Ioύλιος 2021 Αστρολογική Ατζέντα

Ιούλιος 2021 Αστρολογική Ατζέντα

Ιούλιος 2021 Αστρολογική Ατζέντα – Οι όψεις των πλανητών αναλυτικά για κάθε μέρα. Δείτε πώς θα προγραμματίσετε την κάθε μέρα σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2021

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Σελήνη σε κενό πορείας από 30/6 20.40 έως 1/7 03.20

03.21 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

14.22 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

16.08 Άρης αντίθεση με Κρόνο. Δύσκολη όψη που προκαλεί εμπόδια και δυσκολίες. Συγκρούσεις, ατυχήματα και τραυματισμοί είναι πιθανά. Σε κοσμικό επίπεδο η όψη αυτή σχετίζεται με πολεμικές επιθέσεις.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

00.11 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

04.16 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

04.58 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

19.12 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

07.15 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 07.16 έως 15.27

15.28 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

19.19 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

04.40 Άρης τετράγωνο με Ουρανό. Ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα που οδηγούν σε συγκρούσεις. Δεδομένου ότι ο Άρης βρίσκεται στον Λέοντα υπάρχει κίνδυνος για ξαφνικές πυρκαγιές ή άλλες φυσικές καταστροφές (π.χ. σεισμοί, ακραία καιρικά φαινόμενα). Καλό είναι να αποφεύγονται αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων.

08.44 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

16.06 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

17.26 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

19.41 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

20.28 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

14.30 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

19.57 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 5/7 19.58 έως 6/7 04.23

22.14  Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό. Όψη που ευνοεί τις πνευματικές δραστηριότητες και την απόκτηση καινούργιων γνώσεων ενώ μας βοηθά να βρούμε την κατάλληλη λύση σε κάθε πρόβλημα. Ευχάριστες γνωριμίες και εκπλήξεις.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

04.24 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

08.03 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια αδικαιολόγητη αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

10.39 Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα. Παραπλανητική όψη που μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα που μπορεί να μας παρασύρουν σε άστατες και αναξιόπιστες σχέσεις. Καλό είναι να αποφεύγουμε την υπερβολική κατανάλωση ποτού ή άλλων επικίνδυνων ουσιών.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

04.41 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

04.47 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

05.36 Αφροδίτη αντίθεση με Κρόνο. Δύσκολη όψη που δημιουργεί προβλήματα σε μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους. Μπορεί να προκύψει οριστικός χωρισμός σε σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις.

12.47 Σελήνη εξάγωνο με ΄Αρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

03.12 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

07.20 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 07.21 έως 16.50

16.51 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

20.09 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

22.25 Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό. Δυσμενής όψη για σχέσεις και οικονομικά. Προβληματικές σχέσεις μπορεί να τελειώσουν οριστικά για ασήμαντους λόγους. Νέες γνωριμίες και σχέσεις δεν εγγυώνται διάρκεια. Ρήξεις και σε φιλικές σχέσεις ή συνεργασίες. Οικονομικές δυσκολίες.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

20.38 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

04.17 Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στην 19η μοίρα του Καρκίνου και πρόκειται να αναδείξει θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και γενικότερα την πατρίδα. Το καινούργιο φεγγάρι διαμορφώνει θετική όψη με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, όψεις που πρόκειται να φέρουν θετικές αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι επίσης πιθανό να βρούμε λύση σε προβλήματα που μας απασχολούν και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Ωστόσο η Νέα Σελήνη διαμορφώνει και αντίθεση με τον Πλούτωνα, ενώ στον χάρτη εμφανίζονται ακόμα οι αρνητικές γωνίες Αφροδίτης – Κρόνου – Ουρανού. Οι όψεις αυτές θα προκαλέσουν οικονομικά ή/και συναισθηματικά κυρίως στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί γύρω στις 1-5 Μαΐου, 2-7 Αυγούστου, 2-7 Νοεμβρίου και 1-6 Φεβρουαρίου ή όσους έχουν πλανήτες στις 10-15 μοίρες Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

14.11 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

19.10 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 10/7 19.11 έως 11/7 03.20

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

03.21 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

23.35 Ερμής στον Καρκίνο. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27/7.  Το διάστημα αυτό η ευαισθησία είναι αυξημένη γι’ αυτό είναι καλό να αποφεύγουμε λόγια και πράξεις που μπορεί να πληγώσουν τους γύρω μας. Αυξημένο ενδιαφέρον σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και τις ιδιοκτησίες.

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

01.32 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

06.10 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

14.14 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

15.29 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά.

Σελήνη σε κενό πορείας από 12/7 15.30 έως 13/7 11.29

22.45 Ερμής τρίγωνο με Δία. Όψη που φέρνει αισιοδοξία, χαρά και ευστροφία. Ευνοϊκή για συζητήσεις και συμφωνίες και για απόκτηση γνώσεων. Ευνοϊκή μέρα για το εμπόριο καθώς και για διαφημίσεις που θα αποφέρουν κέρδος.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

11.30 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία και την υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν.

14.00 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

16.05 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

16.33 Αφροδίτη σύνοδο με Άρη. Οι αιώνιοι εραστές του ζωδιακού δημιουργούν ένα ερωτικό κλίμα που ευνοεί την ανανέωση των σχέσεων. Αυξημένη πιθανότητα για δημιουργία νέων σχέσεων ή και αποκατάσταση παλιών.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

13.25 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

04.46 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

05.17 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

09.46 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σελήνη σε κενό πορείας από 09.47 έως 17.31

11.49  Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα. Η όψη αυτή βοηθά να βγάλουμε τα θετικά συναισθήματά μας στην επιφάνεια. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με την τέχνη, την ομορφιά και την αγάπη.

17.32 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

05.09 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

13.33 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

08.04 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

12.04 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

13.11 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

14.03 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 14.04 έως 21.37

21.38 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

23.23 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

01.46  Ήλιος αντίθεση με Πλούτωνα. Εξαιρετικά δύσκολη όψη που οδηγεί σε συγκρούσεις και διαμάχες. Μαζικά ατυχήματα, χωρισμοί και απογοητεύσεις είναι πιθανά. Συνιστάται να ελέγχουμε τα νεύρα και τη συμπεριφορά μας.

16.13 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

16.45 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

22.00 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

12.33 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

13.16 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

16.41 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

19.27 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

16.41 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

19.27 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

19.30 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Σελήνη σε κενό πορείας από 19/7 19.31 έως 20/7 00.07

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

00.08 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση.

01.32 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια αδικαιολόγητη αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

12.38 Ερμής εξάγωνο με Ουρανό. Όψη που επιταχύνει τη σκέψη και βοηθά να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Απρόσμενα νέα και εκπλήξεις. Ευνοούνται οι έρευνες και η συλλογή πληροφοριών. Θετική όψη επίσης για διαφημιστικές εκστρατείες και προβολή ιδεών που θα βρουν μεγάλη απήχηση.

18.31 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

14.09 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

17.06 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

01.26 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Σελήνη σε κενό πορείας από 01.27 έως 01.35

01.36 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή.

02.41 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

03.37 Αφροδίτη στην Παρθένο. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Αυγούστου. Ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς στο περιβάλλον του Ερμή κάνει τη σκέψη μας πιο αναλυτική και κριτική. Το διάστημα αυτό οι ενέργειές μας είναι περισσότερο στραμμένες σε επαγγελματικούς στόχους. Στον αισθηματικό τομέα είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί καθώς η λογική υπερισχύει των συναισθημάτων.

15.45 Αφροδίτη αντίθεση με Δία. Όψη που μας παρασύρει σε υπερβολές και σπατάλες. Καλό είναι να μην ξοδεύουμε άσκοπα την ενέργεια και τα χρήματά μας. Οι νέες γνωριμίες χρειάζονται προσοχή καθώς δεν θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας. Σχέσεις με άτομα από ξένες χώρες ή ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ίσως μας απογοητεύσουν.

17.26 Ήλιος στον Λέοντα. Ο Ήλιος περνά στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα στο οποίο είναι κυρίαρχος και αυξάνει την όρεξη για διασκεδάσεις και περιπέτειες. Οι διακοπές είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. Αυξάνεται η διάθεση για καθώς και η ενασχόληση με τα παιδιά.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

01.25 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

10.53 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

15.32 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

19.34 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 23/7 19.35 έως 24/7 03.11

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

03.12 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

05.37 Πανσέληνος στον Υδροχόο. Η Πανσέληνος διαμορφώνεται στην 2η μοίρα του Υδροχόου. Δεδομένου ότι ο Υδροχόος θεωρείται το πιο κοινωνικό ζώδιο, μπορούμε να περιμένουμε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις. Ωστόσο, ο χάρτης της Πανσελήνου διαμορφώνεται με φόντο την αντίθεση Αφροδίτης – Δία, όψη που τονίζει τα θέματα σχέσεων. Φυσικά πρόκειται για δυο “ευεργέτες” πλανήτες που δεν μπορούν να κάνουν κακό, θα δημιουργήσουν όμως μια έντονη διάθεση για φλερτ και περιπέτειες και ίσως παρασύρουν σε δημιουργία ακατάλληλων σχέσεων, καθώς ακόμα και οι εμφανείς διαφορές εξαφανίζονται μέσα στην ενθουσιώδη ατμόσφαιρα. Αυτή η τακτική, ίσως επιφέρει αργότερα την απογοήτευση. Η επιρροή της Πανσελήνου θα γίνει πιο αισθητή στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και ιδιαίτερα σε όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες τρεις μέρες των ζωδίων.

19.35 Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που ευνοεί τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ιδανικός συνδυασμός λογικής, διαίσθησης και φαντασίας.

21.25 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

03.43 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

23.15 Ερμής αντίθεση με Πλούτωνα. Η όψη αυτή προκαλεί διαμάχες και διαφωνίες που είναι δύσκολο να ελεγχθούν. Χρειάζεται προσοχή στις συναναστροφές και τις συζητήσεις που μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Προσοχή στη χρήση εργαλείων και αιχμηρών αντικειμένων.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

02.14 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 02.15 έως 06.29

06.30 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

06.56 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

16.04 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

08.28 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

23.47 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

04.12 Ερμής στον Λέοντα. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 12 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό είμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και περιπετειώδεις. Προσελκύουμε εύκολα την προσοχή των γύρω μας. Καλή περίοδος για διασκεδάσεις, φλερτ και διακοπές.

04.13 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Σελήνη σε κενό πορείας από 04.14 έως 12.57

12.58 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

14.42 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

15.43 Δίας στον Υδροχόο. Ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα ολοκληρώσει την πορεία του στις 28 Δεκεμβρίου. Ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει ελευθερία, νέες καινοτομίες στη νομοθεσία και τα επαγγελματικά εγχειρήματα καθώς και χειραφέτηση.

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

00.19 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

08.53 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

18.50 Άρης αντίθεση με Δία. Όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχει τάση για βιασύνη και επιπολαιότητα που μπορεί να μας κοστίσει συναισθηματικά ή οικονομικά ή ακόμα και να προκαλέσει προβλήματα υγείας.

23.32 Άρης στην Παρθένο. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο μας δίνει ισχυρή πνευματική ενέργεια και ώθηση να πετύχουμε στόχους με πρακτικούς χειρισμούς. Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου που θα βρίσκεται εκεί, συνιστάται να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητές μας και να εργαστούμε μεθοδικά ώστε να αποκομίσουμε θετικά αποτελέσματα.

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

13.44 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

22.38 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 22.39 έως 23.07

23.08 Σελήνη στον Ταύρο. Το επόμενο διήμερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε οικονομικά ζητήματα. Η επιδίωξη της οικονομικής εξασφάλισης αποτελεί το κύριο μέλημα. Η Αφροδίτη επιπλέον αγαπά την ομορφιά και την “καλοπέραση” γεγονός που μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές ή σπατάλες.

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

00.26 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

13.24 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

16.16 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

19.48 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

22.41 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *