Φεβρουάριος 2020 – Αστρολογική Ατζέντα

Φεβρουάριος 2020

Φεβρουάριος 2020 – Αστρολογική Ατζέντα – Οι όψεις των πλανητών αναλυτικά για κάθε μέρα. Δείτε πώς θα προγραμματίσετε τη μέρα σας

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

02.28 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις. Επιδιώκουμε υλική εξασφάλιση. Υπάρχει ωστόσο τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να μας προσθέσουν βάρος.

08.10 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

04.11 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

09.07 Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα. Η όψη αυτή δημιουργεί ισχυρά πάθη και φέρνει ευτυχία στον έρωτα. Υπάρχει έντονος μαγνητισμός που προσελκύει το αντίθετο φύλο. Επαγγελματική επιτυχία είναι επίσης πιθανή.

12.30 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

00.54 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

02.32 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

04.24 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

13.28 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

13.29 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

13.37 Ερμής στους Ιχθύς. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 3 Μαρτίου. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο της εξορίας του Ερμή, επομένως δεν αποδίδει καλά σ’ αυτή τη θέση. Το διάστημα αυτό θα υπάρξει χάος και σύγχυση, αυξημένα λάθη, παρεξηγήσεις και δυσκολίες. Ωστόσο, δίνει έμπνευση στα δημιουργικά άτομα.  

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

00.01 Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο. Βαθιά συναισθήματα και σταθεροποίηση μακροχρόνιων δεσμών. Επιτυχημένες επενδύσεις.

18.20 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

21.50 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε και να πέσουμε θύματα.

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

07.07 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

11.43 Ερμής εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις. Ευγλωττία και πρωτοτυπία. Καλή μέρα για νέες δραστηριότητες και καινοτόμες αλλαγές.

16.20 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

21.03 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

02.17 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

04.00 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

23.14 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα. 

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

03.15 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

14.02 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

17.43 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Όψη που προκαλεί εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες ή χωρισμούς.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

22.02 Αφροδίτη στον Κριό. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 4 Μαρτίου. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε αδυναμία σ’ αυτό το ζώδιο και είναι παρορμητική και ανυπόμονη, ιδιότητες που δεν της ταιριάζουν. Το διάστημα αυτό θα παρατηρηθούν δυσκολίες σε σχέσεις καθώς και σε οικονομικά ζητήματα.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

00.45 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

00.59 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

05.43 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

09.38 Πανσέληνος στον Λέοντα. Η Πανσέληνος διαμορφώνεται στις 20 μοίρες του Λέοντα. Μπορεί να χαρακτηριστεί θετική αφού σχηματίζει θετική γωνία με τον Άρη. Ευνοεί τις αισθηματικές υποθέσεις και την δημιουργικότητα. Χρειάζεται ωστόσο προσοχή στα οικονομικά. Στον χάρτη της Πανσελήνου η Αφροδίτη σχηματίζει στενή σύνοδο με τη Λίλιθ, γι’ αυτό καλό είναι να μην δείχνουμε τυφλή εμπιστοσύνη σε νέες γνωριμίες που μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. 

18.08 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

01.39 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

06.31 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

16.51 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

02.55 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που εγγυάται κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

05.29 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

15.36 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

19.37 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

20.26 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

01.37 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις μας και μας παροτρύνει να επιδιώξουμε ισορροπία και αρμονία.  Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

10.06 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη.  Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

03.54 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

16.20 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

17.17 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

20.46 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

23.40 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

02.37 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε επίσης πιο μυστικοπαθείς.

07.54 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

23.43 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

06.52 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να έχουν άριστες προοπτικές. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

08.25 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

19.21 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

00.17 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

00.20 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

06.07 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

13.33 Άρης στον Αιγόκερω.  Ο Άρης περνά στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό ευνοεί τις επαγγελματικές δραστηριότητες. Η πειθαρχία και η αφοσίωση στους στόχους μπορεί να φέρει θεαματικά αποτελέσματα στο μέλλον.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

01.06 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

02.54 Ερμής ανάδρομος. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαρτίου. Αυτό το διάστημα δεν συνιστώνται αγορές ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών συσκευών και ίσως υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Παρεξηγήσεις και θέματα που μας απασχόλησαν από τις 2-17 Φεβρουαρίου, μπορούν να επανεξεταστούν και να αποκατασταθούν.

05.10 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

13.49 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε και να πέσουμε θύματα.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

11.03 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

12.37 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

15.16 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

18.45 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

06.57 Ήλιος στους Ιχθύς. Η διέλευση του Ήλιου από τους Ιχθύς μας κάνει πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Μπορεί αυτό το διάστημα να αποκαλυφθούν μυστικά ή αντίθετα να υπάρχει παρασκηνιακή δραστηριότητα. Καλό είναι να μην είμαστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί καθώς μπορεί να υπάρχουν μηχανορραφίες μυστικών εχθρών. Τα άτομα που ασχολούνται με τέχνες, ψυχολογία ή εναλλακτικές γνώσεις ευνοούνται. 

11.56 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

14.08 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

21.50 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

22.05 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

10.07 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

16.18 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν αποστάσεις ή χωρισμοί. 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

17.56 Δίας εξάγωνο με Ποσειδώνα. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα θα βρίσκεται σε ισχύ από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Οκτώβριο του 2020. Πρόκειται για μια θετική όψη που ενισχύει τον ιδεαλισμό και τη συμπόνια. Οι θέσεις των πλανητών (Δίας στον Αιγόκερω – Ποσειδώνας στους Ιχθύς) βοηθούν να επικεντρωθούμε στους στόχους μας και να τους υλοποιήσουμε χωρίς να παρασυρθούμε από την παραπλανητική και χαοτική επιρροή του Ποσειδώνα. 

21.42 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

04.13 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

11.10 Άρης τρίγωνο με Ουρανό. Εξαιρετική όψη που φέρνει λαμπρές ιδέες στον επαγγελματικό ή και οικονομικό τομέα. Θετική μέρα για νέα ξεκινήματα, αλλαγές που θα φέρουν νέα ευημερία και επίλυση σοβαρών προβλημάτων. 

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

06.08 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

16.13 Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό. Η όψη αυτή βοηθά να πετύχουμε τους στόχους μας καθώς χαρίζει ευστροφία και πρωτοτυπία. Αυξημένη τάση για ανεξαρτησία.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

08.37 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

15.29 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

17.32 Νέα Σελήνη στους Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 5 μοίρες των Ιχθύων. Στον χάρτη της Νέας Σελήνης η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε προσγειωμένοι, να αποφύγουμε τις υπερβολικές οικονομικές φιλοδοξίες και τα αδικαιολόγητα επαγγελματικά ρίσκα που μπορεί να επιφέρουν απώλειες. Καλό είναι να εξετάζουμε τυχόν νέες προτάσεις και ευκαιρίες που μπορεί να μην όσο ελκυστικές φαίνονται. Ίσως υπάρξουν εντάσεις και στις αισθηματικές σχέσεις ειδικά αν υπάρχουν ανεκπλήρωτες προσδοκίες. 

18.30 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

18.59 Αφροδίτη τετράγωνο με Δία. Όψη που μπορεί να προκαλέσει απώλειες λόγω υπερβολικών εκδηλώσεων. Καλό είναι να αποφευχθεί η δημιουργία μιας μυστικής ή παράνομης σχέσης καθώς και ακατανόητες σπατάλες.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

02.39 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Θετική ώρα για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

20.26 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

21.45 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

04.06 Ήλιος εξάγωνο με Άρη. Αυξημένη ενέργεια βοηθά να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας και να αναλάβουμε σημαντικές ευθύνες. Πιθανές εκπλήξεις.

08.57 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

16.12 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

20.47 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη μας κάνει οξύθυμους και νευρικούς αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

03.45 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Αυτή η σύνοδος μας δίνει ισχυρές πνευματικές ικανότητες, καλή συγκέντρωση, καλή μνήμη, ρητορική ικανότητα, κατανόηση της τέχνης, ταλέντο στη γλώσσα και έντονο ενδιαφέρον για τη λογοτεχνία.

07.59 Ερμής εξάγωνο με Άρη. Πρωτοτυπία και ετοιμότητα που βοηθά να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες. Αυξημένες χειροτεχνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Εύνοια από νεότερα άτομα.

10.32 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

11.22 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

19.05 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

21.47 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

05.25 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

09.30 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις. Επιδιώκουμε υλική εξασφάλιση. Υπάρχει ωστόσο τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να μας προσθέσουν βάρος.

16.50 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

17.51 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

00.08 Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα. Έντονος ερωτισμός που μπορεί να οδηγήσει σε παράνομες σχέσεις. Προσοχή στη ζήλια, την κτητικότητα και σε οικονομικές υποθέσεις.

02.56 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

05.13 Ερμής εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις. Ευγλωττία και πρωτοτυπία. Καλή μέρα για νέες δραστηριότητες και καινοτόμες αλλαγές.

05.40 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

21.50 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

Ακολουθήστε με στο Instagram

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *