Προβλέψεις για την Εβδομάδα 3-9 Δεκεμβρίου 2018

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Προβλέψεις για την Εβδομάδα 3-9 Δεκεμβρίου 2018

Μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα ξεκινά καθώς Ήλιος, Άρης και Ποσειδώνας συγκρούονται διαδοχικά και δημιουργούν εντάσεις, ατυχήματα και απογοητεύσεις. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7 στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα και βάζει εμπόδια και παγίδες στα ενθουσιώδη ξεκινήματα. Θετική κρίνεται η επιρροή του Ερμή που επιστρέφει σε ορθή πορεία λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 6ης Δεκεμβρίου. Η απόλυτη συγκέντρωση, η προσοχή και η μαχητικότητα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας.

 

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Ήλιο. Πρόκειται για μια όψη που σας δημιουργεί νευρικότητα και πείσμα να κυριαρχήσετε στις εξελίξεις και να αγωνιστείτε για να κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε. Αυτή η διαδικασία μπορεί να κοστίσει στην υγεία σας γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Με τη Νέα Σελήνη στις 7 σας νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πολλά νέα ξεκινήματα -κάτι που ενδείκνυται μετά τις 6 του μήνα με την ορθή πορεία του Ερμή – υπάρχει όμως μια σύγχυση στις σκέψεις σας που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Θα πρέπει λοιπόν να συλλέξετε πολλές πληροφορίες από διαφορετικές πηγές καθώς οι δυσμενείς όψεις του Ποσειδώνα ίσως σας αποπροσανατολίσουν.

Ταύρος

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που διαμορφώνεται τη Δευτέρα, σηματοδοτεί προβλήματα στα οικονομικά σας γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείρισή σας και να αποφύγετε δανειοληψίες που μπορεί να σας κοστίσουν. Αν πρόκειται να δανείσετε εσείς χρήματα καλό θα είναι να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί ακόμα και αν πρόκειται για στενούς φίλους ή ακόμα και το σύντροφό σας. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται κι αυτή στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 7 του μήνα, σχηματίζει αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να σας κάνει περισσότερο “ρομαντικούς”, ευαίσθητους και πονόψυχους με συνέπεια να χάσετε ένα σημαντικό ποσό. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ρεαλιστές γίνεται ακόμα και στα αισθηματικά σας.

Δίδυμοι

Μια δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για σας, καθώς το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που διαμορφώνεται τη Δευτέρα, μπορεί να δημιουργήσει μια σύγκρουση ανάμεσα στην αισθηματική και την επαγγελματική σας ζωή, γεγονός που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε αφού η επιρροή του Ποσειδώνα είναι έντονα ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7/12 επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σας και σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα. Μπορεί το επόμενο δεκαπενθήμερο να βάλετε νέες βάσεις στις σχέσεις σας ή να αποφασίσετε να τις τελειώσετε. Το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία την ίδια μέρα, αποτελεί μια βοηθητική επιρροή, θα πρέπει ωστόσο να είστε σίγουροι για το τι θέλετε, ώστε να μην το μετανιώσετε.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που διαμορφώνεται τη Δευτέρα θα δημιουργήσει κάποιες επιπλοκές στα οικονομικά σας, ειδικά αν έχετε εισοδήματα από ξένες χώρες. Το γεγονός βέβαια ότι ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σας, αποτελεί μια προστατευτική επιρροή. Η δουλειά σας ωστόσο, θα σας απασχολήσει καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, καθώς η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στον Τοξότη στις 7/12. Δεν αποκλείεται επομένως, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να αλλάξετε το περιβάλλον, τις συνθήκες, τον τόπο ή τον τρόπο εργασίας σας ή να βάλετε μπροστά ένα φιλόδοξο εγχείρημα. Η ορθή πορεία του Ερμή ευνοεί τώρα κάτι τέτοιο, ωστόσο θα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να είστε περισσότερο ρεαλιστές ώστε να πετύχετε.

Λέων

Με το τετράγωνο Ήλιου – Άρη ξεκινά η νέα εβδομάδα, το οποίο πρόκειται να δημιουργήσει μια επιπλοκή στα αισθηματικά σας, στα οικονομικά σας ή και στα επαγγελματικά σας αν ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες. Ωστόσο, ανήκετε στους τυχερούς της εβδομάδας καθώς δέχεστε ως επί το πλείστον ευνοϊκές γωνίες και σίγουρα θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7 του μήνα, αναγγέλλει έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σας, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί. Με την ορθή πορεία του Ερμή, μπορείτε πλέον να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και είναι πιθανό να θελήσετε να αποκαταστήσετε μια σχέση που έχει κλονιστεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που ανοίγει την αυλαία της νέας εβδομάδας, πρόκειται να δημιουργήσει κάποιες επιπλοκές στο οικογενειακό περιβάλλον και στις σχέσεις σας. Παρόλο που ο Ποσειδώνας σας δημιουργεί μια σύγχυση για το πώς να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις, η ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή από τις 6/12, αποτελεί έναν βοηθητικό παράγοντα. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7, θα σας καθοδηγήσει στις εξελίξεις. Και αν ακόμα εξαιτίας του Ποσειδώνα δεν είστε σίγουροι ότι κάνατε το σωστό, να θυμάστε ότι οι απογοητεύσεις σας δίνουν μαθήματα αλλά και την ευκαιρία να αλλάξετε την πορεία της ζωής σας.

Ζυγός

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που διαμορφώνεται τη Δευτέρα, δυσχεραίνει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας γεγονός που πρόκειται να σας επηρεάσει αρνητικά όλη την ημέρα, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγετε έντονες συγκρούσεις που μπορεί να έχουν επιπτώσεις και στην υγεία σας. Εξάλλου από τις 6 του μήνα, η ορθή πορεία του Ερμή βάζει τέλος σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις και η επικοινωνία με τους γύρω σας – ή τουλάχιστον με όσους αξίζουν να είναι κοντά σας – αποκαθίσταται πλήρως. Η Νέα Σελήνη στις 7/12, σας ανοίγει το δρόμο για νέες ευκαιρίες τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα γνωρίσετε άτομα με τα οποία θα ταυτιστείτε απόλυτα.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ήλιο τη Δευτέρα και σας παροτρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας και να αναζητήσετε τρόπους να τα βελτιώσετε. Αυτό είναι απόλυτα εφικτό καθώς τόσο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 6/12 όσο και η Νέα Σελήνη στις 7/12 σηματοδοτούν θετικές εξελίξεις. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων ή να δείτε ένα σημαντικό έργο σας να αποδίδει και να σας αποφέρει κέρδη. Ωστόσο, λόγω της συμμετοχής του Ποσειδώνα, καλό θα είναι να αποφύγετε περιττές σπατάλες.

Τοξότης

Μια έντονη εβδομάδα ξεκινά για σας καθώς πολλοί πλανήτες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο ζώδιό σας ενώ και η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται εκεί. Πρώτη όψη της εβδομάδας το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που πρόκειται να δημιουργήσει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως είστε κι οι ίδιοι πολύ εριστικοί και επιθετικοί και υπερβάλλετε χωρίς λόγο. Προσπαθήστε να ελέγξετε τον εαυτό σας γιατί με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα στις 6/12 η κατάσταση θα ενταθεί ακόμα πιο πολύ. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 7, δίνει τον τόνο για τη νέα προσωπική σας χρονιά. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, είναι κατάλληλο για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας, ενώ θα υπάρξουν και γεγονότα που θα σας κατευθύνουν πώς πρέπει να κινηθείτε. Μην ξεχνάτε ότι και ο Δίας βρίσκεται στο πλευρό σας!

Αιγόκερως

Ένα ταξίδι εσωτερικής μεταμόρφωσης ξεκινά για σας από αυτή την εβδομάδα. Το έναυσμα θα δώσει το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που διαμορφώνεται τη Δευτέρα αλλά και το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα στις 6, που σας καλούν να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Με την ορθή πορεία του Ερμή από τις 6 επίσης ίσως συνειδητοποιήσετε ότι η επικοινωνία και η επαφή με κάποια άτομα δεν λειτουργεί πια και επιδιώξετε να μπείτε σε έναν νέο κοινωνικό κύκλο που σας ταιριάζει καλύτερα. Η Νέα Σελήνη στις 7, διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που σας βοηθά να βρείτε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που πρόκειται να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στον κοινωνικό κύκλο σας και στα οικονομικά σας. Ίσως υπάρξουν κάποια άτομα που αποθαρρύνουν την υλοποίηση των φιλοδοξιών σας, γεγονός που θα σας απογοητεύσει. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω, καθώς τόσο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 6, όσο και η Νέα Σελήνη στις 7, ευνοούν τα νέα ξεκινήματα αυτό το διάστημα και παρά τα όποια εμπόδια εμφανιστούν στο δρόμο σας, οι προοπτικές επιτυχίας είναι πολύ αυξημένες.

Ιχθύες

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ήλιο την Δευτέρα και ενισχύει την ανάγκη σας να εντείνετε τις προσπάθειες για την επαγγελματική επιτυχία σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεπεράσετε τα όρια, καθώς είναι πιθανό να συναντήσετε αντιδράσεις που θα σας απογοητεύσουν. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 6 του μήνα που η ορθή πορεία του Ερμή, ευνοεί την επίτευξη των στόχων σας και παράλληλα σας φέρνει καινούργιες ιδέες για το πώς μπορείτε να τους πετύχετε. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον τομέα της καριέρας σας στις 7, σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε μια νέα σελίδα στα επαγγελματικά σας και να μπείτε σε μια νέα εποχή. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας αφού πρώτα τις “φιλτράρετε”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *