Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Σεπτεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Σεπτεμβρίου

Κριός – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Σεπτεμβρίου 2019

Με την είσοδο του Ήλιου στο πολικό ζώδιο του Ζυγού από τη Δευτέρα, η ενέργειά σας διοχετεύεται σε σχέσεις και συνεργασίες. Αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να συνάψετε νέες επαγγελματικές συμβάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο ευνοεί τις σχέσεις σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Οι δεσμευμένοι ίσως αποφασίσετε να ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου. Στα μέσα της εβδομάδας κυρίως από την Τετάρτη ως την Παρασκευή αποφύγετε περιττές εντάσεις και παρεξηγήσεις. 

Ταύρος – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Σεπτεμβρίου 2019

Την Δευτέρα ξεκινάει και επίσημα το φθινόπωρο με την είσοδο του Ήλιου στο Ζυγό. Με τη νέα θέση του Ήλιου αλλά και τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται το Σάββατο, θα επιδιώξετε να δημιουργήσετε ένα πιο αρμονικό κλίμα στο χώρο της εργασίας σας. Θα επιδιώξετε επίσης να δημιουργήσετε νέες ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή αλλά και να εξασφαλίσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Αν η δουλειά που κάνετε αυτό το διάστημα, δεν σας ικανοποιεί ίσως αναζητήσετε νέες ευκαιρίες που θα σας καλύπτουν περισσότερο. Αν ανήκετε στους άνεργους του ζωδίου, τώρα μπορείτε να βρείτε μια δουλειά στα μέτρα σας. 

Δίδυμοι – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Σεπτεμβρίου 2019

Ο πέμπτος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας ενεργοποιείται από τη Δευτέρα με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό. Σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται το Σάββατο στο ίδιο ζώδιο, ξεκινάει για σας μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίοδος. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε νέες σχέσεις ή να σταθεροποιήσετε έναν δεσμό. Εάν επιθυμείτε μια εγκυμοσύνη μπορεί η επιθυμία σας να εκπληρωθεί τώρα. Θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά ευνοούνται επίσης. Επιπλέον, με την αυξημένη δημιουργικότητα που σας χαρακτηρίζει θα απολαύσετε μια μεγάλη προσωπική επιτυχία.  

Καρκίνος 

Η φθινοπωρινή ισημερία πραγματοποιείται με την είσοδο του Ήλιου στο Ζυγό τη Δευτέρα. Σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται το Σάββατο στο ίδιο ζώδιο, το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια. Πολλοί από σας ίσως βρείτε νέες ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Άλλοι ίσως αναζητήσετε μια νέα κατοικία, ή πάρετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους γονείς σας. Οι επιρροές αυτές μπορεί να μην θεωρούνται “εύκολες” για σας, ωστόσο ίσως είναι απαραίτητες για να προχωρήσετε στη ζωή σας. 

Λέων – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Σεπτεμβρίου 2019

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό από τη Δευτέρα και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο, ενεργοποιούν τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, αυτό το διάστημα θα αφιερώσετε πολύ χρόνο σε συζητήσεις, επικοινωνία, επαφές και μετακινήσεις ενώ ίσως παρακολουθήσετε και ένα ενδιαφέρον σεμινάριο. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για κάποιες συνεντεύξεις που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Σύντομα ταξίδια και εποικοδομητικοί διάλογοι με συγγενείς αποτελούν επίσης πιθανά σενάρια.

Παρθένος – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Σεπτεμβρίου 2019

Το φθινόπωρο ξεκινάει επίσημα τη Δευτέρα με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό. Σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο, τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο. Αυτό το διάστημα λοιπόν, θα επιδιώξετε να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από σας να βρείτε μια νέα απασχόληση. Μια προαγωγή είναι επίσης πιθανή. Ωστόσο, καλό είναι να βρείτε και τη χρυσή τομή ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα και να αποφύγετε περιττές σπατάλες. 

Δείτε επίσης – Χριστούγεννα – Δώρα για κάθε ζώδιο

Ζυγός 

Μια εξαιρετικά δραστήρια εβδομάδα ξεκινά για σας, καθώς ο Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο τη Δευτέρα, ενώ το Σάββατο διαμορφώνεται και η Νέα Σελήνη. Οι επιρροές αυτές σίγουρα σας ευνοούν, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και κάποιες στιγμές εντάσεων. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία θα θελήσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα και αυτό ίσως προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις. Ευτυχώς με τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει θα αποφύγετε τις “τρικλοποδιές” και τελικά θα κάνετε το δικό σας. Άλλωστε κάθε νέο ξεκίνημα τώρα, έχει όλες τις προοπτικές να πετύχει. 

Σκορπιός – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Σεπτεμβρίου 2019

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό τη Δευτέρα αλλά και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται το Σάββατο στο ίδιο ζώδιο, ενεργοποιούν τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Έναν οίκο έντονα παρασκηνιακό που σας παρασύρει σε αναμνήσεις και σας βάζει στον πειρασμό να γυρίσετε στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι η φθινοπωρινή περίοδος μπορεί να είναι για σας κάπως μελαγχολική και μοναχική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά αυτές τις επιρροές, αν εντοπίσετε και συνειδητοποιήσετε περασμένα λάθη και τα χρησιμοποιήσετε σαν οδηγό για τις μελλοντικές ενέργειές σας. Να θυμάστε ότι βρίσκεστε σε μια περίοδο “περισυλλογής” και προετοιμασίας. Ο επόμενος μήνας που ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο είναι δικός σας.

Τοξότης – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Σεπτεμβρίου 2019

Οι φίλοι και τα μελλοντικά σας σχέδια, είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Τόσο η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό από τη Δευτέρα, όσο και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο, σας βοηθούν να δημιουργήσετε ισχυρές σχέσεις που θα σας παροτρύνουν να κάνετε τολμηρά σχέδια. Μέσα στις νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα είναι επίσης πιθανό να προκύψει και μια σημαντική ερωτική σχέση. Προσοχή συνιστάται ωστόσο την Τετάρτη και την Παρασκευή που μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις στον φιλικό τομέα. 

Αιγόκερως 

Το φθινόπωρο ξεκινά επίσημα την Δευτέρα με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό. Σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο, η καριέρα σας απορροφά όλο το ενδιαφέρον σας. Πράγματι, αυτό το διάστημα ξεκινά μια περίοδος επαγγελματικής ανόδου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή, να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να αναγνωριστείτε. Δεν αποκλείεται επίσης να εμφανιστούν αξιόλογες ευκαιρίες χωρίς καν να το επιδιώξετε. Φροντίστε να κάνετε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. 

Υδροχόος – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ένατος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας ενεργοποιείται με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό από την Δευτέρα αλλά και με την Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο. Έτσι, το διάστημα αυτό οι ενέργειές σας θα στραφούν σε ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με νομικές υποθέσεις ή με την εκπαίδευση. Ακόμα και αν εργάζεστε ήδη, είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο που θα σας προσφέρει σημαντικά εφόδια για την εξέλιξή σας. Ταξίδια ή νέες δραστηριότητες σε ξένες χώρες ευνοούνται ιδιαίτερα. 

Ιχθύς – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Σεπτεμβρίου 2019

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο Ζυγό που σηματοδοτεί την έναρξη του φθινοπώρου. Το Σάββατο επίσης πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, γεγονός που ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με κεφάλαια τρίτων, κληρονομικά, δάνεια, οφειλές κ.λπ., μπορείτε αυτό το διάστημα να βρείτε λύσεις. Θα πρέπει ωστόσο να αφιερώσετε χρόνο στο θέμα που σας απασχολεί και να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα. Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχει πιθανότητα να αναζωπυρωθεί μια σχέση από το παρελθόν. 

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *