Αστρολογική Ατζέντα – Απρίλιος 2019

Αστρολογική Ατζέντα - Απρίλιος 2019
Περιεχόμενα hide
1 Αστρολογική Ατζέντα – Απρίλιος 2019
1.3 Τετάρτη 3 Απριλίου 2019
1.10 Τετάρτη 10 Απριλίου 2019
1.12 Παρασκευή 12 Απριλίου 2019
1.15 Δευτέρα 15 Απριλίου 2019
1.17 Τετάρτη 17 Απριλίου 2019
1.19 Παρασκευή 19 Απριλίου 2019
1.24 Τετάρτη 24 Απριλίου 2019
1.30 Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Αστρολογική Ατζέντα – Απρίλιος 2019

 

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

06.02 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που προμηνύει επιτυχία, κοινωνικότητα και οικονομικά οφέλη.

17.48 Σελήνη στους Ιχθείς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ιχθύ όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

19.44 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

20.30 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

09.31 Σελήνη σύνοδο με Αφροδίτη. Ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και τρυφερότητα. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, σε οικονομικά και καλλιτεχνικά θέματα.

12.36 Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα. Όψη που ευνοεί τον μυστικισμό και τις παρασκηνιακές δραστηριότητες. Αυξημένη φαντασία που πρέπει να ελεγχθεί. Τάση για ψέματα και απάτες.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

04.25 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και είναι επιθυμητή η μοναξιά.

04.58 Σελήνη σύνοδο με Ερμή. Θετική ώρα για νέα ξεκινήματα και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πνευματικά / σωματικά δραστήριοι.

09.58 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

16.09 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και πάθος. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Ευνοούνται και οι οικονομικές υποθέσεις.

18.36 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Η όψη αυτή συνιστά προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

05.56 Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη στο ζώδιο του Άρη, μας κάνει νευρικούς και ευέξαπτους αλλά παράλληλα μας προτρέπει σε καινούργια ξεκινήματα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.

11.16 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές και στον αισθηματικό τομέα.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

11.50 Νέα Σελήνη στον Κριό. Η τεταμένη όψη του Κρόνου και του Πλούτωνα με τη Νέα Σελήνη, υποδεικνύει δυσκολίες τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στις προσωπικές σχέσεις. Ίσως υπάρξει αυξημένος φόρτος εργασίας ή αυξημένες υποχρεώσεις που θα διεκπεραιωθούν με δυσκολία.

21.02 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

02.51 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Το διάστημα αυτό καλό είναι να ελέγχουμε τα νεύρα και τις πράξεις μας γιατί μπορεί να παρασυρθούμε σε σε βίαιες καταστάσεις.

05.15 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

16.06 Σελήνη στον Ταύρο. Το ενδιαφέρον μας το επόμενο διήμερο στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις και υλική ασφάλεια. Τάση για περισσότερο φαγητό και γλυκά που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό ή να μας προσθέσουν βάρος.

19.09 Σελήνη σύνοδο με Ουρανό. Απρόβλεπτα γεγονότα μας προκαλούν νευρικότητα. Μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες σχέσεις ή να μετατραπούν φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

12.17 Ερμής εξάγωνο με Κρόνο. Η όψη αυτή ενισχύει τη μνήμη και την ικανότητα συγκέντρωσης. Μπορούμε να αναλάβουμε σοβαρές ευθύνες και να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία. Καλή ημέρα για αγορές, συναντήσεις καθώς και για αναζήτηση εργασίας.

19.04 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

00.46 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση στους γύρω μας.

05.59 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος που βοηθά την επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

07.04 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

11.29 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

00.15 Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στο περιβάλλον του Ερμή μας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς το επόμενο διήμερο. Αναζητούμε καινούργιες εμπειρίες και ιδέες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην έναρξη μιας επαγγελματικής κατάρτισης.

11.15 Σελήνη σύνοδο με Άρη. Το διάστημα αυτό γινόμαστε περισσότερο οξύθυμοι και επιθετικοί. Υπάρχει διάχυτη βία και εμμονές που οδηγούν σε συγκρούσεις. Οικογενειακά προβλήματα και αυξημένη τάση ατυχημάτων.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

07.51 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

07.58 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

09.13 Αφροδίτη σύνοδο με Ποσειδώνα. Όψη που αυξάνει τον ρομαντισμό και ευνοεί τις τρυφερές συναντήσεις. Στις νέες γνωριμίες ωστόσο καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί. Καλή μέρα για καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

11.47 Ήλιος τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες, περιορισμοί. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα με ανωτέρους ή με την υγεία κάποιου ηλικιωμένου. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές συζητήσεις.

13.06 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας σε στόχους. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

17.43 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Λανθασμένη κρίση και αντίληψη. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

20.00 Δίας ανάδρομος. Η ανάδρομη πορεία του Δία διαρκεί μέχρι τις 12 Αυγούστου. Παρόλο που δεν επηρεάζει ιδιαίτερα, καλό είναι να μην ξεκινήσουμε μια νέα επιχείρηση αυτό το διάστημα και να αποφύγουμε νομικές διαδικασίες.

20.27 Σελήνη αντίθεση με Δία. Υπερβολή και βιασύνη που μπορεί να οδηγήσει σε παράνομες ενέργειες. Συνιστάται προσοχή αυτό το διάστημα στις οικονομικές, οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

00.45 Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

06.31 Σελήνη στον Καρκίνο. Το σπίτι και η οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο. Το επόμενο διήμερο υπάρχει περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία.

09.49 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτότυπες) μεθόδους.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

07.18 Ερμής τετράγωνο με Δία. Αυξημένο πείσμα, υπερβολική βιασύνη και αναξιοπιστία. Θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε ό,τι ακούμε.

13.15 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

18.05 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

18.05 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο. Όψη που προκαλεί εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Νιώθουμε μελαγχολία ακόμα και χωρίς λόγο. Οι στόχοι δεν επιτυγχάνουν και υπάρχει κίνδυνος για διαφωνίες και χωρισμούς.

18.08 Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο. Όψη που ευνοεί τις σχέσεις και τη δέσμευση. Πιθανότητα αποκατάστασης σχέσης που έχει κλονιστεί. Εύνοια επίσης και σε οικονομικά ζητήματα.

22.06 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

23.01 Σελήνη αντίθεση με Πλούτωνα. Μελαγχολία. Λανθασμένη κρίση. Κίνδυνος για διάσπαση σχέσεων ή και οικονομικές απώλειες.

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

02.33 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

10.50 Σελήνη στο Λέοντα. Η Σελήνη στο η Λέοντα μας κάνει πιο σίγουρους και ηγετικούς. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με παιδιά, θέατρο, σκηνή και προβολή. Είμαστε πολύ δημιουργικοί και το φλερτ είναι αυξημένο αυτές τις μέρες. Έντονη γενναιοδωρία.

11.07 Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα. Η όψη αυτή βγάζει στην επιφάνεια ζήλια και ανταγωνισμό. Καλό είναι να αποφύγουμε μια αυταρχική συμπεριφορά που μπορεί να έχει δυσάρεστες εξελίξεις.

14.14 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών. Πιθανές και οικονομικές απώλειες.

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

02.13 Σελήνη εξάγωνο με Άρη. Ισχυρή θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχάριστες στιγμές και στον αισθηματικό τομέα.

16.41 Ήλιος τρίγωνο με Δία. Όψη που βοηθά στην λύση προβλημάτων και εγγυάται την επιτυχία. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Σχέσεις που ξεκινούν αυτή την ημέρα, έχουν άριστες προοπτικές.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

02.52 Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα. Η όψη αυτή δημιουργεί ισχυρά πάθη και φέρνει ευτυχία στον έρωτα. Υπάρχει έντονος μαγνητισμός που προσελκύει το αντίθετο φύλο. Επαγγελματική επιτυχία είναι επίσης πιθανή.

03.49 Σελήνη τρίγωνο με Δία. Ιδιαίτερα θετική όψη που φέρνει κοινωνική επιτυχία και υλικά κέρδη. Αυξημένη αισιοδοξία που ευνοεί τη δημιουργία υγιών σχέσεων.

04.38 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

13.14 Σελήνη στην Παρθένο. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε πιο αναλυτικοί και κριτικοί αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μας χαρακτηρίζει η τελειομανία, γεγονός που βοηθάει στην εκπλήρωση σοβαρών καθηκόντων. Η υγεία και η υγιεινή είναι επίσης τομείς που μας απασχολούν.

16.42 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες. Θετική όψη και για οικονομικά ζητήματα.

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

02.15 Αφροδίτη τετράγωνο με Δία. Όψη που μπορεί να προκαλέσει απώλειες λόγω υπερβολικών εκδηλώσεων. Καλό είναι να αποφευχθεί η δημιουργία μιας μυστικής ή παράνομης σχέσης καθώς και ακατανόητες σπατάλες.

06.28 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

18.09 Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα. Μια δυσμενής όψη που μας κάνει ευάλωτους σε ψέματα και απατεωνιές. Υπερβολική ευαισθησία και νευρικότητα.

22.40 Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Σταθερότητα στις σχέσεις και αίσθηση εμπιστοσύνης.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

03.10 Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα. Έντονα συναισθήματα και αυξημένο πάθος.

05.03 Σελήνη τετράγωνο με Δία. Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες και υπερβολές σε φαγητό, ποτό, γλυκά ή άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό.

07.29 Σελήνη αντίθεση με Αφροδίτη. Έντονα πάθη αλλά και αναστολές. Το διάστημα αυτό δεν ευνοούνται αλλαγές στην εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες. Στον τομέα της υγείας αυτή η όψη συνδέεται με γυναικολογικά θέματα.

09.01 Ερμής στον Κριό. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 6 Μαίου. Το διάστημα αυτό η επικοινωνία αυξάνεται και οι άνθρωποι εκφράζουν πιο ανοιχτά τις απόψεις τους. Η περίοδος είναι κατάλληλη για συλλογή πληροφοριών, απόκτηση νέων γνώσεων και έναρξη νέων εγχειρημάτων ειδικά όταν ο Ερμής θα σχηματίζει θετικές όψεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό είναι να αποφεύγονται οι βιαστικές ενέργειες.

14.22 Σελήνη στο Ζυγό. Η Σελήνη από το περιβάλλον της Αφροδίτης στρέφει το ενδιαφέρον στις σχέσεις μας όπου και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την αρμονία. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ρομαντικοί και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο/στη σύντροφο.

14.51 Σελήνη αντίθεση με Ερμή. Η σκέψη μεταβάλλεται εύκολα αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε λάθη. Να αποφεύγονται βιαστικές ενέργειες.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

09.46 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

23.48 Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στις σχέσεις, δυσαρέσκεια, μελαγχολία, εμπόδια.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

04.18 Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα. Ακραία συναισθήματα που οδηγούν σε βίαιες καταστάσεις.

06.07 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που μας κάνει να βλέπουμε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ευνοούνται νέες θέσεις εργασίας που μπορούν να σχετίζονται και με το διαδίκτυο. Καλή μέρα για το εμπόριο και την επικοινωνία.

14.12 Πανσέληνος στο Ζυγό. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στην τελευταία μοίρα του Ζυγού σχηματίζει αρνητικές γωνίες με τον Κρόνο και τον Ουρανό και προμηνύει δυσάρεστες εκπλήξεις. Έντονη νευρικότητα και αβεβαιότητα μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα γι’ αυτό συνιστάται να αποφύγουμε σημαντικές δραστηριότητες και αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ατυχήματα καθώς και περίεργα καιρικά φαινόμενα.

15.40 Σελήνη στον Σκορπιό. Η Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει έντονα πάθη το ερχόμενο διήμερο. Μπορεί να είμαστε πιο μυστικοπαθείς.

19.35 Σελήνη αντίθεση με Ουρανό. Το διάστημα αυτό δημιουργούνται ατυχήματα και εντάσεις κυρίως επειδή είμαστε πιο υπερβολικοί και φανατικοί στις απόψεις μας. Συχνές εναλλαγές διάθεσης.

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

11.55 Ήλιος στον Ταύρο. Η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Ταύρου ολοκληρώνεται στις 21 Μαΐου και ώρα 10.59.

19.11 Αφροδίτη στον Κριό. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 15 Μαΐου. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε αδυναμία σ’ αυτό το ζώδιο και είναι παρορμητική και ανυπόμονη, ιδιότητες που δεν της ταιριάζουν. Το διάστημα αυτό θα παρατηρηθούν δυσκολίες σε σχέσεις καθώς και σε οικονομικά ζητήματα.

21.39 Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα. Ευχάριστα συναισθήματα και αυξημένη φαντασία που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονος ενθουσιασμός.

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

02.20 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

07.00 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθούν σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

18.59 Σελήνη στον Τοξότη. Τις επόμενες δύο μέρες είμαστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και εκπαίδευση, ευνοούνται.

21.19 Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη. Θετική όψη για τις σχέσεις. Δείχνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματά μας, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να πετύχουμε καλές αγορές αλλά και επαγγελματικούς στόχους.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

11.18 Σελήνη τρίγωνο με Ερμή. Αυξημένη ικανότητα για γνώση. Ευγλωττία και ευχάριστες συζητήσεις ή ειδήσεις.

21.35 Σελήνη αντίθεση με Άρη. Τάση για ατυχήματα κυρίως λόγω βιασύνης. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Έντονα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό. Τάση για σπατάλες.

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

02.07 Ήλιος σύνοδο με Ουρανό. Διφορούμενη όψη που μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά ή θετικά ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός. Στην αρνητική έκφραση θα υπάρξουν απροσδόκητες καταστάσεις που μας βγάζουν από το πρόγραμμά μας, ενώ στη θετική της έκφραση μπορεί να συμβούν απρόσμενα θετικές εξελίξεις, νέες γνωριμίες και συζητήσεις που ανοίγουν νέους δρόμους.

03.03 Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ψευδαισθήσεις και τάση για λάθη. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε και να πέσουμε θύματα.

14.43 Σελήνη σύνοδο με Δία. Κοινωνική επιτυχία, καλλιτεχνικές κλίσεις και φιλοδοξία. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει οικονομικά οφέλη.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

01.50 Σελήνη στον Αιγόκερω. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου, μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και οργανωτικούς. Το επόμενο διήμερο ασχολούμαστε περισσότερο με καθήκοντα και υποχρεώσεις και βάζουμε υψηλούς στόχους για το μέλλον.

06.48 Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Αυξημένη φιλοδοξία, πρωτοτυπία και πρωτοπορία που βοηθούν στην επίτευξη στόχων. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

09.02 Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο. Ευχάριστη διάθεση, αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια. Καλές σχέσεις με την οικογένεια και το σύντροφο.

10.12 Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά προβλήματα. Το διάστημα αυτό πρέπει να αποφεύγουμε δραστηριότητες που σχετίζονται με καλαισθησία καθώς και αγορές που τελικά δεν θα μας ικανοποιήσουν.

21.14 Σελήνη τετράγωνο με Ερμή. Η σκέψη μας δεν είναι σωστή. Λειτουργούμε απερίσκεπτα και βιαστικά. Καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο και στην κυκλοφορία.

21.47 Πλούτωνας ανάδρομος. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα, δεν επηρεάζει ιδιαίτερα την καθημερινότητα, καθώς διαρκεί για πολύ μεγάλο διάστημα. 

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

12.22 Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα. Ισχυρή φαντασία και αυξημένη ευαισθησία. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Δείχνουμε περισσότερη κατανόηση.

17.33 Σελήνη σύνοδο με Κρόνο (έκλειψη). Η όψη αυτή φέρνει μελαγχολία, περιορισμό και ανυπομονησία. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξουν αποστάσεις ή χωρισμοί. *Η σύνοδος αυτή στην πραγματικότητα είναι έκλειψη, γεγονός που της δίνει περισσότερη δυναμική. Ίσως υπάρξουν προβλήματα με ηλικιωμένα άτομα ενώ καλό είναι να αποφεύγονται οικονομικές συναλλαγές και δανειοληψίες.

22.48 Σελήνη σύνοδο με Πλούτωνα. Δυσάρεστη όψη που προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις. Ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

12.27 Σελήνη στον Υδροχόο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει έντονη κοινωνικότητα το ερχόμενο διήμερο. Επαφές με φίλους, συζητήσεις αλλά και πρωτοποριακές ενέργειες είναι στο πρόγραμμα. Το ομαδικό πνεύμα εγγυάται την επιτυχία των συλλογικών δραστηριοτήτων.

17.57 Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό. Αποκαλύψεις και εντάσεις. Το διάστημα αυτό είμαστε επιρρεπείς σε τσακωμούς και ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών χωρισμών.

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

01.18 Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο. Αυτή η φάση του φεγγαριού προκαλεί οικογενειακά προβλήματα, επαγγελματικές δυσκολίες και εντάσεις στις σχέσεις.

03.58 Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη. Εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με καλλωπιστικά θέματα και αγορά καλλυντικών.

16.03 Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα. Παραπλανητική όψη που μπορεί να οδηγήσει σε “στραβοπατήματα” και εξαπατήσεις. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές ενέργειες ή αποφάσεις καθώς ο Ποσειδώνας “θολώνει” το κλίμα και αποπροσανατολίζει. Αυξημένη εγκληματικότητα.

17.35 Σελήνη εξάγωνο με Ερμή. Θετική όψη που μας χορηγεί εξυπνάδα, ικανότητα μάθησης και καλή επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις.

Κυριακή 28 Απριλίου 2019

01.11 Σελήνη τρίγωνο με Άρη. Το διάστημα αυτό μας διακρίνει η θέληση και αποφασιστικότητα να πετύχουμε ό,τι κάνουμε.

12.44 Σελήνη εξάγωνο με Δία. Θετική όψη που προμηνύει επιτυχία, κοινωνικότητα και οικονομικά οφέλη.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

01.11 Σελήνη στους Ιχθύς. Το επόμενο διήμερο είμαστε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι. Η μοναξιά αποτελεί καλό σύντροφο. Ευνοούνται δραστηριότητες που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ιχθύ όπως κινηματογράφος, μουσική, ζωγραφική.

07.02 Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό. Ευχάριστες εκπλήξεις, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Οι στόχοι επιτυγχάνονται με νέες (ή πρωτοποριακές) μεθόδους.

19.34 Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο. Ευνοούνται οι σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές). Δυνατότητα επιτυχίας σε στόχους. Υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

03.54 Κρόνος ανάδρομος. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου ολοκληρώνεται στις 18 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναθεωρήσεις των σχεδίων μας.

13.33 Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα. Υπερευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποφεύγουμε καταχρήσεις, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η νοσταλγία είναι έντονη και είναι επιθυμητή η μοναξιά.

17.22 Σελήνη τετράγωνο με Άρη. Διαφωνίες με το αντίθετο φύλο ή και με την οικογένεια. Συναισθηματική πίεση που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση. Βιασύνη που οδηγεί σε ατυχήματα.

18.34 Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο. Αυξημένη αίσθηση ευθύνης και οργανωτικότητα. Σταθερότητα στις σχέσεις.

23.48 Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα. Αυξημένες ψυχικές ικανότητες, ευστροφία, καλή κρίση και διπλωματία που βοηθά σε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση.

Ακολουθήστε με και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *