Χριστούγεννα – Δώρα για κάθε ζώδιο

Χριστούγεννα Δώρα για κάθε ζώδιο

Χριστούγεννα – Δώρα για κάθε ζώδιο

Οι γιορτές πλησιάζουν και λίγο πολύ όλοι ανταλλάσσουν δώρα μικρής ή μεγαλύτερης αξίας. Ένα μπουκάλι κρασί ή  ένα χριστουγεννιάτικο καλάθι μπορούν πάντα να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση της επιλογής. Αν όμως πρόκειται για κάποιον πιο στενό συγγενή, φίλο, σύντροφο, καλύτερα να αποφύγουμε τα συμβατικά. Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα, εδώ βρίσκονται μερικές ιδέες δώρων σύμφωνα με το ζωδιακό κύκλο από τις οποίες μπορείτε να εμπνευστείτε.

 

Κριός

Ο Κριός είναι ιδιαίτερα δραστήριος και καθώς κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη αγαπά ότι σχετίζεται με τον αγώνα, την ταχύτητα και τον αθλητισμό. Έτσι, ένα εισιτήριο σε ένα αθλητικό γεγονός ή ένας αθλητικός εξοπλισμός αποτελεί πάντα μια καλή επιλογή. Θα ενθουσιαστεί επίσης με ένα βιντεοπαιχνίδι ή κάποιο gadget. Άλλες επιλογές είναι ένας αναπτήρας, ένα κουτί με εργαλεία ή ένα χρήσιμο αξεσουάρ για το εσωτερικό του αυτοκινήτου του. Μια θεραπεία μασάζ, μια σειρά καλλυντικών ή ένα κόσμημα θα ικανοποιήσει επίσης και τα δύο φύλα του ζωδίου.

Ταύρος

Ζώδιο της Αφροδίτης που αγαπά οτιδήποτε έχει ποιότητα και αισθητική. Ένα καλό μπουκάλι κρασί ή ένα διακριτικό κόσμημα είναι ψηλά στη λίστα των επιθυμιών τους. Αγαπούν επίσης τα καλά υφάσματα και θα εκτιμήσουν ένα καλό πουλόβερ, ένα κασκόλ ή μια ξεχωριστή γραβάτα. Δεδομένου ότι οι Ταύροι αγαπούν ιδιαίτερα τη φύση, μια καλή επιλογή είναι και μια γλάστρα με όμορφα λουλούδια. Οποιοδήποτε διακοσμητικό εσωτερικού χώρου που είναι ξεχωριστό ή χειροποίητο επίσης θα τους ενθουσιάσει. Άλλες καλές επιλογές είναι ένα δερμάτινο πορτοφόλι, ένα δείπνο σε ακριβό εστιατόριο, ένα κουτί ακριβά σοκολατάκια ή και ένα λαχείο.

Δίδυμοι

Ζώδιο του Ερμή που αγαπά την επικοινωνία σε όλες τις μορφές της. Έτσι, ένα καλό βιβλίο, ένα κινητό τηλέφωνο, ένας υπολογιστής, ένας χαρτοφύλακας, ένα καλό στυλό ή μια ατζέντα θα πρέπει να είναι από τις πρώτες επιλογές σας. Οι Δίδυμοι αγαπούν επίσης τα ταξίδια και τους αρέσει να συγκεντρώνουν πληροφορίες για τα μέρη που επισκέπτονται, επομένως ένα οδηγός ταξιδιών θα τους φανεί πολύ χρήσιμος. Αν μπορείτε να εξασφαλίσετε μια πρόσκληση σε μια διάλεξη πάνω σε ένα θέμα που τον ενδιαφέρει, θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα. Φυσικά αγαπά και τη μόδα και ιδιαίτερα τα αξεσουάρ που προσθέτουν ένα στυλ.

Καρκίνος

Είναι γνωστό ότι ο Καρκίνος συνδέεται με το σπίτι και την οικογένεια και επομένως το πιο χρήσιμο δώρο είναι αυτό που μπορεί να μοιραστεί με τους οικείους του όπως για παράδειγμα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που θα παίζει με όλη την οικογένεια και θα περνούν ευχάριστες στιγμές. Ένα άλμπουμ ή μια ψηφιακή κορνίζα όπου θα μπορεί να αναπολεί το παρελθόν, ή και μια βιντεοκάμερα, αποτελούν επίσης καλές επιλογές. Θα χαρεί επίσης με ένα αντικείμενο εσωτερικής διακόσμησης ή μια αντίκα. Ο Καρκίνος αγαπά επίσης την μαγειρική γι’ αυτό μπορείτε να του χαρίσετε ένα όμορφο τραπεζομάντηλο, ένα σετ πιάτων ή ένα βιβλίο με συνταγές. Μια μαλακή κουβέρτα, ένα σετ εσώρουχα, ένα ζευγάρι αστείες παντόφλες, ένα μαντήλι αλλά και ένα καλό μπουκάλι κρασί είναι επίσης ασφαλείς επιλογές.

Λέων

Το ηγετικό ζώδιο του Λέοντα θέλει να ξεχωρίζει επομένως πρέπει να προετοιμαστείτε για ένα εντυπωσιακό δώρο που ακόμα και αν δεν είναι ακριβό αναδεικνύει μια πολυτέλεια. Πρώτα στη λίστα των επιλογών βρίσκονται τα χρυσά κοσμήματα, τα ρολόγια, οι γούνες, οι πίνακες ζωγραφικής και φυσικά τα ακριβά επώνυμα αρώματα. Αν όλα αυτά σας φαίνονται πολύ ακριβά, μπορείτε να του προσφέρετε ένα μοντέρνο πουκάμισο ή μια χρυσή αλυσίδα με το ζώδιό του καθώς είναι πολύ περήφανος γι’ αυτο. Ένα εισιτήριο για μια θεατρική παράσταση ή μια συναυλία είναι επίσης μια καλή επιλογή. Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να του πάρετε κάτι αυθεντικό και αποφύγετε τις απομιμήσεις.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι συντηρητικοί και οργανωτικοί, αγαπούν την τάξη και την καθαριότητα και ασχολούνται περισσότερο από όλους με την υγεία και την υγιεινή τους. Επομένως, το πιο κατάλληλο δώρο γι’ αυτούς είναι αυτό που είναι πρακτικό και χρήσιμο. Συνδρομές σε γυμναστήρια, αθλητικές δραστηριότητες, πισίνα ή και ένα ραντεβού με κάποιον εξειδικευμένο διατροφολόγο βρίσκονται στην πρώτη λίστα των επιλογών, αν και θα απολαύσει εξίσου και ένα ραντεβού για μασάζ ή και ένα εισιτήριο για ταξίδι. Θα ενθουσιαστεί επίσης με αξεσουάρ μπάνιου ή προϊόντα περιποίησης σώματος ιδιαίτερα αν είναι με φυσικά συστατικά. Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι επίσης μια καλή επιλογή. Αν έχει κατοικίδιο, θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ένα όμορφο αξεσουάρ γι’ αυτό.

Ζυγός

Αναφερόμαστε στο πιο κομψό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, που αγαπά την αρμονία και την ισορροπία περισσότερο από όλους. Επομένως θα πρέπει να φροντίσετε ιδιαίτερα το δώρο που θα προσφέρετε στον Ζυγό να είναι τέλειο από τη συσκευασία μέχρι το περιεχόμενο. Τα κομψά ρούχα και αξεσουάρ με τη σφραγίδα της καλής ποιότητας ίσως θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή. Αγαπά επίσης τα λουλούδια, τα κοσμήματα, τα αρώματα και τα καλλυντικά. Για μια γυναίκα Ζυγό είναι αδιανόητο να κυκλοφορήσει χωρίς μακιγιάζ, οπότε θα χαρεί ιδιαίτερα αν της προσφέρετε ένα σετ makeup, μια παλέτα σκιών, ένα επώνυμο ρουζ ή κραγιόν.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αγαπά το μυστήριο και τις εκπλήξεις. Καλό είναι λοιπόν να μην του αποκαλύψετε εκ των προτέρων τι σκοπεύετε να του πάρετε, ώστε να μην του στερήσετε τη χαρά της αναμονής. Οτιδήποτε ασυνήθιστο που έχει κύρος, ομορφιά και μυστήριο αποτελεί πάντα μια καλή επιλογή. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να του προσφέρετε ένα αστυνομικό βιβλίο, έναν ονειροκρίτη ή οτιδήποτε συνδέεται με τον μυστικισμό. Αντικείμενα που θεωρείται ότι φέρνουν καλή τύχη, διακοσμητικά – γούρια φενγκ σούι, θα του εξάψουν τη φαντασία, καθώς θα τον διεγείρουν να αναζητήσει πληροφορίες για τη χρήση και την τοποθέτησή τους. Αγαπά επίσης τα φρέσκα αρώματα, οπότε θα απολαύσει μια λοσιόν σώματος, ένα λάδι για μασάζ ή αρωματικά κεριά. Τέλος, ένα ακριβό κόσμημα αποτελεί πάντα μια καλή επιλογή.

Τοξότης

Το πάθος του Τοξότη είναι τα ταξίδια και οι υπαίθριες δραστηριότητες και με αυτό κατά νου θα πρέπει να επιλέξετε το δώρο του. Ένα αναμνηστικό από μια ξένη-εξωτική χώρα ή ένας αθλητικός εξοπλισμός για το αγαπημένο του σπορ είναι πάντα μια καλή επιλογή. Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή και μπότες θα του φανούν χρήσιμα στις δραστηριότητές του, ενώ μια ευχάριστη έκπληξη γι’ αυτόν θα είναι να του προσφέρετε τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε ένα μάθημα ιππασίας, αλεξίπτωτου ή και bungee jumping. Αν μπορείτε ωστόσο να του χαρίσετε ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι θα εκπληρώσετε τη μεγαλύτερη επιθυμία του.

Αιγόκερως

Ζώδιο του Κρόνου ο Αιγόκερως, αγαπά οτιδήποτε διαχρονικό που έχει αξία (όχι απαραίτητα υλική). Ένα παλιό κόσμημα, μία πένα, ένα ρολόι σίγουρα αποτελούν κάποιες ασφαλείς επιλογές που θα τους ικανοποιήσουν. Καθώς είναι ιδιαίτερα οργανωτικός και πρακτικός, μια καλή ιδέα είναι να του προσφέρετε μια ατζέντα-organizer τύπου filofax που θα χρησιμοποιεί καθημερινά ή ένα διακοσμητικό αγαλματάκι για το γραφείο του. Καλές επιλογές επίσης είναι μια δερμάτινη ζώνη, ένα πορτοφόλι ή μια τσάντα για φορητο υπολογιστή. Όσον αφορά τη διακόσμηση αγαπούν τις vintage επιλογές και κάθε έργο τέχνης.  Τέλος,μπορείτε να του προσφέρετε ένα καλό μπουκάλι κρασί.

Υδροχόος

Όσο πιο παράξενο είναι το δώρο που θα προσφέρετε στον Υδροχόο, τόσο το καλύτερο. Είναι παθιασμένος με την τεχνολογία και θέλει να έχει το τελευταίο gadget που κυκλοφορεί είτε πρόκειται για ένα πληκτρολόγιο, είτε για έναν ηλιακό φορτιστή ή οποιοδήποτε ηλεκτρονικό τελευταίας τεχνολογίας (κάμερες, βιντεοκάμερες, κινητό τηλέφωνο, φορητούς υπολογιστές). Ο Υδροχόος είναι επίσης παθιασμένος με την αστρολογία και τους κρυστάλλους. Ένας κρύσταλλος-κόσμημα που να συνδέεται με το ζώδιό του αποτελεί δώρο με διπλή σημασία γι’ αυτόν. Ο κατάλληλος κρύσταλλος για τον Υδροχόο είναι ο γρανάτης που προκαλεί ευημερία και επιτυχία. Τέλος, μια ψηφιακή κορνίζα ή ένα αξεσουάρ στυλ hippie αποτελούν καλές επιλογές.

Ιχθύες

Οι Ιχθείς είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο που διαθέτει πλούσια φαντασία. Αγαπά ιδιαίτερα την τέχνη και τη μουσική και τα δώρα που περιέχουν μια μυστικιστική αύρα. Ένα διαφορετικό και ξεχωριστό CD με ήχο βροχής, αρωματικά έλαια ή διακοσμητικά κεριά βοηθούν στο διαλογισμό και τους επιτρέπουν να μεταφερθούν σε έναν άλλο μυστηριώδη κόσμο. Θα μπορούσατε επίσης να τους πάρετε κάρτες ταρώ, το κινέζικο βιβλίο των αλλαγών, ή και ένα ναργιλέ. Στους Ιχθύς αρέσει επίσης η χαλάρωση οπότε μπορείτε να τους χαρίσετε ένα ζευγάρι πυτζάμες, μια όμορφη κουβέρτα ή αιθέρια έλαια και άλατα για το μπάνιο. Θα απολαύσουν επίσης μια θεραπεία σπα ή ένα ταξίδι σε ένα εξωτικό θέρετρο. Ένα εκλεπτυσμένο άρωμα είναι ακόμα μια καλή επιλογή.

Ακολουθήστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *