Άρης στον Τοξότη

Άρης στον Τοξότη

Ο  Άρης στον Τοξότη, σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία οι πνευματικές επιθυμίες, οι περιπέτειες, οι φιλοσοφίες της ζωής, η θρησκεία, τα ταξίδια, η εκπαίδευση και ο αθλητισμός θα μας απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές. Δεδομένου ότι ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο ιδιαίτερα ενθουσιώδες – αφού κυβερνάται από τον Δία – είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο που θα μας εξάψει το ενδιαφέρον. Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγουμε ωστόσο είναι η υπερβολή κάθε είδους – στην οποία μας ωθεί ο Δίας. Ίσως είναι προτιμότερο να επικεντρωθούμε στις πραγματικές επιθυμίες που πηγάζουν από μια εσωτερική ανάγκη έκφρασης και να αποφύγουμε εγωιστικά κίνητρα που μπορεί να συνδέονται με υλιστικές επιδιώξεις. 

Άρης στον Τοξότη – Ποια ζώδια ευνοεί

Ο Άρης στον Τοξότη ευνοεί περισσότερο τους Κριούς, Λέοντες, Ζυγους και Υδροχόους. Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς), θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να αποκομίσουν θετικά αποτελέσματα.

Άρης στον Τοξότη – Πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο

Κριός

Η διέλευση του κυβερνήτη σας Άρη από το συμβατό ζώδιο του Τοξότη θα φέρει μια ριζική αλλαγή στις πεποιθήσεις σας και θα σας παροτρύνει να υιοθετήσετε μια νέα στάση ζωής. Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να ασχοληθείτε περισσότερο με τις επαγγελματικές ανησυχίες σας και την δουλειά σας ειδικά αν αναζητάτε μια νέα επαγγελματική πορεία. Σ’ αυτή την περίπτωση μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές και πληροφορίες από τα κατάλληλα άτομα. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται επίσης για την έναρξη σπουδών ή και για ταξίδια που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας και θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Ο Άρης στον Τοξότη, υπόσχεται επίσης θετικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα και έναν νέο έρωτα σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι. 

Ταύρος

Ο  Άρης στον Τοξότη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολο για σας, ειδικά αν έχετε οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Θα χρειαστεί λοιπόν να ρυθμίσετε με κάποιο τρόπο τις οφειλές σας και να τακτοποιήσετε τυχόν φορολογικές εκκρεμότητες. Ο όγδοος οίκος επιπλέον σχετίζεται με την σεξουαλικότητα, και αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να αναζωπυρώσετε το πάθος με το σύντροφό σας ή να αναγεννηθείτε μέσα από μια καινούργια σχέση. Ωστόσο, αν είστε δεσμευμένοι, καλό είναι να αποφύγετε ερωτικούς πειρασμούς που θα βρεθούν στον δρόμο σας και που μπορεί να σας μπλέξουν σε άσχημες περιπέτειες.

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Τοξότη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σας. Το διάστημα αυτό θα διοχετεύσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας στο σύντροφό σας και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να δημιουργήσετε ένα αρμονικό κλίμα και να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές που μπορεί να προκαλέσει ο «πολεμοχαρής»  πλανήτης. Αν καταφέρετε να συγκρατήσετε τον αυθορμητισμό σας και να διατηρήσετε τις ισορροπίες, θα διαπιστώσετε ότι κι ο σύντροφός σας είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί ώστε να βρείτε τη χρυσή τομή. Σε περίπτωση που υπάρχουν ήδη προβλήματα ίσως δυσκολευτείτε λίγο περισσότερο και τα αισθήματα είναι αυτά που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.  Αν νιώθετε ότι τα συναισθήματα δεν είναι δυνατά και η σχέση σας είναι ένα καζάνι που βράζει, ίσως ο χωρισμός είναι μονόδρομος.

Καρκίνος

Η διέλευση του Άρη από τον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στρέφει το ενδιαφέρον σας στην εργασία και την καθημερινότητά σας. Όσο βρίσκεται σ’ αυτόν τον τομέα, οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετά αυξημένες και θα πρέπει να προσαρμόσετε έτσι το πρόγραμμά σας ή και τον τρόπο ζωής σας, ώστε να μπορείτε να ανταποκρίνεστε χωρίς άγχος και παράλληλα να έχετε τα καλύτερα  αποτελέσματα. Η προθυμία σας να αναλάβετε υποχρεώσεις, μπορεί να προκαλέσει τη ζήλια των συναδέλφων σας και γι’ αυτό συνιστάται να αποφύγετε αντιπαραθέσεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας, σε ευχάριστες δραστηριότητες και ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καλή φυσική σας κατάσταση.

Λέων

Ο Άρης στον Τοξότη και τον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σας γεμίζει όρεξη για ζωή και παράλληλα σας προσφέρει άφθονη τύχη. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί, η δημιουργικότητά σας θα φτάσει στο ζενίθ και θα μπορείτε να επιδοθείτε στις αγαπημένες σας δραστηριότητες με μεγάλο ζήλο. Και επειδή μια από τις αγαπημένες σας δραστηριότητες είναι και το φλερτ, σίγουρα θα κάνετε πολλές γνωριμίες. Το αν επιλέξετε να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση ή θα πειραμαστείτε με διάφορες περιπέτειες μέχρι να κατασταλάξετε ποιος σας ταιριάζει καλύτερα, είναι δική σας απόφαση. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους του ζωδίου, η σχέση σας εξελίσσεται τόσο καλά που δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της επισημοποίησης.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΥΧΗΣ - ΜΗΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ (4 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2024)

χρήματα

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ με απλές καθημερινές δραστηριότητες! 

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του σύμπαντος για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε κι ακόμα περισσότερα!

Απλές καθημερινές δραστηριότητες, βοηθούν να προσελκύσετε πλούτο, αγάπη, τύχη!

Διαβάστε περισσότερα

Παρθένος

Με την διέλευση του Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, το σπίτι και η οικογένειά σας θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία, και θα αφιερώσετε πολύ χρόνο σε βελτιώσεις ή και ανακαινίσεις του προσωπικού χώρου σας. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες με τα μέλη της οικογένειάς σας, δεν θα λείψουν, αφού όπως ίσως γνωρίζετε ο Άρης σπέρνει ζιζάνια στο πέρασμά του. Ωστόσο αν ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις επιθυμίες των οικείων σας, θα ξεπεράσετε πολλά προβλήματα. Το ίδιο διάστημα θα πρέπει να δείξετε ενδιαφέρον για την υγεία των γονιών σας και καλό θα είναι να αρχίσετε να τους επισκέπτεστε πιο συχνά. 

Ζυγός

Η νέα θέση του Άρη στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας είναι θετική για σας, καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με άτομα τα οποία θα σας παρακινήσουν να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Το διάστημα αυτό, η διαπραγματευτική ικανότητα και η πειθώ σας θα είναι αυξημένες, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να ελέγχετε τον εκνευρισμό σας ώστε να μην «ξεστομίσετε» σκληρά λόγια που θα πληγώσουν το περιβάλλον σας. Ειδικότερα η σχέση σας με αδέλφια ή συγγενείς μπορεί να κλονιστεί κυρίως αν είστε κυριαρχήσει ο εγωισμός, η επιμονή  και η άρνηση για οποιαδήποτε υποχώρηση. Τέλος, μια ερωτική γνωριμία που θα προκύψει αυτό το διάστημα μπορεί να αντέξει στο χρόνο μόνο αν καταφέρετε να αποφύγετε περιττές προστριβές στο αρχικό στάδιο.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολούν έντονα το διάστημα που θα βρίσκεται ο Άρης στον Τοξότη. Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας θα κάνει ακόμα πιο αισθητή την ανάγκη σας για υλική εξασφάλιση. Έτσι, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να δραστηριοποιηθείτε και να πάρεις αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το εισόδημά σας. Παρόλο που μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να «αντιδράσετε» γρήγορα και βιαστικά προκειμένου να προλάβετε κάποιες ευκαιρίες, καλό είναι να γνωρίζετε ότι η βιασύνη δεν ενδείκνυται αυτή τη στιγμή και θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφική, ιδιαίτερα αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια νέα επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να θυμόσαστε είναι ότι τα αργά και σταθερά βήματα είναι αυτά που οδηγούν στην επιτυχία.

Τοξότης

Η διέλευση του Άρη από το δικό σας ζώδιο εγκαινιάζει μια ξεχωριστή περίοδο που συμβαίνει κάθε δύο χρόνια και σας δίνει την απαραίτητη δύναμη και ενέργεια για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Επομένως, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να δραστηριοποιηθείτε και να εργαστείτε σκληρά – τώρα που τα επίπεδα της ενέργειάς σας είναι αυξημένα. Καλό θα είναι ωστόσο, να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, η  οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει ακόμα και βίαιη στην προσπάθειά σας να επιβληθείτε στους γύρω σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε, χωρίς να καταφύγετε σε τέτοιες μεθόδους. Το διάστημα αυτό επιπλέον η σεξουαλικότητά σας θα είναι αυξημένη, με αποτέλεσμα – αν είστε ελεύθερος – να ενδώσετε σε έναν ερωτικό πειρασμό.

Αιγόκερως

Με την διέλευση του Άρη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας συνιστάται να εγκαταλείψετε για λίγο τα σχέδιά σας και να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας. Μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας και τα επιτεύγματά σας αλλά και να “εντοπίσετε” πιθανούς εχθρούς που βάζουν εμπόδια στο δρόμο σας, ώστε να αποφύγετε μελλοντικές παγίδες. Η αξιολόγηση των εμπειριών σας θα σας βοηθήσει να χαράξετε καινούργια σχέδια και στρατηγική που θα εφαρμόσετε με την επόμενη διέλευση του Άρη στο δικό σας ζώδιο. 

Υδροχόος

Ο Άρης στον Τοξότη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί οι στόχοι σας, οι φιλοδοξίες σας αλλά και το φιλικό σας περιβάλλον θα τεθούν υπό αμφισβήτηση, αφού θα νιώσετε την επιθυμία να αφήσετε πολλά πράγματα πίσω σας και να κατακτήσετε νέες κορυφές.  Η τύχη θα βρίσκεται στο πλευρό σας και θα στείλει στο δρόμο σας τους κατάλληλους ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη. Επιπλέον, μέσα από τις αναζητήσεις σας είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψετε νέες επαγγελματικές μεθόδους που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα αποτελεσματικές και κερδοφόρες. Τέλος, μέσα από τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα προκύψει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Ιχθύες

Ο Άρης στον Τοξότη ενεργοποιεί το ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολο για σας, αν όμως εντείνετε τις προσπάθειές σας, μπορεί να κατακτήσετε την επαγγελματική άνοδο και επιτυχία που επιδιώκετε. Θα πρέπει λοιπόν να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και να δραστηριοποιηθείτε κατάλληλα ώστε να εξασφαλίσετε την πρόοδο. Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνά και τον τομέα των οικονομικών σας, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να εφαρμόσετε σχέδια που μπορούν να σας αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Η υπομονή και η επιμονή θα αποτελέσουν τα κλειδιά της επιτυχίας σας. Επομένως το πιο σημαντικό είναι να μην παραδώσετε τα όπλα με την πρώτη «αναποδιά».  Αποφύγετε επίσης τυχόν προστριβές με ανωτέρους σας που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *