Προβλέψεις για την Εβδομάδα 1-7 Απριλίου 2019

εβδομάδα 1-7 Απριλίου 2019

Προβλέψεις για την Εβδομάδα 1-7 Απριλίου 2019

Κριός

Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα είναι η όψη που κυριαρχεί το πρώτο τριήμερο της νέας εβδομάδας. Πρόκειται για μια όψη που θα σας φέρει λαμπρές ιδέες για την προώθηση της δουλειάς σας, τις οποίες ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε κρυφές για κάποιο διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος για παρασκηνιακές ενέργειες που μπορούν να βλάψουν τη φήμη σας. Με τη Νέα Σελήνη ωστόσο που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 5 του μήνα, έχετε τη δυνατότητα να προσπεράσετε τα εμπόδια, να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα σχέδιά σας και να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό. Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου στις 7, υπόσχεται μακροπρόθεσμη επιτυχία κυρίως σε όσους έχουν αγωνιστεί σκληρά.

Ταύρος

Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα κυριαρχεί τις πρώτες μέρες της νέας εβδομάδας και συνιστά να είστε προσεκτικοί με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Ίσως κάποια άτομα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν ώστε να αποκομίσουν προσωπικό όφελος. Η Νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου, διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που θα σας ωθήσει σε μια δημιουργική απομόνωση. Ωστόσο, με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου στις 7, θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε δράση, να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε σε εφαρμογή μεγαλόπνοα σχέδια που θα σας εξασφαλίσουν μακροημέρευση.

Δίδυμοι

Η καριέρα σας χρειάζεται προσοχή την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς με την σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 2 Απριλίου, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες απογοητεύσεις. Ωστόσο, η διαίσθησή σας αλλά και η καθοδήγηση σημαντικών ανθρώπων θα γίνει αισθητή με την Νέα Σελήνη στις 5 και θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε αρνητικές συνέπειες. Η θετική όψη του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο στις 7, είναι ιδανική για να εδραιώσετε τη θέση σας αλλά και να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να αφιερώσετε χρόνο στους αγαπημένους σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 2/4. Πρόκειται για μια όψη που μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους, ειδικά αν “αφεθείτε” και καταφέρετε να  δείτε τις προοπτικές που κρύβονται σε κάθε ευκαιρία. Εξάλλου, η Νέα Σελήνη στις 5, διαμορφώνεται στον τομέα της καριέρας και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα που μπορεί να χρειαστούν λίγη παραπάνω προσπάθεια, θα σας εξασφαλίσουν όμως ένα καλύτερο μέλλον. Με το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου στις 7, θα μπορέσετε να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για σας ενώ δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε και ένα ταξίδι. Το Σαββατοκύριακο ίσως λάβετε ανέλπιστα χρήματα.

Λέων

Το πρώτο τριήμερο της νέας εβδομάδας κυριαρχεί η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που για σας κρύβει οικονομικές ευκαιρίες. Αν σκέφτεστε να κάνετε επενδύσεις ή άλλου είδους χρηματοοικονομικές συναλλαγές, με λίγη διορατικότητα και διπλωματία μπορείτε να πετύχετε πολύ καλές συμφωνίες. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Απριλίου, είναι εξαιρετικά θετική προς το ζώδιό σας και μπορεί να πραγματοποιήσει πολλές επιθυμίες σας. Ένα ταξίδι, η επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης, μια δικαστική υπόθεση ή μια απρόσμενη έκπληξη είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια αυτής της επιρροής. Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται επίσης αυτή την εβδομάδα και όσοι από σας αναζητάτε μια νέα εργασία, μπορείτε να βρείτε τώρα κάτι που σας ταιριάζει. Ανέλπιστες επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να προκύψουν ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Παρθένος

Ο Ποσειδώνας που έχει εγκατασταθεί στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να προκαλεί κατά καιρούς προβλήματα στις σχέσεις σας, τώρα όμως έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και να λύσετε μια για πάντα παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σας Ερμή στις 2 Απριλίου, ευνοεί την αποκατάσταση κάθε παρεξήγησης με την προϋπόθεση να υπάρχει καλή διάθεση και ειλικρίνεια. Η Νέα Σελήνη στις 5, είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε οφειλές ή να ξεκινήσετε νέες επενδύσεις που θα σας αποφέρουν σημαντικά οφέλη. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορεί να επιφυλάσσει επίσης και ένα νέο έρωτα. Είτε ανήκετε στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους, οι σχέσεις σας πρόκειται να γίνουν πιο δυνατές μέχρι το τέλος της εβδομάδας και να τονώσουν την αίσθηση της ασφάλειας.

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που κυριαρχεί το πρώτο τριήμερο της ερχόμενης εβδομάδας συνιστά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο χώρο της εργασίας σας και στην καθημερινότητά σας γενικότερα. Υπάρχει κίνδυνος κάποιος να προσπαθήσει να σας εκμεταλλευτεί ή να σας βλάψει με κακόβουλες ενέργειες. Η υγεία σας επίσης χρειάζεται προσοχή και καλό είναι σε περίπτωση μιας ασθένειας, να πάρετε τουλάχιστον δύο ιατρικές συμβουλές. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Απριλίου, επηρεάζει τις σχέσεις σας όπου θα υπάρξουν δυσάρεστες ή ευχάριστες εξελίξεις ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός και από την ποιότητα του δεσμού σας. Σχέσεις που έχουν ήδη φθαρεί ίσως τελειώσουν οριστικά αυτό το διάστημα, ενώ σχέσεις που πάνε καλά, θα επισημοποιηθούν. Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου στις 7, σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά και το οικογενειακό περιβάλλον.

Σκορπιός

Ευχάριστα ξεκινά για σας η νέα εβδομάδα, καθώς η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα, σχηματίζει ευνοϊκή γωνία με το ζώδιό σας και ευνοεί τις σχέσεις σας αλλά και τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια ρομαντική γνωριμία που θα επηρεάσει το μέλλον τους. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Απριλίου, σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα για όλους, περισσότερο όμως για σας που μπορείτε τώρα να δεχτείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις ή να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια για ένα προσωπικό εγχείρημα που θα σας αποφέρει κέρδη. Με το καινούργιο φεγγάρι είναι πιθανό να διαμορφώσετε μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα. Επιτυχίες και πρόοδο υπόσχεται και το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 7, ενώ το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας.

Τοξότης

Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που επικρατεί το πρώτο τριήμερο της ερχόμενης εβδομάδας, χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να σας αποπροσανατολίσει και σας οδηγήσει σε κινήσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε. Με την όψη αυτή θα χρειαστεί να είστε απόλυτα συνεπείς και συγκεντρωμένοι, ώστε να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν εντάσεις και προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον, στις σχέσεις σας αλλά και στα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Απριλίου είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για σας και παρά τις αντιξοότητες που θα αντιμετωπίσετε στις αρχές της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία -μέσα από τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει- να κάνετε νέα ξεκινήματα που θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία. Ένας νέος έρωτας είναι επίσης πιθανός για τους αδέσμευτους Τοξότες. Επιπλέον, το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου στις 7, μπορεί να σας φέρει ένα σταθερό εισόδημα που θα σας λύσει πολλά προβλήματα.

Αιγόκερως

Αλλαγές στον τρόπο της επικοινωνίας σας, σηματοδοτεί η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που κυριαρχεί τις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας. Νέα άτομα θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σας και δεν αποκλείεται μαζί με τις καινούργιες παρέες σας, να αλλάξετε κι εσείς τις συνήθειές σας. Παρόλο που η συγκεκριμένη όψη σχηματίζει θετική γωνία με το δικό σας ζώδιο, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες και να μην εμπιστεύεστε τον καθένα με την πρώτη ματιά. Η Νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου, διαμορφώνεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και είναι πιθανό μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο να κάνετε κάποιες αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς. Κάποιοι από σας ίσως αναζητήσετε μια νέα στέγη ή και να αλλάξετε τόπο διαμονής. Ωστόσο, το καινούργιο φεγγάρι επίσης μπορεί να σας παροτρύνει να  επανεξετάσετε και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί. Όποιες κι αν είναι οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Κρόνο στις 7, υπόσχεται επιτυχία και μακροημέρευση. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να ψυχαγωγηθείτε και να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας.

Υδροχόος

Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας, τουλάχιστον το πρώτο τριήμερο της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη που θα σας κοστίσουν. Στις 5 Απριλίου η Νέα Σελήνη, σας ανοίγει το δρόμο για καινούργιες περιπέτειες, ταξίδια αλλά και σημαντικές συμφωνίες. Καλό θα είναι ωστόσο να αποφύγετε βιαστικές ενέργειες και να “μελετάτε” τις προοπτικές κάθε ευκαιρίας ώστε να εξασφαλίσετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μια εύνοια μπορεί να προέλθει και μέσα από το συγγενικό σας περιβάλλον ή τα αδέλφια σας. Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 7, ευνοεί τα οικονομικά σας και είναι πιθανό να σας φέρει ένα εισόδημα από μια κρυφή δραστηριότητα. Αφιερώστε το Σαββατοκύριακο στην οικογένειά σας.

Ιχθύες

Η σύνοδος που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας από το ζώδιό σας με τον Ερμή κορυφώνεται στις 2 Απριλίου και συνιστά προσοχή τουλάχιστον το πρώτο τριήμερο εβδομάδας που ακολουθεί. Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και να είστε όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστές ώστε να αποφύγετε σημαντικά λάθη. Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τα εισοδήματά σας, καθώς σας επιφυλάσσει σημαντικές ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιολογήσετε και να εκμεταλλευτείτε. Όσοι από εσάς έχετε εργαστεί σκληρά στο παρελθόν, είναι καιρός να συλλέξετε τους καρπούς των κόπων σας. Το καινούργιο φεγγάρι ωστόσο μπορεί να ωθήσει κάποιους από σας, σε παράλογες δαπάνες και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε ώστε να μην διαταράξετε την ισορροπία. Σημαντικές ευκαιρίες μπορούν επίσης να προκύψουν μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο ή από μεγάλες εταιρείες χάρη στο εξάγωνο Ερμή – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 7. Το Σαββατοκύριακο ίσως προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα.

Ακολουθείστε με στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *