Αφροδίτη στον Ταύρο – Τονωτική ένεση στον έρωτα και τα οικονομικά

Αφροδίτη στον Ταύρο

Αφροδίτη στον Ταύρο – Τονωτική ένεση στον έρωτα και τα οικονομικά

Στις 15 Μαΐου περνά η Αφροδίτη στον Ταύρο – το ζώδιο που κυβερνά –  όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό που θα ευνοήσει τις σχέσεις καθώς και θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά, την διασκέδαση, τις τέχνες αλλά και τα οικονομικά. Όλοι μας θα αναζητούμε περισσότερη αρμονία και θα κάνουμε τα πάντα για να την εξασφαλίσουμε. Η αρμονία και η ισορροπία θα πλανάται γενικά στην ατμόσφαιρα ειδικά όταν η Αφροδίτη σχηματίζει θετικές όψεις. Οι γνωριμίες θα είναι πολλές και οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή τη περίοδο θα είναι σταθερές και αρμονικές. Βελτίωση θα παρουσιαστεί επίσης και στις σχέσεις που ήδη υπάρχουν. Ανάλογη βελτίωση θα σημειωθεί σε οικονομικές υποθέσεις και πολλοί θα καταφέρουν τώρα, να εξισορροπήσουν τα έσοδα με τα έξοδά τους.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Κριός

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 8 Ιουνίου.Το διάστημα αυτό  είναι ιδανικό για να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας και να εξασφαλίσετε την οικονομική αλλά και την συναισθηματική ασφάλεια. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια αύξηση εσόδων που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πράγματα που έχει στερηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο μιας επένδυσης που θα σας αποφέρει μακροπρόθεσμα κέρδη. Ανάλογη εύνοια θα υπάρξει και στον αισθηματικό τομέα, καθώς η Αφροδίτη κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σας. Έτσι, μπορεί να δείτε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας να αναθερμαίνεται και να γίνεται πιο τρυφερός μαζί σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας θα σας προσφέρει μεγάλη ασφάλεια.

Ταύρος

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 8 Ιουνίου και θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να υιοθετήσετε ένα νέο στυλ που θα μαγνητίσει πολλά βλέμματα καθώς η η γοητεία σου θα είναι αυξημένη. Η Αφροδίτη δεν θα βελτιώσει μόνο την εμφάνισή σας αλλά και την ψυχολογία σας. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να αναδείξετε καλύτερα τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σας και να συμμετάσχετε σε ευχάριστες δραστηριότητες. Όσον αφορά στις σχέσεις σας θα υπάρξει περισσότερος ρομαντισμός και τρυφερότητα, ενώ αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον ενός αξιόλογου προσώπου.

Δίδυμοι

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ταύρο και τον 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, πρόκειται να σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 8 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό, θα νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας και να μείνετε στο περιθώριο προκειμένου να αξιολογήσετε την συναισθηματική σας ζωή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα απομακρυνθείτε από τους φίλους σας ή τους οικείους σας, αντίθετα θα θελήσετε να τους προσφέρετε ανιδιοτελώς την βοήθειά σας, χωρίς όμως να τους απασχολήσετε με τα δικά σας προβλήματα ή να ζητήσετε τη συμβουλή τους. Δεν αποκλείεται επίσης να προβληματιστείτε για έναν έναν έρωτα ο οποίος για κάποιο λόγο πρέπει να μείνει κρυφός για λίγο διάστημα. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά προτού ενδώσετε σε έναν παράνομο πειρασμό.

Καρκίνος

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ταύρο και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 15 Μαΐου, φέρνει στο προσκήνιο την κοινωνική σας ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να συνδεθείτε πιο στενά με φίλους και γνωστούς που έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Μέχρι και τις 8 Ιουνίου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας με τη βοήθεια σημαντικών ατόμων. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ταύρο αυξάνει την κοινωνικότητά σας αυτό το διάστημα, γεγονός που  σας βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες και να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον επίσης θα βρουν διέξοδο οι συναισθηματικές σας αναζητήσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να βρείτε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φιλικού σας προσώπου.

Λέων

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ταύρο και το ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 8 Ιουνίου, ανοίγει τον δρόμο για την επαγγελματική σας καταξίωση. Το διάστημα αυτό οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν και θα λάβετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που σας αξίζουν. Όσοι από εσάς αναζητάτε μια καινούργια εργασία, καλό θα είναι αυτό το διάστημα να στείλετε βιογραφικά ή να συμμετάσχετε σε συνεντεύξεις, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν αξιόλογες ευκαιρίες. Όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, τώρα μπορείτε να συναντήσετε τον έρωτα μέσα στο  επαγγελματικό σας περιβάλλον, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά και την ψυχολογία σας. Εύνοια θα υπάρξει και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς η σχέση με τα μέλη της οικογένειάς σας θα βελτιωθεί. Αν υπάρχει ένα ηλικιωμένο μέλος που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, την περίοδο αυτή θα αποκατασταθεί.

Παρθένος

Στις 15 Μαΐου, η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο για σας. Έτσι, μέχρι και τις 8 Ιουνίου, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε ξένους τόπους, να γνωρίσετε άτομα που έρχονται από μακριά ή να ξεκινήσετε μια καινούργια εκπαίδευση που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε ή θα ζήσετε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος με τον σύντροφό σας που θα τονώσει τον έρωτά σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορείτε να  δημιουργήσετε μια νέα σχέση αυτό το διάστημα, που θα εξελιχθεί σοβαρά με το πέρασμα του χρόνου. Τέλος, κάποιοι από σας ίσως αποφασίσετε να εγκατασταθείτε για κάποιο διάστημα στο εξωτερικό είτε για να ζήσετε τον έρωτά σας, είτε για να αναλάβετε μια σημαντική δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Πώς να προσελκύσετε χρήματα

Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 15 Μαΐου και σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα μέσα από κεφάλαια τρίτων, δώρα, ανταμοιβές, ή ακόμα και από ένα τυχερό παιχνίδι. Καλό είναι λοιπόν μέχρι και τις 8 Ιουνίου να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Επιπλέον, αυτή την περίοδο η Αφροδίτη θα τονώσει τον ερωτισμό σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή να αποκαταστήσετε μια σχέση που έχει κλονιστεί. Αν είστε αδέσμευτοι, δύσκολα θα αντισταθείτε σε έναν πειρασμό που σας περιτριγυρίζει. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να μην γίνετε υπερβολικά κτητικοί προς το ταίρι σας, ώστε να μην διαταραχθεί η αρμονία.

Σκορπιός

Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 8 Ιουνίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας ενώ θα γίνετε πιο ρομαντικοί και συγκαταβατικοί κι αν είναι απαραίτητο θα κάνετε κάποιες υποχωρήσεις προκειμένου να αποκαταστήσετε την αρμονία.  Αν μάλιστα η σχέση σας δεν έχει επισημοποιηθεί, ίσως διαπιστώσετε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε αποφάσεις. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, αυτό το διάστημα θα κάνετε νέες γνωριμίες με θετικές προοπτικές, παρόλο που ίσως χρειαστεί να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια στην αρχή.

Τοξότης

Στις 15 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με την δουλειά σας, η οποία θα σας προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις και αυξημένα έσοδα, ειδικά αν δεν παρασυρθείτε από την φύση της Αφροδίτης που αγαπάει την καλοπέραση και την τεμπελιά. Αν αναζητάτε μια καινούργια εργασία καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο αυτό το διάστημα, καθώς είναι εύκολο να βρείτε κάτι που θα σας ταιριάξει απόλυτα. Επιπλέον, μαζί με τη νέα εργασία η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σας φέρει και τον έρωτα ειδικά αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου. Με την ανανεωμένη ψυχολογία σας θα ασχοληθείτε περισσότερο και με την προσωπική σας εμφάνιση και θα πετύχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αιγόκερως

Στις 15 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στον πιο ευνοϊκό οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό θα είναι ιδιαίτερα θετικό για σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε, να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας, να ψυχαγωγηθείτε και να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Παρόλο που πρόκειται για μια περίοδο «χαλάρωσης», είναι πιθανό ένα σημαντικό όφελος και στα επαγγελματικά σας, ειδικά αν εργάζεστε στον καλλιτεχνικό τομέα, ή είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Δεν αποκλείεται επίσης, ένας νέος έρωτας που θα δημιουργηθεί αυτό το διάστημα, με την πάροδο του χρόνου να βοηθήσει στην επαγγελματική σας αναρρίχηση. Τέλος, κάποιοι από σας, μπορεί να αποκτήσετε το πρώτο παιδί σας, γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Υδροχόος

Στις 15 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το οικιακό σας περιβάλλον και να κάνετε κάποιες αλλαγές που σκέφτεστε. Η ανανέωση του χώρου σας θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σας, και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, κυρίως αν ασχοληθείτε προσωπικά με την διαμόρφωση, τα χρώματα, τα έπιπλα και βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, η αναζήτηση του νέου σπιτιού σας, θα αποτελέσει μια ευχάριστη διαδικασία που θα γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο σας. Αν πάλι σκέφτεστε μια αγοραπωλησία, μπορεί να ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται – όσοι είστε ελεύθεροι – να βρείτε τον έρωτα μέσα από μια οικογενειακή συγκέντρωση.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 15 Μαΐου θα αποδειχθεί αρκετά θετική για σας. Μέχρι και τις 8 Ιουνίου που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, θα είστε περισσότερο επικοινωνιακοί, θα προκύψουν ευκαιρίες για ταξίδια, θα περάσετε περισσότερο χρόνο με συγγενικά σας πρόσωπα ενώ θα γνωρίσετε και καινούργια ενδιαφέροντα άτομα. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Ιχθείς, μια από αυτές τις γνωριμίες μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα, με τον οποίο θα ταιριάξετε απόλυτα. Αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, η επικοινωνία σας με τον σύντροφό σας θα γίνει πιο ουσιαστική αυτή την περίοδο και κάποιες σύντομες αποδράσεις, θα τονώσουν τον έρωτά σας. Παρόλο που το πρόγραμμά σας μπορεί να είναι περισσότερο φορτωμένο τώρα, οι δραστηριότητες με τις οποίες θα ασχοληθείτε θα είναι σε γενικές γραμμές ευχάριστες και επιπλέον θα σας αποφέρουν σημαντικά έσοδα.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *