Το χρυσό λεπτό της ημέρας

χρυσό λεπτό της ημέρας

Το χρυσό λεπτό της ημέρας είναι η μαγική στιγμή που οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα.

Όλοι συνηθίζουμε να κάνουμε ευχές και να βάζουμε στόχους. Συνήθως στο τέλος του χρόνου κάνουμε τον απολογισμό μας και ονειρευόμαστε τι θέλουμε να πετύχουμε με τον καινούργιο χρόνο. Κάτι ανάλογο κάνουμε και την ημέρα των γενεθλίων μας. Ωστόσο, υπάρχει μια μαγική στιγμή κάθε μέρα που είναι κατάλληλη για να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας

Κάθε μέρα το Σύμπαν μας δίνει ένα και μοναδικό λεπτό που μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε μια ευχή που σίγουρα θα ακουστεί. Αυτή η μαγική στιγμή ονομάζεται το χρυσό λεπτό.

Τι είναι το χρυσό λεπτό της ημέρας;

Πιστεύεται ότι κάθε μέρα υπάρχει ένα λεπτό που ανοίγει μια πύλη ανάμεσα στον άνθρωπο και το Σύμπαν. Αυτό το συγκεκριμένο λεπτό οι επιθυμίες που διατυπώνονται έχουν μεγάλες πιθανότητες να εκπληρωθούν. 

Σ’ αυτό το μοναδικό λεπτό το Σύμπαν μας ακούει και μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε τις ευχές μας.

Η μέθοδος αυτή σχετίζεται με την αριθμολογία. Στην αριθμολογία οι αριθμοί έχουν ιδιαίτερη επίδραση στην ανθρώπινη μοίρα. Έτσι, η ημερομηνία και οι ώρες κάθε μέρας, μας επηρεάζουν σημαντικά. 

Πώς να υπολογίσετε το “χρυσό λεπτό”;

Το χρυσό λεπτό της ημέρας είναι η μοναδική στιγμή κατά την οποία η ημερομηνία συμπίπτει με την ώρα.

Για παράδειγμα, σήμερα 10 Ιανουαρίου, το χρυσό λεπτό έρχεται στις 10.01 επειδή ο Ιανουάριος είναι ο πρώτος μήνας. Επομένως στις 20 Φεβρουαρίου, το χρυσό λεπτό θα συμβεί στις 20.02. Στις 24 Μαρτίου το χρυσό λεπτό θα συμβεί την 00.24.

Δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο 24 ώρες την ημέρα, ίσως αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε τις τελευταίες μέρες του μήνα.

Για να κάνετε μια ευχή από τις 25 έως τις 31 οποιουδήποτε μήνα, απλώς αντιστρέψτε την ημέρα και το μήνα. Έτσι, για παράδειγμα στις 25 Μαρτίου το χρυσό λεπτό είναι στις 03.25.

Πώς το χρυσό λεπτό της ημέρα επηρεάζει τη ζωή μας

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνουμε πολλές σκέψεις. Κάποιες από αυτές μπορεί να αρνητικές. Για παράδειγμα μπορεί να μας απασχολεί η αποπληρωμή ενός χρέους, το αρνητικό κλίμα στην εργασία, οικογενειακά ή άλλου είδους προβλήματα. Αν αυτές οι αρνητικές σκέψεις γίνουν από άγνοια την στιγμή του χρυσού λεπτού, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες.

Γι’ αυτό ακόμα και αν δεν πιστεύετε στην ύπαρξη αυτού του χρυσού λεπτού, προσπαθήστε να ελέγχετε τις σκέψεις σας. Επικεντρωθείτε σε ευχάριστες σκέψεις και όμορφες στιγμές και ευχαριστήστε το Σύμπαν για αυτά που ήδη έχετε. Ζητήστε αυτό που θέλετε με πίστη και αισιοδοξία και το Σύμπαν θα σας στο δώσει! 

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *