Ερμής στον Ζυγό 30 Αυγούστου – 5 Νοεμβρίου 2021

ερμής στον ζυγό

Στις 30 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι  5 Νοεμβρίου καθώς θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα αυτό ο Ερμής μας καλεί να ασχοληθούμε περισσότερο με τις σχέσεις μας, και να επιδιώξουμε την ισορροπία και την αρμονία. Ο Ερμής μέσα στο ζώδιο της Αφροδίτης γίνεται πιο συγκαταβατικός, γεγονός που θα συμβάλλει καθοριστικά στην αποκατάσταση σχέσεων που έχουν κλονιστεί αλλά και στην δημιουργία νέων δεσμών που θα έχουν γερά θεμέλια.

Η ανάγκη μας για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη αυτή τη περίοδο, γι’ αυτό θα είναι πιο εύκολο να ρίξουμε λίγο νερό στο κρασί μας, προκειμένου να διατηρήσουμε την αρμονία. Ακόμα και οι επαγγελματικές ενέργειες, μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα, αφού τα προσωπικά κίνητρα και συμφέροντα θα είναι μειωμένα. Με την ανάδρομη πορεία του από τις 27/9 μέχρι και τις 19/10  μπορούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και να λύσουμε παρεξηγήσεις ενώ θα δούμε και πολλές σχέσεις να αναβιώνουν.

Ερμής στον Ζυγό – Ποιους ευνοεί

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Κριός

Ο Ερμής στον Ζυγό από τις 30 Αυγούστου φέρνει στο επίκεντρο τις σχέσεις σας και σας βοηθάει να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας με το σύντροφό σας ή και άλλα άτομα που είναι σημαντικά για σας. Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου θα έχετε την ευχέρεια να δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να αποκαταστήσετε τυχόν παρεξηγήσεις.

Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή την περίοδο θα γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα μπορείτε να συζητάτε τα πάντα. Βελτίωση θα υπάρξει και στις σχέσεις με συγγενείς ή ίσως βρεθείτε με συγγενικά πρόσωπα, που έχετε να δείτε καιρό. Στον τομέα της εργασίας, οι αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους σας, θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σας, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Ταύρος

Στις 20 Αυγούστου περνάει ο Ερμής στον Ζυγό και τον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας στην υγεία σας, τα επαγγελματικά σας και την καθημερινότητά σας γενικότερα. Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου που θα βρίσκεται εκεί, έχετε την ευκαιρία να κάνετε ευχάριστες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, ή και να υιοθετήσετε νέες επαγγελματικές «στρατηγικές» που θα σας κάνουν πιο παραγωγικούς και αποδοτικούς.

Οι προσπάθειές σας μάλιστα θα έχουν θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σας, τα οποία προβλέπεται ότι θα βελτιωθούν σημαντικά αυτό το διάστημα. Το γεγονός ότι ο Ερμής κυβερνά και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ευνοεί ιδιαίτερα και τα αισθηματικά σας και σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, σας επιφυλάσσει μια σημαντική γνωριμία.

Δίδυμοι

Στις 30 Αυγούστου ο κυβερνήτης σας Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Πρόκειται για μια περίοδο εξαιρετικά θετική, κατά την οποία η πορεία της αισθηματικής σας ζωής, θα σας ικανοποιήσει απόλυτα, ενώ παράλληλα θα γίνετε πιο δημιουργικοί και θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή  τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας.

Αν ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες ή ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αυτό το διάστημα θα έχετε σημαντικά οφέλη, νέα έσοδα και μεγαλύτερη προβολή. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα είναι πιθανό να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση, ενώ αν είστε ελεύθεροι, αναμένεται μια αξιόλογη γνωριμία.

Καρκίνος

Στις 30 Αυγούστου περνάει ο Ερμής στον Ζυγό και τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σας. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας και να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές που σκέφτεστε από καιρό. Αν μέσα στα σχέδιά σας, συμπεριλαμβάνεται μια αγοραπωλησία ή μια μετακόμιση, τώρα θα την ολοκληρώσετε με επιτυχία, όχι όμως κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 27/9 μέχρι τις 19/10​.

Επίσης είναι πιθανό αυτό το διάστημα, να δεχτείτε περισσότερες επισκέψεις από φίλους ή συγγενείς ή ακόμα και να φιλοξενήσετε κάποια οικεία πρόσωπα στον χώρο σας. Τέλος, δεν αποκλείεται να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια στην προετοιμασία του νέου σας σπιτικού που θα στεγάσει την δική σας οικογένεια.

Λέων

Στις 30 Αυγούστου περνάει ο Ερμής στον Ζυγό και τον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας όπου και θα παραμείνει μέχρι 5 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια έντονη περίοδο, κατά την οποία θα είστε περισσότερο δραστήριοι και οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετά αυξημένες. Συζητήσεις, επαφές ή ακόμα και σύντομες μετακινήσεις, θα δώσουν μια ενδιαφέρουσα απόχρωση στη ζωή σας και δεν αποκλείεται να καταλήξουν στο κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίας.

Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις θα έχουν και ερωτικές προεκτάσεις. Τέλος, εύνοια αναμένεται και μέσα από το συγγενικό σας περιβάλλον.

Παρθένος

Στις 30 Αυγούστου ο κυβερνήτης σας Ερμής περνάει στον τομέα των οικονομικών σας στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε σημαντικά τα εισοδήματά σας ή ακόμα και να αποκτήσετε νέες πηγές εσόδων από παράλληλες δραστηριότητες. Μπορείτε επίσης να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν ειδικά κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 27/9 μέχρι τις 19/10.

Επιπλέον ο Ερμής κυβερνά και τον τομέα της καριέρας σας κι αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε αξιόλογες επαγγελματικές προτάσεις, που εκτός των άλλων μπορούν να σας προωθήσουν σε μια ανώτερη κλίμακα. Δεδομένου ότι σας χαρακτηρίζει η λογική, καλό θα είναι τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία, να ξεκινήσετε ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον.

Ζυγός

Η διέλευση του Ερμή από το δικό σας ζώδιο πραγματοποιείται από τις 30 Αυγούστου μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα μπορέσετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και στα σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν, να ζυγίσετε τα θετικά και τα αρνητικά κάποιων καταστάσεων και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. (Αποφύγετε ωστόσο σημαντικές αποφάσεις κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορεία του Ερμή από τις 27/9 έως τις 19/10.

Δεδομένου ότι η συναισθηματική ισορροπία είναι ιδιαίτερα σημαντική σας, ίσως η επιδίωξή της αποτελέσει την πρώτη σας προτεραιότητα. Έτσι, αν στις σχέσεις σας έχει μπει η αμφιβολία και η ανασφάλεια, θα καταναλώσετε πολύ χρόνο και ενέργεια για να την αποκαταστήσετε. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, η πειθώ και η γοητεία που σας χαρίζει ο Ερμής αυτό το διάστημα, θα προσελκύσει πολλούς υποψήφιους εραστές, και εναπόκειται σε σας να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Σκορπιός

Στις 30 Αυγούστου περνάει ο Ερμής στον Ζυγό και τον δωδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σας. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου αφού θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία του. Η περίοδο αυτή θα αποδειχθεί θετική για σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό, να αξιολογήσετε πρόσφατα γεγονότα και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας (όχι κατά την διάρκεια του ανάδρομου Ερμή από τις 27/9 έως τις 19/10).

Στον αισθηματικό τομέα, θα μπορέσετε να αποσαφηνίσετε κάποια γεγονότα και θα αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί ή θα δρομολογήσετε ευχάριστες εξελίξεις. Η συγκεκριμένη διέλευση επιπλέον, θα σας βοηθήσει να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, ενώ αν εντείνετε τις προσπάθειές σας, θα καταφέρετε να πετύχετε και κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες σας.

Τοξότης

Στις 30 Αυγούστου περνάει ο Ερμής στον Ζυγό και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα ευχάριστο διάστημα, κατάλληλο για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας με τη βοήθεια των κατάλληλων ατόμων. Φροντίστε λοιπόν να δώσετε προσοχή όχι μόνο στα άτομα που ήδη γνωρίζετε αλλά και στις καινούργιες γνωριμίες που θα συμβούν αυτή την περίοδο καθώς μπορούν να κρύβουν επαγγελματικές ευκαιρίες.

Αν ανήκετε σ’ αυτούς που αναζητούν  μια νέα εργασία, καλό θα είναι να στραφείτε στο φιλικό σας περιβάλλον, που μπορεί να σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί και τον αισθηματικό τομέα και αν είστε αδέσμευτοι, σας επιφυλάσσει ένα νέο έρωτα.

Αιγόκερως

Στις 30 Αυγούστου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνάει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας και κατά συνέπεια θα δείτε τις προσπάθειές σας να αναγνωρίζονται και να φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Με την αυξημένη ευφράδειά σας θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα, ενώ εύνοια αναμένεται και σε επαγγελματικά θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Τέλος, η έναρξη μιας νέας μελέτης αυτό το διάστημα, μπορεί να σας ανοίξει λαμπρές προοπτικές που θα εξασφαλίσουν το επαγγελματικό σας μέλλον.

Υδροχόος

Στις 30 Αυγούστου εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό ένα ζώδιο απόλυτα συμβατό με το δικό σας. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Η συγκεκριμένη διέλευση προβλέπεται εξαιρετικά θετική για σας, καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε ζητήματα που δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλατε και να υλοποιήσετε πολλά όνειρά σας.

Θέματα ή άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, μπορούν να σας ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να σας οδηγήσει σε μια άλλη χώρα. Ο Ερμής πρόκειται να επηρεάσει έτσι κι αλλιώς και την αισθηματική σας ζωή, και αν διατηρείτε ήδη μια σοβαρή σχέση ίσως τώρα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας θα ξεκινήσει με γερές και σταθερές βάσεις. 

Ιχθείς

Στις 30 Αυγούστου περνάει ο Ερμής στον Ζυγό και τον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σας, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας, καθώς με τη λογική που θα σας παρέχει ο Ερμής, θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη σε υποχρεώσεις που εκκρεμούν και σε έξοδα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Με έναν καλό σχεδιασμό μπορείτε όχι μόνο να απεμπλακείτε από τα προβλήματα, αλλά και να δημιουργήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σας ώστε αφενός να βελτιώσετε το επίπεδο της ζωής σας και αφετέρου να μπορείτε να είστε πιο συνεπείς στο μέλλον.

Αν σκέφτεστε τυχόν επενδύσεις, το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό, καθώς ο Ερμής θα σας προστατέψει από λάθη και παγίδες (όχι κατά την ανάδρομη πορεία του από τις 27/9 έως τις 19/10). Τέλος, εύνοια αναμένεται σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας, ενώ αν σας απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, μπορείτε τώρα να την αποκαταστήσετε.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.