Σελήνη σε κενό πορείας

Σελήνη σε κενό πορείας

Πολλές φορές ακούμε τη φράση “η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας” και πολλοί αναρρωτιούνται τι σημαίνει αυτό. Σ’ αυτό το άρθρο εξηγώ με απλά λόγια τι σημαίνει η σελήνη σε κενό πορείας.

Σελήνη σε κενό πορείας

Η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας όταν έχει ολοκληρώσει τις Πτολεμαϊκές όψεις (σύνοδο, εξάγωνο, τετράγωνο, τρίγωνο, αντίθεση) με τους πλανήτες και δεν σχηματίζει καμία άλλη μέχρι να μπει στο επόμενο ζώδιο. Το διάστημα αυτό παραδοσιακά θεωρείται ακατάλληλο για σημαντικές δραστηριότητες καθώς είναι προορισμένες να αποτύχουν. Αυτά τα διαστήματα συνιστάται να αποφεύγουμε σοβαρές αποφάσεις και συζητήσεις, έναρξη νέων εγχειρημάτων, σημαντικές αγοραπωλησίες ή επενδύσεις. 

Αντίθετα, μπορούμε να ολοκληρώσουμε με ευκολία καθημερινές εργασίες ρουτίνας.

Να σημειώσω ότι ο William Lilly αναφέρει ότι όταν η Σελήνη βρίσκεται στα ζώδια της κυριαρχίας της, της έξαρσής της και στα ζώδια του Δία (Καρκίνος, Ταύρος, Τοξότης, Ιχθείς), μπορεί να αποδώσει “κάπως” ακόμα και σε κενό πορείας και να προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες. 

*Προσωπικά έχω πειραματιστεί με την Σελήνη σε κενό πορείας στα συγκεκριμένα ζώδια και είχα θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, αν θέλετε να το επιχειρήσετε θα συνιστούσα να πειραματιστείτε με πιο ασήμαντα ζητήματα ώστε να μην απογοητευτείτε αν κάτι δεν πάει καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *