Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 8-14 Ιουλίου 2019

εβδομαδιαίες προβλέψεις 8-14 Ιουλίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 8-14 Ιουλίου 2019

 

Κριός

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από την Δευτέρα, προκαλεί καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Δεν συνιστώνται υπογραφές σημαντικών εγγράφων και  βιαστικές κινήσεις. Από την θετική πλευρά είναι πιθανό να επιλυθούν κάποια οικογενειακά ζητήματα ή να αναζωπυρωθεί ένας παλιός έρωτας μέχρι τις 2 Αυγούστου. Την Τρίτη, ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Άρη, μια όψη που θα επιβραδύνει κάποια δημιουργικά σας σχέδια. Καλό είναι να μην πιέζετε τις καταστάσεις καθώς την ίδια μέρα διαμορφώνεται και η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου που μπορεί να επιφέρει σοβαρές διαφωνίες και προβλήματα με ανωτέρους σας. Ιδιαίτερα δύσκολη μέρα θεωρείται και η Πέμπτη καθώς το τετράγωνο Άρη – Ουρανού σηματοδοτεί απρόσμενες οικονομικές απώλειες αλλά και συναισθηματικές εκρήξεις. Το Σάββατο μπορείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, την Κυριακή ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγετε την πολυκοσμία και να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας.

Ταύρος

Το σπίτι και η οικογένεια αρχίζουν να σας απασχολούν πιο έντονα αυτή την εβδομάδα. Ο ανάδρομος Ερμής στον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας μπορεί να σας δημιουργήσει μια νοσταλγία για άτομα που έχετε να δείτε καιρό, να σας παρακινήσει να κάνετε κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σας ή ακόμα και να αναζητήσετε μια νέα στέγη. Μέχρι τις 2 Αυγούστου είναι επίσης πιθανό να συναντήσετε άτομα από το παρελθόν που θα επηρεάσουν τις αποφάσεις σας. Στις 11/7 ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, γεγονός που συνιστά να είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την ημέρα καθώς η κρίση σας μπορεί να μην είναι σωστή. Το Σαββατοκύριακο μπορείτε να επικοινωνήσετε με αγαπημένα πρόσωπα, προσπαθήστε ωστόσο να είστε σαφείς ώστε να αποφευχθούν πιθανές παρεξηγήσεις. 

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τη Δευτέρα, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει αναποδιές και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και την επικοινωνία σας. Αποφύγετε να αγοράσετε ηλεκτρικές / ηλεκτρονικές συσκευές μέχρι τις 2 Αυγούστου, να υπογράψετε σημαντικά έγγραφα ή να κάνετε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και το τετράγωνο Άρη – Ουρανού την Πέμπτη που μπορεί να σας κάνει περισσότερο οξύθυμους και να προκαλέσει σοβαρές συγκρούσεις με τους γύρω σας. Αποφύγετε περιττές εντάσεις και προφυλαχτείτε από κρυφούς εχθρούς που προσπαθούν να σας βλάψουν. Το Σαββατοκύριακο προτεραιότητα έχουν οι σχέσεις σας και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο κυρίως αν αφήσετε τα προσωπικά σας προβλήματα στην άκρη. 

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή που σηματοδοτεί αλλαγές στα οικονομικά σας. Μέχρι και τις 2 Αυγούστου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στα έσοδά σας και δεν συνιστώνται οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Από την θετική πλευρά ωστόσο μπορείτε τώρα να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν  εδώ και καιρό. Μια δύσκολη μέρα για τα οικονομικά σας μπορεί να αποδειχθεί και η Πέμπτη, καθώς με το τετράγωνο Άρη – Ουρανού, δύσκολα θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Καλό είναι αυτές τις μέρες να αποφύγετε κάθε είδους συναλλαγή. Αντίθετα, το Σάββατο η Σελήνη σας βοηθά να αποκαταστήσετε τις ζημιές, να αυξήσετε την πελατεία σας και να εισπράξετε μεγάλα κέρδη. Αφιερώστε την Κυριακή στο σύντροφό σας και αν είναι εφικτό οργανώστε μια σύντομη απόδραση για τους δυο σας. 

Λέων

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο. Μέχρι και τις 2 Αυγούστου θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στην προσωπική σας εμφάνιση, να αλλάξετε το στυλ σας ή να ξεκινήσετε μια διατροφή που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από περιττά κιλά. Αυτό το διάστημα ωστόσο, καλό είναι να προσέχετε τα λόγια σας και τα οικονομικά σας ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις και απώλειες. Από την θετική πλευρά, μπορείτε να προσεγγίσετε άτομα με τα οποία έχετε παρεξηγηθεί και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού στις 11/7 συνιστά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη δουλειά σας καθώς μπορεί να δημιουργηθούν απρόσμενα προβλήματα και αναταραχές. Κρατήστε δυνάμεις για το Σαββατοκύριακο που προβλέπεται έντονο, περιπετειώδες και με πολλές ερωτικές προκλήσεις. 

Αστρολογική Ατζέντα – Ιούλιος 2019

Παρθένος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά την Δευτέρα εγκαινιάζει μια περίοδο  ασυνήθιστης εσωστρέφειας. Χωρίς να αποσυρθείτε από την ενεργό δράση, θα αρχίσετε να εκτιμάτε και να αναλύετε περισσότερο την κάθε κατάσταση και να “κρατάτε” για τον εαυτό σας γεγονότα που θεωρείτε ότι χρειάζονται περισσότερη διερεύνηση. Αυτή η τακτική θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε και πιθανά δικά σας λάθη και να τα διορθώσετε. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού την Πέμπτη σας παροτρύνει να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις ωστόσο σύντομα θα διαπιστώσετε ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες καλές προθέσεις με σας. Έτσι είναι πιθανό να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με νομικά ζητήματα. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, ευνοεί την ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια. 

Ζυγός

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά την Δευτέρα στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το φαινόμενο θα προκαλέσει αλλαγές στο φιλικό περιβάλλον αλλά και στους στόχους σας. Μέχρι τις 2 Αυγούστου είναι πιθανό να διακόψετε κάποιες φιλίες που δεν σας ικανοποιούν ή να αποκαταστήσετε σχέσεις με φίλους από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται επίσης κάποια άτομα να σας επηρεάσουν με τις απόψεις τους και να σας κατευθύνουν σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια. Καλό θα είναι να διερευνήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει αλλά να μην κάνετε νέα ξεκινήματα αυτό το διάστημα. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού στις 11/7  σηματοδοτεί κάποιες οικονομικές δυσκολίες γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγετε δανειοληψίες και συναλλαγές αυτές τις μέρες. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται εξαιρετικά θετικό για σας και θα σας ωφελήσει αν μπορέσετε να αποδράσετε από το κλεινόν άστυ. 

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή που πρόκειται να δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στον τομέα της καριέρας σας. Μέχρι και τις 2 Αυγούστου, έχετε να σκεφτείτε πολλά πράγματα σχετικά με την πορεία σας και να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια κάποια κρυφά ταλέντα σας τα οποία θα θελήσετε να αξιοποιήσετε. Ωστόσο, δεν συνιστάται να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα αυτό το διάστημα. Δυσκολίες αναμένονται στον αισθηματικό τομέα, καθώς ο Ουρανός που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Άρη στις 11 του μήνα. Η όψη αυτή θα κυριαρχεί όλη την ερχόμενη εβδομάδα γι’ αυτό καλό είναι να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, να μην είστε απαιτητικοί και να μην πιέζετε τον σύντροφό σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους είναι καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι σε”πολλά υποσχόμενες” γνωριμίες.  Σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας αναμένεται το Σαββατοκύριακο. 

Τοξότης

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την Δευτέρα και προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια σε προγραμματισμένα ταξίδια. Ίσως αυξημένες υποχρεώσεις σας αναγκάσουν να αναβάλλετε για λίγο τις διακοπές σας. Ωστόσο η συγκεκριμένη θέση του Ερμή ευνοεί το ζώδιό σας κι αυτό σημαίνει ότι οι οποιεσδήποτε καθυστερήσεις μπορεί να λειτουργήσουν προς όφελός σας. Υπάρχει επίσης περίπτωση να δεχτείτε απρόσμενες προσκλήσεις που θα σας ξεσηκώσουν έστω και την τελευταία στιγμή. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 11/7 πρόκειται να δημιουργήσει ανατροπές στα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια ανέλπιστη πρόταση από μακριά που θα σας ανοίξει νέες προοπτικές. Εξαιρετικά θετικό αναμένεται το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την θετική επιρροή για να διασκεδάσετε όπου και όπως επιθυμείτε. 

Αιγόκερως

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 8 του μήνα, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά σας αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις ή συνεργασίες. Μέχρι και τις 2 Αυγούστου έχετε να σκεφτείτε πολλά σχετικά με την διαχείριση των πόρων σας αλλά και σχετικά με την πορεία της σχέσης σας (αν έχετε). Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού στις 11/7 μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό, καθώς τα προβλήματα πιθανότατα θα διογκωθούν και θα αναγκαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αν αυτό κρίνεται απαραίτητο, θα πρέπει να εξετάσετε όλους τους παράγοντες και τις λεπτομέρειες ώστε να μην μετανιώσετε. Η διαίσθησή σας θα παίξει σημαντικό ρόλο χάρη στο τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σας βοηθά να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να προσελκύσετε ενδιαφέροντα άτομα. 

Υδροχόος

Οι σχέσεις σας απορροφούν το ενδιαφέρον σας την εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς ο Ερμής ήδη από την Δευτέρα ξεκινά την ανάδρομη πορεία στον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας. Μέχρι και τις 2 Αυγούστου τα γεγονότα θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση που διατηρείτε ή αν η απόφαση να διακόψετε πρόσφατα μια σχέση ήταν τελικά σωστή. Έτσι, μια επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα. Αντίθετα, σε προβληματικές σχέσεις που διατηρούνται, τα προβλήματα θα έρθουν στην επιφάνεια και πολύ δύσκολα θα αποτραπεί ο χωρισμός. Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Ουρανός με τον Άρη την Πέμπτη, σηματοδοτεί προβλήματα στα επαγγελματικά σας. Αυτά μπορεί να συνδέονται με την αισθηματική σας ζωή και δεν αποκλείεται κάποια αλλαγή (π.χ. μετάθεση) που θα σας απομακρύνει από το σύντροφό σας. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται ευχάριστο με παρέα φίλων ή και του συντρόφου σας.

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τομέα της εργασίας σας. Μέχρι και τις 2 Αυγούστου είναι πιθανό να προκύψουν διαφωνίες και παρεξηγήσεις με συναδέλφους και καλό είναι να αποφύγετε ρήξεις. Επιπλέον ίσως εντοπίσετε κάποια λάθη σας και κάνετε αλλαγές που θα διευκολύνουν την πρόοδό σας. Αλλαγές επίσης μπορεί να κάνετε στην καθημερινότητά σας ή και στην εμφάνισή σας. Εάν έχετε προσπαθήσει στο παρελθόν να εφαρμόσετε ένα πρόγραμμα χωρίς επιτυχία, ίσως με τον ανάδρομο Ερμή το καταφέρετε.  Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 11/7, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας αλλά και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας και παρόλο που ευνοεί περισσότερο τα επαγγελματικά σας, σας βοηθά να λάμψετε όπου κι αν βρεθείτε. 

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *