Αύγουστος 2019 – Αστρολογική Ατζέντα

Αύγουστος 2019
Περιεχόμενα hide
1 Αύγουστος 2019
1.2 Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019
1.6 Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019
1.7 Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019
1.8 Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019
1.12 Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019
1.22 Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019
1.23 Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019
1.26 Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019
1.30 Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Αύγουστος 2019 

Πλανητικές Όψεις

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

02.54 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

06.12 Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μας γεμίζει δημιουργική ενέργεια και βοηθά να αναδείξουμε τα ταλέντα μας. Είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα αλλά και για καινούργιες σχέσεις. Καλό είναι ωστόσο να αποφύγουμε τον υπέρμετρο εγωισμό που μπορεί να βγάλει αυτό το φεγγάρι.

06.57 Ερμής σε ορθή πορεία. Ο Ερμής επιστρέφει στην κανονική του πορεία γεγονός που βάζει τέλος σε εμπόδια και καθυστερήσεις. 

15.53 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

23.48 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

13.00 Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό. Δυσμενής όψη για σχέσεις και οικονομικά. Προβληματικές σχέσεις μπορεί να τελειώσουν οριστικά για ασήμαντους λόγους. Νέες γνωριμίες και σχέσεις δεν εγγυώνται διάρκεια. Ρήξεις και σε φιλικές σχέσεις ή συνεργασίες. Οικονομικές δυσκολίες.

16.20 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

02.50 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

15.39 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

17.03 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

21.30 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

02.35 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

07.27 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χαρίζει εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

16.30 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις μας όπου προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την αρμονία. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

09.00 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

13.25 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

16.27 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

17.46 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

03.51 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

05.26 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

10.36 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

18.31 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε επίσης πιο μυστικοπαθείς.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

05.55 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό δημιουργούνται ατυχήματα και εντάσεις κυρίως επειδή είμαστε ιδιαίτερα υπερβολικοί και φανατικοί στις απόψεις μας. Συχνές εναλλαγές διάθεσης.

10.31 Ήλιος τρίγωνο με Δία. Όψη που βοηθά στην λύση προβλημάτων και εγγυάται την επιτυχία. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Σχέσεις που ξεκινούν αυτή την ημέρα, έχουν άριστες προοπτικές.

17.01 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

20.31 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

21.02 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

02.15 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

07.53 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

12.16 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

17.58 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

23.28 Αφροδίτη τρίγωνο με Δία. Θετική όψη που ευνοεί όλες τις σχέσεις και ιδιαίτερα τις αισθηματικές. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να προχωρήσουν σε επισημοποίηση. Η όψη επιπλέον ευνοεί οικονομικές υποθέσεις και μας παρακινεί να ξοδέψουμε χρήματα για απολαύσεις.

23.35 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση, ευνοούνται.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Η σημερινή μέρα δεν έχει κάποια σημαντική όψη. Δεδομένου ότι η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, μπορεί να χαρακτηριστεί ευνοϊκή.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

02.25 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Όψη που μπορεί επίσης να φέρει οικονομικά οφέλη.

05.19 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

07.39 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

09.12 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε και να πέσουμε θύματα.

22.50 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

07.50 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

16.38 Δίας σε ορθή πορεία. Η ορθή πορεία του Δία ενδείκνυται για την έναρξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

20.37 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

22.46 Ερμής στον Λέοντα. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 29 του μήνα. Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και περιπετειώδεις. Είναι ιδανική περίοδος για διασκεδάσεις, φλερτ και διακοπές.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

05.27 Ουρανός σε ανάδρομη πορεία. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού πρόκειται να δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα καθώς ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο. Ίσως υπάρξει κρίση στις χρηματοπιστωτικές αγορές παγκοσμίως. Επίσης είναι πιθανά ατυχήματα ή και σεισμοί. Κίνδυνος και από ηλεκτρισμό.

12.53 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο (έκλειψη). Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν αποστάσεις ή χωρισμοί. *Η σύνοδος αυτή στην πραγματικότητα είναι έκλειψη, γεγονός που της δίνει περισσότερη δυναμική. Ίσως υπάρξουν προβλήματα με ηλικιωμένα άτομα ενώ καλό είναι να αποφεύγονται οικονομικές συναλλαγές και δανειοληψίες.

18.58 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

01.11 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

18.35 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία των συλλογικών δραστηριοτήτων.

23.33 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

07.47 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών.

09.07 Ήλιος σύνοδο με Αφροδίτη. Όψη που μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα. Είμαστε περισσότερο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και προσελκύουμε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

23.37 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

15.29 Πανσέληνος στον Υδροχόο. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σχηματίζει στενή αντίθεση με την Αφροδίτη αλλά και τον Άρη, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς τις σχέσεις. Το διάστημα αυτό η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία γίνεται πιο έντονη και κάθε είδους πίεση ή ζήλια μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες εξελίξεις. Για τους αδέσμευτους η ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργία σχέσης με καταπιεστικά άτομα. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές. 

16.16 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη.  Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

Ανάδρομοι Πλανήτες 2019

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

04.02 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

06.49 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ιχθύ όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

20.07 Ερμής τετράγωνο με Ουρανό. Όψη που προκαλεί εκνευρισμό και επιπολαιότητα και μας κάνει επιρρεπείς σε ατυχήματα και τσακωμούς. Κυκλοθυμία και στρες. Αποκαλύψεις και δυσάρεστα ή απρόσμενα νέα. 

20.11 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

12.17 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή συνιστά προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό. Προσοχή και σε σπατάλες.

12.36 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

19.08 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και είναι επιθυμητή η μοναξιά.

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

01.34 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

08.18 Άρης στην Παρθένο. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο μας δίνει ισχυρή πνευματική ενέργεια και ώθηση να πετύχουμε στόχους με πρακτικούς χειρισμούς. Συνιστάται να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητές μας και να εργαστούμε μεθοδικά ώστε να αποκομίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. 

19.33 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο ζώδιο του Άρη, μας κάνει νευρικούς και ευέξαπτους αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

18.41 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις, ειδήσεις και ταξίδια.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

00.56 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

00.58 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

13.53 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

03.01 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

07.06 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

07.37 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις και υλική ασφάλεια. Τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να μας προσθέσουν βάρος.

11.33 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε σε ό,τι κάνουμε.

12.06 Αφροδίτη στην Παρθένο. Η Αφροδίτη στο περιβάλλον του Ερμή κάνει τη σκέψη μας πιο αναλυτική και κριτική. Το διάστημα αυτό οι ενέργειές μας είναι περισσότερο στραμμένες σε επαγγελματικούς στόχους. Στον αισθηματικό τομέα είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί καθώς η λογική υπερισχύει των συναισθημάτων. 

13.05 Ερμής τρίγωνο με Δία.  Όψη που φέρνει αισιοδοξία, χαρά και ευστροφία. Ευνοϊκή για συζητήσεις και συμφωνίες καθώς και για απόκτηση γνώσεων.

20.33 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

11.57 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

16.22 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και την κυκλοφορία.

18.23 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

00.33 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

13.02 Ήλιος στην Παρθένο. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο σηματοδοτεί το τέλος των διακοπών και την επιστροφή στην ρουτίνα. Με ανανεωμένη διάθεση επιστρέφουμε στα καθήκοντά μας.

17.34 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

17.56 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

23.17 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

00.19 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

20.05 Αφροδίτη σύνοδο με Άρη. Οι αιώνιοι εραστές του ζωδιακού δημιουργούν ένα ερωτικό κλίμα που ευνοεί την ανανέωση των σχέσεων. Αυξημένη πιθανότητα για δημιουργία νέων σχέσεων ή και αποκατάσταση παλιών. 

20.53 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα στις οικονομικές, οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

02.17 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

09.58 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

00.05 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

04.33 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας των στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

08.59 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

10.44 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

11.27 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

18.38 Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό. Εξαιρετικά θετική όψη που ευνοεί όλες τις σχέσεις. Μπορεί να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες ή να δημιουργηθούν νέες φιλίες. Κυριαρχεί το στοιχείο του ξαφνικού και του απρόβλεπτου γι’ αυτό είναι πιθανές ευχάριστες εκπλήξεις. Καινούργιες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν και για οικονομικά κέρδη.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

00.45 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Όψη που προκαλεί εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες και χωρισμούς.

06.28 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

11.55 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

02.53 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

13.30 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

13.53 Άρης τρίγωνο με Ουρανό. Εξαιρετική όψη που φέρνει λαμπρές ιδέες στον επαγγελματικό ή και οικονομικό τομέα. Θετική μέρα για νέα ξεκινήματα, αλλαγές που θα φέρουν νέα ευημερία και επίλυση σοβαρών προβλημάτων. 

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

03.07 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

10.48 Ερμής στην Παρθένο. Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου είναι ιδανική για να αναλάβουμε νέα καθήκοντα, να εντοπίσουμε λάθη που εμποδίζουν την πρόοδο και να εργαστούμε με μεθοδικότητα ώστε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα. 

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

02.57 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

05.22 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Θετική ώρα για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

06.14 Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό. Θετική όψη που ευνοεί τις πρωτοποριακές εργασίες και την καινοτομία. Υπάρχει  πιθανότητα ξαφνικού ταξιδιού ή απρόσμενης συνάντησης. Οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.

13.09 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

13.37 Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Η δεύτερη Νέα Σελήνη του μήνα, διαμορφώνεται στο ζώδιο της Παρθένου και σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Άρη και ακριβές τρίγωνο με τον Ουρανό. Είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα και φέρνει ευκαιρίες τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον συναισθηματικό. 

15.15 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

21.13 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

01.14 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

02.39 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

06.35 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Μια δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

11.46 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *