Προσελκύστε Χρήματα, Αγάπη, Τύχη

χρήματα

Πώς να προσελκύσετε χρήματα, αγάπη, τύχη και ότι επιθυμείτε!

Η επιστήμη των Qi Men Dun Jia (ή Τέχνη της Μυστικής Πύλης) θεωρείται η “βασίλισσα” της κινεζικής μεταφυσικής, και είναι ανώτερη σε δύναμη από την αστρολογία και το φενγκ σούι. Έτσι, ανεξάρτητα από το πώς είναι η ζωή σας αυτή τη στιγμή και ανεξάρτητα από τυχόν αρνητικές πλανητικές επιρροές που δέχεστε, αυτές οι ενεργοποιήσεις θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την τύχη σας θεαματικά.

Το Qi Men Dun Jia δεν έχει σχέση με μαγεία ή αποκρυφισμό αλλά με την ενέργεια του σύμπαντος. Είναι μια αρχαία τέχνη που βασίζεται στην κατανομή της ενέργειας μέσα στο χρόνο σε σχέση με τις οκτώ κατευθύνσεις. Το Qi είναι η ενέργεια κάτι μυστήριο ή παράξενο και παράλληλα πολύτιμο και ιερό. Το Men (οι άνδρες) αντιπροσωπεύουν μια πύλη. Το Dun είναι κάτι που είναι κρυμμένο ή δραπετεύει και το Jia είναι ο πρώτος από τους δέκα ουράνιους μίσχους που θεωρείται και ο πιο ιερός σ’ αυτή τη μέθοδο. Πρόκειται λοιπόν στην πραγματικότητα για “Θαυματουργές Πύλες” που ανοίγουν μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και μας βοηθούν να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε πολλούς τομείς.

Υπάρχουν πάρα πολλές ενεργοποιήσεις για διαφορετικούς σκοπούς. Οι ενεργοποιήσεις που έχω ετοιμάσει για αυτόν το μήνα είναι οι εξής:

  1. Πουλί που πέφτει στη Φωλιά
  2. Ο πράσινος Δράκος γυρίζει το κεφάλι του
  3. 3 Στρατηγοί
  4. Το κορίτσι που φυλάει την πόρτα

“Πουλί που πέφτει στη φωλιά” – Ενεργοποίηση για Πλούτο, Αγάπη και οποιαδήποτε επιθυμία

Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες ενεργοποιήσεις για πολλούς που την χρησιμοποιούν στον ανατολικό κόσμο, καθώς δεν απαιτεί χρήση ενεργοποιητών και δεν έχει πολύπλοκους κανόνες εκτέλεσης. Αρκεί να καθίσετε στη σωστή κατεύθυνση την κατάλληλη στιγμή με την πλάτη σας στον τοίχο, όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εξωτερική περίμετρο του σπιτιού σας. Μπορεί να γίνει επίσης σε οποιοδήποτε σημείο εκτός του σπιτιού σας.

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι απαραίτητο να κάνετε περίπλοκες μετρήσεις από το κέντρο του σπιτιού ή του σημείου που είστε. Απλά βρείτε από την πυξίδα (ή και από το κινητό) την κατεύθυνση που υποδεικνύεται, και γυρίστε την πλάτη σας. Κατά κανόνα, η ενεργοποίηση διαρκεί δύο ώρες, αλλά δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε δύο ώρες στον τομέα. Αρκούν 20-30 λεπτά. Το σημαντικό είναι αυτό το διάστημα να συγκεντρωθείτε στο στόχο που θέλετε να πετύχετε.

Η ενεργοποίηση του “Πουλιού” φέρνει επιτυχία χωρίς μεγάλη προσπάθεια και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενεργοποίηση για γενική ευημερία και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε όπως για παράδειγμα:

– εξέλιξη της σταδιοδρομίας. 

– χρήματα. 

– δικαστήρια. 

– κατασκευή. 

– προσωπική ζωή (αισθηματικές υποθέσεις). 

– οποιαδήποτε επιθυμία. 

Το “πουλί που πέφτει στη φωλιά” δεν είναι συχνό φαινόμενο γι’ αυτό ονομάζεται και “πουλί της καλής τύχης” που πρέπει να πιαστεί. Η ενεργοποίηση του “Πουλιού” προσελκύει ένα κύμα ευνοϊκών ενεργειών. Η τύχη έρχεται από μόνη της. Θα βρείτε υποστήριξη, θα πάρετε καλά νέα, θα αυξήσετε τη ροή των πελατών σας και θα λάβετε απροσδόκητα χρήματα. Η ενεργοποίηση συνήθως λειτουργεί μέσα σε 10 μέρες. Δοκιμάστε την και θα εκπλαγείτε!   

“Ο πράσινος Δράκος γυρίζει το κεφάλι του” – Αύξηση πελατείας και εισοδήματος

“Ο πράσινος δράκος γυρίζει το κεφάλι του” ή  “Ο πράσινος δράκος γυρίζει το πόδι του”. Πρόκειται για μια ενεργοποίηση που μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Θεωρείται ενεργοποίηση του πλούτου, φέρνει ευημερία και δόξα, σταθερότητα, ανάπτυξη της σταδιοδρομίας και των επιχειρήσεων. Υπόσχεται σταθερή πρόοδο. Η ενεργοποίηση του πράσινου δράκου χρησιμοποιείται όταν χρειάζεστε βοήθεια ή υποστήριξη από ανώτερα άτομα, όταν θέλετε να αυξήσετε την πελατεία σας, να δώσετε μια συνέντευξη ή να κάνετε μια παρουσίαση. 

*Προσοχή αν είστε μισθωτοί η ενεργοποίηση του Δράκου μπορεί να φέρει επιπλέον δουλειά χωρίς περισσότερη αμοιβή. Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτή την ενεργοποίηση μόνο αν ψάχνετε για δουλειά ή αν το εισόδημά σας εξαρτάται από τον αριθμό των πελατών σας. 

“3 Στρατηγοί” – Ενεργοποίηση για Πλούτο και Ευημερία

Η υψηλότερη ενεργοποίηση των Qi Men Dun Jia οι “Τρεις Στρατηγοί” ή οι  “Τρεις Μυστικιστές” είναι μια στρατηγική δύναμη, το αποτέλεσμα της οποίας είναι η Προσφορά Τύχης. Αυτές οι ενεργοποιήσεις φέρνουν προστασία, τακτικό εισόδημα, ισχυρούς προστάτες και υποστηρικτές και βοηθούν στη σωστή λήψη αποφάσεων. Αρχίζει να έρχεται σταθερή και σίγουρη ευημερία στη ζωή σας. Οι ενεργοποιήσεις των Στρατηγών είναι νομισματικές ενεργοποιήσεις. Η φύση και ο τρόπος παραλαβής των χρημάτων εξαρτάται από το ποιος από τους στρατηγούς ενεργοποιείται και σε ποιόν τομέα.  

Ανάλογα με αυτό, οι ενεργοποιήσεις έχουν διαφορετικά αποτελέσματα.   Μπορεί να είναι γρήγορα χρήματα, τα οποία θα έρθουν σε 7 ημέρες. Επίσης μπορεί να έρθουν χρήματα σε 60 μέρες ή να βρεθεί μια νέα πηγή εισοδήματος. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τους Στρατηγούς εάν θέλετε να πουλήσετε ή να νοικιάσετε ακίνητα σε ευνοϊκή τιμή.

“Το κορίτσι που φυλάει την πόρτα” – Ενεργοποίηση Αγάπης

Μια από τις πιο δημοφιλείς ενεργοποιήσεις για την προσέλκυση της ρομαντικής καλής τύχης. Είναι γνωστή επίσης ως “Η Ουράνια Παναγία ανοίγει τις Πύλες”, “Το κορίτσι στέκεται στην Πόρτα” κ.λπ.

Αυτός ο τύπος ενεργοποίησης είναι κατάλληλος για κορίτσια που ψάχνουν το άλλο τους μισό. Η ενεργοποίηση βοηθά να συναντήσετε τον σύντροφο της ζωής σας ή να συμφιλιωθείτε με τον εραστή σας. Πραγματοποιείται μόνο με κίνηση (βόλτα). 

Εκτός από αισθηματικά θέματα χρησιμοποιείται επίσης για:

  • Επίλυση διαφορών στη σχέση με σύντροφο, παιδιά, αφεντικό
  • Αναζήτηση συντρόφου – σχέσης
  • Ευκαιρίες για αισθηματικές γνωριμίες
  • Αύξηση της ρομαντικής τύχης
  • Γάμο και εγκυμοσύνη
  • Επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις
  • Προετοιμασία για εξετάσεις, σπουδές.

Το αποτέλεσμα της ενεργοποίησης είναι η ενίσχυση του προσωπικού μαγνητισμού. Γίνεστε πιο ελκυστικοί και ξεχωρίζετε απέναντι στους αντιπάλους/ανταγωνιστές.

Μπορείτε να αγοράστε τις ενεργοποιήσεις εδώ.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *