Προβλέψεις για την Εβδομάδα 10-16 Δεκεμβρίου 2018

10-16 Δεκεμβρίου 2018

Προβλέψεις για την Εβδομάδα 10-16 Δεκεμβρίου 2018

Κριός

Οι ερωτικές προκλήσεις δεν λείπουν αυτή την εβδομάδα, ίσως όμως δεν είστε απόλυτα σίγουρα αν πράγματι θέλετε μια δέσμευση ή προτιμάτε την ανεξαρτησία σας. Τάσεις ανεξαρτησίας θα δείξετε κι εσείς που ήδη διατηρείτε μια σταθερή σχέση, γεγονός που θα δημιουργήσει τριγμούς. Η διέλευση του Ερμή από τον Τοξότη από τις 13/12 μέχρι τις 4/1/2019 μπορεί να φέρει σε πολλούς από σας επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό για τις οποίες θα δείξετε μεγάλο ενδιαφέρον. Η θέση αυτή ευνοεί επίσης μεταπτυχιακά προγράμματα σε ξένες χώρες αλλά και γνωριμίες με ξένα άτομα. Η εβδομάδα τελειώνει ευχάριστα, καθώς αναμένεται μια αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σας ενώ και τα αισθηματικά σας σταθεροποιούνται χάρη στο εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου.

Ταύρος

Με ευχάριστη διάθεση σας βρίσκει η αρχή της καινούργιας εβδομάδας, από την Τρίτη όμως επιστρέφετε στην ρουτίνα της καθημερινότητας και εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά-οικονομικά σας. Με την Σελήνη στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 11 – 13 του μηνός μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, να αναζητήσετε νέες πηγές εισοδημάτων ή ακόμα και μια πιο σταθερή εργασία, ειδικά αν τωρινή σας δουλειά δεν σας ικανοποιεί. Με την διέλευση του Ερμή από τον Τοξότη από τις 13/12 μέχρι και τις 4/1 μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλές επιθυμίες σας, αφού θα υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες χωρίς να αποκλείεται και η διαπραγμάτευση του τωρινού σας μισθού με ευνοϊκά αποτελέσματα. Από τις 13 – 15/12 η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, γεγονός που θα σας παροτρύνει να διασκεδάσετε με φίλους ή και να προγραμματίσετε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας. Η Κυριακή ωστόσο προσφέρεται περισσότερο για χαλάρωση.

Δίδυμοι

Μπορεί να νιώθετε ότι η νέα εβδομάδα δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς η οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια ρίχνουν την ψυχολογία σας. Ήδη όμως από την Τρίτη με την είσοδο της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, αρχίζετε να βλέπετε την όμορφη πλευρά της ζωής, και κάνετε σχέδια με το σύντροφο ή τους φίλους για εξόδους, συναντήσεις ή ακόμα και ένα ταξίδι. Η νέα θέση του Ερμή στον Τοξότη από τις 13/12 μέχρι και τις 4/1 ευνοεί τον αισθηματικό τομέα, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το σύντροφό σας και να δεθείτε ακόμα περισσότερο. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Διδύμους, αυτό το διάστημα είναι πιθανό να κάνετε μια καθοριστική γνωριμία, χωρίς να αποκλείεται και η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης. Το Σαββατοκύριακο αναμένονται έντονες διασκεδάσεις.

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας κι είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να μην αφήσετε εκκρεμότητες αλλά και να βελτιώσετε τις αποδοχές σας. Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη που πραγματοποιείται από τις 13/12 μέχρι τις 4/1 αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τα θετικά αποτελέσματα των πράξεών σας. Το διάστημα αυτό επίσης μπορεί να προκύψουν νέες επαγγελματικές προτάσεις συνεργασίας, να ξεκινήσετε μια δεύτερη εποχιακή δουλειά με μεγάλο κέρδος ή να θέσετε νέους στόχους που έχουν προοπτικές επιτυχίας. Από τις 13-15 του μήνα, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ευνοϊκό ζώδιο των Ιχθύων, από όπου σας παρακινεί σε διασκεδάσεις, αποδράσεις και επαφές με πρόσωπα που ζουν μακριά σας.

Λέων

Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στις σχέσεις σας τις πρώτες μέρες της καινούργιας εβδομάδας και αυτό που σας απασχολεί περισσότερο είναι να βρείτε νέες ισορροπίες που θα κάνουν τη ζωή και των δυο σας πιο ανέφελη. Η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Τοξότη από τις 13/12 μέχρι και τις 4/1 είναι ιδανική για να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και επιπλέον να σχεδιάσετε τις κοινές γιορτινές διακοπές σας. Όσοι από εσάς έχετε απομακρυνθεί πρόσφατα από μια σοβαρή σχέση, μπορείτε τώρα να κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης. Το Σαββατοκύριακο ίσως αποφύγετε ξέφρενες διασκεδάσεις και προτιμήσετε να χαλαρώσετε μόνοι σας ή με το σύντροφό σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με αυξημένη αισιοδοξία, καθώς η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, σας επιτρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να διατυπώσετε τις απόψεις σας στο σύντροφό σας. Συνιστάται ωστόσο, να μην προβάλλετε παράλογες απαιτήσεις καθώς το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόσμενα αποτελέσματα ή ακόμα και μια οριστική ρήξη, ειδικά σε όσους έχετε γεννηθεί τις 3 τελευταίες μέρες του ζωδίου. Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στη δουλειά σας από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη καθώς υπάρχουν αυξημένα καθήκοντα και υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν. Η διέλευση του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Τοξότη από τις 13/12 μέχρι και τις 4/1 είναι κατάλληλη για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας στο οικογενειακό περιβάλλον ή και να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία ακινήτου. Τέλος, το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να λύσετε συναισθηματικά προβλήματα.

Ζυγός

Τα οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι τελειώνουν κι έτσι ήδη από την Τρίτη το πρωί νιώθετε μεγαλύτερη αισιοδοξία και μπορείτε να αφοσιωθείτε σε θέματα που έχετε παραμελήσει και παράλληλα να απολαύσετε διασκεδάσεις που έχετε στερηθεί. Η διέλευση του Ερμή από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη από τις 13/12 μέχρι και τις 4/1 σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, οπότε αυτό το διάστημα θα έχετε πολλαπλές ευκαιρίες για συζητήσεις, συναντήσεις αλλά και σύντομες αποδράσεις που θα σας ανανεώσουν. Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων καλό είναι να εντείνετε τις προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα ώστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες και να απολαύσετε την Κυριακή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Η καινούργια εβδομάδα ξεκινά με πολλές επαφές και συζητήσεις που κρατούν το μυαλό σας σε εγρήγορση και δεν σας αφήνουν σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο, ήδη από την Τρίτη και μέχρι την Πέμπτη, η κατάσταση χαλαρώνει αρκετά και μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στους αγαπημένους σας, να κάνετε τα απαραίτητα γιορτινά ψώνια ή να στολίσετε έστω κι αργοπορημένα το σπίτι σας. Η διέλευση του Ερμή από τον Τοξότη από τις 13/12 μέχρι και τις 4/1 σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας ή και να αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Προσέξτε όμως τα έξοδα που θα κάνετε το Σαββατοκύριακο, καθώς δύσκολα θα αρνηθείτε μια ενδιαφέρουσα αλλά δαπανηρή διασκέδαση.

Τοξότης

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σας παρασύρει σε σπατάλες και οικονομικά ρίσκα τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Από την Τρίτη έως την Πέμπτη, το επικοινωνιακό σας χάρισμα είναι έντονα τονισμένο με αποτέλεσμα να αναζητήσετε φίλους και γνωστούς, να ανταλλάξετε απόψεις ή και να προωθήσετε κάποιες ιδέες σας. Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιό σας από τις 13/12 μέχρι και τις 4/1 είναι εξαιρετικά σημαντική για σας, καθώς πρόκειται να βελτιώσει τις σχέσεις σας -οικογενειακές, επαγγελματικές, προσωπικές- και να αποσαφηνίσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Το διάστημα αυτό θα μπορείτε να εκφραστείτε με απόλυτη σαφήνεια, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και στον επαγγελματικό τομέα. Αφιερώστε το Σαββατοκύριακο στην οικογένειά σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Την Δευτέρα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και επικοινωνιακούς. Παρόλο που σας αρέσει να εκφράζεστε με ειλικρίνεια, προσέξτε τα λόγια σας μετά το απόγευμα, καθώς το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Ουρανό μπορεί να πυροδοτήσει ρήξεις ειδικά σε όσους έχουν γεννηθεί τις 3 τελευταίες μέρες του ζωδίου. Το ενδιαφέρον σας από την Τρίτη έως και την Πέμπτη επικεντρώνεται στα οικονομικά σας καθώς φαίνεται ότι οι υποχρεώσεις αυξάνονται αυτή την γιορτινή περίοδο και αναζητάτε τρόπους για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας χωρίς πρόβλημα. Η διέλευση του Ερμή από τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου πραγματοποιείται από τις 13/12 μέχρι και τις 4/1/2019. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να αξιολογήσετε περασμένες αποφάσεις και ενέργειες, να δείτε τα αποτελέσματά τους και να χρησιμοποιήσετε τις εμπειρίες σας σαν οδηγό για τους νέους στόχους που θα θέσετε μετά τα γενέθλιά σας. Από την Πέμπτη έως το Σάββατο με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων θα νιώσετε την ανάγκη να “ανοιχτείτε” σε φίλους ή στο σύντροφό σας ενώ δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε και ένα ταξίδι. Η Κυριακή προσφέρεται για χαλάρωση.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως υποτονικά για σας και καλό είναι να μην πιεστείτε περισσότερο από όσο μπορείτε τουλάχιστον τη Δευτέρα. Από την Τρίτη η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας όπου θα παραμείνει μέχρι και την Πέμπτη, γεγονός που θα επαναφέρει την ενέργειά σας και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας υπεύθυνα και αποφασιστικά.  Ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12. Μέχρι και τις 4/1 που θα ολοκληρωθεί, μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή στόχους και φιλοδοξίες και να επικοινωνήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα προθυμοποιηθούν να σας βοηθήσουν. Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο η Σελήνη φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας και είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε τις αποδοχές σας ή να αρχίσετε τις σπατάλες. Η Κυριακή είναι πολύ κοινωνική μέρα και θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε πολλούς φίλους, ενώ δεν αποκλείεται και μια σημαντική γνωριμία.

Ιχθύες

Η αρχή της καινούργιας εβδομάδας σας βρίσκει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και κοινωνικούς, γεγονός που μπορεί ωστόσο να σας ωθήσει και σε περιττές σπατάλες. Από την Τρίτη έως και την Πέμπτη με την Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ίσως θελήσετε να απομονωθείτε και να σκεφτείτε κάποιους προβληματισμούς σας. Στις 13/12 ο Ερμής περνά στον τομέα της καριέρας σας στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 4/1/2019. Το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για σας, καθώς μπορείτε να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας. Θα πρέπει λοιπόν να εντείνετε τις προσπάθειές σας και σε καμία περίπτωση να μην μείνετε αδρανείς, ειδικά αν αναζητάτε μια νέα εργασία ή ακόμα και μια καινούργια κατεύθυνση. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο από την Πέμπτη έως το Σάββατο, θέση που αυξάνει τη δημοφιλία σας και σας φέρνει στο προσκήνιο των γεγονότων. Η Κυριακή σας επιφυλάσσει οικονομικές ευκαιρίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *