Ιανουάριος 2020 | Αστρολογική Ατζέντα

Ιανουάριος 2020

Ιανουάριος 2020

Πλανητικές Όψεις

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

02.15 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

12.43 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

14.39 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

04.14 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

04.14 – 06.00 ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

06.00 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη μας κάνει οξύθυμους και νευρικούς αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

18.42 Ερμής σύνοδο με Δία. Η όψη αυτή μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους ενώ παράλληλα μας χορηγεί σωστή κρίση. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για μελέτες που ευνοεί μαθητές και φοιτητές. Ευχάριστες συναντήσεις, σύντομα ταξίδια και επαφές με άτομα ξένης προέλευσης είναι πιθανά. Υπάρχει επίσης η περίπτωση να ξοδέψουμε χρήματα για αγορές. Η όψη αυτή γενικά ευνοεί το εμπόριο και είναι κατάλληλη για επένδυση σε διαφήμιση.

20.19 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

20.32 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

06.45 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

11.37 Άρης στον Τοξότη. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη, από όπου βοηθά να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Το διάστημα αυτό είμαστε πιο αποφασιστικοί και δραστήριοι και εντείνουμε τις προσπάθειες για την υλοποίηση των φιλοδοξιών μας. Θα πρέπει ωστόσο να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε βιαστικές ενέργειες.

17.38 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

01.49 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

03.18 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

03.18 – 18.15 ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

18.15 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις. Επιδιώκουμε υλική εξασφάλιση. Υπάρχει ωστόσο τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να μας προσθέσουν βάρος.

23.31 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

09.20 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

17.18 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

23.37 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

02.15 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

11.08 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

13.07 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

14.08 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

14.08 – (7/1) 04.11 ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

04.11 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

08.21 Ήλιος εξάγωνο με Ποσειδώνα. Όψη που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τις τέχνες, τα θεάματα και τον μυστικισμό. Μας προσδίδει πιο εκλεπτυσμένα συναισθήματα και εκτιμούμε τα όμορφα πράγματα.

09.05 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

10.27 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε και να πέσουμε θύματα.

15.03 Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα. Πνευματική ευαισθησία, ισχυρή διαίσθηση, πλούσια φαντασία. Αυξημένη ελπίδα και έμπνευση μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων μας.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 

00.16 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

00.16 – 10.43 ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

10.43 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

15.23 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

02.00 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσουν σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικά, οικογενειακά και αισθηματικά ζητήματα. 

15.19 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

17.19 Ήλιος σύνοδο με Ερμή. Όψη που αυξάνει τις πνευματικές δυνάμεις, τη μνήμη και τις ρητορικές ικανότητες και ευνοεί τη συγκέντρωση. Αυξημένο ενδιαφέρον για λογοτεχνικές δραστηριότητες.

21.21 Πανσέληνος – Μερική έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο. Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα μας επηρεάσει συναισθηματικά και ψυχικά. Σηματοδοτεί μια δύσκολη περίοδο για οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα. Είναι πιθανές συγκρούσεις και εντάσεις καθώς θα υπάρχει αυξημένη νευρικότητα. Χρειάζεται να βρούμε την ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών υποχρεώσεων και της προσωπικής ζωής. Υπάρχει πιθανότητα για χωρισμούς, απρόβλεπτα έξοδα και επιδείνωση χρόνιων ασθενειών.

21.33 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Γι’ αυτό συνιστάται να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

01.43 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Όψη που προκαλεί εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες ή χωρισμούς.

01.58 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

01.58 – 14.16 ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

14.16 Σελήνη στον Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

18.43 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

23.54 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε ότι κάνουμε.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

11.51 Ερμής σύνοδο με Κρόνο. Εντάσεις και διαφωνίες μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις σχέσεων. Είναι προτιμότερο να μην συμμετέχουμε σε διαπληκτισμούς και να αναβάλλουμε σημαντικές συζητήσεις.

12.14 Ερμής σύνοδο με Πλούτωνα. Διαστρέβλωση της αλήθειας και υποχθόνιες σκέψεις παράγει αυτή η όψη. Μεγάλη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν.

18.59 Κρόνος σύνοδο με Πλούτωνα. Μια σύνοδος που πραγματοποιείται σπάνια και ανοίγει ένα νέο κύκλο σε παγκόσμιες διαδικασίες. Επηρεάζει την τύχη πολλών κρατών και ιδιαίτερα της Ρωσίας, της Κίνας και των ΗΠΑ. Θα υπάρξουν κρίσιμες αλλαγές που θα επιφέρουν την αναδιάρθρωση ολόκληρης της παγκόσμιας γεωπολιτικής εικόνας του κόσμου. Τα γεγονότα αυτά θα φέρουν στο προσκήνιο τις οικονομίες των χωρών που είναι λιγότερο επιρρεπείς σε κρίσεις μεγάλης κλίμακας. Παρόλο που η όψη αυτή δεν επηρεάζει σε προσωπικό επίπεδο, το γεγονός ότι συμμετέχουν ο Ήλιος, ο Ερμής αλλά και ο Δίας που έχει περάσει στον Αιγόκερω, μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση σε κάποιους. Οι Κριοί Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου) ίσως νιώσουν έντονα την ανάγκη να αλλάξουν τη ζωή τους. Παρά τις δυσκολίες διαθέτουν έντονη ενέργεια, αποφασιστικότητα και θέληση να βάλουν τις βάσεις ώστε να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

15.21 Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα. Δύσκολη όψη που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, εντάσεις και βία. Ρήξεις με την εξουσία, το κράτος, τις αρχές και τους ανωτέρους.

15.42 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά προβλήματα.

15.42 – 16.06 ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

16.06 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

17.16 Ήλιος σύνοδο με Κρόνο. Περιοριστική όψη που μας επηρεάζει για το επόμενο διήμερο. Φέρνει ψυχρότητα, απομάκρυνση, θλίψη και τσιγκουνιά. Στην θετική της έκφραση αυτή η όψη μπορεί να μας φέρει σε επαφή με άτομα που έχουμε να δούμε καιρό.

20.29 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

20.39 Αφροδίτη στους Ιχθύς. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων όπου έχει έξαρση και λειτουργεί πολύ θετικά. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε πιο ελκυστικοί και γοητευτικοί και θα προσελκύουμε πιο εύκολα το αντίθετο φύλο. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί τα άτομα που ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

04.00 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

08.07 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που εγγυάται κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

19.27 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

05.51 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

06.12 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

08.41 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

14.12 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

14.12 – 17.43 ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

17.43 Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις μας και μας παροτρύνει να επιδιώξουμε ισορροπία και αρμονία.  Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο. Νέες σχέσεις δημιουργούνται πιο εύκολα. Επιπλέον η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

01.18 Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό. Μια ιδιαίτερα θετική όψη που ευνοεί τις σχέσεις κάθε είδους. Μπορεί να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες ή να δημιουργηθούν νέες φιλίες. Κυριαρχεί το στοιχείο του ξαφνικού και του απρόβλεπτου γι’ αυτό είναι πιθανές ανέλπιστα ευχάριστες εκπλήξεις. Καινούργιες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν και για οικονομικά κέρδη.

08.14 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

10.45 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

20.31 Ερμής στον Υδροχόο. Το διάστημα που ο Ερμής βρίσκεται στον Υδροχόο, υπάρχει περισσότερη καινοτομία και πρωτοτυπία στη ζωή μας. Γινόμαστε πιο κοινωνικοί αλλά και πιο ανεξάρτητοι.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

08.16 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

08.56 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

14.58 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

14.58 – 20.20 ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

20.20 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε επίσης πιο μυστικοπαθείς.

23.36 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

00.55 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν ατυχήματα και εντάσεις κυρίως λόγω υπερβολικού φανατισμού στις απόψεις. Επιθετικότητα και συχνές εναλλαγές διάθεσης. Πιθανά δυσάρεστα νέα ή αποκαλύψεις.

05.26 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και επιπλέον μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

10.32 Ερμής τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

14.45 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να έχουν άριστες προοπτικές. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

01.13 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

12.18 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

13.19 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

23.22 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

23.22 – (20/1) 00.41 ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

00.41 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση. 

11.40 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

15.20 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

16.55 Ήλιος στον Υδροχόο. Η πορεία του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου, μας κάνει περισσότερο καινοτόμους και πρωτοποριακούς. Το διάστημα που ο Ήλιος βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο επιζητούμε νέους στόχους και προοπτικές και υιοθετούμε νέες μεθόδους που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας. Εντείνεται η ανάγκη για ανεξαρτησία, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στη διακοπή σχέσεων και καταστάσεων που μας πιέζουν.

21.47 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

06.48 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε και να πέσουμε θύματα.

06.48 – (22/1) 07.00 ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

07.00 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

12.00 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

03.52 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπισμό και αγορά καλλυντικών.

04.45 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

08.54 Ήλιος τετράγωνο με Ουρανό. Όψη που μας κάνει εξαιρετικά νευρικούς γι’ αυτό πρέπει να προσπαθούμε να ελέγχουμε τα λόγια και τις πράξεις μας. Υπάρχει τάση για ατυχήματα και βιαιότητες καθώς επίσης και για οικονομικές απώλειες. Δυσκολίες και στα ερωτικά ζητήματα και απρόσμενοι χωρισμοί.

14.20 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

15.07 Αφροδίτη εξάγωνο με Δία. Όψη που βοηθά να διατηρηθεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις. Ευνοεί επίσης τα οικονομικά.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

02.18 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

04.08 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο. Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν αποστάσεις ή χωρισμοί. 

04.08 – 15.20 ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

15.20 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία συλλογικών δραστηριοτήτων.

20.34 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

23.42 Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Νέα Κινέζικη Χρονιά. Ευκαιρία να ξεκινήσουμε ένα νέο ευνοϊκό κύκλο. Είναι μια σπουδαία στιγμή για νέα σχέδια και επιχειρήματα αλλά και για να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας. Άλλωστε, ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της κοινωνικότητας και των νέων / πρωτοποριακών ιδεών.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

15.09 Ερμής εξάγωνο με Άρη. Πρωτοτυπία και ετοιμότητα που βοηθά να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες. Αυξημένες χειροτεχνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Εύνοια από νεότερα άτομα.

20.34 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές στον αισθηματικό τομέα.

21.06 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Θετική ώρα για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

21.06 – (27/1) 01.44 ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Η σημερινή μέρα δεν έχει σημαντικές όψεις. Η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε καλό είναι να χαλαρώσουμε και να ασχοληθούμε με δουλειές ρουτίνας.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

01.44 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

03.37 Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη. Ο ρομαντισμός και το πάθος συνυπάρχουν αρμονικά, γεγονός που ευνοεί πάρα πολύ τις σχέσεις. Ωστόσο, η όψη αυτή προκαλεί επίσης τάση για απιστία, γεγονός που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις μόνιμες σχέσεις.

07.12 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

22.00 Αφροδίτη σύνοδο με Ποσειδώνα. Όψη που αυξάνει τον ρομαντισμό και ευνοεί τις τρυφερές συναντήσεις. Στις νέες γνωριμίες ωστόσο καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί. Καλή μέρα για καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

03.13 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορεί να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

11.30 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

11.34 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και η μοναξιά επιθυμητή.

12.34 Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα. Παραπλανητική όψη που μπορεί να οδηγήσει σε “στραβοπατήματα” και εξαπατήσεις. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές ενέργειες ή αποφάσεις καθώς ο Ποσειδώνας “θολώνει” το κλίμα και αποπροσανατολίζει. Αυξημένη εγκληματικότητα.

13.02 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

00.21 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

03.08 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

03.08 – 13.51 ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

13.51 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Άρη μας κάνει οξύθυμους και νευρικούς αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

09.50 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας στόχων. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

16.54 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

03.49 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και η αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

13.11 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις. Οικονομικές απώλειες.

16.24 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

17.09 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

Δείτε επίσης το Κινέζικο Ημερολόγιο Επιτυχίας

Ακολουθείστε με στο Instagram


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *