Άρης στην Παρθένο 28 Ιουλίου – 14 Σεπτεμβρίου 2021

άρης στην παρθένο

Στις Ιουλίου περνά ο Άρης στην Παρθένο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την εργασία, την ανεργία, την εργατική τάξη, τις στρατιωτικές δυνάμεις, την υγεία και την διατροφή. Ο Άρης στην Παρθένο είναι κατάλληλος για πρακτικά και επαγγελματικά θέματα. Αυτό σημαίνει ότι όσοι αναζητούν μια νέα εργασία, ή περιμένουν μια προαγωγή, καλό είναι να απαρνηθούν τις πολυήμερες διακοπές και να αφοσιωθούν στον στόχο τους.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η αρνητική όψη Άρη – Ποσειδώνα από το τέλος Αυγούστου μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου που μπορεί να αναδείξει διατροφικά σκάνδαλα, μολύνσεις, μετάλλαξη της πανδημίας ή παγίδες και απογοητεύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα.

Άρης στην Παρθένο – πώς επηρεάζει τα ζώδια

Ο Άρης στην Παρθένο ευνοεί ιδιαίτερα τους Ταύρους, τους Αιγόκερους, τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς. Αντίθετα, τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 10-12/3, 11-13/6 13-15/9 και 12-14/12 καλό θα είναι να προσέχουν τις σχέσεις, την οικογένεια και τα επαγγελματικά τους.

Κριός

Ο κυβερνήτης σας Άρης περνάει 29 Ιουλίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να αφοσιωθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. Είναι πιθανό να  προκύψουν δυσκολίες και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα, ώστε να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να οργανώσετε το πρόγραμμά σας, έτσι ώστε να σας μένει ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σας και την ψυχαγωγία σας, ώστε να μην καταβάλετε τον οργανισμό σας. Τα σπορ και η γυμναστική μπορούν να συμβάλλουν θετικά στην καλή φυσική σας κατάσταση.

Ταύρος

Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 29 Ιουλίου σας απαλλάσσει από ένα μεγάλο άγχος που είχατε το τελευταίο διάστημα. Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου που θα βρίσκεται εκεί,, η ζωή σας θα γίνει πιο «χαλαρή» και επιπλέον θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την δημιουργικότητά σας προς όφελός σας. Ο έρωτας, η χαρά, τα παιδιά ή οτιδήποτε σας προκαλεί ευχαρίστηση, θα έχουν πρωταρχικό ρόλο, και αν είστε αδέσμευτοι, θα δημιουργήσετε μια σημαντική σχέση.

Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση με το σύντροφό σας, μπορεί αυτό το διάστημα να περάσει σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα να συλλάβετε το πρώτο σας παιδί. Επιτυχία αναμένεται και στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ή ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Δίδυμοι

Ο Άρης στην Παρθένο ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολο για σας, αφού ο Άρης θα σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σας, θα έχετε όμως την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε κάποια οικογενειακά προβλήματα με μεγαλύτερη ωριμότητα και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον.

Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν έντονες διαφωνίες, η ικανότητά σας να συζητάτε και να δέχεστε τις απόψεις των άλλων, θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε μερικές υποχωρήσεις. Αν υπάρχουν ηλικιωμένα πρόσωπα που έχουν ανάγκη από την παρουσία σας, καλό θα είναι να σταθείτε στο πλευρό τους αυτή την περίοδο. Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. 

Καρκίνος

Ο Άρης στην Παρθένο ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από τις 29 Ιουλίουμέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με μεγαλύτερη ευκολία τους γύρω σας και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψουν σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα, θα προσεγγίσει επίσης και θαυμαστές του αντίθετου φύλου, που θα θελήσουν να δημιουργήσουν μια σοβαρή σχέση μαζί σας.

Αν είστε ελεύθεροι, θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το πιο κατάλληλο άτομο για σας και να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το διάστημα αυτό θα επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σας και ίσως σχεδιάσετε κάποιες σύντομες αποδράσεις. Εύνοια αναμένεται και από το συγγενικό σας περιβάλλον.

Λέων

Στις 29 Ιουλίου ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σας και περνά στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό, θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσετε ένα σταθερό εισόδημα. Παρά το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσετε αρκετά σκαμπανεβάσματα, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας χωρίς μεγάλες απώλειες, ενώ αν εντείνετε τις προσπάθειές σας, ίσως εξασφαλίσετε και μια νέα πηγή εσόδων.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η συναισθηματική σας ασφάλεια, γι’ αυτό αν έχετε ήδη μια σχέση, θα φροντίσετε να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας ώστε να έρθετε πιο κοντά. Αν πάλι είστε ελεύθεροι ίσως τελικά υποκύψετε σε ένα άτομο που σας πολιορκεί.

Παρθένος

Ο κόκκινος πλανήτης Άρης περνάει στο δικό σας ζώδιο στις 29 Ιουλίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό να νιώσετε περισσότερο δραστήριοι και πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα δώσουν μια ώθηση στη ζωή σας. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να προκύψουν αρκετές αντιξοότητες, φαίνεστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που θα προκύψει. Έτσι μπορείτε να πετύχεις σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Αν διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου γιατί υπάρχει πιθανότητα είτε να απογοητευτείτε είτε να απογοητεύσετε τον σύντροφό σας, χωρίς σοβαρό λόγο. Σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν μεταξύ 29/8 – 5/9, ώστε να αποφύγετε πιθανές «παγίδες».

Ζυγός

Ο Άρης στην Παρθένο ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Η συγκεκριμένη διέλευση, μπορεί να επιβαρύνει την ψυχολογία σας, καθώς ο Άρης θα σας ωθήσει να κάνετε έναν απολογισμό ζωής και να εντοπίσετε τα θετικά και τα αρνητικά των μέχρι τώρα πράξεών σας. Παρόλο που δεν πρέπει να μετανιώνετε για τίποτα, ίσως είναι καλό σε περιπτώσεις που έχετε φταίξει να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

Αν μάλιστα πρόκειται για ένα μεγάλο έρωτα που διαλύσατε σε μια στιγμή αντίδρασης, δεν χάνετε τίποτα να τον επαναπροσεγγίσετε και να παραδεχτείτε το λάθος σας. Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σας, η όψη αυτή θα σας επηρεάσει περισσότερο στον ερωτικό τομέα, γι’ αυτό αν είσαι ελεύθεροι, ίσως υπάρξει μια νέα γνωριμία αυτό το διάστημα, καλό θα είναι όμως να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι παράνομη.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης περνάει στις 29 Ιουλίου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Το συγκεκριμένο διάστημα, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλούς στόχους που σχετίζονται με την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας καθώς επίσης και να συμμετάσχετε σε κοινωνικές και κοσμικές εκδηλώσεις που θα σας χαρίσουν σημαντικές εμπειρίες. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, ίσως σε μια τέτοια εκδήλωση γνωρίσετε το πρόσωπο που θα σας σημαδέψει και ξεκινήσετε μια μακροχρόνια σχέση με προοπτικές.

Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, το διάστημα αυτό θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας και στο φιλικό σας περιβάλλον και ίσως βρείτε περισσότερο χρόνο για ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Τέλος, αν αναζητάτε μια νέα εργασία, αυτό το διάστημα μπορείτε να βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει.

Τοξότης

Ο Άρης στην Παρθένο ενεργοποιεί το μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 29 Ιουλίου και σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας. Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου που θα βρίσκεται εκεί, ίσως αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες, παράλληλα όμως θα έχετε την δυνατότητα να αγωνιστείτε και να κατακτήσετε με το σπαθί σας, ό,τι ακριβώς σας αξίζει. Μια προαγωγή ή ακόμα και μια νέα επαγγελματική πρόταση, θα αυξήσουν το κύρος σας και θα σας ανοίξουν τον δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Εκείνο που πρέπει να κάνειτε εσείς είναι να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας και τα ταλέντα σας, και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην αισθηματική σας ζωή, όπου μια σοβαρή σχέση μπορεί τώρα να επισημοποιηθεί ή αν είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε μια σχέση με σοβαρές προοπτικές.

Αιγόκερως

Ο Άρης στην Παρθένο ενεργοποιεί τον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό αναμένεται πολύ θετικό για σας, αφού θα έχετε την ευκαιρία να εκπληρώσετε τα όνειρα και τις  φιλοδοξίες σας και να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Αν μέσα στους στόχους σας συμπεριλαμβάνεται η έναρξη ενός νέου κύκλου σπουδών ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ίσως είναι η καλύτερη περίοδος για να το πραγματοποιήσετε.

Ακόμα και αν σκέφτεστε την πιθανότητα της μόνιμης εγκατάστασης σε μια άλλη χώρα, οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Τέλος, η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ένας νέος έρωτας, μπορεί να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας.

Υδροχόος

Στις 29 Ιουλίου ο Άρης περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια διέλευση που θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για σας καθώς θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικές υποχρεώσεις στις οποίες αδυνατείτε να ανταποκριθείτε και οι οποίες χρειάζονται άμεση τακτοποίηση. Όσο δύσκολο κι αν είναι, θα πρέπει τώρα να κάνετε μια νέα ρύθμιση και να βάλετε ένα πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσετε κατά γράμμα, ώστε να απεγκλωβιστείτε από το αδιέξοδο.

Αντίθετα, η ερωτική σας ζωή το συγκεκριμένο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα φλογερή και φαίνεστε διατεθειμένοι να ενδώσετε σε πολλούς πειρασμούς. Ωστόσο, αν διατηρείτε ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί.

Ιχθείς

Η διέλευση του Άρη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια διέλευση που μπορεί να απειλήσει τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο Άρης φημίζεται για τις πολεμοχαρείς τάσεις του. Το γεγονός επίσης ότι θα σχηματίσει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα από τις 30/8 μέχρι τις 5/9, μπορεί να σημάνει πραγματικό κίνδυνο, αν δεν μπορέσετε να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας που μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και από ασήμαντη αφορμή.

Καλό θα είναι λοιπόν το συγκεκριμένο διάστημα, να προσπαθήσετε να κατανοήσετε περισσότερο το σύντροφό σας, και να μην αφήσετε να μπουν ανάμεσά σας αμφιβολίες και καχυποψίες που μπορεί να δηλητηριάσουν την σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί σε γνωριμίες που γίνονται από 30/8 μέχρι 5/9. 

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *