Ημερομηνία Καθρέφτης 8.8 – Μια “μαγική” μέρα!

ημερομηνία καθρέφτης

Κάθε μήνας έχει μια ημερομηνία που ονομάζεται ημερομηνία “καθρέφτης”. Αυτό γίνεται όταν η ημερομηνία συμπίπτει με τον αριθμό του μήνα (1/1, 2/2, 3/3 κ.λπ).  Αυτές οι ημερομηνίες έχουν μια ασυνήθιστη ενέργεια στην αριθμολογία αφού αυξάνουν την δύναμη των αριθμών. Η τύχη που φέρνουν και η σημασία τους εξαρτώνται από την αξία του κάθε αριθμού.  

Στις 8/8 σχηματίζεται άλλη μια ημερομηνία καθρέφτης με εξαιρετική δυναμική. Πιστεύεται ότι αυτή η ημέρα, έχει “μαγικές” ιδιότητες και πραγματοποιεί κάθε επιθυμία

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το νούμερο 8 είναι πολύ ευνοϊκό και συμβολίζει τον υλικό πλούτο και την τύχη. Άλλωστε, το 8 έχει το σύμβολο του άπειρου! 

Το 8 επίσης συνδέεται με τη δικαιοσύνη και το κάρμα. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχετε καλές προθέσεις. Η ενέργεια του αριθμού 8 θα ανταμείψει τις προσπάθειές σας ή θα σας “τιμωρήσει” για τυχόν αδικίες. Αυτή ακριβώς είναι και η έννοια του “καθρέφτη”! 

Ημερομηνία καθρέφτης 08.08

Πώς να εκπληρώσετε την επιθυμία σας

Το χρυσό λεπτό αυτής της ημερομηνίας καθρέφτη είναι το πρωί και το βράδυ στις 08.08. Την ώρα αυτή υπάρχει μια πανίσχυρη απελευθέρωση θετικής ενέργειας παρόμοια με αυτή την Πρωτοχρονιάς. Αυτή την ώρα πρέπει να κοιτάξετε τον ουρανό και να εκφράσετε την επιθυμία σας. 

Αν είστε τυχεροί μπορεί να δείτε τα “πεφταστέρια” καθώς το φαινόμενο των διαττόντων Περσείδων ξεκίνησε στις 17 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 24 Αυγούστου. Κοιτάξτε βορειοανατολικά που βρίσκεται ο αστερισμός του Περσέα. Αν δείτε αυτό το φαινόμενο θεωρείται μεγάλη τύχη!

Ζητήστε βοήθεια από το Σύμπαν και αν θέλετε καλύτερα αποτελέσματα, γράψτε την επιθυμία σας σε ένα χαρτί. Ανάψτε ένα κερί και περάστε το χαρτί πάνω από τη φλόγα χωρίς όμως να κάψετε το χαρτί. Σκεφτείτε την επιθυμία σας και στη συνέχεια τοποθετείστε αυτό το χαρτί στο πορτοφόλι σας, σε κάποιο συρτάρι ή σε ένα κρυφό σημείο. 

Ημερομηνία καθρέφτης 08.08

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή την ημερομηνία μπορείτε να θέσετε στόχους και να συγκεντρωθείτε ώστε να τους πετύχετε. Το σύμπαν σας προσφέρει μια ισχυρή βοήθεια και σας καθοδηγεί γι’ αυτό εμπιστευθείτε την διαίσθησή σας.

Αισθηματικά

Η ημερομηνία καθρέφτης βοηθάει και στον αισθηματικό τομέα, αρκεί να μην καθίσετε με “σταυρωμένα χέρια”. Επιστρατεύστε την καλή σας διάθεση και γρήγορα θα βρείτε το άλλο σας μισό ή θα δημιουργήσετε μια νέα αρμονία στην υπάρχουσα σχέση σας.

*Οι γάμοι που γίνονται μια τέτοια μέρα είναι ευτυχισμένοι και επιπλέον, οι σύζυγοι συνεργάζονται αρμονικά και ξέρουν πώς να κερδίσουν πολλά χρήματα. 

** Αν τελευταία βλέπετε πολλές φορές τυχαία τον αριθμό 8, θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Το 8 ευνοεί όσους αγωνίζονται για την επίτευξη του στόχου τους. 

Με την ισχυρή ενέργεια του 8 μπορείτε να ξεπεράσετε πολλές δυσκολίες. Η ημερομηνία 08.08 είναι ιδιαίτερα θετική. Εκμεταλλευτείτε την για να χαράξετε μια νέα πορεία! 

Για καθημερινές προβλέψεις ακολουθήστε με στο Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *