Ερμής στον Αιγόκερω
Ο Ερμής στον Αιγόκερω μας κάνει περισσότερο προσεκτικούς, επιφυλακτικούς και δύσπιστους ως προς αυτά που ακούμε. Παράλληλα και εμείς οι ίδιοι φιλτράρουμε περισσότερο τα λόγια μας.
Ο Ερμής μέσα στο ζώδιο του Κρόνου γίνεται εμφανώς πιο συγκρατημένος, αυτό όμως μας βοηθάει να αποφύγουμε λάθη και παγίδες. Έτσι βρίσκουμε πιο εύκολα λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν. Έτσι, η διέλευση του Ερμή από τον Αιγόκερω θεωρείται ιδανική για να κλείσουμε εκκρεμότητες ακόμα και σε γραφειοκρατικά θέματα. Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της καριέρας, πολλοί μπορούν να πετύχουν σημαντικά επιτεύγματα αυτό το διάστημα.

Ερμής στον Αιγόκερω – Ποια ζώδια ευνοεί

Ο Ερμής στον Αιγόκερω ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) καθώς και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς).

Πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο από την διέλευση του Ερμή

Κριός

Η διέλευση του Ερμή από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας αποτελεί την ιδανική περίοδο για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας και να καθιερωθείτε στον επαγγελματικό στίβο. Το διάστημα αυτό θα είστε εξαιρετικά δραστήριοι και παράλληλα περισσότερο οργανωτικοί και μεθοδικοί, με αποτέλεσμα να κάνετε τους σωστούς χειρισμούς που θα φέρουν τα οφέλη που περιμένετε. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με  άτομα που μπορούν να διευκολύνουν το έργο σας. Σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα αξιόλογο άτομο με το οποίο θα ταυτιστείτε απόλυτα. Το ίδιο διάστημα είναι κατάλληλο για να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας ή και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

Ταύρος

Η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα θετική για σας, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας ή  και να ξεκινήσετε μια καινούργια ζωή. Η επισημοποίηση μιας σχέσης, ένας νέος έρωτας ή η επιδίωξη ενός νέου στόχου, θα κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη και  ενδιαφέρουσα. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σας. Μια νέα μελέτη μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές, γι’ αυτό καλό είναι να την ξεκινήσετε αυτή την περίοδο. Τέλος, ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και δεν αποκλείεται ακόμα και η μόνιμη εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα.

Δίδυμοι

Όταν ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου είναι ένα διάστημα κατά το οποίο μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πολλά προβλήματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε λεπτομέρειες που σας διαφεύγουν και που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις κατάλληλες αλλαγές. Ειδικά στον οικονομικό τομέα, οι συνθήκες σας επιτρέπουν να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση ώστε να απαλλαγείτε πιο εύκολα από τυχόν χρέη. Ο Ερμής στον Αιγόκερω, αυξάνει επίσης τον ερωτισμό σας, γεγονός που κάνει τη σχέση σας πιο φλογερούς. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, ίσως υποκύψετε πιο εύκολα σε έναν πειρασμό που σας πολιορκεί. Τέλος, αν σας απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, τώρα μπορεί να αναζωπυρωθεί.

Καρκίνος

Το διάστημα που ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις σχέσεις σας όπου και αφιερώνετε τον περισσότερο χρόνο σας. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να αποκαταστήσετε διαφωνίες και παρεξηγήσεις και να αναπτύξετε μια πιο ουσιαστική επικοινωνία όχι μόνο με τον σύντροφό σας, αλλά και με άλλα άτομα που σας ενδιαφέρουν, καθώς και με επαγγελματικούς συνεταίρους. Σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που θα σας ταιριάξει απόλυτα, είναι μέσα στο πρόγραμμα.  Ευχάριστες εκπλήξεις σας επιφυλάσσουν και τυχόν ταξίδια που θα κάνετε αυτό το διάστημα. Επιπλέον, η συγκεκριμένη θέση του Ερμή σας βοηθά να “ανακαλύψετε” τους κρυφούς εχθρούς σας ώστε να προστατευτείτε από αυτούς.

Λέων

Με τη διέλευση του Ερμή από τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα αυξηθούν περισσότερο. Το  γεγονός αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να δείξετε τα προσόντα σας και τις ικανότητές σας αλλά και να αποκομίσετε σημαντικά οικονομικά οφέλη. Αν ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες, η σημαντική αύξηση της πελατείας σας θα συμβάλει στην οικονομική ευημερία σας. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σας ωστόσο, με τη συγκεκριμένη θέση του Ερμή, θα καταφέρετε να βρείτε χρόνο και για κοινωνικές δραστηριότητες μέσα από τις οποίες μπορεί να ανακαλύψετε και ένα νέο έρωτα. Οι Λέοντες που αναζητούν νέες επαγγελματικές προκλήσεις, αυτό το διάστημα μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Παρθένος

Το διάστημα που ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, είναι ιδιαίτερα θετικό για σας, καθώς έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ξεκουράζουν. Η ενασχόληση με τον σύντροφό σας, τα παιδιά σας, ή και με την καριέρα σας ακόμα -αν ανήκετε στους εργασιομανείς Παρθένους- θα σας προσφέρουν μεγάλες ικανοποιήσεις και ανταμοιβές. Αν διατηρείτε μια σοβαρή σχέση ίσως με αυτή τη διέλευση αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε τις προσπάθειες για το πρώτο σας παιδί. Σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, θα βρείτε όλα όσα ονειρεύεστε στο πρόσωπο ενός νέου έρωτα.

Ζυγός

Η διέλευση του Ερμή από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι, την οικογένειά σας και τα πρόσωπα που αγαπάτε. Το διάστημα αυτό ίσως επισκεφτείτε τα πάτρια εδάφη προκειμένου να συναντήσετε οικεία πρόσωπα και να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας. Δεν αποκλείεται επίσης να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα σας ανανεώσει και θα σας αναζωογονήσει. Στον αισθηματικό τομέα, οι Ζυγοί που διατηρούν μια μακροχρόνια σχέση, ίσως αποφασίσουν να την επισημοποιήσουν και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. Οι ελεύθεροι πάλι, μπορούν να κάνουν μια σημαντική γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης.

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που θεωρείται θετικό. Το διάστημα αυτό είστε ιδιαίτερα δραστήριοι και μπορείτε να αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας σε συναντήσεις και συναναστροφές με αγαπημένα ή συγγενικά πρόσωπα. Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε έστω και για λίγο σε όμορφους προορισμούς με την ιδανική παρέα. Αν μάλιστα είστε αδέσμευτοι, ένα φλερτ είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σοβαρά στο άμεσο μέλλον. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους Σκορπιούς, η “ανεμελιά” που κυριαρχεί αυτό το διάστημα, θα σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σας και να πάρετε αποφάσεις για μια κοινή πορεία.

Τοξότης

Η διέλευση του Ερμή από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας. Κάποιες λεπτομέρειες ή ακόμα και μικροποσά που μέχρι τώρα σας φαίνονταν ασήμαντα, ίσως αποδειχθούν πολύ πιο ουσιαστικά για την βελτίωση του προϋπολογισμού και της ευημερίας σας. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον τομέα της καριέρας σας, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι αποδοχές σας και να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο δεύτερος οίκος σχετίζεται επίσης με τη συναισθηματική σας ασφάλεια κι αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δεθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας ή να δημιουργήσετε μια νέα σχέση που θα σας καλύψει συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Η διέλευση του Ερμή από το δικό σας ζώδιο εγκαινιάζει μια εξαιρετικά γόνιμη περίοδο, κατά την οποία μπορείτε να σημειώσεις σημαντικές επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, θα εξασφαλίσετε χρόνο και για ευχάριστες δραστηριότητες και διασκεδάσεις που ίσως έχετε στερηθεί το τελευταίο διάστημα. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο πέρα από την ψυχαγωγία μπορεί να σας προσφέρει και κάποιες καινοτόμες επαγγελματικές ιδέες ή ακόμα και έναν έρωτα αν είστε αδέσμευτοι. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, η επισημοποίηση της σχέσης σας είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σηματοδοτεί ένα διάστημα κατά το οποίο η απομόνωση και η ξεκούραση ίσως αποτελέσουν την πιο βασική σας επιδίωξη. Αυτό δεν οφείλεται στο ότι θέλετε να αποφύγετε τις πολλές συναναστροφές, αλλά κυρίως επειδή νιώθετε την ανάγκη να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα που μπορούν να σας καταλάβουν. Δεν αποκλείεται επίσης να θελήσετε να αφοσιωθείτε ψυχή τε και σώματι στο σύντροφό σας, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, ώστε να αναπληρώσετε το χρόνο που έχετε στερηθεί ή να αποκαταστήσετε κάποιες παρεξηγήσεις. Η αναζωπύρωση ενός έρωτα που έχει κλονιστεί μπορεί επίσης να επιτευχθεί αυτό το διάστημα.

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και εγκαινιάζει μια περίοδο αυξημένης κοινωνικότητας. Το διάστημα αυτό θα ξοδέψετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας σε φιλικές συγκεντρώσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες και θα ανοίξετε το σπίτι σας για να υποδεχτείτε φίλους και συγγενείς. Παράλληλα, και οι προσωπικές φιλοδοξίες σας δεν θα μείνουν στο περιθώριο, αφού όχι μόνο θα εντείνετε τις προσπάθειές σας, αλλά ίσως βρείτε και τα κατάλληλα άτομα που θα κατευθύνουν σωστά τις ενέργειές σας. Τέλος, ευχάριστα γεγονότα αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, αφού ο Ερμής μπορεί να δρομολογήσει σοβαρές εξελίξεις στη σχέση σας  ή να σας φέρει ένα νέο έρωτα.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *