Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16-22 Σεπτεμβρίου 2019

εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 16-22 σεπτεμβρίου

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16-22 Σεπτεμβρίου 2019

Κριός – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16-22 Σεπτεμβρίου 2019

Τα επαγγελματικά σας απορροφούν το ενδιαφέρον σας την εβδομάδα που ακολουθεί, καθώς νιώθετε την ανάγκη να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία από τις 18/9 θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε όλα τα εμπόδια και να κυνηγήσετε με περισσότερο πείσμα και επιμονή τους στόχους σας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Πλούτωνα στις 19/9 εγγυάται θεαματικά αποτελέσματα, ενώ δεν αποκλείεται να σας φέρει και ένα σημαντικό οικονομικό βοήθημα. Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα που αποκορυφώνεται στις 21, συνιστά ωστόσο να προσέχετε την υγεία σας και να μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις καθώς με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου δύσκολα θα αποφύγετε συγκρούσεις.

Ταύρος

Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία από τις 18/9, σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας και ευνοεί ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές, εξετάσεις ή νομικές υποθέσεις. Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε ένα δίπλωμα ή να έχετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες με μεγάλες προοπτικές. Ακόμα και στα οικονομικά σας μπορείτε να παρατηρήσετε μια ανάκαμψη από αυτή την εβδομάδα ή να λάβετε μια σημαντική βοήθεια από οικεία σας πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο συνιστάται προσοχή στον αισθηματικό τομέα, καθώς εύκολα μπορεί να προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις με το σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία από τις 18 του μήνα ευνοεί οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με κεφάλαια τρίτων. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να “ξεκολλήσουν” θέματα που σχετίζονται με κληρονομιές, μετοχές, διατροφές ή δάνεια. Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα που αποκορυφώνεται στις 21, μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένες αποφάσεις που θα επηρεάσουν τόσο την καριέρα σας όσο και τα αισθηματικά σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψετε σε μια σχέση από το παρελθόν.

Καρκίνος – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16-22 Σεπτεμβρίου 2019

Ο έβδομος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας είναι έντονα ενεργοποιημένος αυτή την εβδομάδα, γεγονός που θα σημάνει εξελίξεις στις σχέσεις με το σύντροφο ή με συνεταίρους σας. Όσοι διατηρείτε σχέσεις που έχουν φθαρεί ίσως συνειδητοποιήσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τις τελειώσετε οριστικά. Αντίθετα αν έχετε πρόσφατα χωρίσει από ένα σοβαρό δεσμό ίσως θελήσετε να τον αναζωπυρώσετε. Με την ορθή πορεία του Κρόνου από τις 18, θα νιώσετε ότι έχετε πιο καθαρό μυαλό για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Είτε πρόκειται για σύντροφο είτε για συνέταιρο, το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 19, είναι ιδανικό για συζητήσεις που θα ικανοποιήσουν απόλυτα και τις δυο πλευρές. 

Λέων

Επαγγελματική επανεκκίνηση αναμένεται αυτή την εβδομάδα, χάρη στην ορθή πορεία του Κρόνου από τις 18 του μήνα. Τώρα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας αλλά και να απογειώσετε τα οικονομικά σας. Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 19, μπορεί πραγματικά να σας φέρει μεγάλα κέρδη. Αν μάλιστα ανήκετε στην κατηγορία των ανέργων ή απλά αναζητάτε μια νέα εργασία, είναι πιθανό να έχετε περισσότερες από μια προτάσεις αυτό το διάστημα. Στον αισθηματικό τομέα, με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα που αποκορυφώνεται στις 21, μπορεί να προκληθούν εντάσεις ιδιαίτερα σε μακροχρόνιες σχέσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση καλό είναι να αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες.

Παρθένος – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16-22 Σεπτεμβρίου 2019

Εξαιρετικά θετικές εξελίξεις αναμένονται στον αισθηματικό τομέα, αυτή την εβδομάδα. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία από τις 18 του μήνα, θα επαναφέρει την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας και θα αποκαταστήσει τυχόν προβλήματα. Επιπλέον, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιό σας με τον Πλούτωνα στις 19, θα αναζωπυρώσει το πάθος και θα φέρει καθοριστικές γνωριμίες στους αδέσμευτους χωρίς να αποκλείεται και μια επανασύνδεση. Επαγγελματικά ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν ατομική επιχείρηση ή σχετίζονται με τον καλλιτεχνικό χώρο. Αποφύγετε περιττές σπατάλες το Σαββατοκύριακο για να μην βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

Ημερολόγιο Επιτυχίας – Σεπτέμβριος 2019

Ζυγός

Η δραστηριότητά σας την νέα εβδομάδα στρέφεται περισσότερο εσωτερικά. Οι πλανήτες που βρίσκονται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σας δημιουργούν περισσότερη διάθεση για μοναξιά. Η μοναξιά αυτή ωστόσο είναι δημιουργική και σας βοηθά να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να προγραμματίσετε τα επόμενα βήματά σας. Με την ορθή πορεία του Κρόνου από τις 18/9, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να θελήσετε να αλλάξετε κατοικία ή να επιστρέψετε στα πάτρια εδάφη. Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα που αποκορυφώνεται στις 21, συνιστά προσοχή στα επαγγελματικά σας, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν ίντριγκες. 

Σκορπιός – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16-22 Σεπτεμβρίου 2019

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα για σας με διασκεδάσεις, φλερτ και περιπέτειες. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία από τις 18, ευνοεί την επικοινωνία και σας δίνει την δυνατότητα να εκφραστείτε πιο άνετα και πιο ελεύθερα. Έτσι, αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορείτε εύκολα να κατακτήσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή να κάνετε μια νέα γνωριμία με θετικές προοπτικές. Οι δυο κυβερνήτες σας Άρης και Πλούτωνας σχηματίζουν τρίγωνο στις 19, μια όψη που ευνοεί ιδιαίτερα το κοινωνικό περιβάλλον αλλά και την υλοποίηση των στόχων σας. Ωστόσο καλό είναι να προσέχετε τα οικονομικά σας ειδικά στις 21/9 που διαμορφώνεται το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα.

Τοξότης

Τα οικονομικά σας αρχίζουν να ανακάμπτουν σημαντικά από αυτή την εβδομάδα χάρη στην ορθή πορεία του Κρόνου από τις 18 του μήνα. Τώρα θα δείτε τα εισοδήματά σας να αυξάνονται και δεν αποκλείεται να πάρετε ένα ποσό που σας οφείλεται εδώ και καιρό. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε μάθει τα μαθήματα που σας άφησε η ανάδρομη πορεία του Κρόνου και να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Είναι καλό να σκεφτείτε και να ξεκινήσετε την αποταμίευση τώρα. Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 19, μπορεί να σας φέρει όχι μόνο επιπλέον κέρδη αλλά και μια σημαντική επαγγελματική πρόταση που θα σας εξασφαλίσει το μέλλον. Το τελευταίο τετράγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Δίας με τον Ποσειδώνα στις 21, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον. 

Αιγόκερως

Ανήκετε στους πιο τυχερούς αυτής της εβδομάδας καθώς ο κυβερνήτης σας Κρόνος ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στις 18/9. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι εντάσεις που υπήρχαν ειδικά στον αισθηματικό τομέα, τελειώνουν και πλέον μπορείτε να βάλετε νέες βάσεις στη σχέση σας. Ωστόσο, αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και κάποιες καρμικές συναντήσεις που θα επηρεάσουν τη νοοτροπία και τις αποφάσεις σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Αιγόκερους υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσετε ένα σοβαρό δεσμό. Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 19, ευνοεί θέματα που σχετίζονται με σπουδές, εξετάσεις και ταξίδια, μπορεί όμως να πυροδοτήσει και μια γνωριμία με πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό ή αλλοδαπό. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις αν δεν θέλετε να αποκαλυφθούν.

Υδροχόος

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 18/9 και σας δίνει την ευκαιρία να λύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Αν υπάρχουν μακροχρόνια προβλήματα υγείας πρόκειται να βελτιωθούν αυτό το διάστημα. Αλλαγές αναμένονται επίσης στα οικονομικά σας και παρόλο που το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα σας ευνοεί, θα πρέπει να προσέχετε τη διαχείρισή σας. Καλό είναι να αποφύγετε “φίλους” που μπορεί να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, καθώς με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα εκτός του ότι θα ζημιωθείτε, θα  απογοητευτείτε όταν συνειδητοποιήσετε το πώς σας εξαπάτησαν. 

Ιχθείς – Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16-22 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 18/9 στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και βάζει τέλος σε εμπόδια που σχετίζονται με την υλοποίηση των στόχων σας. Οι φίλοι μπορεί τώρα να παίξουν έναν καθοριστικό ρόλο, να σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και να σας “διαφωτίσουν”. Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 19, επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά σας και είναι πολύ πιθανό να λάβετε ένα σημαντικό ποσό. Προσέξτε βέβαια πώς θα το διαχειριστείτε καθώς οι δυο κυβερνήτες σας Δίας και Ποσειδώνας σχηματίζουν το τελευταίο τους τετράγωνο στις 21/9 και μπορεί να σας παρασύρουν σε ψευδαισθήσεις και ουτοπίες. Παρόλο που η δημιουργικότητα και η επιχειρηματικότητά σας είναι αρκετά αυξημένες, καλό είναι να μην επενδύετε σε ριψοκίνδυνες δραστηριότητες.

Ακολουθείστε με στο Instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *