Έρωτας – Αστεροειδής 433

Έρωτας
Βρείτε σε πιο ζώδιο ήταν ο αστεροειδής Έρωτας τη στιγμή της γέννησής σας. Ανακαλύψτε τον τρόπο που προσεγγίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας ξαφνιάζει. Μάθετε αν είστε «επιρρεπείς» σε κεραυνοβόλες καταστάσεις ή αν αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία τις βολές του φτερωτού θεού!
Τη στιγμή της κοσμικής αναγέννησης γεννήθηκε ο Έρωτας που με τα βέλη και τα θεία του χαρίσματα, χαρίζει στους ανθρώπους το πιο δυνατό συναίσθημα της Αγάπης και κάνει να ζουν οι δυο με μια καρδιά. Είναι σκανταλιάρης και ζωηρός και πολλές φορές τυραννάει τις ερωτευμένες καρδιές με τα πείσματα και τα καμώματά του. Ο Έρωτας σε ανεβάζει στα ύψη ή σε κατεβάζει στα τάρταρα. Ό,τι είναι παράλογο για όλους, για τον Έρωτα είναι λογικό. Λένε πως αυτός που γνώρισε τον Έρωτα γίνεται πιο σοφός στη ζωή του, ενώ εκείνος, που δεν τον άγγιξαν τα βέλη του, μένει ψυχρός και αδιάφορος.
Η παραξενιά του Έρωτα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις, στην καθημερινότητα, πότε θα σου ρίξει τα βέλη του. Ο αληθινός έρωτας ποτέ δε φεύγει μακριά, αλλά μένει ανέπαφος όπως την πρώτη και την τελευταία του αιώνια μέρα. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να είμαστε ερωτευμένοι.
'ΕρωταςΟ Έρωτας ήταν ο θεός της αγάπης στην ελληνική μυθολογία. Με την ισχυρή δύναμη της αγάπης και της επιθυμίας, ο  Έρωτας διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη μυθολογία και στους θρύλους. Υπάρχει όμως, και κάτι πιο σημαντικό σ’ αυτόν: ενέπνευσε την επιθυμία στους αμέτρητους ελληνικούς θεούς, τους ήρωες και τις ηρωίδες. Σίγουρα, λοιπόν, πρόκειται για ξεχωριστή μυθολογική μορφή.
Υπάρχουν δύο δημοφιλείς, αλλά πολύ διαφορετικοί μύθοι, για τη γέννηση αυτού του θεού. Σύμφωνα με τον Ησίοδο, ο Έρωτας ήταν μια από τις πρώτες θεότητες που γεννήθηκαν στον κόσμο. Ο Ησίοδος, στη «Θεογονία» του, υποστηρίζει ότι ο Έρωτας προέκυψε από το Χάος μαζί με τη Γαία (Γη) και τον Τάρταρο (τον Κάτω Κόσμο). Η δύναμη που έχει ο Έρωτας, σ’ αυτήν την εκδοχή του μύθου, καθιστά σαφές ότι κανένας θεός ή θνητός δεν μπορούσε να αντισταθεί στο ξελόγιασμά του. Στον μύθο του Ησίοδου, επομένως, ο Έρωτας είναι ισχυρός, ακαταμάχητος θεός.
Έρωτας
Η άλλη εκδοχή του μύθου της γέννησης του Έρωτα είναι ότι ήταν ο γιος της θεάς Αφροδίτης (κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι της Αφροδίτης και του Άρη). Σ’ αυτό τον μύθο, ο Έρωτας χάνει λίγη από τη δύναμη και το γόητρό του που υπάρχει στον μύθο της «Θεογονίας» και γίνεται περισσότερο συνοδός ή συνεργός της θεάς της αγάπης και της επιθυμίας. Γι’ αυτό ο Έρωτας μέσα στους αιώνες, στον μύθο και την τέχνη, μεταμορφώνεται από έναν όμορφο νεαρό άνδρα σ’ ένα παχουλό, σκανταλιάρικο παιδί. Πράγματι, ο Έρωτας ήταν ο αγαπημένος των ποιητών και των καλλιτεχνών στο πέρασμα των αιώνων. Ο Έρωτας απεικονίζεται, κυρίως, ως ένα νέο φτερωτό αγόρι με το τόξο και το βέλος, έτοιμο να πυροβολήσει τις καρδιές των θεών και των θνητών και να τους ξυπνήσει την επιθυμία. Τα βέλη του είναι δυο ειδών: χρυσά με φτερά περιστεριών που ξυπνούν την αγάπη ή μολύβδινα με φτερά από κουκουβάγιες που προκαλούν την αδιαφορία. Με αυτά ο Έρωτας προκαλεί αναστάτωση πληγώνοντας τις καρδιές όλων. Σύμφωνα με έναν μύθο ερωτεύτηκε και ο ίδιος.
Ο Έρωτας όντας στο πλευρό της μητέρας του, τη βοηθούσε σε όλες τις ύπουλες, αλλά και ευσεβείς δουλειές. Η Αφροδίτη ζήλεψε την ομορφιά μιας θνητής, όμορφης, νεαρής γυναίκας που ονομαζόταν Ψυχή. Γι’ αυτό ζήτησε από τον Έρωτα να ρίξει το βέλος του στην καρδιά της Ψυχής και να την κάνει να ερωτευθεί τον ασχημότερο άντρα της γης. Ο Έρωτας συμφώνησε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της μητέρας του, αλλά βλέποντας την ομορφιά της Ψυχής, τσιμπήθηκε κατά λάθος από ένα από τα βέλη του, ερωτεύτηκε την Ψυχή και την πήγε μακριά, στο μαγικό του παλάτι. Αν και την αντιμετώπισε σαν βασίλισσα, της έθεσε όρο να μην κοιτάξει ποτέ το πρόσωπό του για να μην ξέρει ποιος είναι. Η Ψυχή υποψιάστηκε ότι πρόκειται για θεό και όχι για θνητό κι ένα βράδυ η περιέργειά της την ανάγκασε να ανάψει ένα λύχνο και να κοιτάξει το πρόσωπο του Έρωτα. Συγκλονισμένη από την μεγαλοπρέπειά του, δεν πρόσεξε και μια στάλα από το ζεστό λάδι του λύχνου έπεσε και ξύπνησε τον Έρωτα. Αυτός προσβεβλημένος και προδομένος πέταξε μακριά. Η θλιμμένη Ψυχή προσευχήθηκε στην Αφροδίτη και εκείνη της ανάθεσε να ολοκληρώσει κάποιους στόχους. Δυστυχώς, απέτυχε στον τελευταίο. Όμως, ο Έρωτας συνήλθε από τον θυμό του και την έσωσε. Ο Δίας χορήγησε αθανασία στην Ψυχή, την πάντρεψε με τον Έρωτα και έζησαν στον Όλυμπο.

 

Στις 13/8/1898 ο Γερμανός αστρονόμος G. Witt και ο Γάλλος A. Chalois ανακάλυψαν έναν ακόμα συνταξιδιώτη της γης, τον αστεροειδή Έρωτα. Είναι ο 433ος στη σειρά των ανακαλύψεων, ο οποίος περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο σε 643 ημέρες. Λίγες ημέρες μετά τη γιορτή των ερωτευμένων, στις 17/2/1996, η NASA εκτόξευσε διαστημική συσκευή με την ονομασία NEAR, με στόχο να μελετήσει και να προσδιορίσει τα φυσικά και μορφολογικά χαρακτηριστικά του αστεροειδή Έρωτα (433). Έτσι, στις 14 Φεβρουαρίου 2000, την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, η διαστημική συσκευή NEAR, φωτογράφισε για πρώτη φορά και έστειλε εικόνες που δείχνουν ολόκληρο τον αστεροειδή Έρωτα. Εντόπισε, μάλιστα, και μια ενδιαφέρουσα ανωμαλία στην επιφάνειά του, ένα βαθούλωμα μήκους 5 χιλιομέτρων που του δίνει το σχήμα της καρδιάς!
Η θέση του Έρωτα στον γενέθλιο χάρτη, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες και να καθορίσει το είδος της αγάπης που θα αναπτυχθεί. Είναι υπεύθυνος για τον  τρόπο που μας αντιμετωπίζουν στον έρωτα, τον προσανατολισμό μας, αλλά και τις εμπειρίες που θα αποκτήσουμε στον ερωτικό  τομέα. Όταν ενεργοποιείται θετικά από διέλευση, σηματοδοτεί την περίοδο του έρωτα, ενώ αν ενεργοποιηθεί αρνητικά, την περίοδο της «αποχής». Σημαντικό ρόλο παίζει στην συναστρία μεταξύ δύο ανθρώπων. Όταν υπάρχει δυνατή σχέση του Έρωτα σε δυο χάρτες, μπορεί να έχουμε μια σημαντική σχέση, ακόμα και αν δεν υποδεικνύεται από κανέναν άλλο πλανήτη.
Για να μάθετε που βρίσκεται ο αστεροειδής Έρως στον γενέθλιο χάρτη σας, αφήστε στα σχόλια της ημερομηνία γέννησής σας (ημέρα, μήνα,
χρόνο) και θα σας απαντήσω.

Έρωτας στον Κριό

Ο Έρωτας στον Κριό χρειάζεται δράση, ανταγωνισμό και νίκη. Μέσα από συνεχείς μάχες αποκομίζει τρόπαια και λάφυρα που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή του. Όσο πιο ανέφικτη είναι μια σχέση τόσο περισσότερο τον εξάπτει. Είναι δυνατός και του αρέσει να προστατεύει τους πιο αδύνατους. Τον εξιτάρει ο αυθορμητισμός αλλά και η αθωότητα. Χρησιμοποιεί την παραδοσιακή ιπποτική συμπεριφορά, για να προσελκύσει κάποιον. Όταν όλα πηγαίνουν καλά σε μια σχέση, ψάχνει να δημιουργήσει πρόβλημα, για να υπάρχει ενδιαφέρον! Έτσι, ο σύντροφός τους έρχεται συχνά σε αμηχανία, καθώς δεν ξέρει πώς να τον χειριστεί. Απεχθάνεται οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης, αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν δεν έχει σχέση.

Έρωτας στον Ταύρο

Δεν εκδηλώνεται αμέσως, πιστεύει περισσότερο στην αργή αλλά σταθερή εξέλιξη της σχέσης. Έτσι αφού βρει τον σύντροφό του, η αγάπη είναι είναι μακρόχρονη και σταθερή. Ανήκει στους ανθρώπους εκείνους που πιστεύουν στον έρωτα, γι’ αυτό και παραμένει φανατικά πιστός. Αν και νοιώθει περίεργα χωρίς σύντροφο, δεν κάνει επιπόλαιες και αυθόρμητες σχέσεις. Δεν πανικοβάλλεται μπροστά στο ενδεχόμενο της μοναξιάς και δεν του αρέσει η ποικιλία. Δεν εκδηλώνεται αμέσως, πιστεύει περισσότερο στην αργή, αλλά σταθερή εξέλιξη της σχέσης, σε βαθμό, πολύ συχνά να παρεξηγείται. Αφού βρει τον σύντροφό του και πειστεί για την ανταπόδοση στον έρωτά του, η αγάπη του είναι μακροχρόνια και σταθερή. Είναι τύπος «οικογενειακός», θέλει να μοιράζονται μαζί του καθημερινές χαρές και λύπες χωρίς ζήλιες και πιέσεις. Είναι πολύ ευαίσθητος, παρόλο που δυσκολεύεται να το εκφράσει. Κατά τη διάρκεια των σχέσεών του εκδηλώνει την αγάπη του με μικρές καθημερινές χειρονομίες.

Έρωτας στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι παραδοσιακά δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Ο Έρωτας μέσα σε αυτό το ζώδιο μοιάζει με πεταλούδα που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι. Ο Έρωτας στους Διδύμους αίρει τις όποιες δυσκολίες στο φλερτ. Αντίθετα, παρέχει ιδιαίτερες ικανότητες στο να μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τον κατάλληλο τρόπο, για να κατακτήσει τον στόχο του. Επιτρέπει την εκμετάλλευση της ευφράδειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θέλγητρο, με συνέπεια, να υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση. Σε αυτούς που έχουν τον Έρωτα στους Διδύμους αρέσουν οι έξυπνες συζητήσεις και παίζει σημαντικό ρόλο γι’ αυτούς να μπορούν να συζητάνε με τον σύντροφό τους τα μικρά καθημερινά γεγονότα. Δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Ακόμα και αν διατηρούν μακρόχρονη σχέση, ερωτοτροπούν με τρίτους. Έχουν διάθεση για καλοκαιρινές περιπέτειες.

Έρωτας στον Καρκίνο

Η υλική και συναισθηματική ασφάλεια αποτελεί την προτεραιότητα του Έρωτα στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτός που έχει τον Έρωτα στον Καρκίνο, είναι πολύ συμπαθητικός και άνετος. Δεν διστάζει να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση, με την οποία δένεται τόσο πολύ, σε σημείο να αρνείται να δεχθεί το ενδεχόμενο ενός έστω και στο μακρινό μέλλον, χωρισμού. Θέλει να μοιράζεται τη χαρά και τον πόνο με τον σύντροφό του, λαχταρά να τον θέλουν και θέλει την προσοχή του. Νοιώθει βαθιά την ανάγκη για εξάρτηση. Ψάχνει μια σχέση που να τον κάνει να νιώθει ασφαλής. Είναι πολύ ρομαντικός και του αρέσει να δίνει τα πάντα στη σχέση του, περιμένοντας, όμως, την ανάλογη εκτίμηση και ανταπόκριση.

Έρωτας στον Λέοντα

Ο «λεονταρίσιος» Έρωτας αρέσκεται στην πολυτέλεια και την καλοπέραση. Σπάνια θα επιβιώσει με ψωμί και αλάτι. Αυτός που έχει τον Έρωτα στον Λέοντα, επιθυμεί να αισθάνεται ξεχωριστός, μοναδικός και να χαρακτηρίζει την ποιότητα της σχέσης. Είναι χαρούμενος, αισιόδοξος και έμπιστος. Εξαιρετικά ιπποτικός, κάνει πολλές ρομαντικές χειρονομίες, προκειμένου να κατακτήσει τον στόχο του, αλλά δεν σταματά εκεί. Έχει έναν αριστοκρατικό αέρα και σέβεται τον σύντροφό του. Είναι γενναιόδωρος, στοργικός και φιλικός και κάνει τον σύντροφό του να νιώθει κι αυτός ξεχωριστός. Του αρέσει να επιδεικνύει τον σύντροφό του, αφού είναι βέβαιος ότι έκανε την καλύτερη επιλογή. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει την αγάπη από το σεξ, γι’ αυτό δεν παραμένει σε μια καθαρά σεξουαλική σχέση.

Έρωτας στην Παρθένο

Η σημασία στις λεπτομέρειες χαρακτηρίζει τον Έρωτα στην Παρθένο. Αναλύει τα πάντα προτού ενδώσει! Αυτός που έχει τον Έρωτα στην Παρθένο, χρειάζεται κάποιο χρόνο πριν καταλήξει σε κάποια σχέση. Θα πρέπει να εξετάσει, με τη λογική που τον χαρακτηρίζει, αν αυτή η σχέση πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει, και πριν κάνει το πρώτο βήμα, θα πρέπει να είναι απολύτως σίγουρος για το αποτέλεσμα. Δεν είναι ότι δεν έχει βαθιά συναισθήματα, μπορεί όμως να τα ελέγχει, αφού η λογική του υπερισχύει. Δεν θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει με δώρα και υποσχέσεις, θα παραμείνει, όμως, βαθιά αφοσιωμένος. Εξαιτίας της πίστης στη μονογαμία, προτιμά να μένει μόνος του, παρά να υποφέρει σε μια πολυκύμαντη σχέση.

Έρωτας στον Ζυγό

Ο Δον-Ζουάν του ζωδιακού. Οι καλοί τρόποι και η άψογη εμφάνιση παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτός που έχει τον Έρωτα στον Ζυγό ζητάει την ομορφιά και την αρμονία. Εντυπωσιάζει με την ευγένειά του και την προθυμία του να δώσει τα πάντα, προκειμένου να πάει καλά η σχέση του. Διαλέγει τον σύντροφό του πολύ προσεκτικά δίνοντας βάρος στην αρμονία της σχέσης. Έχει έμφυτη ικανότητα να καταλαβαίνει τα συναισθήματα των άλλων. Είναι ρομαντικός στις σκέψεις του και στις ενέργειές του. Ερωτεύεται εύκολα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του άλλου μισού του.

Έρωτας στον Σκορπιό

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος του Έρωτα στον Σκορπιό. Ωστόσο λειτουργεί τέλεια και στα υπόλοιπα δωμάτια! Αυτός που έχει τον Έρωτα στον Σκορπιό, είναι ένας έντονος εραστής, άμεσος και αποφασιστικός. Μέχρι να σιγουρευτεί μέσα στη σχέση, κρατάει τις επιφυλάξεις του. Εάν τον παρατήσουν ή τον απογοητεύσουν, γίνεται ζηλιάρης, αγανακτεί και η αγάπη του μετατρέπεται σε μίσος! Όταν αποκοπεί από μια σημαντική σχέση, ποτέ δεν μπορεί να υπάρξει ξανά με τους ίδιους όρους. Μπορεί να θυσιάσει τα πάντα για έναν άνθρωπο που πιστεύει ότι αξίζει. Η σεξουαλικότητα είναι γι’ αυτόν πολύ σημαντική και η απιστία αποτελεί σίγουρη αιτία χωρισμού. Παρόλο που αγαπάει με πάθος, μπορεί να βάλει οριστικό τέλος, όταν δει ότι η σχέση του δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Σε αυτήν την περίπτωση αναζητεί άμεσα μια καινούργια.

Έρωτας στον Τοξότη

Αιώνιος ταξιδευτής ο Έρωτας στον Τοξότη, ανοίγει διάπλατα τα φτερά από τη στιγμή που θα νιώσει ότι εγκλωβίζεται μέσα σε οποιαδήποτε σχέση. Αυτός που έχει τον Έρωτα στον Τοξότη, είναι αυθόρμητος, ενθουσιώδης, τολμηρός και ευμετάβλητος. Εντυπωσιάζει με το χαμόγελό του, φτιάχνει «κλίμα» με τ’ αστεία του, ευαισθητοποιεί με τα όνειρα και τη φιλική του συμπεριφορά. Γι’ αυτόν, ο αμοιβαίος σεβασμός μετρά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη σχέση, ακόμη και από το ερωτικό στοιχείο. Αγαπάει την προσωπική του ελευθερία, η οποία πολλές φορές του δημιουργεί προβλήματα. Νιώθει πιο άνετα, όταν τα πράγματα εξελίσσονται αργά και το ταίρι του δεν προβάλλει, τουλάχιστον από την αρχή, πολλές απαιτήσεις. Είναι ιδανικός σύντροφος αφού είναι ανοιχτόμυαλος και σέβεται το γεγονός ότι ο καθένας πρέπει να έχει τον προσωπικό του χώρο. Ανάλογα, και αυτός θέλει να διευρύνει τους ορίζοντές του μέσα από την ερωτική του σχέση και να ζήσει πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Έρωτας στον Αιγόκερω

Έντονα παθιασμένος ο Έρωτας στον Αιγόκερω αναζητάει την ψυχική και φυσική ολοκλήρωση. Όταν δεν τη βρίσκει γίνεται παγόβουνο. Αυτός που έχει τον Έρωτα στον Αιγόκερω, είναι εξαιρετικά αισθησιακός και σεξουαλικός και ίσως ο πιο πιστός σύντροφος. Μπορεί να χρειάζεται χρόνο πριν πλησιάσει κάποιον, αλλά έχει διάθεση για συναισθηματική σταθερότητα. Φλερτάρει με τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο και συνήθως, προτιμά μεγαλύτερους ή ώριμους συντρόφους που του παρέχουν περισσότερη ασφάλεια. Εντυπωσιάζει με τη σταθερότητά του και μπορεί να μην είναι επιδεικτικός ή ρομαντικός, εννοεί, όμως, αυτά που λέει. Υπάρχει μια διάσταση ανάμεσα στη συναισθηματική και σεξουαλική του ζωή. Μπορεί να κάνει σεξ και συγχρόνως να αδιαφορεί! Εάν τον προσβάλλετε, η αντίδρασή του είναι ολοκληρωτικά ψυχρή.

Έρωτας στον Υδροχόο

Ερωτεύεται τους πάντες και τα πάντα με τον δικό του τρόπο. Ο Έρωτας στον Υδροχόο δεν γνωρίζει νόμους και περιορισμούς. Αυτός που έχει τον Έρωτα στον Υδροχόο επιθυμεί το παράξενο, το ασυνήθιστο! Είναι πολύ φιλικός αλλά δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Έχει πολλές αισθηματικές περιπέτειες και ερωτεύεται συχνά. Οι σχέσεις του αρχίζουν ξαφνικά και τελειώνουν με ασυνήθιστο τρόπο. Ανήκει στους ανθρώπους που περιφρουρούν με κάθε κόστος την ανεξαρτησία τους. Είναι γι’ αυτό δύσκολο να τον αναγκάσει κάποιος να απολογηθεί για το που πάει και τι κάνει. Αποφεύγει τις σοβαρές δεσμεύσεις. Ο σύντροφός του θα πρέπει να τον αγαπά γι’ αυτό που είναι και να σέβεται τα οράματά του. Είναι πολύ πιθανό να έχει πλατωνικές φιλίες, καθώς θεωρεί ότι το σεξ είναι περισσότερο δεσμευτικό.

Έρωτας στους Ιχθύς

Ο Έρωτας σε όλες του τις μορφές και τις διαστάσεις. Η ζωδιακή αυτή θέση αναδεικνύει το μεγαλείο της αγάπης. Θεωρείται η καλύτερη θέση για τον Έρωτα. Αυτός που έχει τον αστεροειδή στους Ιχθύς, δίνεται απόλυτα και περιμένει ανάλογη ανταπόκριση από τον σύντροφό του. Ο ρομαντισμός παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις του, όσο και αν δεν το παραδέχεται, και του αρέσει, χωρίς διακοπή, να συμμετέχει σε παιγνίδια που ασφαλώς και οδηγούν στην κατάκτηση. Είναι πολύ τρυφερός και έχει έντονη ανάγκη για αγάπη και κατανόηση. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που κάνει θυσίες για χάρη των αγαπημένων, γι’ αυτό κι αυτός που πιθανόν να πέσει θύμα εκμετάλλευσης. Όταν ερωτεύεται σκέφτεται εξ ολοκλήρου με το συναίσθημα και δεν χρησιμοποιεί καθόλου τη λογική. Η ανάγκη που έχει για τρυφερότητα, πολλές φορές, τον κάνει να την αναζητεί και σε άλλες αγκαλιές. Μπορεί να μην είναι εξ ορισμού άπιστος, αυτή, όμως η ιδιαιτερότητά του, τον κατατάσσει στους πλέον «άτακτους», ερωτικούς συντρόφους. Έχει, όμως, και την ατυχία να επιλέγει … λάθος συντρόφους. Πολλοί διατηρούν μια κρυφή ερωτική σχέση, που αν και την ξεκίνησαν χωρίς πολλή σκέψη – έρμαιο πάντα των συναισθημάτων τους – αργά, σχεδόν βασανιστικά, γίνεται αληθινή πληγή που τους προκαλεί πόνο.

9 Comments

  1. 24/11/1988!! Πέμπτη αν δεν κάνω λάθος!! χαχα! Πάντως μια φορά έχω ερωτευτεί!! Είμαι μαζί του 7 χρόνια!!!! Και πιστεύω δεν θα υπάρξει άλλος να με κάνει να νιώθω έτσι!! Αυτά! Ελπίζω ο Έρωτάς μου να συμβαδίζει με "εμένα"!! χιχι! Φιλιά!!

  2. Γειά σου Χριστίνα! Ο έρως σου είναι στον Κριό! Ελπίζω να σου ταιριάζει!

  3. 29/01/1993 είναι η ημερομηνία μου! 🙂

  4. Ο έρως σου είναι στον Τοξότη! Καλό βράδυ!

    1. Ευχαριστώ!Επίσης.

    2. Μπορώ να σας δώσω άλλη μια ημερομηνία;
      6/7/90
      ευχαριστώ & πάλι! 🙂

    3. 6/7/1990 = Αστεροειδής 433 Έρως στον Ταύρο

  5. Ονομαζομαι Κυριακη 02/02/1998 10,35 πμ

    Ευχαριστω πολυ!!

    1. Καλησπέρα, ο Έρως σου βρίσκεται στον Σκορπιό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *