Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Στις 24 Ιανουαρίου και ώρα 23.42 διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που υποδεικνύει νέες ευκαιρίες. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη του Υδροχόου Ουρανό, όψη που δείχνει αλλαγές και ανανέωση. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει επιθυμία για περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Ακόμα και αυτή η δύσκολη γωνία θα μας παρακινήσει να βγούμε από τη ρουτίνα και να κυνηγήσουμε νέους στόχους. Κάτι που είναι απόλυτα εφικτό καθώς στο χάρτη της Νέας Σελήνης ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη. Αυτή η όψη συνδυάζει αρμονικά τη λογική με τη δράση και ο Άρης μας δίνει το θάρρος να πάρουμε πρωτοβουλίες. Επιπλέον η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα υποδεικνύουν αυξημένη δημιουργικότητα, έμπνευση και διαίσθηση.

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί και την Κινέζικη Πρωτοχρονιά που φέτος εγκαινιάζει τη χρονιά του Αρουραίου. Ο Αρουραίος είναι το πρώτο ζώδιο στον κινέζικο ζωδιακό κύκλο και σηματοδοτεί μια χρονιά που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και την ανανέωση γενικότερα.

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Κριός 

Η Νέα Σελήνη θα φέρει αλλαγές και εξελίξεις στο κοινωνικό περιβάλλον αλλά και στις φιλοδοξίες σας. Είναι πιθανό να μπουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας ή να συμμετάσχετε σε κοινωφελή έργα. Το φιλικό περιβάλλον επίσης μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις στα οικονομικά σας. Οι μελλοντικοί σας στόχοι θα διαφοροποιηθούν και ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στο εξωτερικό.  

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σηματοδοτεί αλλαγές στην καριέρα σας. Η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι πολύ έντονη, γεγονός που μπορεί να σας παροτρύνει σε νέα ξεκινήματα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να γκρεμίσετε το παλιό και να βάλετε καινούργια θεμέλια. Είναι ωστόσο πιθανό να υπάρξει μια ξαφνική βελτίωση στα επαγγελματικά σας ακόμα και χωρίς να το επιδιώξετε.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 24 Ιανουαρίου είναι ιδανική για να βγείτε από τη ρουτίνα σας και να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για να βιώσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Είναι επίσης πιθανό να ασχοληθείτε με φιλοσοφικά θέματα ή και να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Πρόκειται για ένα διάστημα που οι ορίζοντές σας διευρύνονται και είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προοπτικές.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σηματοδοτεί αλλαγές σε θέματα που σχετίζονται με κοινά περιουσιακά στοιχεία. Ίσως υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις σε κληρονομικά, πιστώσεις ή δάνεια. Νέες επαγγελματικές ιδέες μπορούν να υλοποιηθούν αυτό το διάστημα. Θα πρέπει ωστόσο να προσέχετε τα οικονομικά ρίσκα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί επίσης να σηματοδοτεί ένα νέο ερωτικό πάθος.

Λέων

Οι σχέσεις σας έρχονται στο προσκήνιο με τη διαμόρφωση της Νέας Σελήνης. Το ερχόμενο διάστημα ίσως αναζητήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στη σχέση σας, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει εξελίξεις και αλλαγές. Αν ο σύντροφός σας είναι καταπιεστικός, η διάσπαση είναι πολύ πιθανή. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα επαγγελματικά σας απαλλαγμένοι από άλλες έννοιες. Αν είστε αδέσμευτοι το εξάγωνο Ερμή – Άρη μπορεί να φέρει ένα ενδιαφέρον άτομο στο δρόμο σας.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και φέρνει την καθημερινή ρουτίνα στο προσκήνιο. Ίσως το ερχόμενο διάστημα αποκτήσετε περισσότερες ευθύνες ή υποχρεώσεις. Έχετε ωστόσο την ευχέρεια να εφαρμόσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε με επιτυχία τα καθήκοντά σας.  Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων συνιστά να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και μπορεί να σας φέρει έναν απρόσμενο έρωτα. Αν ασχολείστε με δημιουργικές ή καλλιτεχνικές εργασίες ίσως είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσετε τις ιδέες και το έργο σας. Με το εξάγωνο Ερμή – Άρη μπορεί να συναντήσετε τα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν. Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνας σας χαρίζει αυξημένη έμπνευση.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 24 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, μια νέα εποχή μπορεί να ξεκινήσει στην οικιακή / οικογενειακή ζωή. Είναι πιθανό αυτό το διάστημα να αναμορφώσετε το σπίτι σας ή και να μετακομίσετε. Οι αλλαγές ωστόσο μπορεί να σχετίζονται με το σύντροφό σας ή άλλα μέλη της οικογένειας σας και να σας επηρεάσουν.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τα αδέλφια σας ή το άμεσο περιβάλλον σας. Είναι επίσης πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα εκπαίδευση ή να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους. Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε το αυξημένο επικοινωνιακό σας χάρισμα για να πετύχετε κάποιους στόχους σας.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 24 Ιανουαρίου ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις στα εισοδήματά σας. Ίσως παρουσιαστούν νέες προτάσεις και ευκαιρίες ή ασχοληθείτε με ένα εγχείρημα που θα σας αποφέρει κέρδη που δεν περιμένετε.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο και υποδεικνύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε το βήμα σας. Τώρα μπορείτε να ξεχωρίσετε, να διαπρέψετε και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Με αυξημένη αυτοπεποίθηση μπορείτε να κυνηγήσετε κάθε στόχο σας. Καλό είναι ωστόσο να μην κάνετε βεβιασμένες ενέργειες ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και ίσως χρειάζεται λίγη προσοχή. Είναι προτιμότερο αυτό το διάστημα να ασχοληθείτε με την ολοκλήρωση έργων που εκκρεμούν. Αν σκέφτεστε νέα ξεκινήματα, είναι προτιμότερο να οργανώσετε το πλάνο σας και να μην προβείτε σε δράση μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη που θα διαμορφωθεί στο δικό σας ζώδιο.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *