Μάιος 2023 Αστρολογική Ατζέντα

Μάιος 2023

Μάιος 2023 Αστρολογική Ατζέντα – αναλυτικά όλες οι πλανητικές όψεις για κάθε μέρα. Προγραμματίστε τις δουλειές σας κατάλληλα ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μάιος 2023 – Πλανητικε΄ς Όψεις

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

10.38 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. ​​Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

12.08 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

20.11 Πλούτωνας ανάδρομος. Ο Πλούτωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Είναι καλό αυτό το διάστημα να επιστρέψουμε σε ξεχασμένα παλιά πρότυπα που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα. 

20.31 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

02.28 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Όψη που αυξάνει τις πνευματικές δυνάμεις, τη μνήμη και τις ρητορικές ικανότητες και ευνοεί τη συγκέντρωση. Έντονο ενδιαφέρον για λογοτεχνικές δραστηριότητες ή συζητήσεις.

02.53 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απάτες. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 02.54 έως 09.08

09.09 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

09.51 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Δεν πραγματοποιούνται σημαντικές όψεις σήμερα. Η ημέρα χρειάζεται προσοχή καθώς υπάρχει τάση για φιλονικίες ή/και ατυχήματα.

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

00.10 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

10.54 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

12.17 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 12.16 έως 17.31

17.32 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη από τον Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί επίσης να είστε πιο μυστικοπαθείς. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

18.12 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

20.40 Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Έντονα συναισθήματα και υπερβολική ευαισθησία που μπορεί να μας παρασύρουν σε απαγορευμένους ερωτικούς πειρασμούς. Αυξημένη τάση για παράνομες δραστηριότητες αλλά και ξέφρενες διασκεδάσεις που μπορούν να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις. Καλό είναι να αποφεύγεται η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών.

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

03.53 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

07.03 Αφροδίτη εξάγωνο με Δία. Όψη που βοηθά στην αρμονία των σχέσεων και ευνοεί οικονομικά θέματα. Έτσι, η μέρα είναι ιδανική για να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα ή να προγραμματίσετε ψυχαγωγικές ή κοινωνικές δραστηριότητες. Η όψη επίσης μπορεί να φέρει ερωτική γνωριμία με άτομο διαφορετικής εθνικότητας / θρησκείας / κουλτούρας. 

10.15 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να μην είστε αντικειμενικοί. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

20.34 Πανσέληνος στον Σκορπιό – Έκλειψη Σελήνης. Η πανσέληνος – έκλειψη διαμορφώνεται στις 15 μοίρες του Σκορπιού και πρόκειται να προκαλέσει βαθιά συναισθήματα. Η στενή συμμετοχή του Ουρανού μπορεί να αναδείξει γεγονότα απρόβλεπτα και απρόσμενα. Σε προσωπικό επίπεδο αναμένονται αλλαγές για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λεόντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) ειδικά σε όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 2/2, 5/5, 6/8 και 6/11. Διαβάστε περισσότερα για τις εκλείψεις εδώ

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

03.13 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

08.51 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

17.38 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Σελήνη σε κενό πορείας από 17.39 έως 23.03

23.04 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες θα είστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

23.41 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

09.12 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

17.25 Αφροδίτη στον Καρκίνο. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό θα παρατηρηθεί βελτίωση σε οικογενειακά θέματα ενώ ευνοούνται οι ανακαινίσεις σπιτιών, οι αγορές επίπλων, οικιακών συσκευών και διακοσμητικών καθώς και η περιποίηση του κήπου. Οι σχέσεις που δημιουργούνται αυτό το διάστημα έχουν πιθανότητες επισημοποίησης. 

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

21.22 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

23.28 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 8/5 23.29 έως 9/5 02.32

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

02.33 Σελήνη στον Αιγόκερω. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, είστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί. Το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων. Οι στόχοι όσο υψηλοί κι αν είναι επιτυγχάνονται χάρη στην προσπάθεια και την υπομονή.

05.20 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη.  Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

12.39 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

14.28 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

22.56 Ήλιος σύνοδο με Ουρανό. Αντιφατική όψη που μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά ή θετικά ανάλογα με το τι επηρεάζει στο προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός. Στην αρνητική έκφραση θα υπάρξουν απροσδόκητες καταστάσεις που μας βγάζουν από το πρόγραμμά μας, ενώ στη θετική της έκφραση μπορεί να συμβούν απρόσμενα θετικές εξελίξεις, νέες γνωριμίες και συζητήσεις που ανοίγουν νέους δρόμους.

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

10.32 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

19.38 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

00.03 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

02.52 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Σελήνη σε κενό πορείας αό 02.53 έως 05.04

05.05 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

05.40 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

15.45 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

11.42 Ερμής εξάγωνο με Κρόνο. Η όψη αυτή ενισχύει τη μνήμη και την ικανότητα συγκέντρωσης. Μπορούμε να αναλάβουμε σοβαρές ευθύνες και να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία. 

13.12 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

17.28 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

05.44 Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη. Αρμονική συνύπαρξη λογικής και συναισθήματος. Ιδανική όψη για αισθηματικές ή οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες καθώς και νέες γνωριμίες με άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα. Πιθανά οικονομικά οφέλη ή αποπληρωμή χρεών. Κατάλληλη μέρα για αγορά δερμάτινων ειδών (παπούτσια, τσάντα κ.λπ.)

06.15 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Σελήνη σε κενό πορείας από 06.16 έως 07.38

07.39 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο που βοηθά στην ονειροπόληση. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική, χημεία.

09.57 Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο. Όψη που ενισχύει τη σταθερότητα στις σχέσεις καθώς και σε οικονομικά ζητήματα. Πίστη και ειλικρίνεια που βοηθούν στην δημιουργία εμπιστοσύνης. Ικανοποίηση σε επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Η συγκεκριμένη όψη επίσης μπορεί να φέρει φίλους ή εραστές από το παρελθόν στο δρόμο σας. Αν πρόκειται για παλιούς έρωτες ίσως υπάρξει αναβίωση της σχέσης

17.43 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

18.12 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει ψυχρότητα, αποστάσεις ή και χωρισμοί. 

18.50 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας, είστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορείτε να πετύχετε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

16.22 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

00.17 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

05.30 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Θετική διάθεση και αυξημένη ενέργεια που σας παροτρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

05.56 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

Σελήνη σε κενό πορείας από 05.57 έως 10.55

06.17 Ερμής σε ορθή πορεία.  Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και βάζει τέλος σε εμπόδια και καθυστερήσεις. Ωστόσο μέχρι και το τέλος του μήνα βρίσκεται σε στατική κίνηση, οπότε καλό είναι να περιμένετε λίγο ακόμα προτού κάνετε σημαντικές ενέργειες. Αυτές οι μέρες (της στασιμότητας) είναι ιδιαίτερα δυσμενείς για σημαντικά επιχειρήματα που σχετίζονται με τον Ερμή (μετακινήσεις, μεταφορές, εμπόριο, διαπραγματεύσεις, συγγραφή). 

10.56 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη γίνεται πιο “μαχητική”. Έτσι υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Παράλληλα όμως ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. 

11.29 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα.  Έντονη ζωτικότητα και ενεργητικότητα μας επιτρέπουν σημαντικές επιτυχίες. Αύξηση της δημοτικότητας.

16.44 Άρης τρίγωνο με Ποσειδώνα. Οι δράσεις κατευθύνονται περισσότερο από τα συναισθήματα και λιγότερο από τη λογική. Η όψη αυτή ωστόσο είναι θετική για καλλιτεχνικές και δημιουργικές επιδιώξεις.

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

02.41 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

20.20 Δίας στον Ταύρο. Ένα από τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς είναι σίγουρα η είσοδος του ευεργέτη Δία στον Ταύρο. Μετά το μαχητικό ζώδιο του Κριού, ο Δίας περνά στο ζώδιο της Αφροδίτης και εγγυάται περισσότερη “καλοπέραση” και ευημερία ειδικά όταν θα σχηματίζει θετικές όψεις με άλλους πλανήτες. Σε κοσμικό επίπεδο θα επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία και να οδηγήσει σε μια πιο ειρηνική κατεύθυνση.

Σε όλα τα ζώδια θα φέρει θετικές εξελίξεις στον ανάλογο τομέα του ωροσκοπίου τους, πιο ευνοημένα ωστόσο θεωρούνται τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύς).

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

12.10 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 12.11 έως 15.27

15.28 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις. Επιδιώκουμε υλική εξασφάλιση. Υπάρχει ωστόσο τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να αυξήσουν το βάρος μας.

15.47Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη. Ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, να επιλύσετε διαφωνίες και να κάνετε νέα σχέδια. Η ημέρα είναι επίσης κατάλληλη για επίλυση νομικών υποθέσεων, συνάντηση με διοικητικούς φορείς. Γενικότερα οι άνθρωποι προσφέρουν πιο εύκολα την βοήθειά τους. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή αλκοόλ.

16.00 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

02.27 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η όψη δραστηριοποιεί το πνεύμα και το σώμα και σας βοηθά να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

02.57 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

04.11 Δίας τετράγωνο με Πλούτωνα. Μία δύσκολη όψη που μπορεί να αναδείξει ανασφάλειες και αδυναμίες. Από την άλλη αυτή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και να συλλέξουμε τους καρπούς των κόπων μας. 

12.00 Ήλιος εξάγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τις τέχνες, τα θεάματα και τον μυστικισμό. Μας προσδίδει πιο εκλεπτυσμένα συναισθήματα και εκτιμούμε τα όμορφα πράγματα.

12.18 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

02.28 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν. Υπάρχει τάση για δημιουργία νέων σχέσεων ενώ δεν αποκλείεται φιλικές σχέσεις να μετατραπούν σε ερωτικές.

09.40 Ερμής εξάγωνο με Κρόνο. Η όψη αυτή ενισχύει τη μνήμη και την ικανότητα συγκέντρωσης. Μπορούμε να αναλάβουμε σοβαρές ευθύνες και να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία.

16.39 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνετε  περισσότερη κατανόηση στους γύρω σας.

18.53 Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στην τελευταία μοίρα του Ταύρου και βοηθά να μειωθεί η ένταση των περασμένων εκλείψεων. Η διάθεση για καλοπέραση και απολαύσεις θα είναι μεγαλύτερη αυτό το διάστημα. Είναι επίσης κατάλληλη για να ασχοληθούμε με τα οικονομικά μας και να οργανώσουμε ένα πλάνο που θα μας φέρει ευημερία και αφθονία.

20.51 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

Σελήνη σε κενό πορείας από 20.52 έως 21.47

21.48 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή αυξάνει την επικοινωνία το ερχόμενο διήμερο. Νέες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

22.20 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

09.58 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια, απογοήτευση. Κακή διάθεση ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

18.31 Άρης στον Λέοντα. Πολύ θετική θέση για τον Άρη που βοηθά να αναδείξουμε τα ταλέντα και τις ικανότητές μας. Μέχρι τις 9 Ιουλίου που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, είναι καλό να δραστηριοποιηθούμε και να κυνηγήσουμε στόχους. Επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με κοσμήματα, καλλυντικά, ψυχαγωγία, τυχερά παιχνίδια μπορούν να αποφέρουν σημαντικά κέρδη.  Επίσης αυξάνεται η διάθεση για φλερτ και η δημιουργία ερωτικών σχέσεων.

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

06.12 Άρης αντίθεση με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που σχετίζεται με καταστροφές και εγκλήματα. Καλό είναι να αποφευχθούν οικονομικές συναλλαγές ή μεγάλες επενδύσεις.

10.09 Ήλιος στους Διδύμους. Η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο των Διδύμων θα αυξήσει το ενδιαφέρον για τη μάθηση και την ανταλλαγή απόψεων. Έργα που σχετίζονται με πληροφορίες, επικοινωνίες, συγγραφή εξελίσσονται θετικά. Υπάρχει μεγαλύτερη ευστροφία και ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. 

16.58 Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα. Ισχυρή ενέργεια, ζωτικότητα και επιμονή που βοηθάει στην επίτευξη στόχων. Καλή όψη για νέα ξεκινήματα. Φέρνει επίσης ρομαντισμό και πάθος.

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

01.12 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Σελήνη σε κενό πορείας από 01.13 έως 06.27

06.28 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

08.54 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που σας κάνει να βλέπετε την ζωή πιο αισιόδοξα. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

08.57 Ήλιος εξάγωνο με Άρη. Αυξημένη ενέργεια βοηθά να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας και να αναλάβουμε σημαντικές ευθύνες. Πιθανές εκπλήξεις.

19.24 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

22.07 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα. Μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εύκολα. Χαρούμενες συναντήσεις ή ειδήσεις.

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

08.13 Άρης τετράγωνο με Δία. Υπερβολική βιασύνη που μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα. Παράνομες δραστηριότητες, οικονομικές και νομικές διαφορές.

15.45 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

21.07 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

12.12 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Σελήνη σε κενό πορείας από 12.13 έως 17.34

17.35 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει πιο ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Το επόμενο διήμερο θα είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και γενναιόδωροι. Η τάση για φλερτ είναι επίσης αυξημένη αυτό το διάστημα.

18.04 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

21.13 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή δημιουργεί μια μη ρεαλιστική αισιοδοξία που μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες. Αποφύγετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήνετε τους άλλους να εξαρτώνται συναισθηματικά από σας. Αποφύγετε επίσης παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

22.21 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Όψη που συνδυάζει το συναίσθημα με τη δράση. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας που μπορούν να διοχετευθούν θετικά για να βοηθήσετε τους γύρω σας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γίνετε οξύθυμοι και επιθετικοί ακόμα και με προσφιλή σας πρόσωπα. Αυξημένη τάση ατυχημάτων ή και οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανά.

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

00.31 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία που ευνοεί όλων των ειδών τις σχέσεις. Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

13.11 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί γι’ αυτό συνιστάται να διαχωρίσετε τα γεγονότα από τα συναισθήματα. Είναι πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο και την κυκλοφορία.

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

09.38 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Τάση για ατυχήματα και τσακωμούς. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Σελήνη σε κενό πορείας από 26/5 09.39 έως 27/5 06.04

10.37 Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό. Μια ιδιαίτερα θετική όψη που ευνοεί τις σχέσεις κάθε είδους. Μπορεί να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες ή να δημιουργηθούν νέες φιλίες. Κυριαρχεί το στοιχείο του ξαφνικού και του απρόβλεπτου γι’ αυτό είναι πιθανές ανέλπιστα ευχάριστες εκπλήξεις. Καινούργιες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν και για οικονομικά κέρδη.

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

06.05 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Η τάση για τελειομανία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε σοβαρά καθήκοντα. Αυξημένο ενδιαφέρον για την υγεία και την υγιεινή είναι επίσης τομείς που θα σας απασχολήσουν.

10.53 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Εξαιρετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

18.22 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

19.53 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Ίσως νιώθετε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι είναι δύσκολο να επιτευχθούν ενώ υπάρχει και κίνδυνος για διαφωνίες, ρήξεις και χωρισμούς.

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

06.07 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε τις απόψεις σας, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

13.46 Ήλιος τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες, εμπόδια και περιορισμοί. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα με ανωτέρους ή με την υγεία κάποιου ηλικιωμένου. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές συζητήσεις.

22.12 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

03.19 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

12.46 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που σας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απάτες. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

Σελήνη σε κενό πορείας από 12.47 έως 17.50

17.51 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις σας. Η ισορροπία και η αρμονία αποτελεί το κύριο μέλημά σας. Το επόμενο διήμερο θα είστε πιο ρομαντικοί και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα αυτό το διάστημα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

18.13 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα.  Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος. Επιτυχία σε επαγγελματικές – οικονομικές υποθέσεις.

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

04.21 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχετε τους στόχους σας. Γρήγορες αποφάσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Κατάλληλη στιγμή για σύσφιξη σχέσεων.

10.39 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Συναισθηματική αρμονία και ισορροπία. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

17.53 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφύγετε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει τάση τεμπελιάς ή συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τη διατροφή σας.

Σελήνη σε κενό πορείας από 31/5 17.4 έως 1/6 02.44

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *