Εβδομάδα 30 Δεκεμβρίου – 5 Ιανουαρίου 2020 | Προβλέψεις

Η εβδομάδα 30 Δεκεμβρίου – 5 Ιανουαρίου 2020 χαρακτηρίζεται από την είσοδο του Άρη στον Τοξότη στις 3 Ιανουαρίου. Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Δία θα μας φέρει περισσότερη διάθεση για μελέτη και θα μας κεντρίσει να γνωρίσουμε, να εξερευνήσουμε και κυρίως να ταξιδέψουμε.

Η εβδομάδα 30 Δεκεμβρίου – 5 Ιανουαρίου 2020 είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για όλα τα ζώδια, καθώς είναι η εβδομάδα που μπαίνει ο καινούργιος χρόνος και η ενέργειά της θα μας επηρεάσει όλους τους επόμενους 12 μήνες. Το 2020 μπαίνει με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα σημάδι ότι θα πρέπει να ξεκινήσουμε το χρόνο με καλές σκέψεις, συγχώρεση και πίστη. 

Κριός

Μπορεί να νιώθετε κάπως “έξω από τα νερά σας” στις αρχές της εβδομάδας, ωστόσο από την Πέμπτη που η Σελήνη περνάει στο δικό σας ζώδιο, θα ανακτήσετε την ενέργειά σας. Το 2020 ευνοεί ιδιαίτερα την καριέρα σας και ίσως ήδη προγραμματίζετε τα επόμενα βήματά σας. Ο κυβερνήτης σας Άρης από τις 3/1 ενεργοποιεί τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας παροτρύνει να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να ανακαλύψετε νέα πράγματα και νέους τομείς που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σας απογείωση. 

Ταύρος

Την εβδομάδα 30 Δεκεμβρίου – 5 Ιανουαρίου, θα πρέπει να εξισορροπήσετε την δουλειά με την ξεκούραση, την διασκέδαση με την ανάπαυση. Στις 3/1 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου που θα μείνει εκεί, καλό είναι να φροντίσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Αν το διάστημα αυτό προκύψουν ευκαιρίες για συνεργασίες, μην τις απορρίψετε. Το 2020 αναμένεται να έχετε πολλές ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσετε ακόμα και αν πρόκειται για τομείς με τους οποίους δεν έχετε ασχοληθεί στο παρελθόν. Στον αισθηματικό τομέα αναμένεται βελτίωση της σχέσης σας.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Άρη στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σας από τις 3/1 μέχρι και τις 15/2. Το διάστημα αυτό αναμένονται πολλές γνωριμίες ρομαντικές ή φιλικές. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Προσέξτε ωστόσο το Σαββατοκύριακο που είναι πιθανές κάποιες συγκρούσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και κάποιο από αυτά μπορεί να καταλήξει σε μια σοβαρή σχέση. Σε γενικές γραμμές όμως, το 2020 το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στα οικονομικά σας. Οι προσπάθειές σας να αυξήσετε τα εισοδήματά σας θα αποδώσουν καρπούς. 

Καρκίνος

Η είσοδος του Άρη στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 3/1, σας παρακινεί να πραγματοποιήσετε όλα τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μέχρι και τις 15/2, οι ενέργειές σας θα είναι αποτελεσματικές, αν και δεν θα πρέπει να το παρακάνετε εις βάρος της υγείας σας. Το 2020 ωστόσο είναι μια χρονιά που αφορά περισσότερο στις σχέσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες επιθυμίες σας ακόμα και οι επαγγελματικές σας θα πραγματοποιηθούν μέσα από γνωριμίες, συνεργασίες ή επιχειρηματικούς συνεταιρισμούς ή και από το σύντροφό σας. Τα ταξίδια επίσης ευνοούνται. 

Λέων

Στις 3 Ιανουαρίου ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη και ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μέχρι και τις 15/2 που θα βρίσκεται εκεί, υπάρχουν όλες οι προοπτικές για σταθεροποιήσετε μια σχέση ή να ανοίξετε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο οι αδέσμευτοι. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να βγείτε, να γνωρίσετε κόσμο, να φλερτάρετε και να απολαύσετε νέες κατακτήσεις. Η ενέργεια του 2020 σχετίζεται περισσότερο με τα επαγγελματικά σας. Αυτή τη χρονιά θα εκπληρώνετε τα καθήκοντά σας πιο εύκολα και δεν αποκλείεται κάποιες ευχάριστες αλλαγές. 

Παρθένος

Η διέλευση του Άρη από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου θα πραγματοποιηθεί από τις 3/1 έως τις 15/2. Αυτό το διάστημα, θα πρέπει να είστε πιο ήρεμοι και διπλωματικοί ώστε να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις με τους οικείους σας. Δεν αποκλείεται ωστόσο να πρόκειται για μια μετακόμιση που θα απορροφήσει μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Η Πρωτοχρονιά που αποτυπώνει όλη την ενέργεια του χρόνου δείχνει ότι το ενδιαφέρον σας το 2020 επικεντρώνεται στα συναισθηματικά σας. Θα πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να διατηρήσετε την ισορροπία στη σχέση σας ή και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση οι αδέσμευτοι. 

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με μια “υποτονική” διάθεση για σας. Ίσως κουραστήκατε περισσότερο την προηγούμενη εβδομάδα των χριστουγέννων και χρειάζεστε ξεκούραση. Με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη από τις 3 Ιανουαρίου ανακτάτε τις δυνάμεις και βρίσκετε διάθεση για βόλτες, διασκεδάσεις ή και σύντομες εκδρομές. Με το επικοινωνιακό σας χάρισμα είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε νέες φιλικές σχέσεις. Η Πρωτοχρονιά που αποτυπώνει όλη την ενέργεια του χρόνου, δείχνει ότι το 2020 το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο σπίτι και την οικογένεια. Ίσως καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να τονίσετε τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας, να χτίσετε το σπίτι σας ή να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια.

Σκορπιός

Η διέλευση του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Άρη στον Τοξότη από τις 3/1 μέχρι τις 15/2, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας. Αυτό το διάστημα θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας με κάθε τρόπο. Πράγματι, διαθέτετε την απαιτούμενη ενέργεια για να δραστηριοποιηθείτε και να βρείτε νέες πηγές εισοδημάτων ή και να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Προσέξτε ωστόσο μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας ειδικά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακού. Η ενέργεια που αποτυπώνεται στον χάρτη της Πρωτοχρονιάς, δείχνει ότι το 2020 είναι ένα έτος κοινωνικοποίησης και ταξιδιών. Είναι επίσης έτος δέσμευσης ή δημιουργίας νέας σχέσης. Η εκπαίδευση και γενικότερα η απόκτηση γνώσης ευνοούνται επίσης.

Τοξότης

Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας στις 3 Ιανουαρίου και αυτή η μετακίνηση θα σας δώσει μεγάλη ενέργεια και αποφασιστικότητα να πετύχετε τους στόχους σας. Μέχρι και τις 15/2 νιώθετε ότι μπορείτε να μετακινήσετε βουνά προκειμένου να τα καταφέρετε και πραγματικά το σύμπαν είναι στο πλευρό σας. Επιπλέον, ο Άρης σας κάνει πιο γοητευτικούς, γεγονός που σας βοηθάει να κατακτήσετε όποιο άτομο κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά αυτή την θετική ενέργεια που σας χορηγεί ο Άρης και μην “σπαταλιέστε” άσκοπα. Η ενέργεια που αποτυπώνεται στον χάρτη της Πρωτοχρονιάς και θα σας ακολουθεί τους επόμενους δώδεκα μήνες, είναι τα οικονομικά σας. Το 2020 είναι μια χρονιά που μπορείτε να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας μέσα από συνεργασίες, σχέσεις ή νέα επαγγελματικά εγχειρήματα.

Αιγόκερως

Η Πρωτοχρονιά ξεκινά με πέντε πλανήτες στο ζώδιό σας, γεγονός που σας δημιουργεί θάρρος και σιγουριά. Έχετε πλεονεκτήματα και το ξέρετε και πλέον ξέρετε και πώς να τα αξιοποιήσετε. Και επιπλέον, αν κάτι δεν “προχωρά” ξέρετε πώς να αλλάξετε κατεύθυνση και να το οδηγήσετε εκεί που πρέπει. Όλο το 2020 είναι πολύ σημαντικό για σας και δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς να αλλάξετε και την προσωπικότητά σας. Η διέλευση του Άρη από τον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 3/1 μέχρι και τις 15/2 μπορεί να σας δημιουργήσει φόβους και ανησυχίες ή να φέρει στην επιφάνεια παλιές απογοητεύσεις και οδυνηρές αναμνήσεις, ωστόσο έχετε την κατάλληλη υποστήριξη για να τις ξεπεράσετε μια για πάντα. 

Υδροχόος

Η σπατάλη είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει τουλάχιστον τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Σκεφτείτε λοιπόν τον προϋπολογισμό σας και προσπαθήστε να είστε πιο εγκρατείς ιδίως αν δεν το αντέχει η τσέπη σας. Ο Άρης θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 3/1 μέχρι και τις 15/2 και το διάστημα αυτό θα είστε περισσότερο κοινωνικοί. Αναμένονται νέες γνωριμίες χωρίς να αποκλείεται κάποια από αυτές να έχει και ρομαντικές διαστάσεις. Η ενέργεια που αποτυπώνεται στον χάρτη της Πρωτοχρονιάς και θα πρωτοστατήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 είναι η θεραπεία του παρελθόντος. Η χρονιά προσφέρεται για να αντιμετωπίσετε φόβους και εμμονές που φρενάρουν την πρόοδό σας.

Ιχθύς

Η Πρωτοχρονιά ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, γεγονός που σας κάνει δραστήριους και αισιόδοξους. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι αυτή η ευεργετική ενέργεια θα σας επηρεάζει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020. Η ενέργεια ωστόσο που αποτυπώνεται στον χάρτη της Πρωτοχρονιάς βρίσκεται στο κοινωνικό περιβάλλον. Έτσι, τη νέα χρονιά θα κάνετε αρκετές γνωριμίες αλλά και σχέδια για το μέλλον σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλές φιλοδοξίες σας κι αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αισιόδοξη στάση σας. Από τις 3/1 μέχρι και τις 15/2 ο Άρης θα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας. Πρόκειται για μια ισχυρή επιρροή που σας κινητοποιεί να βγείτε μπροστά και να κερδίσετε αυτό που σας αξίζει.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *