακόμα περισσότερα!

Απλές καθημερινές δραστηριότητες, βοηθούν να προσελκύσετε πλούτο, αγάπη, τύχη!

Διαβάστε περισσότερα

 

Ζυγός

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας σηματοδοτεί μια εξαιρετικά θετική περίοδο. Ο πλανήτης που κυβερνά το δικό σας ζώδιο, θα σας προσδώσει ιδιαίτερη γοητεία και ευστροφία και θα σας βοηθήσει να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις υποθέσεις σας.

Έτσι, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να προσεγγίσετε άτομα που μπορούν να πραγματοποιήσουν τις όποιες επιθυμίες σας. Σημαντική βελτίωση θα σημειωθεί και στα οικονομικά σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να καλύψετε τις  υποχρεώσεις σας, ή ακόμα και να προχωρήσετε σε μια σημαντική επένδυση.

Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σας ζωή, όπου η σχέση με τον σύντροφό σας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Αν ανήκετε στους αδέσμευτοι,ένας καινούργιος έρωτας θα φέρει μια νέα ισορροπία στη ζωή σας.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Ζυγό ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας ωθεί σε μια εσωτερική αναζήτηση που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις πραγματικές ανάγκες και τα θέλω σας και να δρομολογήσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και να σχεδιάσετε το μέλλον που ονειρεύεστε. Αν διατηρείτε μια μακροχρόνια σχέση ίσως επιδιώξετε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας, ώστε να διαπιστώσετε κατά πόσον οι προθέσεις του είναι σοβαρές. Καλό θα είναι ωστόσο να μην βιαστείτε να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα.

Περιμένετε λίγο καθώς η επόμενη διέλευση της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο. Αν είστε ελεύθεροι, υπάρχουν προοπτικές για μια σχέση που ίσως θα πρέπει να μείνει κρυφή για λίγο διάστημα, ή και για την αναβίωση ενός παλιού δεσμού.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Ζυγό ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης κινητικότητας. Αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε περισσότερο, να διασκεδάσετε αλλά και να πραγματοποιήσετε τους στόχους που ονειρεύεστε.

Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας και αυτό σημαίνει ότι αν σας παρουσιαστεί μια πρόταση, καλό θα είναι να την εξετάσετε σοβαρά. Έτσι κι αλλιώς η συγκεκριμένη διέλευση της Αφροδίτης σας δίνει την δυνατότητα να συνδυάσετε αρμονικά τη δουλειά με τη διασκέδαση.

Ευχάριστες προοπτικές αναμένονται και στην προσωπική σας ζωή κυρίως αν είστε αδέσμευτοι, καθώς μπορείτε να κάνετε μια ιδιαίτερη γνωριμία μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σας δεν απειλείται από τίποτα.

Αιγόκερως

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιεί το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική περίοδο για την κοινωνική προβολή σας και την επαγγελματική αναρρίχηση που επιθυμείτε, καθώς επίσης και για την προσωπική σας ζωή.

Έτσι, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε αυτή την επιρροή και να δείξετε τις ικανότητές σας, καθώς μια προαγωγή ή και μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σας είναι πολύ πιθανή.

Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, παρά τις όποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στο σύντροφό σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, χωρίς να αποκλείεται να προκύψει και μια εγκυμοσύνη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Αν είστε ελεύθεροι, τώρα μπορείτε να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα ταιριάξετε απόλυτα.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη από το το συμβατό ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιεί τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική διέλευση, που θα σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, να ταξιδέψετε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

Όσοι ξεκινάτε τώρα ένα νέο κύκλο σπουδών, έχετε ήδη εξασφαλίσει την επιτυχία. Αν πάλι σκέφτεστε το ενδεχόμενο να εγκατασταθείτε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, οι προοπτικές αυτή την περίοδο είναι άριστες. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σας ζωή όπου αν διατηρείτε μια σχέση που σας καλύπτει, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε.

Τέλος, αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον σας και ίσως αλλάξει ριζικά και την πορεία της ζωής σας.

Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Ζυγό ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα αυτό θεωρείται πολύ καλό για τα οικονομικά σας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε κατάλληλα.

Είναι ιδανική περίοδος για να ρυθμίσετε χρέη και οφειλές και να απαλλαγείτε από βάρη. Αν δεν έχετε τέτοιου είδους εκκρεμότητες, τότε είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια σημαντική αγοραπωλησία ή μια επένδυση που θα σας εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική σας ζωή, αφού η νέα θέση της Αφροδίτης είναι πολύ ερωτική για σας.

Αν διατηρείτε μια σχέση, το πάθος για τον σύντροφό σας θα αναζωπυρωθεί και ο δεσμός σας θα γίνει πιο δυνατός. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, θα ενδώσετε σε έναν ερωτικό πειρασμό, που με το πέρασμα του χρόνου θα σταθεροποιηθεί. Τέλος, δεν αποκλείεται να αναβιώσει μια σχέση από το παρελθόν.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *